اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد های آموزشی آرم + پروگرمر آرم (همراه باشماتیک و pcb) **دانلود کنین**

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد های آموزشی آرم + پروگرمر آرم (همراه باشماتیک و pcb) **دانلود کنین**

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
    راستی من دارم روی یه برد تبدیل dip کار میکنم که مدارات لازم رو برای کار کردن رو خودش داشته باشه هر وقت تموم شد لینکش رو میزارم ولی بعد از تستش اگه خواستید وقتی طراحیش تموم شد میزارم ولی مسئولیتش با خودتونه
    نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
    من امروز بردم رو دادم بزنند انشاالله هفته دیگه میگم چطور شده برد طراحی شده توسط خودم با همکاری اتوروت پروتل اگه خوب دراومد پلودش میکنم
    من امروز بردم رو بعد از سه هفته :eek: گرفتم خودم خیلی کیف کردم چون اولین بردی بود که خودم ...
    به هر حال تستش نکردم لیست قطعات بعدا
    کپی رایت هم دقیقا نمیدونم چیه هرچی هست رعایتش کنید
    http://rajab-electronic.persiangig.c...RM%20Final.rar
    اینم برد(اون موقع polygan بلد نبودم اینجوری زدم حالا هم که بلدم نمیدونم تو 2010 چجوره )
    در کل نظر بدید بگید اتو روت کامپیوتر و پروتل چطور دراومده

دیدگاه

این بردی که گذاشتم فعلا کار نکرده :cry2:

دیدگاه

این بردی که گذاشتم فعلا کار نکرده :cry2:
        مشکلش چیه؟
        مراحل کار رو بگو ببینم چی کار کردی

دیدگاه

پاسخ : برد های آموزشی آرم + پروگرمر آرم (همراه باشماتیک و pcb) **دانلود کنین

سلام دوست من
          کاش شماتیک رو میذاشتی تا بهتر بشه فهمید چی کار کردی.ولی همین جوری که نگاه کردم انگار خازن مقاومت های PLLRC رو نذاشته بودی.خازن های کریستال هم همین طور.
          بهتر بود خازن های میکرو رو نزدیک خود پایه های ic میزاشتی،اینجور که گذاشتی که فایده نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
            مشکلش چیه؟
            مراحل کار رو بگو ببینم چی کار کردی
            میکرو رو برام لحیم کردند بقیه قطعات رو لحیم کردم اول کار خازن C1 میترکید آتش میگرفت مثل زغال داغ شده بود
            اول کار به نظر میکرو گرم شده بود LED هم روشن میشد
            حالا خازن رو برداشتم تو برد 5 ولت داریم ولی 3.3 رو اتصال کوتاه میده دیگه موندم اشکال از کجاست این از ARM اونم از xmega فکر کنم باید الکترونیک رو ول کنم برم آخه اعصابم به شدت خورده نمیدونم چه کار کنم :cry2:

دیدگاه

میکرو رو برام لحیم کردند بقیه قطعات رو لحیم کردم اول کار خازن C1 میترکید آتش میگرفت مثل زغال داغ شده بود
              اول کار به نظر میکرو گرم شده بود LED هم روشن میشد
              حالا خازن رو برداشتم تو برد 5 ولت داریم ولی 3.3 رو اتصال کوتاه میده دیگه موندم اشکال از کجاست این از ARM اونم از xmega فکر کنم باید الکترونیک رو ول کنم برم آخه اعصابم به شدت خورده نمیدونم چه کار کنم
              ببین اگر میخای از کار هایی که انجام میدی جواب بگیری , انقدر شاخه شاخه نکن , یعنی از روی avr به روی arm پرش نکن یا چند روز دیگه باز از xmega به pic نپر
              چون این پرش پرش ها باعث میشه که از آخر هیچ کدومش رو کامل یاد نگیری
              خلاصه مشکلت از همین جاست , اینو رفع کنی مطمئن باش دیگه هر پروژه ای رو باهاش ببندی جواب میگری
              بگذریم...

یعنی چی خازن رو برداشتم روی برد 5 ولت داریم؟ یعنی به میکرو 5 ولت دادی؟
              کدوم خازن میترکید؟ ماله pll ؟ یا ماله کریستال؟
              میکرو رو چپه لحیم نکردی؟
              به رگولاتور 1.8 ولت داخلی ولتاژ دادی؟

دیدگاه

فعلا میام تو کار آرم منم از این طرف اون طرف رفتن خسته شدم :angry:
                خازن بین 5 و زمین بود
                به میکرو ظاهرا 3.3 داده شده ولی در عمل میبینم که یه جایی بین زمین و 3.3 اتصال کوتاه شده

دیدگاه

فعلا میام تو کار آرم منم از این طرف اون طرف رفتن خسته شدم :angry:
                  خازن بین 5 و زمین بود
                  به میکرو ظاهرا 3.3 داده شده ولی در عمل میبینم که یه جایی بین زمین و 3.3 اتصال کوتاه شده
                  ببین داخل میکرو یک دیود برای محافظت از اشتباه زدن پلاریته تغذیه گذاشتن
                  اگر پروب های اهمتر رو معکوس به پین های vcc و gnd بزنی از یک طرف اتصال کوتاه هستش ولی اگر جایه دو تا پروب ها رو عوض کنی دیگه اتصال کوتاه نیستش

اینو امتحان کن بعد نتیجش رو بگو

دیدگاه

اتصال کوتاه تازه یه جامپر هم بود کنار رگولاتور که وصلش نکرده بودم
                    مدار در هر دو صورت اتصال کوتاه اگر عکس بگیرم فایده داره؟

دیدگاه

کسی نمیدونه من چی کار کنم؟
                      تمیز کردن برد تاثیری داره؟ احتمال داره IC سوخته باشه؟مقاومتش صفره

دیدگاه

راستی یه چیز دیگه اگه vcc وصل نباشه و gnd وصل باشه و usb هم وصل باشه و تنظیمات مربوط به usb رو انجام نداده باشیم میکرو میسوزه؟

دیدگاه

با اینجور چیزا میکرو نمیسوزه ( من بلاهای زیادی سر میکروها آوردم ولی نسوختن)
                          شما میخوای ببینی میکرو کار میکنه یا نه ولتاژ 1.8 رو باید تو مدارت پیدا کنی ! مثلا بیا ولتاژ vddpll یا core رو اندازه بگیر اگه درست بود کار میکنه.
                          در ضمن دوباره دقت کن به حرف آقای حسینی : مطمئنی آی سی چپه لحیم نشده؟
                          و در ضمن پایه ها رو دو تا دو تا با هم چک کن اتصال کوتاه نباشن!
                          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                            با اینجور چیزا میکرو نمیسوزه ( من بلاهای زیادی سر میکروها آوردم ولی نسوختن)
                            شما میخوای ببینی میکرو کار میکنه یا نه ولتاژ 1.8 رو باید تو مدارت پیدا کنی ! مثلا بیا ولتاژ vddpll یا core رو اندازه بگیر اگه درست بود کار میکنه.
                            در ضمن دوباره دقت کن به حرف آقای حسینی : مطمئنی آی سی چپه لحیم نشده؟
                            و در ضمن پایه ها رو دو تا دو تا با هم چک کن اتصال کوتاه نباشن!
                            بردم اتصال کوتاه داره نمیدونم کجاشه ولی در هر صورت باید یه برد دیگه لحیم کنم
                            از بابت IC هم مطمئنم میدونم یه دفعه همچین اتفاقی برای آقای مهری افتاد این بار هم ایشون لحیم کرده بودند
                            به نظر شما مشکل از برده؟

دیدگاه

خوش بحالتون 8 تا ستاره دارین خیلی با حوصله دوستان جوابتو می دن و نمی گن برو یکی آماده بخر ما که بورد آقای تروشه رو ساختیم و خودمونو کشتیم که راهنمایی کنن دوستان حال نداشتن بازم ممنونم از شما و اونا که باعث شدن یه سری نکات تست کردن اینجور بوردها رو یاد بگیرم البته مال بنده که این اتصال کوتاه رو نداشت ولی خوب با من حال نمی کرد :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintanharpd
                                خوش بحالتون 8 تا ستاره دارین خیلی با حوصله دوستان جوابتو می دن و نمی گن برو یکی آماده بخر ما که بورد آقای تروشه رو ساختیم و خودمونو کشتیم که راهنمایی کنن دوستان حال نداشتن بازم ممنونم از شما و اونا که باعث شدن یه سری نکات تست کردن اینجور بوردها رو یاد بگیرم البته مال بنده که این اتصال کوتاه رو نداشت ولی خوب با من حال نمی کرد :redface:
                                برد آقای تروشه مشکلی نداشت ، بنده امتحان کردم ، حتما در لحیم کاری اشتباهی یا... داشتید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X