اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی : سروع کار با سیستم عامل لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی : سروع کار با سیستم عامل لینوکس

http://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi
    تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

خیلی ممنون

ببخشید که دیر جواب دادم مسافرت بودم :biggrin:
      این خیلی خوبه از کجا میتونم تهیع کنم ش قیمتش ها هم خوبه

دیدگاه

آقا من چون کارم ریسکی هست و نمی خوام هم زیاد پول خرج کنم و چون امکان اشتباه هم هست اون بردی که من خوام بزنم رو می خوام قسمتی که میکرو روش هست رو مستقیم رو برد نزارم یعنی اول یه برد جدا و کوچیک ( مثل این برد های تبدیل SMD به DIP ) میزنم و بعد اون رو روی برد اصلی که حافظه ها و پورت USB و JTAG و... روش هم میزارم چون امکان دار برد اصلی مشکل داشته باشه بنظرتون کار خوبی هست به مشکل میخورم یا نه اگه اره به چه مشکلاتی بر خواهم خورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
          آقا من چون کارم ریسکی هست و نمی خوام هم زیاد پول خرج کنم و چون امکان اشتباه هم هست اون بردی که من خوام بزنم رو می خوام قسمتی که میکرو روش هست رو مستقیم رو برد نزارم یعنی اول یه برد جدا و کوچیک ( مثل این برد های تبدیل SMD به DIP ) میزنم و بعد اون رو روی برد اصلی که حافظه ها و پورت USB و JTAG و... روش هم میزارم چون امکان دار برد اصلی مشکل داشته باشه بنظرتون کار خوبی هست به مشکل میخورم یا نه اگه اره به چه مشکلاتی بر خواهم خورد
          اگر قسمت هایی که فرکانس بالاتری دارند رو روی یه برد بزنید و بعد اون برد رو روی برد اصلی بزارید مشکلی پیش نمیاد.
          این برد هایی که من دارم هم همین جوری هستند و پردازنده و حافظه ها و اترنت روی یه برد کوچیک هستند و این برد با سوکت مثل cpu روی برد اصلی میشینه.
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام

والا من ایران نیستم این بورد هم مستقیم وارد ایران نمیآ‌شه! من خودم این بورد رو دارم قیمتش هم خیلیآ‌ کمه نسبت به بقیه و زیاد هم چیز خاصیآ‌ روش نداره فقط از میکروی خوبی استفاده کردن با یک آیسی شبکه ، ولیآ‌ قطعاً اگه خودتون بخواین بزنید کلیآ‌ گرون در میاد. باید از یکیآ‌ از فامیل یا دوستانیکه خارج هستند سوال بپرسید بگید براتون بگیر بفرسته از سایتelement14.com بخرید که 3 هفته ای میرسه حتی چون سفارشآ‌ها زیاد 3 هفته طول میکشه کمه کم برسه .
            تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
            موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

اگر قسمت هایی که فرکانس بالاتری دارند رو روی یه برد بزنید و بعد اون برد رو روی برد اصلی بزارید مشکلی پیش نمیاد.
              این برد هایی که من دارم هم همین جوری هستند و پردازنده و حافظه ها و اترنت روی یه برد کوچیک هستند و این برد با سوکت مثل cpu روی برد اصلی میشینه.
              کاری که من می خوام بکنم به این شکل هست و اگر شما راه بهتری دارید حتما بگید

میکرو AT91SAM9260 رو روی یه برد میزنم و فقط یه رگولاتور روش میزارم و شکل برد هم سعی میکنم مستطیل باشه بعد تمام پین ها رو میکشم بیرون ولی با پین هدر به برد اصلی وصل میکنم و روی برد اصلی هم پین هدر مادگی میزنم این روش خیلی ساده هست ولی نمیدونم مطمئن هست یا نه ؟

والا من ایران نیستم این بورد هم مستقیم وارد ایران نمیآ‌شه! من خودم این بورد رو دارم قیمتش هم خیلیآ‌ کمه نسبت به بقیه و زیاد هم چیز خاصیآ‌ روش نداره فقط از میکروی خوبی استفاده کردن با یک آیسی شبکه ، ولیآ‌ قطعاً اگه خودتون بخواین بزنید کلیآ‌ گرون در میاد. باید از یکیآ‌ از فامیل یا دوستانیکه خارج هستند سوال بپرسید بگید براتون بگیر بفرسته از سایتelement14.com بخرید که 3 هفته ای میرسه حتی چون سفارشآ‌ها زیاد 3 هفته طول میکشه کمه کم برسه .
              سلام

کسی رو ندارم برام بفرسته و و پولش رو هم ندارم که برم از این اماده ها بخرم و خیلی هم دوست دارم خودم بردش رو بزنم و چون می خوام ساده باشه برد یعنی خیلی امکانات روش نمیزارم فقط USB, Ethernet و اترنت هم پین هاش رو بیرون میکشم و ای سی اصلی رو بعد یه برد جدا میزنم براش

نظرتون چیه

دیدگاه

میکرو AT91SAM9260 رو روی یه برد میزنم و فقط یه رگولاتور روش میزارم و شکل برد هم سعی میکنم مستطیل باشه بعد تمام پین ها رو میکشم بیرون ولی با پین هدر به برد اصلی وصل میکنم و روی برد اصلی هم پین هدر مادگی میزنم این روش خیلی ساده هست ولی نمیدونم مطمئن هست یا نه ؟
                برای ارتباط با حافظه فرکانس بالا هست و سیگنال ها باید همه شون همزمان به هشون برسه توی مادر برد ها هم ترک ها رو چرخوندن
                به نظر من برد رو بزرگ بزن همه ی قطعات رو روی همون برد بزار فقط تغذیه بخواد الان میگی فقط اترنت با یو اس بی می خوام روش تا می تونی امکانات بزار حتی زیگبی هم بزار :mrgreen:

دیدگاه

برای ارتباط با حافظه فرکانس بالا هست و سیگنال ها باید همه شون همزمان به هشون برسه توی مادر برد ها هم ترک ها رو چرخوندن
                  یعنی چی چرخوندن؟ برای اینکه ترک ها طول شون هم اندازه باشه این کار و کردند؟

به نظر من برد رو بزرگ بزن همه ی قطعات رو روی همون برد بزار فقط تغذیه بخواد
                  والا چون میترسم بردم مشکل داشته باشه و دوباره نخوام میکرو رو بخرم اینکار رو میکنم قیمش هم که یکم بالاست!!!

الان میگی فقط اترنت با یو اس بی می خوام روش تا می تونی امکانات بزار حتی زیگبی هم بزار
                  ولا چون می خوام برد ارزون در بیاد فقط ای دوتا رو میزارم اگر مشکل نداشت بردم بعد یه برد وحشتناک در حد مین برد های Deluxe شرکت ASUS میزنم :biggrin:

نظرتون در مورد جدا کردن میکرو چیه با روش پین هدر که گفتم یا هر روشی که خودتون میدونید

دیدگاه

یعنی چی چرخوندن؟ برای اینکه ترک ها طول شون هم اندازه باشه این کار و کردند؟
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64033.msg366106#msg366106

والا چون میترسم بردم مشکل داشته باشه و دوباره نخوام میکرو رو بخرم اینکار رو میکنم قیمش هم که یکم بالاست!!!
                    خوب دوباره میکرو رو در میاری دیگه !

بعد چرا اشتباه کنی !!

دیدگاه

خوب دوباره میکرو رو در میاری دیگه !

بعد چرا اشتباه کنی !!
                      \

میکرو مگه با هیتر لحیم نمیکنند من اگر بخوام دوباره با هیتر بردارم نمیسوزه ؟ البته تعمیرات موبایلی میدم برای لحیم کردند

دیدگاه

این میکرو که مثل میکرو های سری پایین تر نیست که فقط خودش به تنهایی بتونه کار کنه! حتما باید حافظه هاش هم کنارش باشه. جدا از این مورد به خاطر اینکه سرعت sd-ram ها پایین هست (میکرو حداکثر با 100 مگ به رم کلاک میده) از باس 32 بیتی استفاده میکنند. خطوط ادرس و.... هم که هست. اینجوری فقط 50-60 تا پایه اضافی برای حافظه ها نیاز داری که هم ضروری هستند و هم فرکانسشون بالا! حتما حافظه ها رو روی برد بزار و بعد با پین هدر به برد اصلی بده. این روش تو برد های صنعنی هم هست:

این برد روی برد اصلی میشینه و روی اون هرچی که خواستید میتونید بزارید:
                        http://www.armkits.com/product/SBC9261-I.asp

از نظر فرکانس هم نگران نباش. برد 2440 هم که فرکانس پردازنده اون 2برابر این میکروست هم از پین هدر استفاده کرده (وقتی حافظه روی برد هست دیگه فرکانس بالا روی پین هدر نیست!)
                        http://www.armkits.com/product/SBC2440-III.asp
                        http://www.armkits.com/product/mini2440-i.asp
                        راستی طول ترک ها رو هم سعی کن تا جایی که میتونی کم کنی. طول بیشتر باعث تاخیر بیشتر ترک میشه و این تاخیر میتونه باعث بشه که نتونید تا حداکثر فرکانس بالا برید.

دیدگاه

\

میکرو مگه با هیتر لحیم نمیکنند من اگر بخوام دوباره با هیتر بردارم نمیسوزه ؟ البته تعمیرات موبایلی میدم برای لحیم کردند
                          من تا حالا میکرو رو با هیتر در اوردم اما دیگه استفاده نکردم ببینم سالمه یا نه :mrgreen:
                          ولی میگن تا نمی دونم چقدر می تونن تحمل کنن دما بالا هست
                          قرص های زد قلع هم هست که با هویه هم در میاد که اصلا پیدا نمیشه

برای لحیم کردن هم نیازی نیست بدی به تعمیرات موبایل خودت یکم خمیر فلاکس بزنی دیگه پایه هاش به هم دیگه نمی چسبه خیلی راحت هم لحیم میشه فقط قلع نازک بگیر (با هویه )

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                          راستی طول ترک ها رو هم سعی کن تا جایی که میتونی کم کنی. طول بیشتر باعث تاخیر بیشتر ترک میشه و این تاخیر میتونه باعث بشه که نتونید تا حداکثر فرکانس بالا برید.
                          حداقل طولی که PCB زدن ها می تونن در بیارن چقدره ؟ چاپ سبز هم لازمه ؟

دیدگاه

این میکرو که مثل میکرو های سری پایین تر نیست که فقط خودش به تنهایی بتونه کار کنه! حتما باید حافظه هاش هم کنارش باشه. جدا از این مورد به خاطر اینکه سرعت sd-ram ها پایین هست (میکرو حداکثر با 100 مگ به رم کلاک میده) از باس 32 بیتی استفاده میکنند. خطوط ادرس و.... هم که هست. اینجوری فقط 50-60 تا پایه اضافی برای حافظه ها نیاز داری که هم ضروری هستند و هم فرکانسشون بالا! حتما حافظه ها رو روی برد بزار و بعد با پین هدر به برد اصلی بده. این روش تو برد های صنعنی هم هست:
                            این کار هم بنظرم کار خوبی رم رام و میکرو ( 4 تا ای سی میشه برای من 2 تا رم 1 دونه رام و 1 دونه میکرو ) رو روی یه برد کوچیک میزنم و بعد این برد با پین هدر به برد اصلی که روش USART,CAN,LCD,Audio و... هم میزام منظورتون همین بود دیگه ؟

دلیل من برای دو تیکه کردن برد این بود که چون حدود 80- 100 تومن خرج میکنم و شاید بعد از لحیم کردن یه قسمت ش کار نکنه و مجبور شم دوباره ای سی ها رو بخرم و خواستم با جداد کردن میکرو حداقل بدونم که دیگه به میکرو پول نمیدم

برای لحیم کردن هم نیازی نیست بدی به تعمیرات موبایل خودت یکم خمیر فلاکس بزنی دیگه پایه هاش به هم دیگه نمی چسبه خیلی راحت هم لحیم میشه فقط قلع نازک بگیر (با هویه )
                            شما با این روش ای سی با پکیج LQFP هم لحیم کردید؟ پایه های این پکیج از پایه های ATmega128 خیلی کوچیک تره

هویه چی بگیرم و از کجا بگیرم و حدود قیمتشون چقدر هست؟هویه های تعمیرات موبایل ها رو دیدم نوکشون خیلی تیزه عین سوزن میمونه و خیلی هم تمیزه مثل کمک فنر جلوی موتور سیکلت CG125 میمونه متالیک هستند :biggrin:
                            والا از این نوک هویه های تیز گرفتم ( میگفتند ژاپنی هست oo: ) و با نسوز نوکش رو تمیز میکنم ولی سیاه میشه نوک هویه و اصلا نمیشه با نوک ش لحیم کرد

دیدگاه

حداقل طولی که PCB زدن ها می تونن در بیارن چقدره ؟ چاپ سبز هم لازمه ؟
                              حداقل طول میشه اندازه حداقل عرض ترک دیگه! شما تا میتونید چیپ ها رو نزدیک به هم بزارید و از کوتاه ترین مسیر روت کنید. تا حالا نشنیدم روی طول ترک PCB زن ها محدودیتی گزاشته باشند. چاپ سبز هم تاثیری روی تاخیر نداره.
                              این کار هم بنظرم کار خوبی رم رام و میکرو ( 4 تا ای سی میشه برای من 2 تا رم 1 دونه رام و 1 دونه میکرو ) رو روی یه برد کوچیک میزنم و بعد این برد با پین هدر به برد اصلی که روش USART,CAN,LCD,Audio و... هم میزام منظورتون همین بود دیگه ؟

دلیل من برای دو تیکه کردن برد این بود که چون حدود 80- 100 تومن خرج میکنم و شاید بعد از لحیم کردن یه قسمت ش کار نکنه و مجبور شم دوباره ای سی ها رو بخرم و خواستم با جداد کردن میکرو حداقل بدونم که دیگه به میکرو پول نمیدم
                              اینجوری مشکلی نیست. فقط پین هدر ها رو نظامی بزار که درست حسابی وصل بشه!
                              پیشنهاد میکنم یه دیتا فلش 8 پایه هم بزارید اگه از 9260 استفاده میکنید.موقع درگیر شدن با بوت و این حرف ها باشه به درد میخوره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                                میکرو 9261 فقط پکیج BGA داره و نمیتونید بردش رو طراحی کنید.جدا از این من که ندیدم اینجا باشه!
                                فقط دو مطلب جانبی:
                                اولا BGA را در ایران می شود زد ولی برای امکان قراردادن VIA بین پایه ها باید برد حداقل چهار لایه باشد.
                                دوما SDRAM خیلی به طول ترک برخلاف DDR2 به بالا حساس نیست یعنی اختلاف اندکی بین طول مسیرها نسبت به طول مسیر کلاک را قبول می کند و معمولا مسیرهای مارپیچ (مثل آنچه روی مادر بردها دیده می شود) برای یکسان شدن طول مسیرهای دیتا، آدرس و کلاک در SDRAM بکار نمی رود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X