اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

سلام

یه پاسخ میدم واسه همه سوالا

در مورد usb والا من اصلا تغییری ندادم و همینطوری بدون درد و خونریزی کار میکنه

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد کارهای بیتی یا bit wise هم دیگه قرار شد از avr که مخفف virtual risc به arm که مخفف Advanced risc برسیم

پس مفاهیم risc ماشینها رو باید پیاده کنن

یکی از بهترین راهها که شرکتهایی مثل arm برای کاهش instruction ها میکنن افتادن به جون این چیزاست

توی Avr دیدیم که تقسیم حذف شد که توی 8051 بود ... چون میشد اونو با شیفت و هزار کار دیگه نرم افزاری حذف کنیم

اینجا توی Arm دیگه به صورت بیتی چیزی نداریم .... چون بازم شیفت به کمک ما میاد...

البته اگه بخواید از پورتها بیتی استفاده کنید ... به معنای واقعی کلمه بیت وایز باید از mask توی فیلیپس استفاده کنید ... وگرنه مجبور میشید روی پورت مثلا 3 بیت رو 0 کنید بعد روش مقدار جدید بریزید

mask اینجا به شما کمک میکنه اون بیتی رو که میخواین 0 یا 1 کنید

پس میبینیم که بیت توی پورتها هم بی معنی شده

حتی برای صفر کردن یه رجیستر مجزا داره ... برای یک کردن هم یه رجیستر مجزا

(البته هر چند یه طورایی cortex ها چگالی کد بالاتری دارن ولی اونجا بجای اینه 3000 مدل دستور اسمبلی رایت توی فضای رم داشته باشیم ... 5000 مدل شرط بیت وایز جاش توابع ریاضی عجیب و غریب بعنوان یه instruction تعریف شده (داره به طرف پردازش سیگنال کسسته پیش میرن یا همون dsp))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد eeprom هم این فکر ابلهانه که محل eeprom توی IC پیاده بشه فکر کنم بازم این این اتمل تشت حموم شروع شد با یه سری از 8051 هاش که پسوند R2 و ... داشتن

توی avr هم که خدا رو شکر این محل بازم یکی از نا امن ترین مراکز ذخیره سازی داده های مهم بود

بطوریکه مثلا اگه بر اثر خطای نرم افزاری (بازگشت از استک نا معتبر) یا به خاطر نوسان تغذیه و ... از اونجایی که Avr بسیار قوی و reliable هستش دائما توی این وضعیتهاست مخصوصا حالت دوم ... هر لحظه میتونست میکرو بی دلیل روی eeprom خودش رایت کنه ... اینجا بود که داده های مهم ........ پ پ پ پ ر ر ر ر ر ر

پس محل قرار گیری چنین حافظه های غیر فرار کلا بیرون میکروکنترلر قرار میگیره

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مورد AIP هم اینکه تمام میکروکنترلر هایی که flash از نوع single plan دارن رو نمیتونید به این راحتی ها روی فلششون چیزی بنویسید
    single plan مدلیه که در لحظه فقط میشه از روش خوند یا فقط نوشت

وقتی میکروکنترلر کدشو از فلش میگیره پس نمیتونید این کار رو انجام بدید که روش بنویسید
    برای اینکار باید تابع رایت رو با تمام توابعی که توش صدا میشن ... ببرید روی ram و از اونجا اجرا کنید ... حالا میشه روی فلش نوشت
    کاریه که بوتلودر اول راه اندازی خودش این کار رو میکنه

اما

اما اگه فلش شما از نوع dual plan بود میتونید تابع رایت رو روی یه بخش بزارید و روی اون یکی بنویسید

مثلا .... شرمنده همه دوستان و محبان فیلیپس ... من مجبورم از این منحوس ... این تشت حموم دباره اسم ببرم

اتمل توی مدل sam7x512 فلشش دوتا 256 هستش که با دو تا مموری کنترلر کار میکنه ... اگه دومی رو هم فعال کنید ... میتونید از اولی روی 256 کیلوی دوم بنویسید

اما

در مورد فیلیس واقعیتش تا بحال تلاشی برای این کار نکردم ... این کار رو هم برای اتمل منحوس سر کار انجام دادم ... (فقط کپی کردن تابع روی رم و اجرا از اونجا و رایت روی فلش... در مورد dual plan این کار رو تا بحال نکردم ولی دیتاشیت نوشته که میشه ... البته خود دیتاشیت اتمل از این چیزا مبراست ولی میتونید نتیجه بگیرید میشه)

راستی یه نکته ای رو یادم رفت ... پاسخ رو ویرایشش کردم ...

چون فلشها سرعت پایینی دارن باید میکروکنترلر با سرعت پایین کار کنن ... واسه تشت حموم 30 مگاهرتزه (فکر کنم فیلیپس هم همین حدوده یه کم پایین تر) ... pll باید دوباره تنظیم بشه و بعد این کار دوباره برگرده به حالت اول
    اما اگه از OS مثل rl-arm استفاده میکنید باید این نکته رو در نظر داشته باشید که احتمالا سیستم عاملتون قاطی پاتی میکنه (من بهش برخوردم ولی تلاشی نکردم ببینم راه حل چیه ... احتمالا با lock کردن سیستم عامل یا تسک بشه ولی تست نکردم ولی الی الاصول باید جلوی سوئیچ کردن تسکها رو بگیریم که فلش برای write فقط باشه)

موفق باشید
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

یه ویزارد باحال برای فیلیپسهای arm7 و cortex پیدا کردم ... بد نیست دانلودش کنید

http://alexan.edaboard.eu/

خیلی باحاله
      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

یه نکته انحرافی

دوستان دستی بر آتش

میتونم بپرسم چرا بخش آرم رو به دو تیکه atmel و philips تقسیم کردید

فکر کنم بهتره همه با هم باشه... نه ....

منی که فیلیپس کار میکنم مطالب اتمل به شکل مذبوحانه ای توی دیدم نیست ... شاید فردا به اون مشکل بربخوردم ... یا برعکس

اما اگه توی کلشون میبینم یه تاپیک جدید اومده مثلا با نام nesting interrupt on at91sam7x آیا این مطلب برای فیلیپسیها بدرد نمیخوره؟ :NO:
        شاید بگید از شلوغ پلوغی جلوگیری میشه

ولی فکر کنم ضررش بیشتر از سودشه
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام علی جان

علی جان شما تا الان یه همچین مشکلی داشتی؟

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49083.0

ما خودمون رو کشتیم و جواب نداده!!!

هم من (با 32136)
          هم آقای ایجی (با 2368)
          هم آقای اکرمی(فکر کنم با 2378)

این مشکل جیلینک رو با PHILIPS داریم!در صورتی که با ATMEL نداریم!

یه دنیا ممنون از راهنمائیتون

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان......و آقا علی.. :biggrin:
            علی اقا اگه ممکنه یه توضیحاتی در مورد رابط سخت افزاری lpc2378 برای SD/mmc بدید ممنون میشیم......خیلی وقته دنبالشم ولی چیزی دستگیرم نمیشه........
            اگه برنامه ای یا فایل آموزشی در این مورد دارید ممنون میشم اگه بزارید..
            با تشکر :job:
            :bye

دیدگاه

سلام آقای تروشه میشه این برد lpc رو دوباره پلود کنید؟؟؟ آخه حذف شده از روی سرور! :mrgreen:
              و یه سوال دیگه من با atmelکار کردم حالا می خواهم بیام PHILIPS به نظر شما از کدوم میکرو و کدوم برد استفاده کنم؟؟؟(بهتره برد بزنم) :bye
              تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان......و آقا علی.. :biggrin:
                علی اقا اگه ممکنه یه توضیحاتی در مورد رابط سخت افزاری lpc2378 برای SD/mmc بدید ممنون میشیم......خیلی وقته دنبالشم ولی چیزی دستگیرم نمیشه........
                اگه برنامه ای یا فایل آموزشی در این مورد دارید ممنون میشم اگه بزارید..
                با تشکر :job:
                :bye

دیدگاه

سلام

آخرین ورژن rl-arm رو یعنی rl-arm4.13 رو نصب کنید

توی مسیر نصب keil

C:\Keil\ARM\Boards\Keil\MCB2300\RL\FlashFS

رو ببینید ... کامل یه برنامه نوشتن که فقط کامپایل کنید و روی میکرو بریزید ... کلی کمکتون میکنه

در ضمن از اینجا هم این فایل رو دانلود کنید تا از rtx و سیستم عامل keil سر در بیارید و پروژه هاشو ببینید و لذت ببرید

http://www.keil.com/download/docs/403.asp

موفق باشید
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام بر دوستان.
                    من هم دقیقا همین مشکل با lpc2138دارم
                    برنامه روی پروتیوس کاملا درست کار می کنه اما وقتی آی سی رو پروگرام میکنم کارنمیکنه
                    برای پروگرام کردن از h jtag استفاده میکنم

یه نکته ! وقتی فایل هگز رو که داخل پروگرامر لود مینم اندازش تغییر می کنه
                    مثلا فایلی که 2kb هستش داخل پروگرامر در حدود 1kb نشان میده .
                    آیا شما هم این مشکل رو دارید ؟
                    در صورت عیب یابی واجرا شدن برنامه توسط آی سی . لطفا من رو هم راهنمایی کنید.
                    با تشکر: فربد

دیدگاه

سلام خدمت همه
                      من مدتیه در زمینه lpc1768 دارم تحقیقات میکنم و به یه جاهایی هم رسیدم. خودم یه بورد تقریبا کامل با امکانات این میکرو زدم و مونتاژ کردم.
                      ولی رو پروگرام کردنش گیر کردم. :sad:
                      نمیخوام الکی برای jlink پول بدم
                      از ft232rl استفاده میکنم.همه چیز درسته. ولی flash magic خطای auto baud میده.
                      خواهش میکنم اساتید کمکم کنن.
                      اگر لازمه شماتیکشم بذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hessam_shafaghi
                        سلام خدمت همه
                        من مدتیه در زمینه lpc1768 دارم تحقیقات میکنم و به یه جاهایی هم رسیدم. خودم یه بورد تقریبا کامل با امکانات این میکرو زدم و مونتاژ کردم.
                        ولی رو پروگرام کردنش گیر کردم. :sad:
                        نمیخوام الکی برای jlink پول بدم
                        از ft232rl استفاده میکنم.همه چیز درسته. ولی flash magic خطای auto baud میده.
                        خواهش میکنم اساتید کمکم کنن.
                        اگر لازمه شماتیکشم بذارم
                        سلام
                        اولا که به نظر من پول دادن برای jlink الکی نیست اگه می خوای حرفه از کار کنی حتما یکی بگیر
                        دوما در مورد flashmagic تنظیمات ان را درست انجام ندادید اگر توی انجمن سرچ کنید جواب این سوالتان را هم خواهید گرفت
                        موفق باشید
                        معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                        اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                        آموزش Modelsim

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X