اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل اکسپلورر mmc به وسیله arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فایل اکسپلورر mmc به وسیله arm

من وقتی lic جدید رو add میکنم ،بازم روی lic قبلی نصب میشه (uninstall هم نمیکنم) :angry: .دقیقا چجوری میشه دو تا lic رو با هم استفاده کرد؟

دیدگاه

از SPI نرم افزاری استفاده نمیکنیم که کلاک رو به هر پایه ای که خواستیم منتقل کنیم.

اگه دو تا فایل LIC از یه گروه نباشن کنار هم نصب میشن .
      من یه فایل LIC برای MDK-ARM Standard و یکی برای RL-ARM درست کردم و هر دو رو بدون مشکل نصب کردم.

دیدگاه

چرا آخه من توسورس ویزارد این قسمت رو تغییر دادم

کد:
        //------------- <<< end of configuration section >>> -----------------------

#if CFG_DRIVE == 0
         #define SPI_CS  0
         #define SPI_SS  AT91C_PA12_SPI0_NPCS0     /* SPI DATA Flash    */
        #else
         #define SPI_CS  1
         #define SPI_SS  AT91C_PB13_SPI0_NPCS1     /* SPI SD Card     */
        #endif
        #define SPI_PCS  (~(1<<SPI_CS) & 0x0F)     /* set PCS according CS */
        من نمی تونم از پورت A استفاده کنم قبلا LCD رو روی اون پرت بستم

دیدگاه

این پایه کلاک نیست چیپ سلکت CS هست.چون هر پورت SPI چهار تا CS دارن و شما با این سطر انتخاب میکنین کدوم رو برای MMC در نظر گرفتین.
          چون هر دو SPI سخت افزاری تو پورت A هستن شما باید LCD رو ببرین به پورت B .
          مدار بخش MMC رو دقیقا مثل شماتیک توی مجله ببندین .

دیدگاه

ییخشید اشتباه نوشتم کلاک همون چیپ سلکت منظورم بود
            با این کار نباید کار کنه مگه؟

دیدگاه

مشکلم حل شد.برنامرو روی میکرو پروگرم کردم اما کاملا درست جواب نمیده.مموری میشناسه و فولدرها و فایل های توی مموری هم میشناسه اما هیچ فولدری رو باز نمیکنه و فایل ها رو هم که باز میکنی فقط یه صفحه بنفش میاد!!!!!

دیدگاه

یه فایل txt چند سطری انگلیسی بزار تو مسیر روت ببین باز میکنه یا نه.
                پوشه ها انتخاب میشن و باز نمیشن ؟ موقع انتخاب پوشه یه دایره قرمز کنار آیکن پوشه نشون میده ؟

دیدگاه

گذاشتم. بازم همون موقع باز کردن همون صفحه بنفش اومد.پوشه ها هم انتخاب میشن چون هم بالای صفحه ادرس پوشرو مینویسه هم گزینه برگشت زیره میاد .اما انگار اصلا داخل پوشه نرفته چون هنوز همون فایل هایی که ابتدا نشون میداد رو نشون میده.در کل ایکن پوشرو هم کامل نشون نمیده و یه دایره سفید روشه که وقتی انتخاب میکنم برا یک لحظه قرمز میشه.این دایره کنارش نمیفته رو ایکن خودش میفته!

دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان :smile:
                    دوستانی که این پروژه رو بستند میخواستم بپرستم اگر کارت حافظه داخل اسلات نباشد LCD چیزی نمایش خواهد داد یا پیغامی نوشته میشود چون من در حال بستن این مدار هستم و اسلات کارت ندارم این سوال برایم مهم است
                    با تشکر :icon_razz:
                    حضرت علی(ع):
                    أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
                    شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

اگه کارت حافظه وصل نشه یه پیغام روی LCD نمایش میده و میتونین از درست بودن اتصالات LCD مطمئن بشین.

در مورد مشکل آقای روزیطلب دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست.
                      با یه MMC دیگه چک بکنید و مموری رو فرمت کنید و دو سه تا پوشه با اسم انگلیسی توش درست کنید و تست کنید.
                      اگه با انتخاب یه فایل یا پوشه دایره سفید نشون بده یعنی تاچتون کالیبره نیست .

دیدگاه

جناب آقای جعفر پور و دوستان عزیز
                        با تشکر فراوان از زحماتی که میکشیدید سوالی از خدمتتون داشتم من این میکرو رو با برنامهSAM-PRG 2.4 پروگرام میکنم برنامه چشمک زن را براحتی پروگرام میکند و مشکلی ندارد ولی برنامهFile Explorer
                        زمان زیادی برای پروگرام شدن میخواهد و انگار که پروگرام نمیشود و داخل یه حلقه میافتد که بعد از چند دقیقه مجبور به خروج از برنامه سامبا می شوم میخواستم ببینم شما با چه برنامه ای این میکرو را پروگرام میکنید و مشکل پروگرام کردن من کجاست؟
                        حضرت علی(ع):
                        أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
                        شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

من هم کامپایل کردم ولی اشکالهای زیر رو داره
                          آیکن بعضی فایلها یا پوشه هارو ننشون نمیده
                          فایل متنی و عکس رو باز میکنه ولی فقط یک صفحه بنفش
                          داخل پوشه ها که میره انگار نرفته چون فقط آدرسش رو نشون میده و یک آیکن بازگشت اضافه میشه به پایین و فایل های روت رو نشون میده
                          باتشکر
                          دونیادا قارانلیقلار اگر بیرلشه باهم
                          بیر خیرداجا شمعین ایشیغین سوندوره بیلمز
                          حق سئل کیمی دریایه آخیب یول تاپاجاقدی
                          داش آتماغینان کیمسه اونو چوندره بیلمز

دیدگاه

من با خود کیل و AT91-ISP_v1.13 میکرو رو پروگرام میکنم .

در مورد مشکلهایی که دوستان مطرح میکنن.
                            نشنون ندادن آیکن پوشه ها و فایلها که برای من اصلا اتفاق نیفتاده . اگه اسم یه پوشه یا فایل نشون داده بشه باید آیکنش هم رسم بشه :question:
                            در باز کردن فایلهای متنی انگلیسی هم اگه فایل کوچیک باشه نباید مشکلی باشه ولی برای نمایش تصاویر یه سری محدودیتها هست . سایز عکس باید کمتر از 240*320 باشه و فرمتش بیت مپ 8 یا 24 بیتی باشه .
                            برای باز کردن بعضی پوشه ها من هم مشکل دارم ولی بعد باز کردن فقط آیکن back میاد و فایلهای روت نشون داده نمیشه.

خوبه که پروژه با سورسها ارائه شده و هر کسی میتونه نواقصش رو برطرف کنه و قابلیتهای جدیدتری بهش اضافه کنه.
                            هدف من از نوشتن این پروژه این بود که بیس کار رو نشون بدم و برنامه طوری نوشته شده که راحت بشه قابلیتهای جدید بهش اضافه کرد.
                            مثلا دوستان میتونن توابع مورد نیاز برای کدگشایی فایلهای Jpeg ، PNJ و حتی Word و ... براش بنویسن و تو ورژن بعدی بهش اضافه کنیم.لایبرلی GUI هم که تو این پروژه اولین بار استفاده کردیم برای تکمیل شدن به کار زیادی نیاز داره . یک نفر تنهایی نمیتونه یه پروژه اوپن سورس بدون مشکل درست کنه و پروژه باید توسط افراد مختلف و روی سخت افزارهای مختلف عیب یابی و رفع ایراد بشه.

الان من روی پخش فایلهای MP3 و WMA با کدک vs1003 کار میکنم و تونستم با اضافه کردن یه لایبرلی ساده جدید و کمتر از 10 سطر برنامه به تابع show_file (که تو فایل main برای باز کردن فایلها تعریف شده) فایلهای MP3 و WMA رو توسط VS1003 پخش کنم.البته میخوام یه اسکین Media Player به لایبرلی GUI و امکان کنترل پخش فایلها رو به تابع show_file اضافه کنم .

دیدگاه

دوستان خواهشن یکی به داد ما برسه این تاچ خیلی بد کار میکنه من فکر کیفیتش باشه من 1000 تومن خریدم
                              اگه از جای بخصوصی خریدین و کار کار میکنه به من هم آدرس بدین ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین جعفرپور
                                خوبه که پروژه با سورسها ارائه شده و هر کسی میتونه نواقصش رو برطرف کنه و قابلیتهای جدیدتری بهش اضافه کنه.
                                هدف من از نوشتن این پروژه این بود که بیس کار رو نشون بدم و برنامه طوری نوشته شده که راحت بشه قابلیتهای جدید بهش اضافه کرد.
                                به نظر میرسه فایلهای هدر ما ایراد دارن oo:لطفا یکبار فایل bin. را پاک کنین و با هدر هایی که خودتون کار میکنین دوباره کامپایل کنیین و پروگرم کنین به نظر من به این دلیل جواب نمیگیریم لطفا اگه حدس من درست بود هدرهای جدید رو پلود کنید
                                در ضمن خیلی خوشحال شدم که با ++c کار میکنین خیلی جالبه :applause:
                                دونیادا قارانلیقلار اگر بیرلشه باهم
                                بیر خیرداجا شمعین ایشیغین سوندوره بیلمز
                                حق سئل کیمی دریایه آخیب یول تاپاجاقدی
                                داش آتماغینان کیمسه اونو چوندره بیلمز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X