اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی : سروع کار با سیستم عامل لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی : سروع کار با سیستم عامل لینوکس

نوشته اصلی توسط vahidsport
    شما با این روش ای سی با پکیج LQFP هم لحیم کردید؟ پایه های این پکیج از پایه های ATmega128 خیلی کوچیک تره

هویه چی بگیرم و از کجا بگیرم و حدود قیمتشون چقدر هست؟هویه های تعمیرات موبایل ها رو دیدم نوکشون خیلی تیزه عین سوزن میمونه و خیلی هم تمیزه مثل کمک فنر جلوی موتور سیکلت CG125 میمونه متالیک هستند :biggrin:
    والا از این نوک هویه های تیز گرفتم ( میگفتند ژاپنی هست oo: ) و با نسوز نوکش رو تمیز میکنم ولی سیاه میشه نوک هویه و اصلا نمیشه با نوک ش لحیم کرد
    نه نتونستم LQFP رو لحیم همش پایه هاش به هم دیگه می چسبه :mrgreen:

همون هویه معمولی مال من هویه کنار هیتر هست اولش نوکش سفید بود بعد از چند هفته سیاه شد :cry2: (بعضی موقع ها سفید میشه :mrgreen

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    حداقل طول میشه اندازه حداقل عرض ترک دیگه! شما تا میتونید چیپ ها رو نزدیک به هم بزارید و از کوتاه ترین مسیر روت کنید. تا حالا نشنیدم روی طول ترک PCB زن ها محدودیتی گزاشته باشند. چاپ سبز هم تاثیری روی تاخیر نداره.
    نه حداقل عرض ؟ :mrgreen:
    حداقل سوراخ ویا چقدره ؟

دیدگاه

چه حالی می کنن اینا :mrgreen: :mrgreen:

http://pvp.trb.com/782847669001/2012/10/782847669001_1895614212001_FLA360-RaspberryPi.mp4?videoId=1895608323001&lineUpId =&pubId=782847669001&playerId=782523707001 &affiliateId=

دیدگاه

پس من همین کار رو میکنم فعلا یه چند روزی نیستم میرم که برد رو بزنم تا ببینم چی میشه

دیدگاه

راهی داره که بتونم پورت VGA بزارم ؟ پورت مانتیور منظورم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
            راهی داره که بتونم پورت VGA بزارم ؟ پورت مانتیور منظورم هست
            میشه قسمتی از ادرس رم خارجی رو به نمایشگر اختصاص داد. یه سری چیپ ها هم هست اما سایزشون معمولا محدود هست.میشه یهFPGA و یه رم دیگه اضافه کنید برای تصویر که این روش هم به خاطر محدودیت های رم های در دسترس محدودیت هایی ایجاد میکنه اما شدنی هست.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

میشه قسمتی از ادرس رم خارجی رو به نمایشگر اختصاص داد. یه سری چیپ ها هم هست اما سایزشون معمولا محدود هست.میشه یهFPGA و یه رم دیگه اضافه کنید برای تصویر که این روش هم به خاطر محدودیت های رم های در دسترس محدودیت هایی ایجاد میکنه اما شدنی هست.
              دقیقا مشکلاتشون درک نکردم یکم بیشتر تویضح بدین ممنون

رزولوشن 320*240 هم برام کافیه

چیپ هایی که برای این کار هستند رو میشه چنتا رو بگید

من هه برد دیدم که روش این رو داشت ولی این خروجی تلویزیون یکی از ویژیگی های میکروش بود یعنی با ای سی جدا این کار رو نکرده بودند

دیدگاه

مثلا چیپ هایی مثل ایناز باس دیتا میتونند استفاده کنند. خروجی این چیپ ها رو با یه چیپ دیگه باید انالوگ کنید برای تلویزیون.
                کلا اگر خود میکرو درایور صفحه رو داشته باشه داستانش فرق میکنه.
                [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X