اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توافق برای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توافق برای ARM

نوشته اصلی توسط حمید رستمی

کاملا موافقم :agree:

آقا آخر هفته شد و ما هنوز به توافق نرسیدیم
    اقا موافقم با همون شروع کنیم انشاالاه اخر تابستون دوباره یک تاپیک میزنیم برای خرید ارم های پیشرفته تر :mrgreen: :biggrin: مثل stm32 and arm11
    من هدف avr1100 رو درک میکنم و اصرار ندارم که حتمآ یک میکرو خاص رو بخریم
    دوستانی که میتونن این ارم ها رو تهیه بکنن یکم بیشتر توضیح بدن و بقیه هم علان کنند که چه تعداد میخواهند
    من خودم شخصآ 1 عدد میخوام
    موفق باشید
    هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

من 3 تا LM3S5749 می خوام . چون می دونم اولیش رو می سوزونم . دومی مشکل فیوزبیت پیدا می کنه . سومیش توکل بر خدا به نتیجه می رسه . راستی جوان هم گفت STR912WF44 ش تو راه .
      آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
      سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام
        راستی این LM3S5749 یه، ethernet PHY/MAC هم نداره.
        چیکار کنیم؟ :question:
        LM3S5749 یا LM3S8938 ؟
        اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hrhgroup
          سلام
          راستی این LM3S5749 یه، ethernet PHY/MAC هم نداره.
          چیکار کنیم؟ :question:
          LM3S5749 یا LM3S8938 ؟
          با سلام
          به نظر مدلی نداره که هم USB داشته باشه هم PHY/MAC ؟
          من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian

با سلام
            نه هیچ مدلیش نداره من میگم اگه با lm3s8938 کار کنیم بهتره چون یک رابط توپ واسه شبکه داره که هیچ جا پیدا نمیشه و ای سی رابط شبکه هم تو خراب شده ما پیدا نمیشه ولی رابط usb خیلی زیاده و استفادش راحتتر :job:
            هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

راستی این arm9 با سرعتی در همین حدود که شما گفتید به نسبت HF به حساب میآ‌آید(؟). تراشه 91sam9260 از atmel و ep9302 از ciruss logic (سیروس لاجیک!). راستی این تراشه سیروس اینا بدک نیست هم سرعتش بالا است و هم یه چیزی توی مایهآ‌های FPU داره که به درد بعضی کارآ‌ها میآ‌خوره حتماً یه نگاهی بکنید.
              HF که نه اما دردسرهای خودش رو داره.
              سیروس لاجیک هم بدتر از اینتل، فکر کنم اگر 555 هم بسازه پکیج اش BGA باشه!!
              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                راستی این arm9 با سرعتی در همین حدود که شما گفتید به نسبت HF به حساب میآ‌آید(؟). تراشه 91sam9260 از atmel و ep9302 از ciruss logic (سیروس لاجیک!). راستی این تراشه سیروس اینا بدک نیست هم سرعتش بالا است و هم یه چیزی توی مایهآ‌های FPU داره که به درد بعضی کارآ‌ها میآ‌خوره حتماً یه نگاهی بکنید.
                HF که نه اما دردسرهای خودش رو داره.
                سیروس لاجیک هم بدتر از اینتل، فکر کنم اگر 555 هم بسازه پکیج اش BGA باشه!!
                با سلام
                اتقاقا این مدل و یک مدل دیگه QFP-208 است مثل همون مدل Atmel
                البته مشکل اصلی اینه که میکرو نیست و باید کنارش رم و رام باشه! که این خوبی خودش رو هم داره!
                من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explode

با سلام
                  نه هیچ مدلیش نداره من میگم اگه با lm3s8938 کار کنیم بهتره چون یک رابط توپ واسه شبکه داره که هیچ جا پیدا نمیشه و ای سی رابط شبکه هم تو خراب شده ما پیدا نمیشه ولی رابط usb خیلی زیاده و استفادش راحتتر :job:
                  [/quote]
                  با سلام
                  این موضوع بستگی به کاربرد داره. علاوه بر این شما چه کنترلری برای USB-Host میآ‌شناسید؟ ولی از نظر کاربرد LAN که خیلی خوب به نظر میآ‌رسه.

دیدگاه

من انتخابم LM3S8938 هست
                    و یک عدد ( بسوزه پدر فقر ) :rolleyes:
                    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

مگه چنده ؟ از mega 128 گرونتره ؟ :biggrin: من کلا تو بانک 20,000 تومن پول دارم . گفتم 3 تا بگیرم میشه 15 یا 16 هزار تومن . با چار پنج هزار تومن باقی مونده هم یه کسب وکار راه می ندازم . پس فکر کنم من زیر کمربند فقر قرار دارم یا شایدم رو سگکشم . :sad: نمیشه 1 دونه بگیرم 2 تا از روش Copy paste کنم ؟

نه هیچ مدلیش نداره من میگم اگه با lm3s8938 کار کنیم بهتره چون یک رابط توپ واسه شبکه داره که هیچ جا پیدا نمیشه و ای سی رابط شبکه هم تو خراب شده ما پیدا نمیشه ولی رابط usb خیلی زیاده و استفادش راحتتر icon_wink job
                      به فروشگاه سعید تو امجد سر زدید ؟
                      آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                      سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام دوستان
                        خوب امروز پنجشنبه هست من این نظر سنجی رو ایجاد کردم تا بتونیم بهتر و سریعتر به نتیجه برسیم .اگه جایی از نظر سنجی اشکال داره بگید تا ادیتش کنم.
                        تا فردا نظرتون رو بگید تا انشالا زودتر بریم سر اصل موضوع.
                        با تشکر :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهازین اقابیگی
                          سلام دوستان
                          خوب امروز جمعه هست
                          ولی امروز که پنجشنبه هست :rolleyes:
                          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
                            مگه چنده ؟ از mega 128 گرونتره ؟ :biggrin: من کلا تو بانک 20,000 تومن پول دارم . گفتم 3 تا بگیرم میشه 15 یا 16 هزار تومن . با چار پنج هزار تومن باقی مونده هم یه کسب وکار راه می ندازم . پس فکر کنم من زیر کمربند فقر قرار دارم یا شایدم رو سگکشم . :sad: نمیشه 1 دونه بگیرم 2 تا از روش Copy paste کنم ؟

نه هیچ مدلیش نداره من میگم اگه با lm3s8938 کار کنیم بهتره چون یک رابط توپ واسه شبکه داره که هیچ جا پیدا نمیشه و ای سی رابط شبکه هم تو خراب شده ما پیدا نمیشه ولی رابط usb خیلی زیاده و استفادش راحتتر icon_wink job
                            به فروشگاه سعید تو امجد سر زدید ؟
                            ممنون ولی من تهران نیستم :redface:
                            در ضمن موافقم وتبریک میگم :wow: مبارکه اگه قیمت حدود m128 باشه :eek: :rolleyes: من هم 3 تا میخوام اگه اونائی که قصد خرید دارن قیمت مثلآ 10 تا یا 25 یا 50 تا رو بگن خیلی بهتره البته هر کدوم از شرکتها که ارزانتر بدن در اولویت هستند واونوقت هرکی به جیب خودش نگاه کنه و تعداد که لازم داره رو بخره :mrgreen:
                            به نظر من این بهترین راهه نظر فعلی همه lumany البته فعلآ فقط سریعتر دست به کار شید
                            هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهازین اقابیگی
                              سلام دوستان
                              خوب امروز پنجشنبه هست من این نظر سنجی رو ایجاد کردم تا بتونیم بهتر و سریعتر به نتیجه برسیم .اگه جایی از نظر سنجی اشکال داره بگید تا ادیتش کنم.
                              تا فردا نظرتون رو بگید تا انشالا زودتر بریم سر اصل موضوع.
                              با تشکر :nerd:
                              سلام
                              پس deadline تا جمعه ساعت 24 باشه که بشه شنبه برای قیمت گرفتن اقدام کرد.
                              با توجه به تعداد کسانی که تو این تاپیک پست زدن احتمالا 25 عدد برای خرید کافی باشه. پس اگر کسی میتونه برای قیمت گرفتن اقدام کنه قیمت رو برای 25تا بپرسه، منم انشالله شنبه میپرسم.
                              حدس میزنم همون luminary انتخاب بشه.
                              لینک زیر رو هم یک نگاه بندازین بد نیست:
                              http://www.edaboard.com/ftopic312526.html
                              اللهمَ اغفرلیَ الذنوبَ التی تحبسُ الدعاء

دیدگاه

سلام دوستان
                                از آغاز به کار این تاپیک مرتبا پیگیرش بودم و کلیه منابع رو دقیق بررسی کردم :biggrin:.
                                قبل از هر چیز بگم که من با ARM7 محصول Ateml خانواده AT91SAM7X... کار کردم و کامل ازش جواب گرفتم. :nerd:
                                شکی در این نیست که Cortex برتره، اینکه معماری Harward داره جای بحث دیگهآ‌ای نمیآ‌ذاره. شرکت ATMEL پشتیبانی نرمآ‌افزلری خیلی خوبی داره، ST و LUMINARY رو هم بررسی کردم، اونا هم پشتیبانی خوبی دارن. محصولات LUMINARY یه برتریشون سرعت در دسترسی به حافظه FLASH هستش، یعنی دارای ویژگی Single Cycle Access هستن و با هر کلاک میکرو میآ‌شه از حافظه خوند ولی ATMEL اینجور نیست و تقریبا با دو سیکل (در حداکثر سرعت کار میکرو) میآ‌شه به اطلاعات فلش دسترسی داشت. همونطور که تو پستآ‌های دیگه اشاره شده هیچ کدوم از محصولات "LUMINARY" دارای USB و Ethernet یکجا نیستن و به نظر من نمیآ‌شه از امکانات جالب USB مثل موس و کیبورد مجازی، درایو مجازی Audio Device و... گذشت و فقط به یک مبدل USB/COM بسنده کرد. کاشکی ATMELهم CORTEX زده بود (البته به زودی میآ‌زنه) چون امکانات جانبی خیلی کاملی واسه میکروهاش میآ‌ذاره و مثل اینا خصیص بازی و ناقلا بازی درنمیاره
                                نتیجه اخلاقی اینکه برای کارایی که با PC سرو کار دارن باید از نوع USBدار استفاده کرد. محصولات LUMINARY رو بررسی کردم گزینه مناسب که هم امکانات جانبی نسبتا کاملی داره و هم حافظه فلش و رمش بالاست اینه:
                                LM3S5769
                                در پایان بگم که دوستان شروع کنن من هم هر کمکی ازم بر بیاد انجام میآ‌دم، البته اگر قابل بدونید.
                                صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X