یه جای مدارت مشکل داره :agree:
اگه هزار بار هم مدارتو نویز گیری کنی اگه از مریخ بیان و بهت ایزوله کننده فضایی هم بدن بازم این مشکل همچنان پا برجاست
چرا؟
اگه در کسری از ثانیه ریپل افت داشته باشی(رله نویز موبایل موتور الکتریکی دینام ......) اسکوپ شاید نشون نده اهمتر نشون نمیده چشتون نمیبینه و ....
مدار ریست میکرو سریع میفهمه و میکرو ریست میشه بهترین راه استفاده از یه مقاومت 4.7 کیلو از مثبت 5 به ریست و یه خازن 470 میکرو یا 100 میکرو حالا اگه ولتاژمنبع ریپل بزنه ولتاژ ریست تابعی از ولتاژ خازنه
حداقل ولتاژ عملیات کاری رو تو فیوز بیت ها بزارش رو ۲/۷ ولت
امتحان کن ضرر نداره :agree:
الان چه مواردی از کار رو اصلاح کردید؟
شما که باید یکبار دیگه این برد رو بسازید، پس پیشنهاد میکنم، شماتیکش رو یکبار دیگه طراحی کنید، از روی اون خیلی راحت تر میشه همفکری کرد.
از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
چشم داداش
همین الان دارم طراحیش میکنم
ضمنا در جواب دوست خوبم که گفتی ولتاژ ریست رو کم کن
اومدم یه امتحانی کردم و وقتی میکرو کار میکرد ولی به لحطه استارت نرسیده بود خودم دستی یه استارت زدم دیدم حتی نور lcd هم کم نشد و میکرو به تایم انداختن همچنان ادامه میداد
(BODLEVEL 2.7V-از 4 ولت میشه 2.7 ولت -تنظیم فیوز بیت ) ولتاژ ریست کم نمیشه همون 5 ولت هستش فرقش اینه تحت تاثیر قرار نمیگیره (خازن با تغییرات ولتاژ مخالفت می کنه) وقتی پایه ریست ازاد باشه یعنی فاجعه ممکنه هیچ ریستی رخ نده ولی به دیتا شیت میکرو یه سر بزن ببین پایه ریست حساسیتش به ولتاژ پایین چقدره با کوچکترین موج معکوس حاصل از سیگنال برگشتی رله میکرو ریست میشه
حالا میگی دستی استارت زدم احتمالا یه تفاوتی بینشون هست خرابکاری اون تفاوت هستش من بهت قول نمیدم پایه ریست باشه توصیه می کنم اول مبانی اولیه رو بکار ببر تا عیب یابی اسونتر شه مثال به غیر از میکرو کریستاله اگه اطرافه پایه هاش کثیف باشه کلاک کم می کنه ممکنه تو لبه درخواستی این اتفاق افتاده باشه منظور نهایی اینکه من رفتم کتک طرفو خوردم حالا بیرون اومدم میگم با خودت یه چماغ ببری شاید یه جا دیگه شما بهم گفتی منم یه چماغ بردم نتیجه در کل کمتر کتک می خوریم :agree:
1- نویزی که روی کلاک پالس تاثیر میزاره -با اسکوپ شکارش می کنند -مدار کریستالو چک می کنند در حد امکان تمیزش می کنند (عوارض قاط کریستال هنگ کردن -ریست - تغییر عجیب و غریب متغییر -جامپ تصادفی )
2-با مدارات خاص نویزهایی رو بوجود اورده و صحت پایداری ریست و کریستالو چک می کنند (نویز ناشی از رله الکترو موتور کنتاکتور همجوار منبع تغذیه سوییچینگ )
3- پس از صحت عملکرد سخت افزار و عدم نویز و سیگنال معکوس سلف ها سراغ نرم افزار میرند (البته جنس تقلبی میکرو خیلی مهمه یکی از ویژگی های میکروی سالم قابلیت 10 هزار باری تغییر پذیری برنامه است نه خلاصه به چند بار و از کار افتادن قسمتی از پورت یا حافظه -برای چک کردن حتما یه میکروی سالم اصل به عنوان تستر کنار گذاشته شه )
4-پشتکار و متکی بودن به خودت ..... چون حرف اخرو خودتی میزنی اینا که گفته شد همش حرف بود و تبلیغات (فکر نکن فکر می کنم تو اینارو نمی دونستی به اینا میگن یاد اوری حافظه ) :smile:
دیدگاه