تو فاصله زیاد عمرا کار کنه. نهایتا بشه توی 0.5 متر ازش جواب گرفت. اصلا گزینه خوبی برای فاصله زیاد نیست. من خودم سر ی پروژه صنعتی تجربه کردم و آخرش مجبور شدم تمام مدارامو کنم RS485
میتونی برای مالتی کردن داخل هر رشته ای که ارسال میکنی یک آدرس قرار بدی و با استفاده از اون تشخیص بدی چی ماله کیه. باید ی استاندارد برای خودت تعریف کنی
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
سلام دوستان.من میخام توسط میکرو یه سری دیتا رو با پورت rs485و پروتکل مد باس بفرستم رو plc حالا مشکلم اینه که چطور دیتا رو طبق این پروتکل بفرستم که plc بفهمه و اینکه به نظر شما با arm کار کنم avr ؟ممنون میشم کمکم کنید
اگر شما از مد باس استاندارد استفاده کنی !! متوجه میشه !
و برای نوع کنترولر فرقی نداره با هر کدوم راحت تری کار کن ! ولی مشخصه که آرم سرعت بیشتری داره .
ممنون که راهنمایی کردید
فقط مشکلی که من دارم اینکه این مد باس چطوریه؟الان مثلا خروجی دیتای من rs485هست حالا این مد باس چیه این وسط ؟ایا اگه همین خروجی رو بدم به plc جواب نمیده؟ اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط taktrashe
وقت بخیر
اگر شما از مد باس استاندارد استفاده کنی !! متوجه میشه !
و برای نوع کنترولر فرقی نداره با هر کدوم راحت تری کار کن ! ولی مشخصه که آرم سرعت بیشتری داره .
من تا الان مد باس رو راه اندازی کردم فقط مشکلم با کد crc16 هستش لطفا اگه باهاش کار کردید راهنمایی کنید
ممنون
دیدگاه