اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

این دفعه دومه که مینویسم دفعه قبل هر چی نوشتم پرید پس خلاصه مینویسم: اینقدر مردم خسیس نیستند که سورس پروگرامرش رو ندهند بگردید پیدا کنید فعلا کسی امتحان نکرده
    این پول پروگرامر هم که همش مال الآن نیست برای بعد هم هست مگه نمیدونید پدیت میشه؟قطعات جدیدم میخونه
    XMEGA یه چیز دیگست درسته سرعتش نسبتا کمه 8 بیته ولی یه چیزهایی داره که ... دیتاشیتشو بخونید
    کامپایلرشم زیاده همون هایی که توی AVR بودند Bascom و Code Vision و WinAVR و IAR حالا این دیگه با خودتونه ولی C و Assembly بهتره اصلا چه نیازی به آمار هست؟بیخودی که این همه کامپایلر براش نمیساختند؟تازه بیشترشم C هست راحت میشه توی کامپایلر های C ازش استفاده کرد
    اگر هم میگید دیتاشیتش دیر میاد حداقل اون موقعی میاد که به ایران رسیده باشه منم میام سراغ آرم ولی نه آرم7 آرم های دیگه هم هست بهتره اینجا دعوا نکنید اگر خیلی با اتمل دعوا دارید اینجا دعوا نکنید جاهای دیگه هم هست بزارید اون هایی که از فیلیپس خوششون اومده نپرند :mrgreen:

دیدگاه

:angry: :angry: :cry2: :cry2:همه جواب گرفتن همه خوشبختن همه دارن با LPCشون حال می کنن من بدبخت آواره هنوزگیره اینم که چرا پروگرم نمی شه آقای تروشه عزیز هم جواب نمی ده یه مدت خسته شده بودم گذاشته بودم کنار ولی دوباره شروع کردم فهمیدم اون جامپرهای بورد آقای تروشه چی به چیه همه چی ok و درسته ولی طبق معمول چون من دارم باهاش کار می کنم نباید جواب بده که باید حال آدمو بگیره عیبی نداره ماهم خدایی داریم گفتم شاید به این بنده حقیر کمکی کنید اگه خواستین یه سوال خیلی تکراریم دارم پایه 1 آی سی همون دایره هست که تو رفته آخه 4 تا دایره داریم خودم که اونو 1 گرفتم گفتم بپرسم مطمئن بشم :sad:

دیدگاه

یه برد ساده ی اماده بخر خودت رو راحت کن

دیدگاه

:eek:واقعا ممنونم از راهنمایی وافرتون واقعا ممنون اگر هم کسی جواب نده بالخره ایرادشو گیر میارم

دیدگاه

بله دوست عزیز اون پایه ای که دایره عمیق تر کنارش هست می شه پایه 1 و خلاف جهت عقربه های ساعت بشمار الی آخر.
            در مورد پروگرام نشدن هم بردتونو خوب تمیز کردی؟ یعنی با الکل یا اسپری شستیدش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintanharpd
              :angry: :angry: :cry2: :cry2:همه جواب گرفتن همه خوشبختن همه دارن با LPCشون حال می کنن من بدبخت آواره هنوزگیره اینم که چرا پروگرم نمی شه آقای تروشه عزیز هم جواب نمی ده یه مدت خسته شده بودم گذاشته بودم کنار ولی دوباره شروع کردم فهمیدم اون جامپرهای بورد آقای تروشه چی به چیه همه چی ok و درسته ولی طبق معمول چون من دارم باهاش کار می کنم نباید جواب بده که باید حال آدمو بگیره عیبی نداره ماهم خدایی داریم گفتم شاید به این بنده حقیر کمکی کنید اگه خواستین یه سوال خیلی تکراریم دارم پایه 1 آی سی همون دایره هست که تو رفته آخه 4 تا دایره داریم خودم که اونو 1 گرفتم گفتم بپرسم مطمئن بشم :sad:
              سلام

من تازه عضو این انجمن شدم اگه میشه یه بار دیگه شسته رفته بگو چی می خوای تا بت بگم چی کار کن :nice:
              راه اندازی lpc23xx که کاری نداره که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
                سلام
                توی این جا یه چند تا برد با قیمت ارزون گذاشته:
                http://www.robomodule.com/
                اگر نمی تونین لحیم کاری کنین بهتره با یک برد آماده کارتون رو شروع کنین , قیمتش برابر برابر حتی کمتر از ایک بردی که بسازین در میاد
                بابا دمتون گرم عجب کمک می کنین ها دوست عزیزی که گفتین نمی تونین لحیم کنین مثل اینکه کامل مطالعه نکردین من بردم آمادس و ساختم عکسشم پلود می کنم که مشاهده کنین من گفتم سخت افزار نمی شناسه اون چیپ 144 پایه رو تو 15 دقیقه بایک روشی که تو یوتیوب دیدم لحیم کردم و از این لحاظ ها خدارو شکر مشکلی ندارم

دیدگاه

سلام دوستان . من هم دارم روی طراحی برد آموزشی این میکرو کار میکنم ، بعضی از چیپها مثل رابط ethernet و spi رو گیر نیاوردم . :nice:
                  http://ics.nxp.com/support/documents...cs.mcb2300.pdf

خوبه بردتون جواب داده احتمالا معجزه شده ، طراحیتون خوبه ولی نحوه انتخاب قطعات یه کم وحشتناکه :cry: ،میتونستین تمام قطعات رو smd انتخاب کنید که بردتون تمیز دربیاد ، هزینش هم تغییری نمیکرد .

دیدگاه

سلام

دیگه وقتش بود که یه چیزایی رو بگم

اول اینکه دوستان PM میدن و Email میزنن و زنگ میزنن که ما یه بورد زدیم کار نمیکنه oo: خیلی ممنون منم خوبم oo:

قربون دستتون این چه خواسته ایه ... من چی کار کنم و چه میدونم که بورد شما چرا کار نمیکنه ... من از اینجا براتون بورد رو چک کنم ... لحیم کاری کنم !!! بگید خداییش چی کار کنم ... فقط مراقب باشید هویه نره توی چشتون الان لحیم کاری میکنم

یه مورد دیگه هم دوستان گفتن قطعات چرا smd نیست ... چون این بورد رو من برای خودم زدم ... اونطوری که خودم دوست داشتم ... تا بحال هرچی مطلب آموزشی گذاشتم روی این بورد انجامش دادم ... هزارتا پروژه هم بیرون دادم روی همین بوده

اینطوری زدم چون اولین بورد ARM بوده که داشتم میزدم ... پس باید به من حق بدین که بورد رو اولا از متالیزه در بیارم که بتونم قطعات رو در صورت لزوم در بیارم ... ترک ها رو پاک کنم ... و از این کارا ... این از خساست منه ... این بورد رو با 25 تومان میشه درآورد با تمام قطعات ... اونقدرم VIA کمه توش که میشه دستی زد یا با جامپر در آوردش

توضیح هم دادم اگه حال و حوصله بورد و pcb زدن ندارید از این بورد استفاده کنید وگرنه من این بورد رو براتون پیشنهاد نمیکنم چون همه چیز روش نیست

الان هم مدت زیادیه که دارم یه بورد SMD میزنم با همه امکانات ... طولانی شده ... چون دلخواه من در نمیاد ... چند تا پروژه ها از روش زدم دیدم بخشهای مختلف اون مدار کار میکنه ولی هر طور میزنم خوشگل و با کار آمد نیست(مثلا همه IO ها رو میخوام بکشم بیرون ولی راحت نیست)

در پایان هم بهتره دیگه این بحث ها رو توی این تاپیک نکنید تا این موضوع یکم ترو تمیز بمونه ... شاید کسی اومد از اول شروع کرد ... فحشمون نده چی شد ... چرا اینطوری شد ... چرا اینقدر شلوغ پلوغه
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام آقای تروشه عزیز میدونم شاکی هستی من تا الانش اگر سوالی داشتم ایمیل نزدم تو همین فروم سوالمو گذاشتم که بعضی از دوستانی که واقعا این بورد رو ساختن و دست به چار شدن و می دونستن مثل خودتون جواب دادن متاسفانه خیلیا که مایه دارن و همیشه آماده می خرن منم همنطور که گفتم مشکلمو پیدا کردم اونم این بود چیپم از اول سوخته بود که خیلی جالبه چیپ نو سوخته باشه ولی تو این مدت خیلی چیزا سر همین یاد گرفتم دست شما هم درد نکنه تا چند ماهه آینده یه بردی که دارم طراحی میکنم می ذارم از کمک شماهم ممنونم واقعا :agree: :read: :nice:

دیدگاه

بازگشت به ادامه مطالب آموزش فیلیپس

سلام

این نرم افزار رو که توی این قسمت گذاشته بودم گسترشش دادم و الان میتونه از شما فرکانس بگیره و به شما ضرایب PLL رو بده

خروجی به شما یه فایل تحت excel هم میده که میتونید برید حالشو ببرید... از اول تا آخرشو خودم نوشتم از دست کسی هم تقلب نکردم تمام محدودیتهای PLL توی این سری هم حین محاسبات در نظر میگره

عکس بالا هم یه فرکانس عجیب غریبه که باهاش مقادیر رو توی excel دریافت کرده

خیلی عالی شده ... پیشنهاد میکنم استفاده کنید و نظر هم بدید

http://electrorc.blogfa.com/post-45.aspx
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا سلام خوبید بچه ها آقا من چند وقته گیر همین رابط mci هستم برای نمایش عکس از روی mmc لازم دارم با spi و ssp کار کردم هیچ کدوم سرعتی که من میخواهم نداشتند توی بهترین حالت 2 فریم در ثانیه توی چند تا از پستها هم گفتم کسی جواب نداد فقط هم به فرمان read sector احتیاج دارم فایلهای عکس ها را با کامپیوتر میریزم خلاصه من موندم با همین mci هم راه اندازی کنم و تکلیف این کار هم مشخص بشه ممنون میشم مثالهای nxp هم بدردم نخورد یعنی من نتونستم و همچنین مثال خود سایت keil ببینم چکار میکنید . خداحافظ...
                          آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

به نام خدا سلام دوستان آقا بالاخره MCI هم ر اه افتاد ولی متاسفانه موقعی که برای خواندن عکس از روی SD از اون استفاده میکنم حداکثر فریم 2 است با فرکانس MCI مساوی 18 مگا و فرکانس میکرو 72 مگا و در حالت فرکانس MCI مساوی 24 مگا و فرکانس میکرو 96 مگا هم فرق چندانی مشاهده نکردم حلت هم همان SD 4BIT است از DMA هم استفاده شده موندم چرا سرعت اینقدر پایین این که فرق چندانی با SSP و SPI نکرد روش نمایش عکس هم شبیه نمایش عکس برنامه آقای تروشه است
                            البته ایندفعه از روی SD و نه فلش خود میکرو عکسها را هم به صورت باینری با کامپیوتر ریختم توی SD بعد با نرم افزار DISKEXPLORER FOR FAT سکتورهای SD را در داخل کامپیوتر مشاهده کردم دیدم از سکتور 640 اطلاعات را ریخته برای هر عکس 300 سکتور اشغال شده و بین هر عکس با عکس بعدی 20 سکتور فاصله است. دوستان اگر میشه این تکه برنامه پایین را بخونند و ببینند نمیشه یک جور این کد را بهینه کرد مثل مثلا استفاده از یک قسمت از رم برای تبادل سریعتر اطلاعات و ...ممنون میشم خداحافظ.
                            counter=0;
                            while(1)
                            {
                            for(t=640+counter;t<940+counter;t++)
                            {
                            MCI_Read_Block( t );
                            while ( MCI_Block_End_Flag == 1 ) ;
                            for(n=0;n<512;n+=2)
                            {
                            word=ReadBlock[n];
                            word<<=8;
                            word+=ReadBlock[n+1];
                            clr_cs;
                            set_rs;
                            FIO4CLR=0xFFFF;
                            FIO4SET=word;
                            clr_wr;
                            set_wr;
                            set_cs;
                            }

}
                            //delay_ms(1000);

if(counter<(320*63))
                            counter+=320;
                            else
                            counter=0;
                            }
                            آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

میتونین از double buffer استفاده کنین. اون موقعی که دارین اطلاعات رو به lcd ارسال میکنین سیستم در حال خوندن اطلاعات از mmc باشه. البته به شرطی که از dma استفاده بشه.
                              غیر از اون یک بهینه کردن خیلی جزئی:

counter=0;
                              while(1)
                              {
                              unsigned short *pw;

MCI_Read_Block( 640 + counter );
                              for(t=640+counter;t<940+counter;t++)
                              {
                              memcpy( new_buffer, ReadBlock, 512 ); // store in temp buffer
                              while ( MCI_Block_End_Flag == 1 ) ;
                              if( t < (940+counter-1) )
                              MCI_Read_Block( t+1 );
                              pw = (unsigned short *)new_buffer;
                              for(n=0; n<256; n++, pw++)
                              {
                              clr_cs;
                              set_rs;
                              FIO4CLR=0xFFFF;
                              FIO4SET=*pw;
                              clr_wr;
                              set_wr;
                              set_cs;
                              }
                              }
                              }

البته در این حالت بهتره که بایتهای هر word رو به صورت جابجا شده در mmc خالی کنین.

دیدگاه

به نام خدا سلام از کمکت متشکرم آقا رضا عزیز خیلی کارت درست ببین اگه کل برنامه رو بگذارم میتونی اصلاحش کنی البته با همون dma تا بشه یک برنامه بدرد بخور برای همه حاصل کار من و شما استاد گرامی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X