اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

N96 LCD

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : N96 LCD

وقتی ابتدا تغذیه LCD وصل باشه و سپس میکرو وصل بشه یا ریست بشه یا پروگرم بشه

دیدگاه

تنها چیزی که ب نظرم میرسه اینه که پیکر بندی پایه ها رو اول از همه چیز انجام بده، بعد تاخیر، بعد مقدار دهی اولیه lcd و...
      یه امتحان بکن ببین اگر lcd بعد از میکرو روشن بشه چطور میشه؟ تغذیه lcd رو با ترانزیستورز سویچ کن بعد از پیکر بندی پایه ها و قبل از init کردن lcd.
      مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

این 2 خطو اول فایل .h اضافه کن:
        کد: [انتخاب]

#define uint8_t int
        #define uint16_t int
        با این کار ارورای کامپایل برطرف شد اما مشکل اصلی پابرجاست. به هر حال ممنون با همون tftlcd_fill کار می کنه. ممنون که وقت گذاشتید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akshaaksha
          وقتی ابتدا تغذیه LCD وصل باشه و سپس میکرو وصل بشه یا ریست بشه یا پروگرم بشه
          ببین
          LCD که برنامه نداره رو خودش
          برنامه رو میکرو هست و میکرو LCD رو ران میکنه
          مشکلی وجود نداره تو تغذیه
          زندگی یعنی امید و حرکت
          کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
          سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
          به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

به یه مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که وقتی تو مد landscape عکس رو تو LCD نشون میده از سمت راست LCD یه تیکه از عکس رو کات میکنه و نشون نمیده. تو مقاله خوندم که تو حالت افقی حداکثر مقدار X 40 و حداکثر مقدار Y 15 هستش. ممکنه ایراد از اینجا باشه ؟؟

اول فایل هدر عکس هم اینجوری نوشته شده :

//RGB Code generator
            //2013/8/26 15:42
            const unsigned short image1[] = {
            240,320

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
              به یه مشکل دیگه برخوردم اونم اینه که وقتی تو مد landscape عکس رو تو LCD نشون میده از سمت راست LCD یه تیکه از عکس رو کات میکنه و نشون نمیده. تو مقاله خوندم که تو حالت افقی حداکثر مقدار X 40 و حداکثر مقدار Y 15 هستش. ممکنه ایراد از اینجا باشه ؟؟

اول فایل هدر عکس هم اینجوری نوشته شده :

//RGB Code generator
              //2013/8/26 15:42
              const unsigned short image1[] = {
              240,320
              اون که میگه X حداکثر 40 و y هم 15 برای نوشتن متن هست نه تصویر
              تصویری که شما انتخاب کردی باید با ابعاد LCD در حالت Landscape جور در بیاد
              وقتی ارتفاع تصویرتون 320 هست خب توی 240 تا جا نمیشه دیگه
              البته من حدس میزنم تصویرتون عرضش 320 و ارتفاعش 240 هست و با ابعاد LCD در حالت Landscape جور در میاد ولی شما اشتباها ابتدای آرایه ابعاد رو جابجا دادید
              چک کنید
              زندگی یعنی امید و حرکت
              برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

تو ویندوز ازش properties گرفتم زده : width:320 و height:240
                فک کنم تو LCD 2.8 اینچی این اندازه اگه لنداسکیپ نشون داده بشه درسته یعنی طول مستطیلش 320 و عرضش 240 هست. وقتی تو هدر عکس جای اون 2تا عدد سایز رو جابجا می کنم عکس رو تو LCD خط خطی نشون میده. راستی اگه لینک دانلود اون برنامه bmp2h converter رو هم دارید لطفا به من هم بدید آدرس قبلی که تو فورشیرد بود کار نمیکنه. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
                  تو ویندوز ازش properties گرفتم زده : width:320 و height:240
                  فک کنم تو LCD 2.8 اینچی این اندازه اگه لنداسکیپ نشون داده بشه درسته یعنی طول مستطیلش 320 و عرضش 240 هست. وقتی تو هدر عکس جای اون 2تا عدد سایز رو جابجا می کنم عکس رو تو LCD خط خطی نشون میده. راستی اگه لینک دانلود اون برنامه bmp2h converter رو هم دارید لطفا به من هم بدید آدرس قبلی که تو فورشیرد بود کار نمیکنه. ممنون
                  آدرس قبلیه کجاست؟
                  بگو همونو درست کنم تا همه استفاده کنن
                  برنامتم برام بفرست تا چکش کنم
                  هدر رو که دستکاری نکردی؟
                  زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

آدرس قبلی :
                    http://www.4shared.com/get/W_e86t9l/bmp2h_conv.html

هدر رو دست نزدم ورژن 1.1 استفاده می کنم. برنامه رو هم میفرستم. ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                    اینم یه عکس از LCD موقعی که مد روی Landscape هست و عکس هم با ابعاد Landscape. دقیقا از همون جایی که عکس رو کات میکنه و بقیشو نشون نمیده کاراکتر و جمله ها رو هم از همون جا به بعد نشون نمیده و این در حالیه که تو مد پرتریت هیچ کدوم از این اشکالا وجود نداره و جمله و عکس رو تا آخر صفحه نشون میده البته با همون کدها و هدر.

اینم یه عکس از مد پرتریت :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
                      آدرس قبلی :
                      http://www.4shared.com/get/W_e86t9l/bmp2h_conv.html

هدر رو دست نزدم ورژن 1.1 استفاده می کنم. برنامه رو هم میفرستم. ممنون
                      منظورم آدرس پست و تاپیکش بود تا برم همونجا رو درست کنم

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط rezaf
                      اینم یه عکس از LCD موقعی که مد روی Landscape هست و عکس هم با ابعاد Landscape. دقیقا از همون جایی که عکس رو کات میکنه و بقیشو نشون نمیده کاراکتر و جمله ها رو هم از همون جا به بعد نشون نمیده و این در حالیه که تو مد پرتریت هیچ کدوم از این اشکالا وجود نداره و جمله و عکس رو تا آخر صفحه نشون میده البته با همون کدها و هدر.

اینم یه عکس از مد پرتریت :

ببین
                      من الان گیج شدم
                      همون عکسی رو که برای حالت Portrat استفاده می کنی همون رو بدون تغییر برای حالت landscape هم استفاده میکنی؟

اضافه شده در تاریخ :
                      آقا من منصرف شدم
                      بیا همین جا برات پلود کردم
                      مبدل BMP به Hex رو پیوست کردم
                      میخاستم همون پست رو درست کنم که نشد
                      فایل های پیوست شده
                      زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

ببین
                        من الان گیج شدم
                        همون عکسی رو که برای حالت Portrat استفاده می کنی همون رو بدون تغییر برای حالت landscape هم استفاده میکنی؟
                        ببخشید دیر جواب دادم یکم درگیر رفع این ایراد شدم فراموش کردم انجمن رو چک کنم. عکس همون عکسه فقط وقتی میخوام تو حالت پرتریت نشون بدم سایزش رو تغییر میدم میشه 240 در 320 و تو حالن لنداسکیپ میشه 320 در 240.
                        مشکل عکس با عوض کردن نرم افزار تبدیل عکس به هگز درست شد اما همچنان تو حالت لنداسکیپ کاراکترا رو تا آخر خط نمی نویسه از چند کاراکتر مونده به آخر میره خط بعد(از همون جایی که عکس رو می برید).ممنون از پیگیری شما.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
                          ببخشید دیر جواب دادم یکم درگیر رفع این ایراد شدم فراموش کردم انجمن رو چک کنم. عکس همون عکسه فقط وقتی میخوام تو حالت پرتریت نشون بدم سایزش رو تغییر میدم میشه 240 در 320 و تو حالن لنداسکیپ میشه 320 در 240.
                          مشکل عکس با عوض کردن نرم افزار تبدیل عکس به هگز درست شد اما همچنان تو حالت لنداسکیپ کاراکترا رو تا آخر خط نمی نویسه از چند کاراکتر مونده به آخر میره خط بعد(از همون جایی که عکس رو می برید).ممنون از پیگیری شما.
                          سلام
                          خواهش میشه
                          فایل C هدرتو بران بفرست
                          فک کنم یه باگی توش بود. البته فکر کنم خیلی یادم نیست
                          بفرست تا چک کنم
                          زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

این لینک هدر :
                            http://public.fileup.ir/d/2138293/lcd headers.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
                              بله
                              همون طور که گفتم باگ داشت
                              برنامه فقط برای حالت PORTRAT طراحی شده بود.
                              من برنامه رو تغییر دادم ولی تست نکردم
                              شما تست کن نتیجه رو همینجا اعلام کن
                              ممنون
                              فایل های پیوست شده
                              زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

جناب ایمانی فر یک دنیا ممنون. گل کاشتید. مشکلش حل شد. :applause: :wow:

اضافه شده در تاریخ :
                                سلام. با یه سوال جدید برگشتم :redface: . چطور میشه هدر عکس رو تو EEPROM ریخت و فراخوانی کرد که فلش آرم رو پر نکنه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X