سلام : ظاهرا تایپیک از مسیر اصلی خودش خارج شده و دوستان فعال دیگه سر نمیزنند .
این pdf را نگاه کن:
http://www.4shared.com/get/bJ2AHaRb/TFTLCD.html
با تشکر از آقای ایمانی فر از دانشگاه صنعتی شاهرود بیشتر توابع فایل های tftlcd_functions.h و tftlcd_functions.c در این pdf هست . هرچند توابع مربوط به avr هست ولی توابع عملکرد یکسانی دارند.
من خوندن توابع را از فایل main شروع کردم و تونستم عکس bmp256 را هم به نمایش در بیارم
:agree: :agree: :agree:
سلام :
من تونستم چند تا فریم از یک فایل avi را روی lcd نشون بدم ، من که تا فایل را کامل پخش نکنم بیخیال نمیشم . اگه کسی دوست داره کمک بده تا اول تصویر و بعد قسمت صوتش را راه بندازیم . کسی میدونه الان سرعت خوندن اطلاعات از مموری چقدره؟ با این مدار نهایتا چند فریم در ثانیه مشه پخش کرد ؟
if (info.name[0]!='.' lst.Add((char *)info.name,folder_icon
من یه چیزهایی فهمیدم ، فکر کنم درسته ولی کامل نیست
یکی از شکل های استفاده از if اینجوری
;دستور (شرط)if
اگر شرط برقرار باشه دستور که تنها یک خط برنامه هست اجرا می شه
عبارتی که شما گفتید هم همینجوریه
if (info.name[0]!='.' lst.Add((char *)info.name,folder_icon
شرط
if (info.name[0]!='.'z
اگر مقدار info.name[0]z برابر با ('.' نباشه یعنی عنوان پیدا شده قالب (پسوند فایل . نام فایل ) را نداشته باشه(=!) پس شی پیدا شده فایل نیست بلکه پوشه (dir) است
دستور
lst.Add((char *)info.name,folder_icon)z
آیکن پوشه ها به همراه عنوان فایل پیدا شده را در لیست نمایش فایلها به نمایش در میاره.
دوستان عزیز سلام
من از keil4.2 استفاده میکنم ولی وقتی تب Build رو میزنم تا برنامه های مربوط به lcd رنگی نویز 7و8 رو کامپایل کنم با ارور زیر مواجه میشم لطفا" راهنمایی کنید
2.c(1): error: #5: cannot open source input file "LPC21xx.H": No such file or directory
Target not created
با تشکر
حضرت علی(ع):
أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.
با سلام
دوستان عزیز و جناب آقای روزیطلب با تشکر از پاسختون
میدونم که سوالات ابتداییه ولی ناچارم برای حل مشکل مطرح کنم من چند بار دیگر برنامه کیل رو نصب کردم و لایسنسها رو بررسی کردم حالا دیگه به مشکل بعدی نمیرسم و هنگام کامپایل برنامه فایل اکسپلورر ارور زیر صادر میشه معنیش رو میدونم ولی علتش رو نمیفهم ضمنا" هنگام کار با خود برنامه mmc شناخته میشه و فولدرهای روی کارتSD نمایش داده میشه ولی وقتی میخوام وارد فایل بشم اسم فایل نوشته میشه (در بالای صفحه ) ولی تو همون صفحه میمونه و انگار وارد فولدر نمیشه.هنگام انتخاب فولدر نیز یه دایره قرمز کنار فویلدر نشون میده و دوبار که میزنی شاخه >>>Root رو نشون میده
این هم ارور
main.c(27): error: #5: cannot open source input file "delay.h": No such file or directory
با تشکر
حضرت علی(ع):
أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.
سلام توی برنامه کیل وقتی فایل include شده در "...." قرار بگیره یعنی فایل اضافه شده باید و فایل جاری باید در یک آدرس کنار هم قرار بگیرند اگر هم در <....> باشه یعنی باید در پوشه inc باید باشه . خلاصه که فایل delay.h را کپی کنید توی پوشه src
مشکلات مربوط به پوشه ها و ... را من هم دارم اگه کسی حلش کرد کمک کنه
دیدگاه