پاسخ : {آموزش} نحوه ی کار با SAMBA و تنظیمات ساده تر با آن
سلام
من برد atsam7x256 را تهیه کردم حالا یک مشکل هست .
برنامه هایی که توی سایت هست را تست کردم و برد را از طریق sam-ba پروگرام می کنم
برنامه چشمک زن Led درست کار می کنه و همچنین برنامه button ولی برنامه هایی مثل muose و lcd و adc و lcdn96 کار نمی کنه
من می گم شاید مشکل از پروگرام کردن من باشه
1- من برد را به usb کامپیوتر متصل می کنم
2- پایه erase را 1 می کنم 10 ثانیه صبر می کنم . تغذیه را قطع می کنم .
3- پایه erase را قطع می کنم و پایه Usb را 1 می کنم و تغذیه را متصل می کنم .( تا اینجا که درسته )
4- کامپیوتر برد را میشناسه
5-برنامه sam-progآرا باز میکنم .
6- برد را x256 انتخاب می کنم و ِconect را میزنم . صفحه پروگرامر باز میشه
7-برنامه را انتخاب می کنم و send file را می زنم
پنجره زیر باز میشه که پیغام زیر را میده که من no را میزنم
سپس اون پایین گزینه execute را جلوی boot from flash را می زنم
همین
اون پایین 1٪ را نشان میده
یعنی اینقدر سریع پروگرام میشه ؟
مثلا برنامه mouse
بعد هم برد را خاموش می کنم و پایه usbآ را 0 می کنم و به کامپیوتر متصل میکنم که کامپیوتر mouse نمیشناسه
lcd کاراکتری و Lcd n96 و adc و .. به این طریق کار نکرد
سلام
اینم از sam-ba v2.11 بدون باگ و برای اونایی که با ویندوز 7 -64 بیتی کار میکنن.
از مسئولین سایت خواهش می کنم قبل از خراب شدن لینک آن را ضمیمه کنند.
با سلام
دوستان من این sam-ba_2.11 رو از سایت اتمل دانلود کردم ، از هدر بورد at91sam7x256 استفاده میکنم ، مراحل رو همونطور که گفته شده طی مبکنم ، بعد pc بورد رو به صورت یه gps شناسایی میکنه بعد خودم درایور رو به همونصورتی که گفته شده نصب میکنم ، حالا pc بورد رو با عنوان " AT91 USB To Serial Converter" شناسایی میکنه ، به صورت یه پورت کام ، حالا میام sam-ba رو اجرا میکنم پورت رو انتخاب میکنم ، میکرو رو هم انتخاب میکنم بعد که رو کانکت کلیک میکنم پنجره بسته میشه و بعد از اون دیگه هیچ پنجره دیگه ای باز نمیشه !
ویندوزم 7 و 32 بیتی هست .
اووووووف .
بالاخره جواب داد !
یه چیزی که دستگیرم شد این بود که این ورژن 2.11 مثل اینکه اصلا مشکل داره تا حالا کسی نتونسته ازش جواب بگیره !؟ یا اگرم گرفته کلی طول میکشه تا پنجره مربوط به پروگرام کردن بالا بیاد!
من گشتم و گشتم تا رسیدم به این جا : http://www.at91.com/forum/viewtopic.php/f,26/t,20882/
از اونجا AT91-ISP V1.13 رو دانلود کردم بعد نصبش کردم و دیگه همه چی به خیر و خوشی تموم شد . البته ورژن sam-ba تو این پکیج 2.9 هست .
دوستان هر چقدر دنبال sam-ba v2.10 برای ویندوز 7 و 32 بیتی گشتم پیدا نکردم اگه دارید میشه یه جا پلودش کنید . ممنون
نوشته اصلی توسط mojtaba_led
اووووووف .
بالاخره جواب داد !
یه چیزی که دستگیرم شد این بود که این ورژن 2.11 مثل اینکه اصلا مشکل داره تا حالا کسی نتونسته ازش جواب بگیره !؟ یا اگرم گرفته کلی طول میکشه تا پنجره مربوط به پروگرام کردن بالا بیاد!
:applause:
سلام.
samba2.11 درست کار میکنه فقط تنهامشکلش همین تاخیر زیادش تو اجرا شدنه! تقریبا 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا. البته برای ویندوز های 32 بیتی نیازی به 2.11 نیست. قدیمی تراش بهتر کار میده!
راستی اخیرا ورژن samba 2.12 اومده که دیگه هیچ مشکلی نداره و سریع اجرا میشه! اینم لینکش:Sam-ba v2.12 http://www.atmel.com/Images/sam-ba_2.12.exe
سلام
پیشاپیش به خاطر توجه و پاسختون ممنون.
من برد رو وصل می کنم .. میشناستش.
:smile:
کام مجازی هم میاره .
سمبا هم باز میکنم و مشخصاتو میدم.
کانکت رو که میزنم همه چی غیب میشه و اون پنجره اصلی صفحه سمبا نمیاد!!
:surprised:
ویندوز سون 32 بیتی
AT91SAM7X256
SAM-BA 2.12
خواهشن کمک کنید .
ضروریه !
:read:
ممنون .
:agree:
نوشته اصلی توسط رامین جعفرپور
منم همین مشکلو داشتم.
برنامه زیر رو دانلود و نصبش کن : http://www.atmel.com/dyn/resources/p...-ISP_v1.13.exe
حافظه میکرو رو پاک کن و ریستارتش کن .
اگه USB وصل باشه باید برد رو با اسم ATM6124.Sys ATMEL AT91xxxxx Test Board بشناسه .
اگرم نشناخت درایورو از محلی که برنامه رو نصب کردی مشخص کن.
حالا برنامه رو باز کن و کارتو بکن.
سلام
ببخشید این درایوی که معرفی کردید چیه و باید چکار کرد من هم همین مشکل را دارم و این فایل شما دانلود نمیشه
ممنون میشم که جواب من را بدهید
قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"
نوشته اصلی توسط mohsen_22
سلام
ببخشید این درایوی که معرفی کردید چیه و باید چکار کرد من هم همین مشکل را دارم و این فایل شما دانلود نمیشه
ممنون میشم که جواب من را بدهید
سلام
برو اینجا آموزش کامل با نرم افزارشو گذاشتم
همه چیو آموزش دادم از نصب تا پروگرم کردن
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75209.0
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
دیدگاه