اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

نوشته اصلی توسط rezaf
    سلام جناب ایمانی فر. چجوری میتونم داخل فایل فونت، یه کاراکتر خالی ایجاد کنم مثل Space ؟ اومدم یکی از کاراکترا که استفاده نمیکردم رو بایت هاش رو 0x0000 یا 0xFFFF کردم ولی تاثیری نداشت. برام جالبه که تو فایل فونت شما هیچ بایت 0x0000 یا 0xFFFF وجود نداره. میتونم بدونم با چه نرم افزاری تولید شده ؟
    راستی منم تو مد landscape مشکل دوستمون رو داشتم که قسمتی از متن یا کلمه کات میشد اما میرفت خط بعد. به تجربه فهمیدم که مختصات بندی با بعضی دستورا درست عمل نمیکنه ولی با یکم سعی میشه فهمید مختصات با اون دستورا چطوری شده مثل دستور tftlcd_goto_xy ، اگه با این دستور مختصات بدی و با دستور مثلا tftlcd_putsf_mix بخوای یه متن بنویسی باید با سعی و خطا مختصات درست رو پیدا کنی. وقتی مختصات میدی انگار curser رو اونجا میذاره و چون راست نویسه از همونجا شروع به نوشتن از راست به چپ می کنه و اگه بخوای فقط انگلیسی بنویسه از جایی که کرسر رو گذاشت اگر کلمه تو همون محدوده جا بشه که هیچ اگه نشه بقیش کات میشه میره خط بعد. در ضمن از سمت چپ حدود 20 پیکسل و از راست حدود 30 پیکسل همیشه خالی میمونه و از اونجا به بعد استفاده میشه.
    نرم افزار خاصی نیست. با اجازت یک هفته تمام نشستم دستی محاسبه کردم :surprised:
    ببین من دو بایت به هر سطر کاراکتر اختصاص دادم. اولا توی فارسی عرض کاراکترا یکسان نیست پس باید ی جوری بهش بفهمونیم عرض هر کاراکتر چقدره. 4تا بیت پر ازرش مخصوص همین کاره و 12 بیت کم ارزش میشه اطلاعات مربوط به پیکسلهای فونت. در مورد space هم با توجه به این که من طولشو 4 گذاشتم میشه 0x4000 که فک کنم راحت بتونی پیداش کنی

در مورد تابع tftlcd_goto_xy باید بگم که صجیج و خطا نیست بلکه برخلاف tftlcd_goto که خط به خط پایین میره تابع tftlcd_goto_xy پیکسل به پیکسل پایین بالا میره و هر جا که دلت بخاد میتونی کرسر رو ببری و از راست هم کار میکنه و فقط روی tftlcd_putsf_mix تاثیر داره
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

سلام عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی بود :wow:
      ولی یه سوال کجا می تونم مشخص کنم که کدوم پایه به کجا وصل شه میشه کامل توضیح بدید
      آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
      https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr68
        سلام عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی بود :wow:
        ولی یه سوال کجا می تونم مشخص کنم که کدوم پایه به کجا وصل شه میشه کامل توضیح بدید
        سلام
        توی هدر میشه تعریف کرد. همون ابتداش هست
        ببینی کامل متوجه میشی و نیاز به توضیح نداره
        زندگی یعنی امید و حرکت
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

مــــــــــــــــــــــــــمنــــــــــــــون
          یاد رفته بود که نگاه کنم ببخشید
          راستی اگه کلید ایجاد کردم چه طوری بفهمم که زده شده یا نه
          تابعی برای این کار هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr68
            مــــــــــــــــــــــــــمنــــــــــــــون
            یاد رفته بود که نگاه کنم ببخشید
            راستی اگه کلید ایجاد کردم چه طوری بفهمم که زده شده یا نه
            تابعی برای این کار هست؟
            نه نداره باید خودت بنویسی. بعدشم ربطی به LCD نداره به تاچ مربوط میشه
            زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

می دونم
              اگه این کلید ها برگشتی داشتند خیلی خوب بود و از شرر کد نویسی راحت می شدیم

مثلا هر کلید یه id داشت و با فراخوانی id کلید صفر یا یک برمی گشت

دیدگاه

با تشکر بخاطر هدر خیلی جالب
                من از نحوه ی فارسی نوشتن سر در نیاوردم اگه میشه یکم توضیح بدین در موردش؟؟

const unsigned char str[] =
                {
                0x28, 0x06, 0x47, 0x06, 0x20, 0x00, 0x46, 0x06, 0x27, 0x06, 0x45, 0x06, 0x20, 0x00,
                0x2E, 0x06, 0x2F, 0x06, 0x27, 0x06, 0x00
                } ;

.
                .
                .
                unicode2ascii((char *)str,lcd_buf);

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sansiz2
                  با تشکر بخاطر هدر خیلی جالب
                  من از نحوه ی فارسی نوشتن سر در نیاوردم اگه میشه یکم توضیح بدین در موردش؟؟

const unsigned char str[] =
                  {
                  0x28, 0x06, 0x47, 0x06, 0x20, 0x00, 0x46, 0x06, 0x27, 0x06, 0x45, 0x06, 0x20, 0x00,
                  0x2E, 0x06, 0x2F, 0x06, 0x27, 0x06, 0x00
                  } ;

.
                  .
                  .
                  unicode2ascii((char *)str,lcd_buf);
                  سلام
                  خواهش میکنم
                  ی لطفی کنید پست های همین تاپیک رو بخونید به جواب سوالاتتون میرسید چون قبل بقیه پرسیدن و جواب دادم منتها حوصله میخاد پست ها رو بخونید
                  زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

سلام اون مشکلم حل شد ممنون!
                    من برنامه ای که شما فایل hex رو داده بودید رو پروگرم کردم جواب هم گرفتم ولی حالا که میخوام از هدر هاتون تو یه برنامه ساده استفاده کنم به این tftlcd_functions.c خطا میده اینو هم به برنامه اضافه کردم ولی دیگه نیمیدونم مشکل از کجاس!!
                    اینم خطایی که میده!!

Build target 'Target 1'
                    assembling SAM7.s...
                    compiling tftlcd_functions.c...
                    tftlcd_functions.c(712): warning: #177-D: variable "en_end" was declared but never referenced
                    linking...
                    test by me.axf: Error: L6218E: Undefined symbol main (referred from rtentry2.o).
                    Target not created

دیدگاه

سلام
                      از پنچره project که در سمت چپ قرار داره روی پوشه پروژه رایت کلیک کنید و add file to .... را بزنید و فایل .c کتابخونه را به برنامه اضافه کنید
                      زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

روز بخیر اقای ایمانی فر اینم حل شد ممنون مثل همیشه یه دردسره دیگه lol
                        من با این فایل sd-file تونستم یه عکس رو از یه رم بخونم و تو ال سی دی نمایش بدم ولی سرعتش در مقایسه با هدر شما خیلی کمه و از همه مهمتر فارسی نوشتن حالا میخوام به جای این هدر ها از هدر شما استفاده کنم خیلی جابجا کردم ولی نتونستم اگه میشه شما این هدر رو به این پروژه اضافه کنین ممنون میشم
                        منم اینو برای ساخت دستگاه پرداخت الکترونیکی تاکسی های داخل شهر شهرستان پارساباد میخوام.

http://s5.picofile.com/file/8118623892/sd_file.zip.html
                        http://s5.picofile.com/file/8118623492/new_header.zip.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sansiz2
                          روز بخیر اقای ایمانی فر اینم حل شد ممنون مثل همیشه یه دردسره دیگه lol
                          من با این فایل sd-file تونستم یه عکس رو از یه رم بخونم و تو ال سی دی نمایش بدم ولی سرعتش در مقایسه با هدر شما خیلی کمه و از همه مهمتر فارسی نوشتن حالا میخوام به جای این هدر ها از هدر شما استفاده کنم خیلی جابجا کردم ولی نتونستم اگه میشه شما این هدر رو به این پروژه اضافه کنین ممنون میشم
                          منم اینو برای ساخت دستگاه پرداخت الکترونیکی تاکسی های داخل شهر شهرستان پارساباد میخوام.

http://s5.picofile.com/file/8118623892/sd_file.zip.html
                          http://s5.picofile.com/file/8118623492/new_header.zip.html
                          سلام
                          طبیعیه که سرعتش پایین تر باشه چون دارین از روی مموری SD میخونین اونم بایت به بایت. سرعت حافظه فلش میکرو خیلی بیشتره و نباید انتظار داشت مثل اون برنامه کار کنه
                          شما خیلی راحت ی فایل txt تولید کنید و save as بزنید و نوع فایل را unicode بزارین تا بتونین فارسی بنویسین.
                          بعد باید فایل رو با میرکو باز کنید و بخونید و در یک رشته ذخیره کنید که میتونید از این تابع که خودم نوشتم استفاده کنید
                          کد:
                          //----------------------------------------------------------------------------------------------
                          // Get a Text from a txt File on the SD Memory
                          //----------------------------------------------------------------------------------------------
                          int SD_Get_Text(char *path , char *result)
                          {
                          	char chh;
                          	char i = 0;

f = fopen(path,"r");

if (f == NULL)
                          	{
                          		fclose(f);
                          		return 0;
                          	}
                          	else
                          	{
                          		//chl = fgetc(f); 
                          		fgetc(f); 
                          		//chh = fgetc(f);
                          		fgetc(f); 

while(!feof(f))
                          			result[i++] = fgetc(f);

result[i] = NULL;

fclose(f);
                          		return 1;
                          	}
                          }
                          بعدشم با استفاده از تابع unicode2ascii رشته رو تبدیل کنید و بدید به تابع tftlcd_putsf_mix و تمام
                          زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

سلام
                            من این تابع رو تو فایل هدر mmc قرار دادم ولی خطا داد متغییر هاشو هم عوض کردم اما بازم همون بود.چیزی که من میخوام خیلی سادست ولی چون هر قسمت رو از یه جا بر میدارم خراب میشه جواب نمیده
                            شایدم مشکل از من باشه چون دیگه حسش نیس 3 روزه خواب ندارم.
                            اگه فرصت کردی یه کاری برا من انجام بدین ممنون میشم. میتونین یه مثال که بتونه یه عکس و یک کلمه فارسی رو از رم بخونه و در ال سی دی نمایش بده کامپایل کنین عالییییییییییییییی میشه اون تاچ رو هم خودم یه کاری میکنم اونو بلدم چون قبلا با avr راه انداختمش کل پروژه من اینه ولی نمیتونم جواب بگیرم !! :sad: :angry:
                            من منتظر میمونم فقط کمک کنین.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                              دقیقا
                              چه عجب یکی اومد برنامه رو تست کنه و فهمید مشکل داره
                              البته خودم فهمیده بودما منتها هنوز به جز dll ها یک مشکل دیگه داره
                              فک کنم net framwork ورژن 4 رو هم میخاد
                              شرمنده رو سیستم خودم همه اینا نصب بود و اصلا حالیم نشد
                              بهم وقت بدین درستش میکنم
                              بازم عذر میخام
                              سلام مهندس ایمانی فر
                              اول تشکر می کنم از شما و همه دوستانی که بی ادعا و بی چشم داشتی تجارب و دانسته هاشونو در اختیار دیگران قرار می دهند :applause:

فایل های dll ر کنار برنامه .exe کپی کردم و framework ورژن 4 ر هم نصب کردم . اما برنامه Multi Task Img2Hex نصب نشد.
                              لطفا راهنمایی بفرمایید. :rolleyes:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

نوشته اصلی توسط sudn125
                                سلام مهندس ایمانی فر
                                اول تشکر می کنم از شما و همه دوستانی که بی ادعا و بی چشم داشتی تجارب و دانسته هاشونو در اختیار دیگران قرار می دهند :applause:

فایل های dll ر کنار برنامه .exe کپی کردم و framework ورژن 4 ر هم نصب کردم . اما برنامه Multi Task Img2Hex نصب نشد.
                                لطفا راهنمایی بفرمایید. :rolleyes:
                                سلام
                                خواهش میکنم
                                حقیقتش خودمم هنوز نفهمیدم. آخه من ویژوال استودیو رو سیستمم نصب دارم و راحت کار میکنه و نمیتونم بفهمم دیگه چی لازم داره :sad:
                                زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X