اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیح درباره lab view

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توضیح درباره lab view

سلام من هم با نظر آقا حمیدرضا موافقم . یه مهندس باید در مورد اکثر نرم افزارها و وسایل کاربردی رشته اش اطلاع داشته باشه و با توجه شرایط موجود در صنعت یا محیط علمی و تحقیقاتی که توش کار میکنه و شرایط پروژه و منابع مالی و خیلی چیزای دیگه نرم افزار و ادوات مورد نیاز رو انتخاب کنه. مثلا شما برای کنترل یه پروژه کوچک که با یه میکرو کنترلر میشه اجراش کرد که نیمرید از مثلا plc استفاده کنید. یه مهندس خوب بسته به نوع کار سعیمیکنه بهترین راه رو انتخاب کنه.
    آقا حمیدرضا لطفا یه منبع خوب برای آموزش labview بهم معرفی کن.(ترجیحا فارسی)منحای کتاب مهندس قابوسی چون خوندم ولی کامل نیست. ممنون.

دیدگاه

سلام دوستم. منبع فارسی خوبی واسه لب وجود نداره متاسفانه. بهترین مرجع سایت ni و راهنمای خود لب ویو هستش. البته اگه یه سر بری سایت www.avaxhome.ws و در قسمت جستجو کلمه labview رو وارد کنی کلی کتاب جامع و عالی میتونی دانلود کنی.

دیدگاه

سلام. ممنون از راهنمایی تون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morgh_e_sahar
          لطفا یه منبع خوب برای آموزش labview بهم معرفی کن.(ترجیحا فارسی)منحای کتاب مهندس قابوسی چون خوندم ولی کامل نیست. ممنون.
          تو همین سایت PDF های کتاب مثلث نارجی هست می تونی دانلود کنی(خوب یا بد بودنش رو نمی دونم چون فارسی خواستی اعلام کردم)
          تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

دوستان سلام
            ببخشید دوست عزیز یه سوال داشتم شما تو بیو الکتریک از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟؟؟؟؟ ....
            اخه تصادفا پایان نامه خود من بیو الکتریکه همش متلبه
            موضع پایان نامم مدلسازی فعالیتهای نرونی مغز توسط تئوریهای اشوبگونه ست
            رفرنسش هم یه کتاب سال 2007 همش متلبه
            در ضمن روی اینترنتم شر کدمش اگه لازمه لینک دانلودشو میزارم....
            اخه تا اونجایی که من میدونم برنامه محاسباتی از لحاظ اکادمیک متلبه البته یه کمم متکد مگر اینکه جدیدا چیز دیگه ای هم اومده باشه که من خبر ندارم برنامه های دیگه بیشتر تو صنعت استفاده میشه .....
            در ضمن تو یکی از پستهاتون هم در مورد محدودیت متلب گفتین لطفا بیشتر توضیح بدید متلب چه محدودیتی برای کاربر داره میخوام اطلاعاتم بیشتر بشه در مورد متلب .....
            اگر میخواین یه ارور مثل اینرو
            Unknown Windows exception of type=c000001d was not caught.
            مثال بزنین میدونین که این ارور متلب نیست ارور کامپیوتره البته نمیخوام بیشتر توضیح بدم ولی خوب همین طوری گفتم دیگه

مرسی
            موفق باشید
            ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

دیدگاه

من هم متلب و هم لب ویو استفاده میکنم. بستگی به موردش داره و چیزی که استاد میخواد.
              شما یه کم منظور منو اشتباه متوجه میشید. منظور من از محدودیت این نیست که متلب نرم افزار مشکل دار و ضعیفی هست. اتفاقا متلب بی نظیر و قابل مقایسه با هیچ برنامه ای نیست. ولی تو حوزه هایی که پشتیبانی میکنه. مثلا تو لب ویو میشه واسه pda ها برنامه ساخت ولی تو متلب نمیشه. ولی این نشدن دلیل بر محدودیت نیست.. یه نیسان وانت دربو داغون میتونه 2 3 تن بار ببره ولی یه ماشین لوکس آخرین مدل با تمام برتریهاش نمیتونه چنین کاری بکنه. چون اصلا واسه اینکار ساخته نشده.
              بیشتر از این با شما بحث نمیکنم چون وقتشو ندارم. شما هم برید با متلب خوش باشید.

دیدگاه

ااااوووو بله درست متلب بدرد درست کردن برنامه برای pdaها نمیخوره برای موبایلها و کامپیوترها هم نمیتونه برنامه درست کنه بدرد mp3 گوش کردن نمیخورده بدرد فیلم نگاه کردن نمیخوره بدرد بازی ساختن نمیخوره بدرد درست کردن برنامه های ابجکتیو نمیخوره و... از این لحاظها دارای محدودیت .....

ولی خوب انصافا بهترین برنامه مهندسه ...
                و در هیچ زمینه مشترکی بین لبویو و متلب لبویو نمیتونه بهتر از متلب باشه ... :agree: تکرار و سرعت و .... دیگه

در ضمن لبویو هم برنامه خوبیه اتفاقا من یه کتاب تهیه کردم ویه سری رفرنس هم پیدا کردم که لبویومو خوب کنم چون از لحاظ صنعتی برنامه خوبیه و بیشتر به صنعت مچ شده تا مباحث مهندسی و اکادمیکی .... و به خاطر همین هم به این انجمن سر زدم چون حس کردم که داشتن اطلاعات در لب ویو میتونه خیلی کمک کننده باشه به هر حال متلب هم اونقدر نرمافزار مهم و کاملی هست که همجوره میتونه با کاربر سرویس بده مشه گفت از لحاظ علمی کم نمیاره :nerd:
                به هر حال تمام این نرم افزارا میتونن به ما کمک کن هر کدوم یه مقدار (کم یا زیاد)به یه سری ادم خاص(متخصص یا تکنسین) .....
                دوستان موفق باشید

ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

دیدگاه

هنوز دارین بحث میکنین که کدوم بهتره :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

یه برق و یه لب ویو

به نظر من لب ویو آسونترین و کاملترین نرم افزاریه که توی خیلی از رشته ها مثل برق و مکانیک مکاترونیک و... کاربرد داره
                    من خودم از ترم دو کار با این نرم افزار و شروع کردم و الان که ترم شیشم میبینم با این همه کارکردنش هنوز هیچی بلد نیستم تازه کسایی هستن که دکترای برقن واونا تازه میگن ما با روزی یه ساعت کار با این برنامه حدود 5 درصد شو مسلطیم!!
                    اینم بگم که هرکاری که فکرشو بکنی !میشگم فرکشو بکنی میشه با لب ویو انجام داد .ولی تو کارشناسی نمیشه روی امکاناتش خیلی مانور داد توی رشته کارشناسی ارشد کنترل دیگه کاراصلیت با لب ویو شروع میشه و همین طور رشته های دیگه
                    محیط سیمولینک مطلب هم کمی شبیه به لب ویو هست ولی لب ویو کجا سیمولینک کجا!
                    در کل نرم افزار به شدت جالبیه :job:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : توضیح درباره lab view

بابا خیلی بی انصافی یا خیلی بی تجربه ای!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X