اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ethernet با lpc1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ethernet با lpc1768

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
    و اینکه وقتی میکرو رو روشن میکنم خیلی طول میکشه (چند دقیقه) تا LEDهای سوکت شبکه (سمت سیستم) روشن بشن و بعضی وقتا نمیشن باس ریست کرد.
    این لینک رو ببین:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...1630#msg471630
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
      متشکر از پاسختون جناب رستمی،
      اتفاقاً بنده بارها و بارها این پست های شما رو مطالعه کردم و البته نکات بسیار خوبی هم یاد گرفتم.
      ولی مشکلم اینجاس که شما از DM9161 استفاده کردید، و بنده طبق یکی از مداراتی که یکی از دوستان توی نت گذاشته بود و قید کرده بود باهاش مشکلی نداشته و همون PCB رو زدم و الان به مشکل خوردم :| (83848)

یادمه گفته بودین شما هم از 83848 پاسخی نگرفتیم. شما هم به همین مشکلات خورده بودین؟
      یه نکته ی دیگه هم که جالبه توجهه من اکثر برنامه هایی که دیدم مبنی بر DP83848Cvv بوده ولی آیسی که دست من رسیده DP83848VVیه! و جالب اینجاس که هیچ دیتاشیتی براش پیدا نکردم! (البته فک نکنم خیلی فرقی داشته باشه)
      به نظر شما ممکنه توی شماره فیزیکی و ... فرقی داشته باشه؟

با تشکر فراوان

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

اولین نکته این که، 83848 دو مدل داره: اصل و کپی! که تشخیصشون بسیار سخته. محتمل ترین اتفاق اینه که آی سی ها جنس کپی بوده باشند.

دوم اینکه، رجیسترهای 83848 رو با دقت و وسواس مطالعه کنید و توی کدتون فراخوانی توابع اولیه مثلاً init_emac (یا مشابهِ اون) رو بگردید و جاهایی که با MDIO کار کرده رو پیدا کنید و یه سری شرطهای بیخودی رو حذف کنید. مثل Autoneg. یا نوع ارتباط. همه اینها رو به صورت دستی و زورکی روی Full Duplex و 100Mbps قرار بدید. شرطهای رجیسترهای ID و غیره رو هم حذف کنید. خیلی ساده PHY باید بره روی 100Mbps.

سوم، 9161 به صورت سخت افزاری AutoDIMX داره. یعنی کابل ضربدری یا غیر ضربدری رو تشخیص می ده و RX/TX رو جابجا می کنه. ولی یادم نیست 83848 این قضیه رو داره یا نه. چون توی راهنمای راه اندازی این قضیه به قلمِ NXP خوندم که کابل کراس احتیاج داره.

آخر اینکه، WireShark رو دانلود و نصب کنید. محشره!
        راستی، فراموش نکنید که جواب گرفتن از سخت افزار کارِ ساده ای نیست. در نگاه اول ممکنه همه چیز ساده به نظر بیاد، ولی پشتِ این چیزای ساده یه عالمه دردسر و گیر و گرفتاری وجود داره... صبور باشید و با پشتکار

دیدگاه

ممنون از پاسختون و پیگیری مشکل بنده
          راستیتش من از فروشگاه کویر خریدم اینو و 2 آیسی 83848 داشت به قول خودش:
          1- DP83848CVV-chinaآیسی شبکه
          2- DP83848CVV-original
          که خب بنده هم اصلش رو (مثلاً) خریدم و فعلاً تا بقیه مواردی که فرمودین رو تست کنم ترجیح میدم فک کنم که اصله

فقط یه چیزی توی شماتیک مربوط به MCB1700 دوتا نکته واسم مجهوله! اینجا:

1- اینکه پایه شماره 1 (یعنی INH) از کریستال اوسیلاتور رو مستقیم زمین نکرده و اون علامت (SJ1) مربوط به چیه؟
          من توی شماتیک های دیگه اینطور دیدم که با یک مقاومت 10K پول پ شده بود!
          2- توی دیتاشیت 83848 برای پایه MDIO گفته شده که:
          MANAGEMENT DATA I/O: Bi-directional management instruction/data signal that may be sourced by the station management entity or the PHY. This pin requires a 1.5 kΩ pullup resistor.
          ولی من هرچی نگاه میکنم این نکته توی شماتیک MCB1700 رعایت نشده و باز هم نمیدونم چرا؟ (من توی بورد خودم گذاشتم مقاومت رو)

دیروز که تست میکردم بعضی وقتا اتصال میداد به کامپیوتر و گزینه Network میومد ولی خب به صورت No network! ولی به هر حال LEDها چشمک میزدن روی سوکت
          اما از دیروز که کریستال رو عوض کردم دیگه اتصال نداده به کامپیوتر! ولی LED مربوط به LED Speed روشن میشه :\
          (البته به مقدار زیادی به اتصال پایه شماره یک اوسیلاتورم شک دارم و نمیدونم بالاخره باس چیکارش کنم؟ زمین؟ آزاد؟ یا پول پ؟)

و یه سوال، شما استفادتون به چه صورته؟ WebServer یا اینکه بسته های داده رو به صورت TCP/IP یا UDP ارسال و دریافت می کنید؟ از کتابخونه خاصی استفاده کردید یا خودتون نوشتین؟
          جالبه واسم که برنامه EasyWeb بدون تغییر ID و مشخصات آیسی شبکه (که پیش فرضش 83848ه) برای آیسی ks8721 روی بورد eca جواب میده.

با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام آقای کنجکاو
            شما برای یاد گیری lpc از برد آموزشی استفاده میکنید ؟
            دریای آرام دریانورد حرفه ای نمیسازد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ecb2
              سلام آقای کنجکاو
              شما برای یاد گیری lpc از برد آموزشی استفاده میکنید ؟
              سلام دوست عزیز،
              من بورد آموزشی رو دارم که از آیسی KS8721 استفاده کرده و نتونستم واسه کاری که میخواستم (TCP net) و برنامه نویسی سوکت جواب درستی ازش بگیرم (البته EasyWeb و Http_demo به درستی جواب میداد)
              برای همون یه بورد با آیسی DP83848Cvv زدم.
              چطور مگه؟

دیدگاه

من تصمیم خرید برد آموزشی آرم رو دارم - اما بین خرید بردهای eca و برد های کویر موندم . چند روزی هست سردرگم شدم خیلی وقتمو گذاشتم تا بفهمم کدوم یکی بهتره و پشتیبانی بهتر میدن و همینطور مثال های راهاندازی بهتری داره. مثلا بردهای کویر امکانات بیشتری نسبت به eca داره و تو لینک نمونه برنامه هاش برنامه های زیادی مخصوصا برای شبکه داره .

از دیشب تصمیم گرفتم از دوستانی که این برد هارو چه از eca و یا از کویر تهیه کردن نظر سنجی کنم. ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید .

دیدگاه

خب سخت افزار استفاده در هر دو بورد رو میتونید توی صفحه اختصاصیشون ببینید،
                  و در مورد برنامه ها هم هر کدوم از برنامه ها روی هر دو بورد جواب میده (منهای مثالهای مربوط به شبکه)
                  تنهای مزیت بورد کویر نسبت به بورد ECA به نظر بنده استفاده از آیسی 83848 واسه فیزیکال شبکه هست که باهاش به راحتی میتونید مثال های MCB1700 از قبیل TCP net رو اجرا کنید! (که البته بزرگترین مشکل من در حال حاضر همینه)
                  الباقی زیاد تفاوتی ندارن
                  موفق باشید

دیدگاه

شما تجربه استفاده از برد های کویر رو دارید ؟
                    از لحاظ سخت افزاری برد های کویر امکانات بیشتری داره ( vs1003 - jlink داخلی یه خورده چیزمیز دیگم داره ) اما نمیدونم کیفیتش چطوره :sad:
                    مجموعه آموزشی خوبی هم اماده کردن .

اگه خواسته باشم از موضوع تاپیکم هم دور نشیم بهتر سئوال کنم که برای شبکه شما کدوم کانفیگ سخت افزاری رو ترجیح میدید کانفیک بردهای ECA ?

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ethernet با lpc1768

نوشته اصلی توسط ecb2
                      شما تجربه استفاده از برد های کویر رو دارید ؟
                      از لحاظ سخت افزاری برد های کویر امکانات بیشتری داره ( vs1003 - jlink داخلی یه خورده چیزمیز دیگم داره ) اما نمیدونم کیفیتش چطوره :sad:
                      مجموعه آموزشی خوبی هم اماده کردن .

اگه خواسته باشم از موضوع تاپیکم هم دور نشیم بهتر سئوال کنم که برای شبکه شما کدوم کانفیگ سخت افزاری رو ترجیح میدید کانفیک بردهای ECA ?
                      خب از اونجایی که من توی شبکه خودم تازه واردم ترجیح میدم این سوال رو جواب ندم چون ممکنه از رو بی اطلاعاتی چیز بگم که بعدها خودمم به خلافش برسم.
                      ولی خب، خیلی ها با 83848 جواب گرفتن، ولی من این بوردی که زدم جواب نداد (با اینکه یکی دیگه از همون بورد جواب گرفته!) و فعلاً هم بوردم از دست رفت و باس دوباره بزنم.
                      ولی KS8721ی که روی بورد ECA هست رو خب همونطور که گفتم مثال مربوط به EasyWeb به راحتی اجرا میشه و تصمیم دارم فعلاً همین از همین مثال استفاده کنم و ببینم میتونم ارسال و دریافت TCP رو انجام بدم؟ (ارسال که مشکلی نداره، رو دریافت کار میکنم) که در این صورت خب ترجیح میدم از همین آیسی شبکه استفاده کنم روی بورد خودم!

دیدگاه

خب هرجور حساب میکنم با تغییر کدهای مثال Easyweb و پیدا کردن توابع ارسال و دریافت، مشکل اینجاس که دستگاه میشه سرور و کامپیوتر کلاینت!
                        شما این مشکلو تونستین حل کنین آقای رستمی؟ یا اصن شما به ارسال و دریافت از طریق سوکت نیازی نداشتید و به صورت وب سرور کار می کنید؟

دیدگاه

دوست عزیز، برای یک بار هم که شده به حرفِ من توجه کنید و لطفاً نرم افزار WireShark رو دانلود و نصب کنید. من همه چیز رو اول با اون چک می کنم تا مطمئن بشم ارتباط Ethernet برقرار شده یا نه.

در جوابِ سوالتون هم عارضم که، پس از ترکوندن 5 تا آی سی 83848 و چند تا برد و چند تا 1768 و چند ماه علافی و تلاش برای اصلاح سخت افزار، برای نرم افزار اول EasyWeb رو اجرا کردم و دیدم کار می کنه. یه ذره تغییرش دادم و پیغامها و ADCهاش رو عوض کردم. نقطه شروع خوبی بود. ولی کارمو راه نمی نداخت. بعدش نشستم همه پروتکل TCP/IP رو زیر و رو کردم و توابع کتابخونه پروژه Keil رو عوض کردم. برای نرم افزار سمتِ ویندوز هم از #VC استفاده کردم و از طریق سوکت ارتباط UDP برقرار می کنم.

دیدگاه

در رابطه با wireshark که ممنون، از همون ابتدا نصب و استفاده کردم.

بورد 83848ام ک دار فانی رو وداع گفت! در نتیجه فعلا با بورد آموزشی و آیسی ks8721 سر میکنم. مثال easyweb رو هم دست کاری کردم مثل شما ولی کار منو راه نمیندازه متأسفانه :-\
                            چون من میخوام دستگاهم کلاینت باشه نه سرور! فعلا میتونم دستگاه رو به صورت سرور پیکربندی کنمو ارتباطو برقرار کنم ولی خب، مشکل دقیقا همینه ک کامپیوتر باس سرور باشه.
                            شما از TCP net پس استفاده نکردید!
                            من هم باید بیشتر با توابع ور برم شاید فرجی شد.

ممنون از راهنمایی های شما

دیدگاه

سلام، من هرچی فروم بود زیر رو کردم، حدود دو هفته اس که دارم با 9161 ور میرم ولی بازم نتونستم نتیجه بگیرم.
                              البته من دارم با fpga سعی میکنم با 9161 صحبت کنم، تا حالا در ارتباط تنظمیات و خوندن رجیسترها ووو مشکلی نداشتم ولی وقتی دیتا را می فرستم شامل (پریمبل sfd و دیتا ) هیچی روی خروجی rx+ rx- 9161 ظاهر نمیشه.
                              1-سوالم اینه که اگر من هیچ داده ی برای ارسال نداشته باشم و tx_en رو به منظور ارسال داده اصلا فعال نکنم، و مود 100mb ّFDX را به اجبار انتخاب کنم، ایا کانکشن ارتباط در کامپیوتر باید روشن بشه و ارتباط 100mb رو نشون بده؟
                              این مورد برای من فقط در ارتباط 10mb لحاظ میشه!

2-ایا پایه های rx+ rx- Tx+ tx- باید هرکدوم به صورت جدا پول پ بشن؟ یا نه با یک خازن وصل شن به vcc?

3-این کانکتور rj00000002 چرا پایه ها از داخل بهم دیگه وصل شدن؟ 123 بهم وصلن و 4 5 6 هم بهمدیگه

4-ایا خیلی باید با این رجیسترها سرو کله بزنم؟ اقای رستمی تو یک پستی گفته بودید فقط ریست کردین و اتونگویشن رو برداشتم و سرعت رو گذاشتین روی 100 همین کافیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar41
                                سلام، من هرچی فروم بود زیر رو کردم، حدود دو هفته اس که دارم با 9161 ور میرم ولی بازم نتونستم نتیجه بگیرم.
                                البته من دارم با fpga سعی میکنم با 9161 صحبت کنم، تا حالا در ارتباط تنظمیات و خوندن رجیسترها ووو مشکلی نداشتم ولی وقتی دیتا را می فرستم شامل (پریمبل sfd و دیتا ) هیچی روی خروجی rx+ rx- 9161 ظاهر نمیشه.
                                1-سوالم اینه که اگر من هیچ داده ی برای ارسال نداشته باشم و tx_en رو به منظور ارسال داده اصلا فعال نکنم، و مود 100mb ّFDX را به اجبار انتخاب کنم، ایا کانکشن ارتباط در کامپیوتر باید روشن بشه و ارتباط 100mb رو نشون بده؟
                                این مورد برای من فقط در ارتباط 10mb لحاظ میشه!

2-ایا پایه های rx+ rx- Tx+ tx- باید هرکدوم به صورت جدا پول پ بشن؟ یا نه با یک خازن وصل شن به vcc?

3-این کانکتور rj00000002 چرا پایه ها از داخل بهم دیگه وصل شدن؟ 123 بهم وصلن و 4 5 6 هم بهمدیگه

4-ایا خیلی باید با این رجیسترها سرو کله بزنم؟ اقای رستمی تو یک پستی گفته بودید فقط ریست کردین و اتونگویشن رو برداشتم و سرعت رو گذاشتین روی 100 همین کافیه؟
                                سلام
                                1) باید به زور بره روی 100Mbps-FullDuplex و باید خودش با کامپیوتر صحبت کنه و این گوشه پایین عکسِ کامپیوتره یه جورایی عوض بشه.
                                2) بله. همه باید با مقاومت 50 اهم به بالا وصل بشن. شماتیک اینجاست:
                                http://m2012rostami.persiangig.com/d...t.pdf/download

3) توی کانکتور ترانس پالس هست. ترانس هم سیم پیچه و سیم پیچ توی DC اتصال کوتاهه. توی 10MHz به بالا امپدانس داره. البته من با این کانکتور هیچ جوره نتونستم راه بندازمش. خیلی مزخرفه و گرون!

4) کلاً باید خیلی سر و بزنید با همه چیزش. اترنته ها! LCD کاراکتری نیست که سه سوت راه بیافته! شاید تعداد انگشت شماری از بچه های این فروم باشند که تونسته باشن سخت افزار (نرم افزارش که کاری نداره) اترنت رو راه بندازن. بنده هم بعد از ترکوندنِ 2 تا پروژه! و 4 تا برد و یک سال تلاش و 2 ماه شب بیداری تونستم راه بندازمش.

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X