اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حداقل امکانات برای راه اندازی ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حداقل امکانات برای راه اندازی ARM

فکر کنم منظورشون اینه که اگه دوست داشته باشن برای تولید تجاری از X256 استفاده کنند، دیگه استفاده از هدر برد منطقی نیست و باید یه مدار جم جور خودشون مطابق نیاز خودشون بسازند که هدر برد یه چیزایی اضافه داره، راست هم میگه اومدیمو کارمون تو یه چی گرفت دیگه نمیشه که از هدر برد استفاده کرد و اون موقع باید چه کار کرد؟
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
      فکر کنم منظورشون اینه که اگه دوست داشته باشن برای تولید تجاری از X256 استفاده کنند، دیگه استفاده از هدر برد منطقی نیست و باید یه مدار جم جور خودشون مطابق نیاز خودشون بسازند که هدر برد یه چیزایی اضافه داره، راست هم میگه اومدیمو کارمون تو یه چی گرفت دیگه نمیشه که از هدر برد استفاده کرد و اون موقع باید چه کار کرد؟
      خوب در این صورت باید با دیتا شیت درگیر شد دیگه.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
        من هم دقیقا همینه منظورم ولی خب چی کار کنم که دیتاشیت نمی فهمم :cry2:
        من تا حالا چدین دستگاه با مگا 32 و 8 و 128 ساختم قبلا این ها رو با 8051 ساخته بودم و دارم با آرم کار می کنم که بعدا همونها رو با آرم بسازم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X