اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

N96 LCD

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : N96 LCD

آقا بسیار بسیار ممنون سرعت شده خداا
    فقط یه مشکلی که هست اینه که رنگ پیکسل هارو درست ندادم تصویر پخش شده. من از نرمافزاری که عکسو بهش میدی فایل main بهت میده استفاده میکنم که توی همین سایتم دانلودش کردم . توی هدر image که رفتم 2 تا خونه اول آرایه نوشته بود 240و320 که اینا طول و عرض عکسو نشون میدن که ما اینا رو لازم نداریم دیگه پس پاکشون کردم . اما نمیدونم چرا عکسم درست لود نشده برنامه ای که نوشتم به صورت زیره.
    کد:
    tftlcd_init();
    tftlcd_init_hispeed(0,240,0,320); 
    for(pic=0;pic<76800;pic++){ 
          TFTLCD_CS_LOW;
    			TFTLCD_WR_LOW;
    			TFTLCD_DATAPORT_CLEAR;
    			_TFTLCD_DATAPORT_SODR_ =(image1[pic]<< TFTLCD_DATAPORT_OFFSET);
    			TFTLCD_WR_HIGH;
    			TFTLCD_CS_HIGH; }

دیدگاه

کد:
      				tftlcd_init_hispeed(0,(240-1),0,(320-1));

for (b=0;b<76800;b++){
      			 	TFTLCD_CS_LOW;
      				TFTLCD_WR_LOW;
      				TFTLCD_DATAPORT_CLEAR;
      				_TFTLCD_DATAPORT_SODR_ = (picture[b]<< TFTLCD_DATAPORT_OFFSET);

TFTLCD_WR_HIGH;
      				TFTLCD_CS_HIGH;	}
      الان اینو تست کردم درست جواب میده.به این دقت کنید که اگه برای مثال عرض برابر با 240 باشه یعنی از 0 تا 239.برای طول هم همینطور به خاطر همین باید یکی ازشون کم کنی

دیدگاه

وقتی LCD رو initialize می کنین، قبل از اینکه چیزی روش نشون بدین، صفحه LCD چطوریه؟ یعنی بعد از initialize باید چی نشون بده؟
        https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

http://zakhar.blog.ir

دیدگاه

من که سفید میبینم :eek: چه قبلش چه بعدش.تا یه چی رو lcd نشون بدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیرضا روزیطلب
            کد:
            				tftlcd_init_hispeed(0,(240-1),0,(320-1));

for (b=0;b<76800;b++){
            			 	TFTLCD_CS_LOW;
            				TFTLCD_WR_LOW;
            				TFTLCD_DATAPORT_CLEAR;
            				_TFTLCD_DATAPORT_SODR_ = (picture[b]<< TFTLCD_DATAPORT_OFFSET);

TFTLCD_WR_HIGH;
            				TFTLCD_CS_HIGH;	}
            الان اینو تست کردم درست جواب میده.به این دقت کنید که اگه برای مثال عرض برابر با 240 باشه یعنی از 0 تا 239.برای طول هم همینطور به خاطر همین باید یکی ازشون کم کنی
            آقای روزیطلب برنامه رو اونجوری که گفتین تغییر دادم اما بازم تصویر درست نشون داده نمیشد !!!! تصویر پخش شده مشکل از کجا میتونه باشه؟

دیدگاه

تصویر چجوری پخش میشه؟من خودم این برنامرو با تصویر توی مجله pmm5 انجام دادم و کاملا تصویرو درست نشون میداد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیرضا روزیطلب
                تصویر چجوری پخش میشه؟من خودم این برنامرو با تصویر توی مجله pmm5 انجام دادم و کاملا تصویرو درست نشون میداد!
                شما با چه برنامه ای عکس رو به هگز تبدیل میکنید؟ من با برنامه ای که تو سایت eca هست تبدیل میکنم که کلا تابع main رو میده با دستور write pictureبه خاطر همین یه تغیراتی تو برنامه میدم . اون اولشو 320و 240 رو پاک میکنم .

دیدگاه

من از نرمافزاری که همرا با مجله نویز 7 استفاده میکنم ئ مشکلی نداشته.اونم که راجب به عکس داخل مجله pmm گفتم منظورم فایل هگز اماده یک عکس بود که توی اون مجله موجود هست.من دیگه خودم تبدیل نکردم و از همون استفاده کردم.بله اون اولش که سایزش هستو باید پاک کنید اگر که قبلا نوشتید.شما نگفتید عکستون چجوری نشون میده؟اگه میتونی عکسی رو که میخوای نشون بده بذار

دیدگاه

سلام اساتید!
                    واقعا ممنون از ایجاد این تاپیک عالی
                    اما من با میکرو mega16 کار میکنم، گفته بودید تابع رو با قابلیت فارسی نویسی(برای سری avr- همین مگا16 اگه ممکنه :redface قرار میدید، اما تو تاپیک ندیدم؟
                    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
                    با تشکر...
                    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                      سلام اساتید!
                      واقعا ممنون از ایجاد این تاپیک عالی
                      اما من با میکرو mega16 کار میکنم، گفته بودید تابع رو با قابلیت فارسی نویسی(برای سری avr- همین مگا16 اگه ممکنه :redface قرار میدید، اما تو تاپیک ندیدم؟
                      اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
                      با تشکر...
                      بابا برقی سرچ کن واسه AVR پره فارسی نویسی تو همین سایت شما باید بری قسمت AVR

دیدگاه

بله دوست عزیز! قبلا سرچ کردم اما به نتیجه ای نرسیدم
                        یکی هست که هم برا avr هست و هم با code vision و هم برای n96 اما فارسی نداره! :sad:
                        یکی هست که هم برا avr هست و هم با code vision و هم فارسی داره اما برای cv نیست!! :cry:

من یه کتابخونه می خوام: هم برای avr باشه - هم برا n96 و هم با cv باشه
                        بازم ممنون...
                        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

سلام
                          نمونه کد برای سری lpc (مثلا برای هدر بورد 1768 :rolleyes نوشته نشده ؟
                          من کلا دو روزه دارم باهاش کار می کنم ولی برنامه هایی که می نویسم (غیر چندتا برنامه ی ابتدایی و ساده) با بوت لودر اجرا نمیشه!!! (تنظیم آدرس و ... هم کاملا بر اساس داکومنت ها انجام دادم) فکر کنم یه چند جا رو درست نمینویسم یا تعریف نکردم . همون کد هایی که قبلا باهاشون کار کردم رو سعی کردم تبدیل کنم چون هیچی از این کتابخونه های که برای sam7 هست سر در نیوردم! :cry2:
                          Gracias A La Vida
                          [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                          http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                          زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

lotfan link file ili9325.c baraye at91sam7x256 aghay ghani ra baraye download gharar dahid,be in file niaz vajeb daram
                            merci
                            راه را راهبر قرار مده،بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

سلام
                              یه سوال دارم که میدونم سوالیه که بیشتر دوستان بهش برخورد می کنن .توی هدر برد AT91SAM7S256 برای کانفیک اتصال N96 LCDبه میکرو ، از پایه A0 تا A15 میکرو استفاده میشه برای .حالا سوال اینجاس که اگه بخوایم از adc برای تاچ استفاده کنیم چه جوری باید توی برنامه تغییر ایجاد کنیم ؟ (( پایه های ADC : A9--A10--A13--A16 ))

تشکر از همه
                              نمونه کد کانفیک پایه ها :

کد:
                               #define PORTRAIT 
                               /* LCD Pin Configuration */
                               #define TFTLCD_DATAPORT_A       
                               #define TFTLCD_DATAPORT_OFFSET   0
                               #define TFTLCD_CONTROLPORT_A     
                               #define TFTLCD_RST         16
                               #define TFTLCD_RS          17
                               #define TFTLCD_CS          18
                               #define TFTLCD_WR          19
                               #define TFTLCD_RD          20

دیدگاه

سلام .
                                سالها پیش سوال کرده بودم ، الان اومدم دیدم هیچ پاسخی ندادن دوستان !! :eek:
                                مشکل حل شد و از بی تجربگیه خودم بود .مهم نیست اما مرام امید حبیبی یه رو کمتر کسی داره خداییش .
                                چندتا فیلم میزارم که ببینید خارجی ها که شاید ذکات علم هم نداشته باشن ، به کجا رسیدن .اونا بهش میگن حس هم نوع دوستی !! طرف حرفم با .... هست که با صراحت کینه ای بودن خودش رو اعلام کرد و حاضر نشد فونتای فارسی رو که چندین نفر هم خواهش کردن ازش ، بده به ملت !!
                                یه pcb طراحی کردم که به صورت مستقیم و بدون نیاز به سیم اضافه به هدر برد متصل میشه .چند روز دیگه آمادش می کنم و همراه با سورس نمونه که کانفیگ پین ها هم لحاظ شده رو میزارم توی سایت اینم عکس نمونش: http://www.4shared.com/file/uycQt1mi/IRAN-HEX.html

اگه عکس هارو نگاه کنید ، می بینید که 2 تا LCD کنار همه که یکیش همون N96 و یکیشم که پشت بردش جای مموری SD داره , IC درایور تاچ اسکرین هم داره .از همه مهم تر که سایزش 3.2 اینچه .درایور این نمایشگر SSD1289 میباشد و با کمک دوستان با هدر برد های اتمل راه میندازیمش .من بسکام مینویسم اما 2 هفتس اومدم سمته آرو و نتایج خوبی گرفتم . اما هنوز اول راهم .
                                این هم دیتاشیت و شماتیک ماژول LCD :

http://www.4shared.com/file/TfMzxTij...N-HEXCOM_.html

1390/8/3

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X