اگه دوستان لطف کنن ARM با فرکانس کاری بالای 1GHz ( اگه دو گیگ باشه که عالی میشه ) معرفی کنن تقریبا مشکل حل شدس .
واسه همچین فرکانسی شما باید از همین کلاس A استفاده کنید که باید حافظه و یه سری چیز ها بهش اضافه کنید که نهایتا همین برد فروشگاه باهاتون در میاد که شاید حتی با قیمت بیشتر. توصیه میکنم همین برد رو بگیرید. این دو هم هستن:
واسه همچین فرکانسی شما باید از همین کلاس A استفاده کنید که باید حافظه و یه سری چیز ها بهش اضافه کنید که نهایتا همین برد فروشگاه باهاتون در میاد که شاید حتی با قیمت بیشتر. توصیه میکنم همین برد رو بگیرید. این دو هم هستن:
یعنی اگه فقط خود آی سی رو بخوام قیمتش 300 - 400 تومن میشه ؟
نه!
اصلا معلوم نیست که گیرتون بیاد، چه رسد به قیمتش. البته شاید گیرتون هم بیاد(شاید موبایل فروشی ها و...). من میگم این یه جورایی فقط یه پردازنده هستش. شما به حافظه فلش و رم و... نیاز خواهی داشت. پس بجای اینکه خودت بشینی و برد طراحی کنی و بسازی؛ خودتو خلاص کن و یه برد آماده بگیر.
سلام
بچه ها، خواهش می کنم بحص در مورد فرکانس پردازنده ها رو تموم کنید! چرا که به نظر من این موضوع ارتباطی با راه حل مسئله نداره. شما خفن ترین شمارنده رو هم که داشته باشید، فرمانِ قطع و وصلش رو چه جوری می خواید بدید که تأخیر کمتر از نانوثانیه داشته باشه؟!
دوست عزیز، شخص طلای 2005، اگر لطف کنید و توضیحات بیشتری در مورد پروژه تون بدید، ما هم می تونیم در حد سوادمون کمک کنیم. بازم خواهش می کنم که به فرکانس پردازنده ها کاری نداشته باشید!
تأخیر امواج گیگاهرتزیِ رادار و مگاهرتزیِ آلتراسوند با روشی به غیر از شمارش و تایمر اندازه گیری میشه، و اونم اندازه گیریِ اختلاف فازه که یکی از دوستانمون بهش اشاره کردند.
سلام
بچه ها، خواهش می کنم بحص در مورد فرکانس پردازنده ها رو تموم کنید! چرا که به نظر من این موضوع ارتباطی با راه حل مسئله نداره. شما خفن ترین شمارنده رو هم که داشته باشید، فرمانِ قطع و وصلش رو چه جوری می خواید بدید که تأخیر کمتر از نانوثانیه داشته باشه؟!
دوست عزیز، شخص طلای 2005، اگر لطف کنید و توضیحات بیشتری در مورد پروژه تون بدید، ما هم می تونیم در حد سوادمون کمک کنیم. بازم خواهش می کنم که به فرکانس پردازنده ها کاری نداشته باشید!
تأخیر امواج گیگاهرتزیِ رادار و مگاهرتزیِ آلتراسوند با روشی به غیر از شمارش و تایمر اندازه گیری میشه، و اونم اندازه گیریِ اختلاف فازه که یکی از دوستانمون بهش اشاره کردند.
سلام
تاخیر در انتهای کابل نوری در حد پیکو ثانیه خواهد بود فقط نمیدونم response time فوتو ترانزیستور چقدره ولی باتوجه به معکوس بایاس شدنش در حالت عادی فکر نکنم زیاد باشه
البته در مورد اون اگه زمان واکنش به روشن بودن و خاموش شدن لیزر یکی باشه خیلی کمک میکنه .
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
سلام
ایشون سوال پرسید ما هم فقط جوابش رو دادیم. :smile:
هیچی آقا، ما دیدیم موضوع با اپتیک ارتباطش بیشتره تا با مدارات دیحیتال و آنالوگ، دیگه این شد که سوادمون قد نداد و کشیدیم کنار. همین.
اتفاقا موضوع دقیقا مدارات دیجیتال هستش :
من آی سی کانتر 1.3 گیگ 8 بیت پیداکردم
ولی
آی سی کانتر 2 گیگ 32 بیت نیاز دارم .
با Prescaler هم اگه بخوایم کار کنیم حداقل یه آی سی کانتر 2 گیگ 10 بیت نیازه ( این روش تاخیر زمانی زیادی داره )
یه راه دیگه استفاده از ASIC هست .
ببین، برای اینکه شما از راه دور بتونی جواب سوالت رو درست بگیری، باید اول از همه بتونی سوال رو خوب مطرح کنی. من در مورد پروژه یا مسئله شما 2-3 تا جمله ناقص بیشتر ندیدم اینجا. در عوض شونصد تا حرف راجع به پردازنده ها و کانتر و کلاک گیگاهرتزی و اینا خوندم!!
بیا همه چیز رو از اول شروع کنیم؛
شما مسئله رو شفاف مطرح کن. فکر کن بار اوله که می خوای درخواست راهنمایی از بچه ها داشته باشی..
ببین، برای اینکه شما از راه دور بتونی جواب سوالت رو درست بگیری، باید اول از همه بتونی سوال رو خوب مطرح کنی. من در مورد پروژه یا مسئله شما 2-3 تا جمله ناقص بیشتر ندیدم اینجا. در عوض شونصد تا حرف راجع به پردازنده ها و کانتر و کلاک گیگاهرتزی و اینا خوندم!!
بیا همه چیز رو از اول شروع کنیم؛
شما مسئله رو شفاف مطرح کن. فکر کن بار اوله که می خوای درخواست راهنمایی از بچه ها داشته باشی..
صورت سوال رو عوض کردم .
اگه جاییش ایهام داره بفرمایید .
دیدگاه