اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب مرجع میکروکنترلرهای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتاب مرجع میکروکنترلرهای ARM

نوشته اصلی توسط iranesabz
    من یک چیز دیگر رو هم نفهمیدم پس کدویژن چی میشه آیا فقط واسه avr بود البته من هنوز یکی دو روزه دارم سی میخونم :mrgreen: و هنوز هم با کدویژن کار نکردم و میخوام سی رو که یاد بگیرم با arm شروع کنم نه با َََavr .
    البته ورژن های جدید کدویژن برای XMEGA هم می تونن کامپایل کنن. اما برای ARM من توی ورژن آخرش هم ندیدم.

اما پیشنهاد من به شما اینه که کلاً برای اومدن به سمت ARM عجله نکنید. واقعاً اگر بتونی توی AVR کاملاً مسلط بشی (البته به زبون C) خیلی ارزشش بیشتر از اینه که AVR و ARM رو هر دوش رو نصفه و نیمه یاد بگیری. این شاید یکی از اشتباهاتیه که خیلی ها و حتی خود من مرتکب شدم. چون بیشتر کارهایی که شما می خواید با ARM7 انجام بدید رو می تونید با AVR هم انجام بدید، فقط تاکتیک های کار کردن و پیاده سازی متفاوت هست.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

از اینجا میتوانید دانلود کنید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.msg443393#msg443393
      دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

منم کتابو دارم ترجمه خط به خط از دیتا شیته اصلا مرجع نیست ولی خب کتاب دیگه ای نداریم از هیچ بهتره/

دیدگاه

سلام
          یه کتال جدید دیدم مال آقای احمدی، نویسنده جوانیه ولی کتابش خوب بود- فقط رو آرم اتمل کار کرده
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER
            این کتاب را کسی خونده ؟ بخرمش؟ آخرین باری که کتاب از این جناب زارع پور خوندم ، فکر خودکشی به سرم زد

آموزش گام به گام میکروکنترلر ARM Cortex-M3 (مبتدی - پیشرفته)
            http://moj-sevom.com/index.php?route=product/product&product_id=6334
            لینک شما فعال نیست اما از اسمش من این کتاب رو دارم
            کتاب برای یادگیری از پایه خوب نیست نسبتا حرفه ای هست
            در مورد برنامه ریزی لب ویو با یکرو تفاوتهای ARM7 و CORTEX و ... گفته
            همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پکیج لوازم برای شروع با میکرو آرم (حراج)
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74970.0
              http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام به همه مهندسین و علاقه مندان ARM
                من این تاپیک را از اول تا آخرش (که تا امروز آخرین صفحه ش , صفحه 4 بود) خوندم. :read:
                یکی میگفت میخوامARM شروع کنم ولی نمی دونم از کدوم شرکت و با کدوم کامپایلر!!! :mrgreen: و هر کسی هم که از راه رسیده یه نظر کاملا" شخصی داده و مسئله را پیچیده تر کرده و رفته!! :angry:
                ما توی ایران زندگی میکنیم . توی کشوری که خیلی از وارد کننده ها هم با نظر شخصی و میل خودشون وارد میکنند. درضمن تحریم ها هم توی انتخاب نرم افزارها و نوع میکروها اثر داشته!! نداشته؟؟ :NO: :NO:
                پس تو انتخاب میکرو و کامپایلر مناسب باید ببینی توی بازار ایران چیا پیدا میشه نه اینکه با چی راحتتری!! باید دید منابع برای کدومش بهتر و کاملتر وجود داره!! کار با کدومش جامعتر و بهتره!!!
                برای تمام کسایی که با نظرات متفاوت دیگران و شرایط محدود جامعه برای تهیه منابع مناسب دچار سردرگمی شدند آرزوی موفقیت دارم :applause: :applause: :nice:
                حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

در حال حاظر بنظر میاد کامپایلر Keil و IAR از بقیه کاملتر و جامعتر هستند و منابع آموزشی بیشتری برای این دو وجود داره.
                  میکروهای شرکت NXP , ATMEL و ST از بقیه بهتر و بیشتر پیدا میشه.ولی اکثر افراد با NXP یا با ATMEL کار میکنند.
                  در کل این دو با هم زیاد فرق ندارند. شک و تردید در انتخاب فقط باعث حدر دادن وقتت میشه بدون اینکه کار مفیدی کرده باشی!! اگه همینجور در تصمیمگیری وقت ازدست بدی دنیا بیکار نمیشینه و یه مدل جدید از میکروکنترلرها رو می سازه که حالا دوباره باید بری از اول خط شروع کنی, ببینی باید با این میکروی جدید با تنوع زیاد در شرکت سازنده و کامپایلرهای متنوع چی را انتخاب کنی و چی را انتخاب نکنی؟؟!!!!!!!!!! :nice:
                  حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

دوستان من این تاپیک رو خوندم بدتر گیج شدم از دوستان که با این میکرو کار کردن میشه بگن کدوم کتاب ، کتاب کاملی هست و از خانواده میکرو ARM کدوم شاخه میکروی کاملی هست ؟ ( cortex-M یا lpc17xx یا . . . )
                    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                    [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                      دوستان من این تاپیک رو خوندم بدتر گیج شدم از دوستان که با این میکرو کار کردن میشه بگن کدوم کتاب ، کتاب کاملی هست و از خانواده میکرو ARM کدوم شاخه میکروی کاملی هست ؟ ( cortex-M یا lpc17xx یا . . . )
                      توصیه میکنم 1768 و یا stm ها رو یاد بگیری مخصوصا 1768 رو
                      زندگی یعنی امید و حرکت
                      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                        توصیه میکنم 1768 و یا stm ها رو یاد بگیری مخصوصا 1768 رو
                        ممنون یعنی کاملترین میکرو های ARM همین آ هستن ؟
                        به قول خودمون غول های ARM همین هایی که شما فرمودین هستن یا اینا نسبت به بقیه ترجیح داده میشن ؟
                        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                        [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                          ممنون یعنی کاملترین میکرو های ARM همین آ هستن ؟
                          به قول خودمون غول های ARM همین هایی که شما فرمودین هستن یا اینا نسبت به بقیه ترجیح داده میشن ؟
                          ببین
                          دست رو دست زیاده
                          اولن اینا ARM7 هستن و ARM9,ARM11 خیلی قوی ترن ولی پروسسورن و کار کردن باهاشون خیلی مشکلتر از میکروکنترلر هست
                          ولی در حال حاضر این سری ها خیلی خوبن و با توجه به شرایط راحت میشه باهاشون کار کرد
                          زندگی یعنی امید و حرکت
                          کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                          سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                          به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X