اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توافق برای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توافق برای ARM

با سلام !
    اول یه مقایسه کلی در مورد آرم ها داشته باشیم بد نیست .

ARM7:

1) Max Clock is 60 to 133 MHZ
    2) Memory System is Von neumann
    3) Power=0.28mw/mhz
    4) Pipeline=3 Stage
    5)instruction set =ARMV4 Thumb
    ---------------------------------------------------
    Cortex-M3:

1) Max Clock is 30 to 72 MHZ
    2) Memory System is Harvard
    3) Power=0.19 mw/mhz
    4) Pipeline=3 Stage
    5) instruction set =ARMV7 Thumb2
    ARM9:

1) Max Clock is 140 to 220 MHZ
    3) Power=0.25 mw/mhz
    4) Pipeline=5 Stage
    5) instruction set =ARMV4 Thumb
    ARM10:

1) Max Clock is 200 to 400 MHZ
    3) Power=0.12 to 0.25 mw/mhz
    4) Pipeline=6 Stage
    5) instruction set =ARMV5E Thumb
    ARM11:

1) Max Clock is 350 to 550 MHZ
    3) Power=0.45 to 0.80 mw/mhz
    4) Pipeline=8 Stage
    5)instruction set =ARMV6 Thumb And Thumb-2

Cortex-M3 برای استفاده عالیه . مزیت اون نسبت به آرم سون استفاده از معماری Harvard به جای Von neumann هست که همونطور که می دونید توی این معماری از دو Data bus , Address Bus به طور مجزا برای دسترسی به Program memory , Data Memory استفاده میشه .

اما می گم حالا که اینجوریه باییم یه بارکی ARM11 بگیریم خودمون رو راحت کنیم :biggrin:

آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
    سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

اما می گم حالا که اینجوریه باییم یه بارکی ARM11 بگیریم خودمون رو راحت کنیم
      مگه میخوای مریخ نورد بسازی ؟! :icon_razz:

من که فعلا Cortex M3 رو ترجیح میدم

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

والا حقیقتش من چند تا دوست توی تایوان و تایلند دارم که کارشون همین هست .... اگر واقعا توافق بشه که رو تعداد خاصی و مدل خاصی نیاز داریم شاید بتونم از اون طریق عمل کنم که خرجش یکم کمتر بشه (البته فکر کنم خیلی کمتر میشه!) تو نحوه واریز پول و بقیه موارد اصلا مشکلی نیست فقط مشکل این هست که من تاحالا جنس واقعی از خارج نخریدم :mrgreen: بیشتر ازشون خدمات میگرفتم که آنلاین بود .
        ولی اگر همه توافق کردن من 2-3 روزه میتونم بپرسم که آیا امکان تهیش به این روش هست یا نه .
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          والا حقیقتش من چند تا دوست توی تایوان و تایلند دارم که کارشون همین هست ....
          سلام
          خیلی عالیه.
          منم یک نفر دارم اونم میتونه قطعه وارد کنه، اینجوری اگه روی یک قطعه به توافق برسیم میتونیم از چند جا قیمت بگیریم هرکدوم ارزن تر داد از همون بگیریم.
          منم بین LM3S8938 و LM3S5768 و LM3S5749 مرددم.
          دومی و سومی USB HOST و OTG دارن ولی اولی نداره در عوض فلشش دوبراره.
          از نظر قیمت هم تو digikey به صورت زیرن:
          LM3S8938 : 12.07
          LM3S5768 : 10.75744
          LM3S5749 : 10.45000
          یعنی قیمتها تقریبا تو یک بازه اند ولی اولی یکم گرون تره.
          حالا نظرتون چیه؟
          اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

فکر کنم دومی یا سومی بهتر باشه چون فکر کنم حجم فلش هم کافیه . نمی دونم باید دیتا شیت رو نگاه کنم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
              با سلام !
              اول یه مقایسه کلی در مورد آرم ها داشته باشیم بد نیست .

ARM7:

1) Max Clock is 60 to 133 MHZ
              2) Memory System is Von neumann
              3) Power=0.28mw/mhz
              4) Pipeline=3 Stage
              5)instruction set =ARMV4 Thumb
              Cortex-M3:

1) Max Clock is 30 to 72 MHZ
              3) Power=0.19 mw/mhz
              4) Pipeline=3 Stage
              5) instruction set =ARMV7 Thumb2
              ARM9:

1) Max Clock is 140 to 220 MHZ
              3) Power=0.25 mw/mhz
              4) Pipeline=5 Stage
              5) instruction set =ARMV4 Thumb
              ARM10:

1) Max Clock is 200 to 400 MHZ
              3) Power=0.12 to 0.25 mw/mhz
              4) Pipeline=6 Stage
              5) instruction set =ARMV5E Thumb
              ARM11:

1) Max Clock is 350 to 550 MHZ
              3) Power=0.45 to 0.80 mw/mhz
              4) Pipeline=8 Stage
              5)instruction set =ARMV6 Thumb And Thumb-2

Cortex-M3 برای استفاده عالیه . مزیت اون نسبت به آرم سون استفاده از معماری Harvard به جای Von neumann هست که همونطور که می دونید توی این معماری از دو Data bus , Address Bus به طور مجزا برای دسترسی به Program memory , Data Memory استفاده میشه .

اما می گم حالا که اینجوریه باییم یه بارکی ARM11 بگیریم خودمون رو راحت کنیم :biggrin:

منم ته دلم با حرف electronic boy موافقم حالا که قرار کار کنیم با بهترین کار کنیم
              سری stm32 شرکت st واقعآ خوبه. هستشم arm cortex m3 و سرعت بالاتر و پشتیبانی از usb وd/a 12 بیتی از نظر doc و software هم واقعآ عالیه ................
              البته اون lm3s8983 هم ارم خیلی خوبیه واسه شروع ولی چیزی که هست شما اگه بیس کار دستت بیاد با هر میکروئی میتونی کار کنی
              چیکار کنم st به دلم نشسته بازم اونائی که بیشتر از من سر در میارن به عکس پائین یه نگاهی بندازن ونظرشونو بگن
              بهتره به این عکس یه نگاه بندازید یه توزیع مختصر در یه سری از ارم هاش داده
              ولی بازم همیشه تابع نظر جمعم for always
              هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

شرکت luminary میکرویی نزده که هم USB Host/Device و هم Ethernet MAC/PHY رو با هم داشته باشه ؟
                گشتم نبود
                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

چون قصد ساخت مریخ نورد رو دارم مجبورم از چند تا LM3S5749 به صورت موازی استفاده کنم . چون اینجوری جریانش میره بالا فکر کنم حجم حافظه هم زیاد شه نه ؟؟؟ :biggrin:

دیدگاه

در طراحی (خصوصا برای حرکت از 8 بیت به 32 و جایگزین قوی برای 8 بیت) باید چند مساله را در نظر گرفت:

قیمت قطعه : قطعات فرکانس بالاتر مثل ARM11 400mhz قیمت بالایی دارند!
                    جریان مصرفی: قطعات با مصرف بالا برای خیلی کارها نا مناسبند (مسلما شما یک تغذیه 2 امپر را در مدارتان نمی خواهید!)
                    پرو گرامر و JTAG: هزینه دارد

کیت اموزشی ارزان

نرم افزار مجانی و همراه با مستندات خصوصا درایور C برای لوازم جانبی میکرو و freeRTOS, free TCPIP stack,freeGUI LCD LIB (windows widgets enabled),USB driver,Bootloader,....
                    چون اکثرا تک نفری برنامه می نویسیم وقت کم داریم و توان نیز کم داریم پس نرم افزار های اماده ما را سریع به هدف می رساند (در غیر این صورت باید تیم یا شرکتی باید پشتیبانی کند)
                    من فکر می کنم فقط یکسال طول می کشه تا شما فقط درایور ها را اماده کنید! :mrgreen:

دیدگاه

با سلام
                      نکته دیگری هم که در استفاده از ARM11 میآ‌مونه پکیج است. شما یک تراشه arm11 سراغ دارید که پکیج BGA نداشته باشد (البته پکیج لزوما به ARM11 بودنش ربطی نداره)؟ این هم برای خودش یک مشکل اساسی است چون علاوه بر پیچیدگی نصب بر روی بورد یک پکیج ۲۰۰ پایه (که معمولا خیلی بشتر از این حرفآ‌ها است) فکر کنم حداقل یه بورد ۶ لایه بخواهد. یه بورد ۶ لایه هم هزینه اولین نمونهآ‌اش فکر نکنم زیر ۲۰۰ دلار باشه؟
                      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
                        با سلام
                        نکته دیگری هم که در استفاده از ARM11 میآ‌مونه پکیج است. شما یک تراشه arm11 سراغ دارید که پکیج BGA نداشته باشد (البته پکیج لزوما به ARM11 بودنش ربطی نداره)؟ این هم برای خودش یک مشکل اساسی است چون علاوه بر پیچیدگی نصب بر روی بورد یک پکیج ۲۰۰ پایه (که معمولا خیلی بشتر از این حرفآ‌ها است) فکر کنم حداقل یه بورد ۶ لایه بخواهد. یه بورد ۶ لایه هم هزینه اولین نمونهآ‌اش فکر نکنم زیر ۲۰۰ دلار باشه؟
                        از اونجایی که پکیج های BGA (و همه مشتقاتش) مشخصه های الکتریکی بسیار مناسبی دارند، امروزه خیلی از سازندگان از آن استفاده می کنند (مثل xScale های اینتل حتی در فرکانس های پایین). در ضمن قرار نیست یک پردازنده با مثلا 200 میپس، Hobbyist Friendly باشه!!

یک نمونه ARM ساخت اینتل:

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

البته برای توافق روی یه arm اول باید به این نکته توجه کنید که از اون کنترلر چه کاری رو میخواهید؟
                          نه اینکه تنها به این فکر کنیم آخرین ورژن اونو باید استفاده کرد!
                          پس اولاً افراد مشخص کنند هدف اونها از استفاده از arm چیه؟
                          من اینو میدونم که برای استفاده توی صنعت سرعت های 200-500 mhz وحشتناک زیاده حالا توی کارهای دیگه خودتون میدونید
                          به نظر من پارامترهایی چون ram,flash,e2prom,ethernet,usb,modem,usart و اینتراپتهای تودر تو میتونند مورد توجه باشند.
                          و به این موضوع هم فکر کنید که اگه شیوه درستی برای نرم افزار نویسی انتخاب کنید بساری از مشکلات حل خواهد شد من این موضوع رو با mega64 تجربه کردم و موفق شدم مشکل کمبود ram رو با اصلاح نرم افزار نویسی بر طرف کنم!
                          و من الله التوفیق ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                            در ضمن قرار نیست یک پردازنده با مثلا 200 میپس، Hobbyist Friendly باشه!!
                            با سلام
                            "Hobbyist Friendly" عبارت خیلی جالبی بود.
                            راستی این arm9 با سرعتی در همین حدود که شما گفتید به نسبت HF به حساب میآ‌آید(؟). تراشه 91sam9260 از atmel و ep9302 از ciruss logic (سیروس لاجیک!). راستی این تراشه سیروس اینا بدک نیست هم سرعتش بالا است و هم یه چیزی توی مایهآ‌های FPU داره که به درد بعضی کارآ‌ها میآ‌خوره حتماً یه نگاهی بکنید.
                            من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

فکر کنم هدف حرکت از 8 بیتی ها به 32 بیتی ها باشه که از لحاظ هزینه قطعه-پروگرامر -دیباگر-برد مدار چاپی-مونتاژ- سهولت برنامه نویسی شبیه 8 بیتی ها باشد و موار خاص و سرعت بالا در اینجا مطرح نیست.کمی واقع گرا باشید و به سطح پروژه ها و امکاناتمان نیز توجه کنید میکرو ها فقط ابزاری هستند که مارا به هدف می رسانند و خودشان هدف نمی باشند.

در شرایط کنونی ARM Cortex M3 ساخت Luminary با قیمت 3 تا 12 دلار و مونتاژ اسان برای ما گزینه بعد از AVR or PIC است و نیازهای مارا بر اورده می کند مگر اینکه کاری مخصوص داشته باشیم که اینجا جای بحث ان نمی باشد و می تواند در تاپیک دیگری مطرح شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr1100
                                فکر کنم هدف حرکت از 8 بیتی ها به 32 بیتی ها باشه که از لحاظ هزینه قطعه-پروگرامر -دیباگر-برد مدار چاپی-مونتاژ- سهولت برنامه نویسی شبیه 8 بیتی ها باشد و موار خاص و سرعت بالا در اینجا مطرح نیست.کمی واقع گرا باشید و به سطح پروژه ها و امکاناتمان نیز توجه کنید میکرو ها فقط ابزاری هستند که مارا به هدف می رسانند و خودشان هدف نمی باشند.

در شرایط کنونی ARM Cortex M3 ساخت Luminary با قیمت 3 تا 12 دلار و مونتاژ اسان برای ما گزینه بعد از AVR or PIC است و نیازهای مارا بر اورده می کند مگر اینکه کاری مخصوص داشته باشیم که اینجا جای بحث ان نمی باشد و می تواند در تاپیک دیگری مطرح شود.
                                کاملا موافقم :agree:

آقا آخر هفته شد و ما هنوز به توافق نرسیدیم
                                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X