اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه کسانی میتوانند با ARM شروع کنند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه کسانی میتوانند با ARM شروع کنند

فیلیپس و ST خوبن . ولی فک کنم ST خوبتر باشه و کاربردی تر باشه تو صنعت

اینا رو من طبق تحقیقاتم میگم. خودم کار نکردم با ARM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb

بنظر من اگه میآ‌خوای کارای صنعتی بکنیآ‌ arm ,avr رو بیآ‌خیال شو برو اول سراغ pic وبعد fpga به خاطره noise و...( بعضیها ادعا میکنند که میآ‌تونن کامل noise رو از بین ببرن، ولیآ‌ وقتیآ‌ کار صنعتی جدی میآ‌شه راحت نیست، خیلیآ‌ از وقتت سر noise میره)

سلام دوست عزیز.ببخشید ولی به نظر من این حرف شما درست نیست هر میکرو و هر ایسی کاربرد خاص خودشو داره و اگه جایی که مناسبش هست درست استفاده بشه خوب جواب میده.جالب بدونید که بعضی از plc ها با استفاده از هسته های arm طراحی شدند.اگر که بحث فیلتر ها و سنتز ها در مدار رعایت بشه نویز تا حد زیادی پایین میاد ولی هیچ مداری بدون نویز نمیشه!
      در کل اگر بحث استفاده از پروتکل های صنعتی باشه arm نسبتا پیشتاز هست چون اکثر پروتکل ها رو ساپورت میکنه من جمله tcp/ip 100m یا usb otg , canopen , device netکه هیچ میکرو دیگه ای نمیتونه از طرفی طراحی مدار و کل پروژه هزینه بر و کار سختی هست

میکرو های avr , pic برای مدار های ساده به منظور کاهش هزینه و راحتی کار بسیار عالی هستن

fpga , cpld ها هم یه عنوان یک پروسسور بسار عالی هستن
      و کار صحیحی نیست که مثلا یک جا که ما میتونیم از pic یا avr بیایم از arm استفاده کنیم و ...

اگر کسی بخواد یک میکور رو شروع به کار کنه منم به دلیل راحتی avr , pic رو پیشنهاد میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.r

سلام دوست عزیز.ببخشید ولی به نظر من این حرف شما درست نیست هر میکرو و هر ایسی کاربرد خاص خودشو داره و اگه جایی که مناسبش هست درست استفاده بشه خوب جواب میده.جالب بدونید که بعضی از plc ها با استفاده از هسته های arm طراحی شدند.اگر که بحث فیلتر ها و سنتز ها در مدار رعایت بشه نویز تا حد زیادی پایین میاد ولی هیچ مداری بدون نویز نمیشه!
        در کل اگر بحث استفاده از پروتکل های صنعتی باشه arm نسبتا پیشتاز هست چون اکثر پروتکل ها رو ساپورت میکنه من جمله tcp/ip 100m یا usb otg , canopen , device netکه هیچ میکرو دیگه ای نمیتونه از طرفی طراحی مدار و کل پروژه هزینه بر و کار سختی هست

میکرو های avr , pic برای مدار های ساده به منظور کاهش هزینه و راحتی کار بسیار عالی هستن

fpga , cpld ها هم یه عنوان یک پروسسور بسار عالی هستن
        و کار صحیحی نیست که مثلا یک جا که ما میتونیم از pic یا avr بیایم از arm استفاده کنیم و ...

اگر کسی بخواد یک میکور رو شروع به کار کنه منم به دلیل راحتی avr , pic رو پیشنهاد میدم
        سلام دوست عزیز همینطور که گفتید! دقت کنید چیآ‌ نوشتم!

نوشتم بجای آور>>پیک و بجای آرم>>فپگا ، نگفتم بجای آور یا پیک، آرم!!

و خودتون بفرمایید، هیچوقت در محیط کارخانه مشکله نویز به طراحی مدار خالیآ‌ نیست! به 1000 تا چیز دیگه بستگی داره چون نتنها نویز از خطوط جریان در میاد بلکه نویز مغناطیسیآ‌ هم داریم!
        تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
        موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
          سلام دوست عزیز همینطور که گفتید! دقت کنید چیآ‌ نوشتم!

نوشتم بجای آور>>پیک و بجای آرم>>فپگا ، نگفتم بجای آور یا پیک، آرم!!

و خودتون بفرمایید، هیچوقت در محیط کارخانه مشکله نویز به طراحی مدار خالیآ‌ نیست! به 1000 تا چیز دیگه بستگی داره چون نتنها نویز از خطوط جریان در میاد بلکه نویز مغناطیسیآ‌ هم داریم!

اصلا من منظورم اینه که حتی استفاده fpga به جای arm هم کار اشتباهی هست.fpga اصلا یه جیز دیگست arm یه چیز دیگه و هر دوشون کاربرد خاص خودشون دارن.بر خلاف چیزی که فکر میکنید arm یک میکرو صنعتی هست.نویز های الکترو مغناطیسی که میگید در قالب نویز های emc,emi شناخته میشن که هر شرکتی که ارم تولید میکنه یه کاتولوگ نسبتا مفصل برای نحوه طراحی مدار و pcd با میکرو هاش داده که اگه بگردید پیدا میشه حتی چند صفحه از دیتاشیت میکرو ها نیز به این قضیه مربوط میشه اصلا جالب بدونید که دلیل یکی از دلیل های اینکه توی صنعت از منطق 0 و 24 استفاده میشه کاهش emc هست.من نمیگم مشکل نویز به صرفا به دلیل طراحی مدار هست اما شک نکن که حداقل 80 درصدش به همین دلیله.من توی چند تا کارخونه از میکرو های arm شرکت st استفاده کردم و جواب خوبی هم گرفتم و کار فرما هم راضی بوده خیلی راحت به جای استفاده از plc یک ملیونی یه مدار گرافیکی تر با قیمت کمتر استفاده کردند.کاری که حتی با fpga هزینه بر تر و سخت تر بود.شما اگه hmi یا plc رو باز کنید میبینید که توشون از arm استفاده شده، چرا توی اونا نویز بوجود نمیاد ولی ماله ما میاد؟

دیدگاه

دوست عزیز!
            فکر کنم دیگه خودت به این نتیجه رسیدی که سلیقه ها خیلی متفاوته
            و اینکه از دیگران بخوای خط مشی تورو تعیین کنند اشتباه بزرگیه (راهنمایی خواستن فرق میکنه)
            شما بهتره خودت در باره انواع میکرو کنترلر ها (AVR,ARM,PIC,FPGA) تحقیق کنی و ببینی کدوم به دردت میخوره

میکرو های PIC و FPGA عموما کاربرد صنعتی دارند و همونطور که دوستان اشاره کردند خیلی زمخت و جون سخت هستند پس از گزینه های بسیار مناسب برای پروژه ها صنعتی از قبیل کنترل و حفاظت موتور محسوب میشن.

میکرو AVR که دیگه اونقدر اینو اونور دیدیم جوات شده!!
            هیچ سختی ای نداره فقط باید زبان C رو یاد بگیری (توصیه من هم اینه که بسکام رو بیخیال بشی)
            چرا که حجم کد تولید شده با زبان سی کمتره و در ضمن دنیاش وسیع تره
            هر چند بسکام یه مقدار راحت تر و ساده تره.

با ای وی آر خانواده ATmega میتونی خیلی کار ها از قبیل همین قفل رمز و آرفید و این چیزا رو انجام بدی
            میکرو کنترلری مثل Atmega 16 با 40 تا پایه امکانات خیلی زیادی رو در اختیارت میزاره که ممکنه از بعضیاش هیچ وقت استفاده نکنی!
            از جمله پشتیبانی از پروتوکل I2c هست(میتونی با دو یا 3 سیم با ماژول ها,میکرو ها و دستگاه های دیگه ارتباط برقرار کنی)
            پشتیبانی از ارتباط RS232 البته TTL در اصل که میتونی از طریق پورت کام به کامپیوتر وصل کنی یا ازش برای ارسال دیتا از طریق ماژول های RF استفاده کنی
            و ورودی های اندازه گیری ولتاژ در میلی ولت و تایمر های داخلی که میتونی باهاشون فرکانس متر و اینا بسازی!
            خلاصه برای چیزی که شما میخوای گزینه مناسبیه

اما اگه میخوای یه چیز همه منظوره و خیلی پیشرفته داشته باشی دیگه باید بری سراغ ARM
            که من NXP رو توصیه میکنم
            میکرو های ARM تقریبا حکم کیس کامپیوتر رو دارند
            یعنی بیشتر از این که به درد ساختن چشمک زن بخورند برای بوت کردن سیستم عامل و داشتن اینترفیس کاربری پیشرفته ساخته شدن
            یعنی اگه شما به یه LPC1768 یه ال سیدی N96 لمسی وصل کنی با برنامه نویسی ای نسبتا ساده میتونی یه GUI برای ارتباط کاربر با سخت افزار بسازی

اما برنامه نویسیش مقداری مشکله و توصیه میکنم تا AVR رو مسلط نشدید طرفش نیایید

من الان یه هدر بورد LPC1768 از همین سایت خریدم و الان دارم تو امکانات غرق میشم!
            یعنی اونقدر امکانات مختلفی داره که نمیدونم یاد گیری کدوم رو اول شروع کنم

فقط یه گوشه اش: این میکرو میتونه 4.5 میلیون بار در ثانیه ولتاژ ورودی رو اندازه بگیره و گزارش کنه!
            یعنی میشه باهاش یه اوسیلوسکوپ در حد 4.5 مگاهرتز رو به سادگی ساخت!

برنامه نویسیش هم به لطف بوت لودر خیلی ساده شده
            یعنی کافیه عین فلش مموری وصلش کنی کامپیوتر و برنامه ای که نوشتی رو کپی پیست کنی توش (حافظه512KB)

از اترنت هم پشتیبانی میکنه و فکر کنم بشه به اینترنت وصلش کرد! (خیلی دوست دارم باهاش یه دانلود منیجر بسازم!)

و در نهایت توصیه میکنم Start Up رو با یه استاد شروع کنی
            یعنی به اول کار رو با یه نفر که به میکرو وارده شروع کنی
            این باعث میشه سرعت پیشرفتت خیلی زیاد بشه

موفق باشی

عید رو به همه اعضا و مدیران سایت تبریک میگم

دیدگاه

یلام به همگی
              چیزایی که میگم تجربه شخصی هست

اول بگم که تفاوت میکرو ها یی مثل arm avr xmega pic .. در این هست که شما فرض کن اینا خودرو هیتند اونوقت
              نوع کار شما مشخص میکنه مه مدوم به دردت میخوره
              کسی که میخواد بره جاده خاکی باید یه چیز سخت و نسبت به کارش انتخاب کنه
              شما وقتی کیخوای یه کاری کنی که چندین تا سخت افزار مثل usart spi i2c mmc قراره با هم کار کنن 100% اگر کار سریع باشه نمیتونی از یه دونه avr استفاده کنین و یا باید چند تاش رو بزرای و با هم ping کنی یا اینکه یه میکرو سریع تر انتخاب کنی

من به شخصه با avr xmega pic fpga arm کار میکنم و تو هر کاری نصبت به سختی کار انتخاب میکنم .لی بهتره بدونی که تو 85% اوقات رای با avr هست
              avr رو میگن صنعتی نیست ولی به شخقه اعتقاد ندارم و تو همه نوع محیطی ازش کار کشیدم
              این طراح هست که ریست میشه نه میکرو :biggrin:

استاد کوهستانی با avr میترکونه اونوقت ما وایسادیم بهش گیر میدیم مه نویز میگیره :eek:
              من دیدم یه شرکت کره ای با avr پی ال سی ساخته بودکره

در کل
              نتیجه گیری
              اقا واسه کارهای شما من میگم avr نهایتش arm
              با fpga هم میتونی این کار رو انجام بدی به هر حال
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                یلام به همگی
                چیزایی که میگم تجربه شخصی هست

اول بگم که تفاوت میکرو ها یی مثل arm avr xmega pic .. در این هست که شما فرض کن اینا خودرو هیتند اونوقت
                نوع کار شما مشخص میکنه مه مدوم به دردت میخوره
                کسی که میخواد بره جاده خاکی باید یه چیز سخت و نسبت به کارش انتخاب کنه
                شما وقتی کیخوای یه کاری کنی که چندین تا سخت افزار مثل usart spi i2c mmc قراره با هم کار کنن 100% اگر کار سریع باشه نمیتونی از یه دونه avr استفاده کنین و یا باید چند تاش رو بزرای و با هم ping کنی یا اینکه یه میکرو سریع تر انتخاب کنی

من به شخصه با avr xmega pic fpga arm کار میکنم و تو هر کاری نصبت به سختی کار انتخاب میکنم .لی بهتره بدونی که تو 85% اوقات رای با avr هست
                avr رو میگن صنعتی نیست ولی به شخقه اعتقاد ندارم و تو همه نوع محیطی ازش کار کشیدم
                این طراح هست که ریست میشه نه میکرو :biggrin:

استاد کوهستانی با avr میترکونه اونوقت ما وایسادیم بهش گیر میدیم مه نویز میگیره :eek:
                من دیدم یه شرکت کره ای با avr پی ال سی ساخته بودکره

در کل
                نتیجه گیری
                اقا واسه کارهای شما من میگم avr نهایتش arm
                با fpga هم میتونی این کار رو انجام بدی به هر حال
                ممنون که اینقدر دید زیبایی دادی دوست عزیز.
                بهترین کس واسه نظر دادن مث شما هستن که با همشون بطور تجربی کار کردن.

شما طرز کار با همه اینا رو تو چند وقت یاد گرفتید ؟
                من AVR و با بیسیک کم و بیش بلدم میخواستم ببینم شما که تجربی کار کردی ARM رو چطوری شروع کنم که بازده بهتری داشته باشه ؟
                کلا منابعی که ارزش خوندن رو دارن معرفی کنید تا استفاده کنیم.
                ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                  ممنون که اینقدر دید زیبایی دادی دوست عزیز.
                  بهترین کس واسه نظر دادن مث شما هستن که با همشون بطور تجربی کار کردن.

شما طرز کار با همه اینا رو تو چند وقت یاد گرفتید ؟
                  من AVR و با بیسیک کم و بیش بلدم میخواستم ببینم شما که تجربی کار کردی ARM رو چطوری شروع کنم که بازده بهتری داشته باشه ؟
                  کلا منابعی که ارزش خوندن رو دارن معرفی کنید تا استفاده کنیم.
                  ممنون.
                  منم موافقم!
                  [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X