اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ethernet با lpc1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ethernet با lpc1768

مرسی از پاسختون،
    خب با توجه به حرفای شما دیگه مکانیزم MII یا RMII و ارسال داده رو کلا بیخیال بشم و فعلا باهاشون کاری ندارم چون اول باید ارتباط 100 رو برقرار کنم.
    همونطور که قبلا گفتم ارتباط اجباریه 10 رو تونستم برقرار کنم، ولی 100 رو هر کاری کردم از امروز نشد.دارم شک میکنم که شاید رجیسترها رو اشتباهی دارم دست میزنم چون همون کانکتور داره 10 رو جواب میده پس عیبی از کانکتور نیست!
    درسته که برای 100 FDX باید بیت 13 از رجیستر ادرس صفر رو یک کنم
    و بیت 12 همون رجیستر رو صفر ؟ اینجوری میره رو 100FDX دیگه؟ اگه لطف کنی از این بابت هم خیالمو راحت کنی ممنون میشم.
    در ضمن در شماتیک شما چرا پایه های 11 و 12 از ای سی phy رو هم به بالا وصل کردید هم به زمین؟ چیزه خاصیه این قضیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar41
      درسته که برای 100 FDX باید بیت 13 از رجیستر ادرس صفر رو یک کنم
      و بیت 12 همون رجیستر رو صفر ؟ اینجوری میره رو 100FDX دیگه؟ اگه لطف کنی از این بابت هم خیالمو راحت کنی ممنون میشم.
      در ضمن در شماتیک شما چرا پایه های 11 و 12 از ای سی phy رو هم به بالا وصل کردید هم به زمین؟ چیزه خاصیه این قضیه؟
      خواهش میشه :smile:
      در مورد رجیسترها، حوصله خوندن pdf رو ندارم! بهتره خودتون انجامش بدید.
      در مورد شماتیک هم درست می گید. شاید واسه این بوده که بتونم اون پین ها رو به صورت سخت افزاری 0 یا 1 بکنم. الآن بُرد سخت افزار دستم نیست که ببینم آخرش کدوم حالت بوده.
      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

خب از قراری ای سی من مشکل پیدا کرده بود.
        جالب اینجاست همه چیز این ای سی ممکنه کار کنه حتی اتصال 10 اون نیز وصل بشه! ولی احتمال داره زده باشین ارتباط 100 رو سوزنده باشین! چون ارتباط 10 با 100 ساختمان داخلی به کلی جدا از هم است. احتمالا DAC های ورودی خروجی ارتباط 100 سوخته. ای رو عوض کردم و ارتباط 100 برقرار شد.
        نکته دیگر برای کسایی که میخوان تازه کار کنن. شما نیاز نیز وارد تنظیمات رجیستر ها بشید با پایه های op1 op2 op3 می تونید به طریق سخت افزاری نوع سرعت رو مشخص کنید و ارتباط بگیرید. پس اول وارد فاز تنظیمات رجیسترها نشید بهتره.

دیدگاه

من با LPC1768 از طریق اترنت اطلاعات را به کامپیوتر ارسال می کنم(TCP). کامپیوتر هم با استفاده از برنامه ای(#C) آن را دریافت می کند
          مثال LEDServer و LEDClient خود کیل را تغییر دادم
          اشکال در سرعت انتقال اطلاعات است
          سرعت انتقال 1460 بایت در 10 میلی ثانیه است(حدودا 146 کیلوبرثانیه) :sad:
          در واقع هر 10 میلی ثانیه تابع timer_tick که برای فراخانی ارسال اطلاعات(Tcp_send) است اجرا و پس از آن مقدار حداکثر 1460 که ماکزیمم segment هست ارسال می شود
          تمامی کتابخانه های کیل را نگاه کردم ولی امکان کاهش این زمان نبود
          چطور می شود اطلاعات را سریع تر ارسال کرد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenavr
            من با LPC1768 از طریق اترنت اطلاعات را به کامپیوتر ارسال می کنم(TCP). کامپیوتر هم با استفاده از برنامه ای(#C) آن را دریافت می کند
            در واقع هر 10 میلی ثانیه تابع timer_tick که برای فراخانی ارسال اطلاعات(Tcp_send) است اجرا و پس از آن مقدار حداکثر 1460 که ماکزیمم segment هست ارسال می شود
            من با این مثالهایی که می فرمایید کار نکردم. لازمه توجه داشته باشید که این ها فقط یک نقطه شروع هستند و نباید بهشون اکتفا کنید.
            با توجه به توضیحاتِ شما، شاید بتونید فرکانس وقفه تایمرِ Tick رو افزایش بدید. مثلاً به جای 100Hz بشه 1kHz.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
              من با این مثالهایی که می فرمایید کار نکردم. لازمه توجه داشته باشید که این ها فقط یک نقطه شروع هستند و نباید بهشون اکتفا کنید.
              با توجه به توضیحاتِ شما، شاید بتونید فرکانس وقفه تایمرِ Tick رو افزایش بدید. مثلاً به جای 100Hz بشه 1kHz.
              امکان کاهش تایمر نیست
              روش دیگری احتمالا نیاز هست ......... :sad:

دیدگاه

سلام مجدد،
                آقا بعد از اینکه مشکلات نرم افزاریم با KS8721 حل شد و تونستم کارایی که میخوامو ازش بگیرم،
                یه بورد حالا زدم؛ طبق شماتیک بورد آموزشی eca
                بار اول که زدم وصل نشد شبکه و یکم آیسی داغ شد زود کشیدم؛ یکم لای پایه ها رو با سوزن کشیدم که لحیمی روغنی چیزی نمونده باشه و باش ور رفتم یکم و دوباره زدم
                ارتباط برقرار شد و اطلاعات رو به خوبی فرستاد به هرکولس!
                قطع کردم و سوکت مموری رو مونتاژ کردم دوباره تست کنم ولی باز شبکه وصل نشد و LEDهاشم روشن نشد.
                واقعاً نمیدونم چشه؟
                بعضی وقتا یهو یه چشمکی میزنه ولی باز میره

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
                  سلام مجدد،
                  آقا بعد از اینکه مشکلات نرم افزاریم با KS8721 حل شد و تونستم کارایی که میخوامو ازش بگیرم،
                  یه بورد حالا زدم؛ طبق شماتیک بورد آموزشی eca
                  بار اول که زدم وصل نشد شبکه و یکم آیسی داغ شد زود کشیدم؛ یکم لای پایه ها رو با سوزن کشیدم که لحیمی روغنی چیزی نمونده باشه و باش ور رفتم یکم و دوباره زدم
                  ارتباط برقرار شد و اطلاعات رو به خوبی فرستاد به هرکولس!
                  قطع کردم و سوکت مموری رو مونتاژ کردم دوباره تست کنم ولی باز شبکه وصل نشد و LEDهاشم روشن نشد.
                  واقعاً نمیدونم چشه؟
                  بعضی وقتا یهو یه چشمکی میزنه ولی باز میره
                  در اوج ناباوری مشکل از تاب گرفتن بورد بود که باعث شده بود یکی از ارتباط های میکرو به PHY قطعی پیدا کنه
                  الانم مث مرد دیتا میگیره و میده بچم :agree: :job: :nerd: :applause:

دیدگاه

آفرین تبریک می گم :smile:

دیدگاه

با سلام
                      من میخوام همینکاری که شما انجام دادید رو با stm32f100 و dm9161AEP انجام بدم
                      شماتیک آقای رستمی رو دیدم ولی میکروی من ماکزیمم فرکانسی که داره 24 مگاهرتزه
                      نمیتونم RMII استفاده کنم
                      میخوام 10 mbps استفاده کنم که فرکانس پایین تری میخواد(آیا اصلا میشه؟)
                      میخوام بدونم اگه من به پایه های op مقدار دستی بدم و txen رو فعال کنم بدون داشتن میکرو میتونم تغییری رو در کامپیوتر احساس کنم(برای تست dm9161)

دیدگاه

از مد MII استفاده کنید. یک کریستال با فرکانس 25MHz لازم داره. ارتباطش هم به فرکانس میکرو دخلی نداره.
                        بدون میکرو، اگه مقاومت های Pull-up/down آی سی PHY درست بسته شده باشه، وقتی به کامپیوتر وصلش می کنید یه کارایی میکنه. ولی شایدم اتفاقی نیفته، یادم نیست چی به چی بود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenavr
                          سلام؛
                          شما مشکلتونو تونستین حل کنین؟
                          حداکثر سرعتی که رسیدین چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
                            سلام؛
                            شما مشکلتونو تونستین حل کنین؟
                            حداکثر سرعتی که رسیدین چقدره؟
                            مدتی بیخیال Ethernet شده بودم... الان دوباره بهش نیاز دارم که البته هنوز مشکل سرعت وجود دارد!

دیدگاه

با سلام
                              پایه ریست 83848 رو به کجا وصل کردید ؟
                              من به همون ریست میکرو وصل کردم ولی فکر می کنم شاید مشکل از اونجا باشه .
                              این که حتی led های rj45 شبکه هم روشن نمیشه از چی می تونه باشه ؟
                              شماتیک تقریبا شبیه به شماتیک شماست بجز همون پایه ریست که من مستقیم به ریست میکرو وصل کرده ام

دیدگاه

دوست عزیز کاش با نقل قول میپرسیدی بفهمیم از کی پرسیدی

من خودم پایه ریست این رو به ریست میکرو وصل کردم و بدون مشکل کار میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X