اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

نوشته اصلی توسط prince shahab
    ردیف شده
    آقا پس چرا مثل بقیه هدرها نیست؟یعنی اونارو طور دیگه درست میکنن؟ که لازم به اضافه کردن تو پروژه نیست؟ oo:
    اون کتابخونه ی delay ام باید پاک میکردم که واسم سواله چرا در رابطه با بقیه کتابخونه ها این مشکل نبود ..
    بعد یه چیزی
    در مورد تابع رفرش کردن تصویر یه توضیح میدی بی زحمت؟
    اینکه اگه از این تابع استفاده کنیم با توجه به اینکه لازم نیست کل صفحه رو رفرش کنیم و فقط همون قسمتی که کار داریم رو رفرش میکنیم و در نتیجه سرعت بالاتر میره .. درست میگم؟؟
    خب چهطوری استفاده بشه من دوتا پارامتر آخرشو نمیدونم چیه
    خب استاندارد اینه که ی فایل .c و .h داشته باشه ولی خیلی جاها برای راحتی میان فقط .h رو میزنن و خلاص
    اگر هدر delay شامل .c و .h بود دیگه این مشکل پیش نمیومد

ببین توی تابع tftlcd_imshow ی نمونه استفاده کردم ببین چه جوریه. مختصات گوشه ها رو میگیره و نقطه شروع رو که اونم معمولا میشه گوشه سمت چپ بالا
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

:job:

دیدم آره استفاده کردی ... این یعنی به اون معنا که خود تابع tftlcd_imshow از این روش استفاده میکنه؟ و وقتی از این روش استفاده کنی دیگه نیازی به استفاده از تابع tftlcd_set_area نداری؟

بعد حالا برا نمایش تصاویر به صورت پشت سر هم با یه اختلاف زمانی که تقریبا مثل یه انیمیشن در بیاد از این تابع بالایی که گفتم واسه نمایش استفاده کنم بهتره یا از تابع tftlcd_write_pic ؟؟ من از تابع بالایی استفاده کردم بدون استفاده از delay .. یعنی با خود delay که خود تراشه تو خوندن دستورا و اجراشون ایجاد میشه ولی کیفیت خوبی ازش نگرفتم ولی اینیکی تابع رو هنوز امتحان نکردم .. (رفرش شدن lcd برای حرکت یک ردیف پیکسل به هرطرف کاملا محسوسه با تابع tftlcd_imshow )

برای این تابع گویا باید از تابع init_lcd_for_picture هم قبلش استفاده کرد طبق فایلی که زحمتشو کشیدی
      اگه این تابع رو استفاده کنم دیگه بعد از اینکه کارم با تصویر تموم بشه نباید tftlcd_init رو استفاده کنم؟ با اون پیکره بندی که تابع هه کرده مشکلی پیش نمیاد؟

یه چیز دیگه
      این نوشته های که رو برنامه ی نمونه ای که زحمت کشیدی گویا سرچشمش از این آرایه هاس که اول برنامه نوشتی :rolleyes: :nice: این آرایه هارو چه طور دربیارم . یعنی مشکلی با کار توابع ندارم .. مشکلم اینه که این آرایه ها چهطوری درست شدن

خیلی سوال میپرسم نه؟؟؟
      :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:

دیدگاه

بله از همین روش استفاده میکنه
        از tftlcd_imshow استفاده کن
        tftlcd_init ی بار ابتدای برنامه باید استفاده بشه و ی بار لازم و کافیه
        آرایه ها رو با Win Hex درست کردم. ی فایل txt باز کن فارسی بنویس و با فرمت Unicode ذخیره کن بعدش با Win Hex باز کن و Export رو بزن و توی اون گزینه c source file رو انتخاب کن
        زندگی یعنی امید و حرکت
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول \\\"TFT LCD 2.8

و باز هم سوال :job:

:nice: آقا مد landscape کار نمیکنه فک کنم
          من هم قبل از اینکلود فایل هدر و هم بعدش از define LANDSCAPE استفاده کردم تو کامپایل اروری نداد اما تاثیری تو نمایش برنامه نداشت

درست استفاده کردم؟؟ یا جور دیگه ای باید استفاده کنم؟

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط prince shahab
          و باز هم سوال :job:

:nice: آقا مد landscape کار نمیکنه فک کنم
          من هم قبل از اینکلود فایل هدر و هم بعدش از define LANDSCAPE استفاده کردم تو کامپایل اروری نداد اما تاثیری تو نمایش برنامه نداشت

درست استفاده کردم؟؟ یا جور دیگه ای باید استفاده کنم؟
          درست شد :job: باید تو فایل هدر دست میبردم و از حالت کامن درش میوردم :applause:

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
          بله از همین روش استفاده میکنه
          از tftlcd_imshow استفاده کن
          tftlcd_init ی بار ابتدای برنامه باید استفاده بشه و ی بار لازم و کافیه
          آرایه ها رو با Win Hex درست کردم. ی فایل txt باز کن فارسی بنویس و با فرمت Unicode ذخیره کن بعدش با Win Hex باز کن و Export رو بزن و توی اون گزینه c source file رو انتخاب کن
          آقا من winhex 17 رو ریختم کلی گشتم این export رو پیدا نکردم :sad:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

نوشته اصلی توسط Shahab Az
            آقا من winhex 17 رو ریختم کلی گشتم این export رو پیدا نکردم :sad:
            شرمنده اسمش Hex Workshop بود اشتباه گفتم :(
            برو توی منوی File گزینه Export
            زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

علی آقا تو حالت landscape وقتی از توابع نوشتاری استفاده میکنی از یه تعداد پیکسل اونورتر هیچی نشون نمیده .. من چندین مدل رو امتحان کردم ولی مثل این میشه که مثلا یه کلمشو کات میکنه و مینویسه :sad:

ببین اینایی که نوشتمو توشو مشکلی هست؟؟ دستت درد نکنه

کد:
              tftlcd_set_font_color(BLACK);
              tftlcd_font_effect(4);
              tftlcd_goto_xy(320,160);
              unicode2ascii((char *)DANESHKADE,lcd_buf);
              tftlcd_putsf_mix((unsigned char*)lcd_buf,1);

delay_s(2);

tftlcd_set_font_color(PINK);
              tftlcd_font_effect(4);
              tftlcd_goto_xy(16*2,160);
              tftlcd_putsf_mix((unsigned char*)lcd_buf,2);

delay_s(2);

tftlcd_set_font_color(YELLOW);
              tftlcd_font_effect(4);
              tftlcd_goto_xy(16*1,160);

delay_s(2);

tftlcd_set_font_color(BLUE);
              tftlcd_font_effect(4);
              tftlcd_goto_xy(320,160);
              من مدلای مختلفشو امتحان کردم ولی نفهمیدم مشکل از کجاس
              آرایه ای هم که ساخته شده درسته

دیدگاه

سلام
                شاید باگ باشه آخه من که همه چیشو چک نکردم.
                ی مورد دیگه این که انتهای آریه ای که تولید میشه حتما باید دوتا صفر خودت بهش اضافه کنی. چون توی زبان سی انتهای رشته با تهی (صفر) مشخص میشه.
                ی عکس از LCD که متن رو حذف میکنه بعلاوه متنی که قرار نمایش بده برام بزار
                زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

تو حالت portrate تستش کردم درست بود ولی تو حالت landscape فک کنم از pixel آیه حول و حوش 270 280 به بد به سمت 320 کات میکنه و چیزی نشون نمیده و بقیه ی رشترو نشون میده ... البته فقط برای نوشتاری اینجوریه ... یعنی تو نمایش عکس اینا این مشکل وجود نداره

عکسم حقیقتش نمیدونم چهطوری بزارم اینجا . هرچی دنبال گزینش گشتم نیافتم :redface:

دیدگاه

برو پست اول تاپیک ی هدر جدیدتر که باگاش اولی حذف شده رو توش گذاشتم. تست کن خبرشو بده درست شد یا نه
                    زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

نه متاسفانه بازم حل نشد
                      من اگه میتونستم عکس برازم اینجا میزاشتم که دقیق ببینی ولی خب کد رو که میتونم بزارم ..

این کد رشته

کد:
                       const unsigned char DANESHKADE[] =
                      {
                        0xFF, 0xFE, 0x2F, 0x06, 0x27, 0x06, 0x46, 0x06, 0x34, 0x06, 0xA9, 0x06, 0x2F, 0x06, 0x47, 0x06, 
                        0x20, 0x00, 0x34, 0x06, 0x47, 0x06, 0x2F, 0x06, 0x27, 0x06, 0xCC, 0x06, 0x20, 0x00, 0x47, 0x06, 
                        0x33, 0x06, 0x2A, 0x06, 0x47, 0x06, 0x20, 0x00, 0x27, 0x06, 0xCC, 0x06,0x00,0x00,
                      } ;
                      اینم کد کل تابع نوشتاری

کد:
                      tftlcd_set_font_color(BLUE);
                      tftlcd_font_effect(1);
                      tftlcd_goto_xy(270,160);
                      همه ی هدر آی جدیدو جایگزین هدر قبلیا کردم هم تو سورس برنامه هم تو سورس خود کیل و تو خود برنامه هم فیل c جدید رو باز اضافه کردم و قبلی ارو باک کردم

دیدگاه

از هدر پدیت شده استفاده کردی؟
                        توی آرایه دوتا آرگومان اولی رو هم حذف کن یعنی 0xFF, 0xFE چون اینا اول فایل Unicode هست تا بشه تشخیص داد که فایل Unicode هست.
                        من که جدیدا همش landscape استفاده میکنم و اصلا مشکل ندارم
                        زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

آره از این هدر جدیده که تازه گذاشتیش استفاده کردم . الان این کارم که گفتی حذف کنی رو هم حذف کردم .. ولی بازم نشد

ببین این تو portrate ذرسته ها فقط تو این مد اشکال داره منم یکم نگاه به هدر کردم منتها چون خودت زحمتشو کشیدی زیرو رووشو بیشتر از من بلدی
                          این تو این مد داره نوشته رو محدود میکنه ... یعنی مثلا یه کادره فرضی توی ال سی دی رو فرض کن بعد هرچی که تو اون کادر باشه رو نشون میده ولی هرچی که بیرون از کادر باشه رو نشون نمیده .. حالا این کادر فرضی رو فک کن مقدار طولش و عرضش حدود مثلا 100*200 باشه
                          من از هیچ تابع دیگه ای بف غیر از همون تابع نمایش عکس و همین تابع های نوشتاری استفاده نکردم

دیدگاه

حقیقتش من خودم خیلی برنامه باهاش نوشتم توی landscape و اصلا مشکلی نداشته
                            میخای ی عکس روش لود کن ببین تمام صفحه میشه؟
                            زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

عکس مشکلی نداره .. ردیفه ... فقط تو این حالت نوشتاری این مشکل وجود داره البتههه من ذهنم میره به این سمت که توی یه صفحه که رفرش نشده .. یعنی یه عکس رو به نمایش در آوردم و زیرش میخوام چیزی بنویسم این مشکل به وجود میاد
                              تو برنامه نمونه ای که گذاشتی همیشه عکس و نوشته باهم به نمایش در نمیاد .. یعنی اول یه قابلیتی رو به صورت نوشتاری بیان کردی بعدش صفحه رو رفرش کردی حالا به هر رنگی ... بعدش یه عکسی یا چیزیو به نمایش در آوردی .. این مشکل من فک کنم واسه اینه که تو یه صفحه همزمان نمیشه عکس و نوشته رو نمایش داد
                              فکر میکنم مشکل از این باشه
                              من این روشم تست میکنم ببینم آیا تو حالتی که عین برنامه ی نمونه ت گذاشتی درست عمل میکنه یا نه بعد جوابشو میدم :redface:
                              یه جوری حلش میکنیم :icon_razz: :rolleyes:

دیدگاه

سلام جناب ایمانی فر. چجوری میتونم داخل فایل فونت، یه کاراکتر خالی ایجاد کنم مثل Space ؟ اومدم یکی از کاراکترا که استفاده نمیکردم رو بایت هاش رو 0x0000 یا 0xFFFF کردم ولی تاثیری نداشت. برام جالبه که تو فایل فونت شما هیچ بایت 0x0000 یا 0xFFFF وجود نداره. میتونم بدونم با چه نرم افزاری تولید شده ؟
                                راستی منم تو مد landscape مشکل دوستمون رو داشتم که قسمتی از متن یا کلمه کات میشد اما میرفت خط بعد. به تجربه فهمیدم که مختصات بندی با بعضی دستورا درست عمل نمیکنه ولی با یکم سعی میشه فهمید مختصات با اون دستورا چطوری شده مثل دستور tftlcd_goto_xy ، اگه با این دستور مختصات بدی و با دستور مثلا tftlcd_putsf_mix بخوای یه متن بنویسی باید با سعی و خطا مختصات درست رو پیدا کنی. وقتی مختصات میدی انگار curser رو اونجا میذاره و چون راست نویسه از همونجا شروع به نوشتن از راست به چپ می کنه و اگه بخوای فقط انگلیسی بنویسه از جایی که کرسر رو گذاشت اگر کلمه تو همون محدوده جا بشه که هیچ اگه نشه بقیش کات میشه میره خط بعد. در ضمن از سمت چپ حدود 20 پیکسل و از راست حدود 30 پیکسل همیشه خالی میمونه و از اونجا به بعد استفاده میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X