اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت برد arm7 و شروع کار با At91sam7s64

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت برد arm7 و شروع کار با At91sam7s64

چند تا چیز رو چک کنید؛
    1 - از قرار گرفتن صحیح قطعات، روی بردتون ، بخصوص خود میکرو ARM مطمئن بشید، چون پایه های این میکرو فاصلشون از هم خیلی کمه باید تو لحیم کاریش دقت زیادی به خرج داد.
    2 - پیشنهاد من اینه که مقاوتتون رو از 15 به 1.5 کیلو تغییر بدید، وقتی مقاومت زیاد باشه جریان قابل تأملی کشیده نمیشه و عملا انگار که اونجا چیزی نیست که بخاد روش ولتاژی بیفته
    3 - آیا مراحل اتصال میکرو رو درست انجام میدید؟ یعنی اول جامپر JtagSel. رو وصل کنید، بعد برد رو مدتی بیش از 10 ثانیه به تغذیه وصل کنید، بعد تغذیه رو جدا کرده و جامپر رو بردارید، بعد برد رو به usb کامپیوترتون وصل کنید.
    4 - وقتی که برد به منبع تغذیه وصل میشه ( حالا چه با آداپتور و چه از طریق پورت usb ) چراغ پاورش روشن میشه، آیا برد شما این اتفاق براش میفته یا نه؟
    5 - من دفعه ی اول با ویندوز هفت سیستمم رو امتحان کردم که برد رو نشناخت، ولی وقتی با ویندوز ایکس پی امتحان کردم همه چیز درست و ردیف بود، البته حتما برنامه AT91-SAM ISP رو قبلش رو کامپیوترتون نصب کنید.

دیدگاه

یک سوال داشتم این arm که میگین ( فعلا برای من همین غوله که میگین) وقتی یکی از این بوردها که میگین بسازیم یا بخریم، تمام مدلهای arm را میشه باهاش پروگرام کرد ؟یا تازه هر کدوم از این بوردها فقط یک رنج خاص ؟
      تفاوتهای سرهای مختلف درچه حد هست ؟ فقط در بحث سخت افزارشون یا نرم افزار و پروگرامرشون هم تغییر میکنه ؟
      ورژن های مختلف آروم 7و 9 و اینا یعنی چی و چه خواصی در هر نوع آرم هست ؟
      آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

آرم هفتهای خانواده ی اتمل که تو ایران پیدا میشند دو دسته هستند یکی SAM7 S 64...512 و یکی SAM7 X 64...512
        سری اول اترنت نداره در حالی که سری دوم داره، ضمن اینکه هرکدوم از این سری ها مقدار متفاوتی مموری دارند ( فی المثل AT91SAM7S64 ، شصت و چهار کیلوبایت و AT91SAM7S256 ، دویست و پنجاه و شش کیلوبایت مموری دارند ) اما اگه دیتاشیتهاشون رو نگاه کنی میبینی که پایه های آی سی های هر خانواده یکیه و تفاوت در مموری هستش، یعنی میتونی به جای S64 از S256 استفاده کنی.
        اما تفاوتها تو سری های مختلف بستگی به پردازنده ی آرم مورد استفاده و سخت افزارهای جانبی اون داره، و بسته به اینکه داریم راجع به کدوم سری از آرم ها صحبت می کنیم، قابلیتها تفاوت میکنه. مثلاً خانواده ی ARM9 ایت قابلیت رو دارند که بتونی روشون ویندوز CE بالا بیاری و یا لینوکس اما رو ARM7 نمیشه ویندوز بالا آورد، حتی لینوکس هم بالا آوردنش روی ARM7 کلی دردسر داره.
        ARM9 نسبت به ARM7 سرعت بالاتر، مصرف توان کمتر و یک سری قابلیت های بهتر داره که اگه بخایم راجع بهشون صحبت کنیم مثنوی هفتاد من میشه!
        ضمناً لازمه بگم که آرمهای شرکت NXP که همون سری های LPC هستند به نسبت از نمونه های اتمل بهترند، اما این اتملهایی که ما داریم باهاشون کار میکنیم این مزیت رو دارند که با پورت usb و بدون نیاز به هیچ گونه سخت افزار جانبی دیگه (پروگرمر) به سادگی پروگرم میشن. (بهش میگن SAM-BA که البته همه ی میکروهای اتمل هم این قابلیت رو ندارند)
        در کل بهت پیشنهاد میکنم همون مقاله ای که آقای شفقی تهیه کردند و بچه ها تو ابتدای همین بخش هم بهش لینک دادن ببینی. یه توضیح مختصر و مفید در مورد آرمها و مقایسه ی اونهاست.
        ببخشید که زیادی حرف زدم دوستان.......

<a href=http://www.skepter.com/>classified ads</a>

دیدگاه

سلام
          من برد چینی arm7 رو ساختم. وقتی به کامپیوتر وصل می کنم device not recognized میده.erase هم کردم اما نتیجه نمی ده.ولتاژی که به پایه های میکرو میرسه چک کردم.درسته.مشکل بردم چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
            سلام دوستان آقا محسن اگه هنوز بردت کار نمیکنه ببین پایه 2 مربوط به usb رو با مقاومت پول پ کردی یا نه تا اون وصل نباشه usb عملیات سرشماری دستگاه متصل شده رو شروع نمیکنه و پیغامی که گفتین رو نشون میده.خبر بدین نتیجه چی شد؟

ut-naji من صفحات رو گشتم چیزی از شما ندیدم.میشه دوباره بپرسین!
            آقا رضا آیا منظورتون قسمت مشخص شده در عکس زیر است؟
            بله پول پ نکردم ! :angry:
            اگه درست مشخص کردم بگین تا پول پ کنم پس اون R12 چیه؟؟ :sad:

دیدگاه

سلام امید جان ممنونم بابت توضسحات ارزشمندتون
              اگه امکانش هست مقادیر مقاومت ها و خازن ها را توی فایل PCB مربوط به ARM را از کجا میتونم گیر بیارماگه ممکنه لینک نهایی PCB مربوط به ARM را واسم email کن
              ممنون میشم امید جان

h.saghaei@gmail.com

دیدگاه

چرا کسی جواب منو نمی ده؟ :sad: :cry2:

دیدگاه

:wow: :wow: هوررا بالاخره تونستم با arm کار کنم و arm را بشناسونم البته با 4 بار شستن برد .

از همگی دوستان مخصوصا اقای امید حبیبی بسیار بسیار تشکر می کنم .

دوست عزیز اقای mohsenavr اگه برد شما هم موقع وصل کردن به usb نمی شناسه یک بار بردتو با مایع دستشویی و مسواک بشور بعد بگیر زیر اب جوش حتی ابی که داخل کتری هست بعدم اگر که هیتر داری با هوای گرمش حسابی یه حالی بهش بده مخصوصا قسمتی که پایه های usb ای سی هست. ان شا الله که درست می شه .
                  راستی پشت برد یه مقاومت میخوره که همان مقاومت مربوط به pull up هست که باید 1.5 کیلو باشی اگه این کارو بوکنی دیگه مشکلت حل می شه

راستی من یک سال پیش هم با ارم می خواستم کار کنم .حتی یه برد هم خودم زدم ولی هر کاری می کردم تا ای سی میزاشتم عین اتصال کوتاه عمل می کرد . به خاطر همین دیگه ولش کردم البته بعد از اینکه دو تا ای سی این طوری شد ولی دیگه این دفعه کوتاه نیومدم .

موفق باشید و پیروز :applause: :wow: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
                    :wow: :wow: هوررا بالاخره تونستم با arm کار کنم و arm را بشناسونم البته با 4 بار شستن برد .

از همگی دوستان مخصوصا اقای امید حبیبی بسیار بسیار تشکر می کنم .

دوست عزیز اقای mohsenavr اگه برد شما هم موقع وصل کردن به usb نمی شناسه یک بار بردتو با مایع دستشویی و مسواک بشور بعد بگیر زیر اب جوش حتی ابی که داخل کتری هست بعدم اگر که هیتر داری با هوای گرمش حسابی یه حالی بهش بده مخصوصا قسمتی که پایه های usb ای سی هست. ان شا الله که درست می شه .
                    با تشکر و تبریک
                    یعنی می گین مشکل از درست لحیم شدن برد هست!
                    من پول پ پشت برد رو گذاشتم!
                    شناختن بردم که ای جوری هستش که وقتی می زنمش به usb میگه یه برد وصل شده ولی نمی شناسه
                    خلاصه کلافه کرده منو :cry2:

دیدگاه

مطمئنن اگه اگر که با وصل کردن می گه که برد را نمی شناسه به خاطر درست لحیم نشدن و یا یانکه مقاومت بالا کش درستی نذاشتی . مقاومت pull up باید 1.5 کیلویی باشه .

دیدگاه

بورد رو خاموش کن پایه tst رو فعال کن بورد رو 10 ثانیه روشن کن بعد خاموش کن tst رو قطع کن این بار باید کار کنه
                        من موندم چرا بعضی ای سی ها باید erase رو فعال کنی بعضی tst ؟

دیدگاه

با سلام به دوستان
                          واسه RTT(real time timer یه برنامه نوشتم ولی بعد از اجرای روتین وقفه برنامه به main بر نمی گرده اخر روتین AT91C_BASE_AIC->AIC_EOICR = 0; رو هم نوشتم چیزی دیگه هم می خواد؟
                          وقفه هم فقط یه بار اجرا می شه!

دیدگاه

[
                            نوشته اصلی توسط ali_abrishami
                            با سلام به دوستان
                            واسه RTT(real time timer یه برنامه نوشتم ولی بعد از اجرای روتین وقفه برنامه به main بر نمی گرده اخر روتین AT91C_BASE_AIC->AIC_EOICR = 0; رو هم نوشتم چیزی دیگه هم می خواد؟
                            وقفه هم فقط یه بار اجرا می شه!
                            دوست عزیز من هم این مشکل رو با وقفه داشتم .
                            پیشنهاد می کنم که قبل از اینکه وقفه را به طور سخت افزاری تست کنی .به صورت نرم افزاری و با یک کردن بیت مربوطه به وفقه مورد نظر در AT91C_BASE_AIC->AIC_ISCR = (1 << AT91C_ID_US1);
                            همچون همین مثال از کار کردن درست وقفه و برگشت به برنامه اصلی مطمئن بشی و بعد اشکال سخت افزاری را پیدا کنی .
                            راستی با ازای هر بار یک کردن رجیستر بالا یک بار وقفه انجام می گیرد .
                            خوب اگر روش بالا جواب داد ولی سخت افزاری نه در این صورت شما باید در زمان وقفه از یک رجیستر که باعث وقفه مورد نظر شده می خواندید ولی این کار را نکرده و مجب شده است که دیگر رجیستر update نشده و وقفه ایجاد نگردد .
                            امید وارم که مفید باشه .

دیدگاه

اخه چر از روتین ابنتراپت به main برنامه بر نمی گرده؟
                              مجبور شدم اخر تابع وقفه برای برگشتن به main از صدا زدن main(); v استفاده کنم انگار برنامه بعد از اجرای وقفه stop میشه!!!!!

دیدگاه

برنامه را بزار یه نگاه بکنم . راستی یه تاپیک جدا هم بساز چون خیلی به این تاپیک ربط نداره . منم با خبر کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X