پاسخ : آموزش کار با محیط opc server در یک محیط شبیه سازی شده
سلام به همه
من بطور اتفاقی اون مشکلی که تو باز کردن i/o server داشتم رفع شد.بعد که بررسی کردم با نصب برنامه opc server شرکت زیمنس اون عیب رفع شده.
حالا یه مشکل جدید تو برقراری ارتباط با plcsim دارم که امیدوارم در حلش کمکم کنید چون هرچی باش کلنجار رفتم نشد. مشکل اینه که بعد از طی همه مراحل و اجرای برنامه تو لب ویو بعد از چند ثانیه میگه
LabVIEW DSC: (Hex 0xC004FF00) The value is bad but no specific reason is known. و برنامه متوقف میشه.
این برنامه plcsim opc server یه فایل xml هست؟؟؟ تو یه فایل پی دی اف که راهنماش بود گفته باید تنظیمات اون را مطابق پروژت کنی ولی من نمیدونم چه تنظیماتی را و چطوری باید تغییر بدم.
یه سوال دیگه اینکه وقتی تو opc server لبویو یه کانال جدید از نوع S7 mpi تعریف میکنم یه ادرس پورت کام میخاد ولی من هیچ پورت کامی ندارم و اصلن قرار نیست ما ارتباط سخت افزاری داشته باشیم پس اونرا چند بدیم؟؟؟
اموزشی که تو مجله گذاشتید هم خوندم ولی اون ظاهرن مربوط به ارتباط واقعی با plc هست و در مورد تنظیمات plc sim چیزی نگفتید.
سلام
با تشکر از آقای مهندس حسین وردی
من که به دنبال مطالبی برای opc می گشتم ، بطور اتفاقی با این انجمن آشنا شدم لذت بردم من با پی ال سی و دی سی اس آشنایی دارم و حالا علاقه مند شدم لب ویو هم یاد بگیرم آیا لب ویو ورژن 5 برای شروع خوبه؟یا باید دنبال ورژن جدیدتر بگردم؟
سلام دوست گرامی. الان تو بازار ورژن های روز لب ویو هست که میتونی تهیه کنی. البته پایه همون لب ویو 5 هستش منتها یه سری از تولکیت ها هستن که فقط تو ورژن های بالای لب ویو کار میکنن،. به هر حال با هر ورژتی کار کنی خوبه. شما شروع کن ما کمکت میکنیم. یا علی.
من با step7 و wincc قبلا کار کردم. در حد پروژه های ساده. یعنی تو دانشگاه بهمون درس دادن ما هم رفتیم دنبالش و چند تا کتاب و فایل pdf پیدا کردیم خوندیم .
حالا یکی از دوستان lab veiw رو معرفی کرده . خودش تو تهران کلاس آموزشی رفته :nice:
منم آموزش تصویری labview رو دانلود کردم و دیدم .
کتابش هم خریدم.
خلاصه حدود 2 ماه تو فکر lab veiw ام . اینترنت هم دسترسی نداشتم بالاخره درست شد.
سلام. برنامه opc plcsim یه شبیه سازه. شما برای ارتباط واقعی ابتدا باید تولکیت DSC رو نصب کنید. بعد با استفاده از ni opc server میتونید با step7 ارتباط برقرار کنید.
مجله شماره 11 نویز را مطالعه بفرمائید/
دیدگاه