اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد های آموزشی آرم + پروگرمر آرم (همراه باشماتیک و pcb) **دانلود کنین**

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد های آموزشی آرم + پروگرمر آرم (همراه باشماتیک و pcb) **دانلود کنین**

سلام
    من تو پرگرم At91sam7s64 به مشکل برخوردم
    h-jtag قطعه رو میشناسه
    ولی h-flasher نمی تونه فلش رو بخونه یا روش بنویسه ومدل دقیق رو بشناسه :angry:
    بنظرتون مشکل کجاس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Obtice
      سلام .
      منظور از برد آموزشی چیه ؟
      تو کتاب نص نوشته چون میکروهای AT91sam7s به صورت SMD هستن برای راحتی کار یک برد واسط طراحی می کنیم که بتوان به کلیه پایه های میکرو دسترسی داشت .
      منظور از این جمله چیه ؟ SMD یعنی چی ؟
      برد آموزشی در واقع مجموعه ای مدارات به همراه یه میکرو روش هست که میتونی از طریق کامپیوتر میکرو رو پروگرام کنی مثلا همون تصویری که رو جلد کتاب نص هست یه نمونه برد آموزشی هست مبینی که بجز میکرو چیزای دیگه هم داره مثلا ال سی دی یا صفحه کلید ماتریسی و چیزای دیگه .. که بسته به این که چه برنامه ای رو بخوای بنویسی میتونی از هر کدام از این ها که خواستی استفاده کنی اما SMD به قطعاتی الکترونیکی پایه شون روی برد مدار چاپی قرار میگیرند این جوری نیست که برد رو سوراخ کنند تا اون رو بگذارن مثلا مقامت های قرار گرفته در کنار میکرو ارم روی جلد کتاب از نوع SMD هست
      مصادیق اظهار محبت به همسر
      بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
      ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
      اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

چون میکروهای AT91sam7s به صورت SMD هستن برای راحتی کار یک برد واسط طراحی می کنیم که بتوان به کلیه پایه های میکرو دسترسی داشت .
        این جمله هم یعنی این که چون میکرو از نوع SMD هست یعنی قطعات نصب سطحی هست نمیشه روی برد برد قرار بدیم معمولا هر میکرویی برای راه اندازی شدن نیاز به تغذیه و کریستال و ... داره که برای همین یه مدار خیلی ساده برای راه اندازی میکرو تو همون صفحه 452 کشیده و اون پایه ها هم که لازم داریم رو یه سری پین بهش وصل میکنند که بشه رو برد برد معمولی قرار بدیم ...
        مصادیق اظهار محبت به همسر
        بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
        ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
        اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز محمدرضا حسینی
          لینکا خیلی وقته خرابه شما که یکی از فعالای فرومی چرا تو eca پ نمیکنی
          راستی گفته بودی برای s7 256 [glow=red,2,300]داری یه برد جدید درست میکنی چی شو[/glow]

دوستانی که لینکای قبلی دارن لطف کنن پ کنن

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط worldelm
            سلام
            من تو پرگرم At91sam7s64 به مشکل برخوردم
            h-jtag قطعه رو میشناسه
            ولی h-flasher نمی تونه فلش رو بخونه یا روش بنویسه ومدل دقیق رو بشناسه :angry:
            بنظرتون مشکل کجاس؟
            فکر میکنم مربوط به rev میکرو که خریدی باشه
            طبیق دیتا شیت
            chip id is 0x27090540 for at91sam7s64 Rev A
            chip id is 0x27090543 for at91sam7s64 Rev B
            معمولا ID FLASH REV A رو نرم افزار JTAG
            هست اگه تراشت نوع B باشه باید عوضش کنی

دیدگاه

کسی یه pcb مناسب برای سری 7x نداره . تقریبا مثل همین بردی که در کتاب at91 برای سری 7s طراحی شده.اگه کسی داره ،ممنون میشم بذاره

دیدگاه

لینک مشکل داره لطفا توی سایت پلود کنید .
                واقعا نمی دونم چی بگم !
                آقای حسینی زحمت طراحی برد رو کشیدن و بزرگواری کردن برای استفاده عموم قرار دادنش توی سایت .اما ظاهرا بعضی دوستان ای لطف ایشون رو نادیده میگرن و با گرفتن ایراد های غیر تخصصی و ناشی از اشتباهات خودشون ، تنبلی و کوتاهی خودشون رو در پیگیری ایرادشون رو به حساب ایراد برد آقای حسینی میذارند .لطفا ارزش کارها و دست و دل بازی دوستانی مانند آقای حسینی رو با یک سری مسائل پایین نیاریم .
                نینیم به دنیا اومد

دیدگاه

سلام
                  لطفا" مجددا" پلود کنید.
                  با سپاس فراوان
                  مولای من
                  نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

سلام ، متاسفانه این وایمکس آنتن نمیده و من نمی تونم بیام توی اینترنت
                    دیروز هم که یک تاپیک در مورده جیلینک زدم نمیدونم به چه دلیلی پاک شدش ! خلاصه اگر اشکالی داره تاپیک زدن دلیلش رو به ما هم بگین

با عرض پوزش از این که نتونستم فایل ها رو پلود کنم به زودی همرو براتون هم توی سایت و هم توی وبلاگم برا دانلود میزارم
                    حتما به زودی برد ها رو براتون میزارم
                    واقعا نمی دونم چی بگم !
                    آقای حسینی زحمت طراحی برد رو کشیدن و بزرگواری کردن برای استفاده عموم قرار دادنش توی سایت .اما ظاهرا بعضی دوستان ای لطف ایشون رو نادیده میگرن و با گرفتن ایراد های غیر تخصصی و ناشی از اشتباهات خودشون ، تنبلی و کوتاهی خودشون رو در پیگیری ایرادشون رو به حساب ایراد برد آقای حسینی میذارند .لطفا ارزش کارها و دست و دل بازی دوستانی مانند آقای حسینی رو با یک سری مسائل پایین نیاریم .
                    خیلی ممنون که بعضیا درک میکنن قصد و قرض آدم چیه و چی هست

بزودی پلود میشه ، احتمالا تا 1 2 هفته دیگه !!!

دیدگاه

سلام
                      ممنون از این همه لطف
                      واقعا" واضحه که کسی به این راحتی بردی که براش زحمت کشیده اون هم برد آموزشی که به راحتی هم میشه تجاریش کرد رو در اختیار دیگران قرار نمی ده و این لطف بزرگی است که دوستان می کنند که جز اجر معنوی چیزی نمی شه براش متصور شد (من هم خودم یک برد آموزشی کامل برای avr طراحی کردم چیزی حدود 3 تا 4 ماه هم پاره وقت روش وقت گذاشتم و قصد فروشش رو دارم نمی دونم آیا یه روز حاضر می شم به این راحتی برای دانلود بزارمش؟ )
                      با سپاس
                      مولای من

دیدگاه

انشا الله
                        شاید هم گذاشتم خدا را چه دیدی؟
                        مولای من

دیدگاه

پس چی شد؟؟؟؟
                          یه فایل میخاستید پ کنید :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :angry:
                          میتونی واسه تشکر اون دکمه جیزه رو فشار بدی!
                          D:

دیدگاه

آقا خسته نباشی
                            این لینکهایی که برای دانلود گذاشتی تماما خرابه
                            ممنون میشم اگه یه بار دیگه پلود کنی
                            http://imenbazar.com

دیدگاه

تو رو خدا یکی پلودشون کنه :cry:

دیدگاه

سلام، وقت همه دوستان بخیر. منم مثل این دوستمون که داره بال بال می زنه یکی فایل های شماتیک و PCB برد آموزشی آرم رو پلود کنه منتظرم. واقعا ممنون میشم یکی از دوستان که تونسته دانلود کنه اونارو اینجا بداره.
                                بازم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X