اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کامل نحوه راه اندازی پروتکل سریال

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش کامل نحوه راه اندازی پروتکل سریال

من یک برنامه ساده برای ارتباط با سریال نوشتم تو این برنامه قراره 6 عدد رشته از میکروکنترلر به کامپیوتر ارسال کنم. دیتا توی هایپرترمینال درست نمایش داده میشه ولی توی لب ویو این Error رو میده

این هم برنامه میکرو:
    کد:
    $regfile = "m128def.dat"
    $crystal = 11059200
    $baud = 9600

Do
      Print "TEMP1:27"
      Print "TEMP2:45"
      Print "TEMP3:66"
      Print "TEMP4:33"
      Print "TEMP5:10"
      Print "TEMP6:90"
    Loop

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
      من یک برنامه ساده برای ارتباط با سریال نوشتم تو این برنامه قراره 6 عدد رشته از میکروکنترلر به کامپیوتر ارسال کنم. دیتا توی هایپرترمینال درست نمایش داده میشه ولی توی لب ویو این Error رو میده

این هم برنامه میکرو:
      کد:
      $regfile = "m128def.dat"
      $crystal = 11059200
      $baud = 9600

Do
      Loop
      شما در قسمت اخر خروجی create error رو بزن انشالا درست میشه و برنامتون قطع نمی شه
      توضیح بیشتر خواستید در خدمتم

دیدگاه

ممنون ولی من این مشکل رو چندین روز پیش حل کرده بودم. مشکل جدیدی که دارم این هست که چه شکلی یک بافر سریال درست کنم تا اطلاعت وارد شده از پورت سریال داخل این بافر در کنار یک دیگر ذخیره و در موقع دلخواه این بافر خالی کنیم؟

مثلا من توی میکروکنترلر هر بایتی که توسط پورت سریال دریافت می کردیم رو اول به کارکتر تبدیل می کردیم بعد اون رو به یک متغییر رشته ای وصل می کردیم. حالا این کار رو داخل Labview چه شکلی میشه انجام داد؟

دیدگاه

سلام چطور با متلب با ماژول بلوتوث hc-05 ارتباط برقرار کنیم؟ ماژول بلوتوث را راه اندازی کرده و به میکرو pic18f452 متصل کرده و مطابق با برنامه نوشته شده در pic، ماژول، دیتا ارسالی از نرم افزار hyperterminal را دریافت کرده و مدار به درستی کار می کند.
          اما چگونه با نرم افزار متلب به ماژول، دیتا ارسال کنم؟
          s=serial('COM25&#039
          fopen(s)
          بعد از دستور fopen ، چند ثانیه معطل کرده و error می دهد و در جواب دستور INSTRFIND ، نیز می گوید که COM25 بسته است.

دیدگاه

سلام چطور با متلب با ماژول بلوتوث hc-05 ارتباط برقرار کنیم؟ ماژول بلوتوث را راه اندازی کرده و به میکرو pic18f452 متصل کرده و مطابق با برنامه نوشته شده در pic، ماژول، دیتا ارسالی از نرم افزار hyperterminal را دریافت کرده و مدار به درستی کار می کند.
            اما چگونه با نرم افزار متلب به ماژول، دیتا ارسال کنم؟
            s=serial('COM25&#039
            fopen(s)
            بعد از دستور fopen ، چند ثانیه معطل کرده و error می دهد و در جواب دستور INSTRFIND ، نیز می گوید که COM25 بسته است.
            .
            .
            تا الان فکرمی کردم متلب می تواند مستقیما با پورت سریال مربوط به بلوتوث ارتباط برقرار کند؛ حالا از تاپیک ها اینطور می فهمم که متلب با HYPERTERMINAL ارتباط برقرار می کند و دیتا از طریق hyperterminal رد وبدل می شود؛ درسته؟ آیا hyperterminal باید واسط این ارتباط باشد؟

دیدگاه

متلب با بسیاری از دستگاه های جانبی(بلوتوثی) نمی تواند ارتباط برقرار کند. نرم افزار Advanced Com Port Redirector مال شرکت Eltima هست که خیلی ساده نصب می شود. و طبق مطالب سایت مرجع، استفاده از آن آسان است:
              سایت دانلود http://www.eltima.com/products/com-port-redirector/
              این نرم افزار کمک می کند که شماره پورت واقعی را با شماره پورت مجازی جابه جا کرده و متلب دستورات را به پورت مجازی می فرستد ولی در واقع همه دستورات در پورت واقعی دریافت خواهد شد.
              اما موقع pairing، خطای error occurred during ports addition می دهد. می خواستم بپرسم کسی با این نرم افزار کارکرده؟ این error چه جوری رفع می شود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahrzad8
                متلب با بسیاری از دستگاه های جانبی(بلوتوثی) نمی تواند ارتباط برقرار کند. نرم افزار Advanced Com Port Redirector مال شرکت Eltima هست که خیلی ساده نصب می شود. و طبق مطالب سایت مرجع، استفاده از آن آسان است:
                سایت دانلود http://www.eltima.com/products/com-port-redirector/
                این نرم افزار کمک می کند که شماره پورت واقعی را با شماره پورت مجازی جابه جا کرده و متلب دستورات را به پورت مجازی می فرستد ولی در واقع همه دستورات در پورت واقعی دریافت خواهد شد.
                اما موقع pairing، خطای error occurred during ports addition می دهد. می خواستم بپرسم کسی با این نرم افزار کارکرده؟ این error چه جوری رفع می شود؟
                این سوال شما ربطی به انجمن Labview نداره بهتر هست توی یک تاپیک جداگانه این سوال رو مطرح کنید

دیدگاه

باشه چشم. ولی سوالم به پروتکل سریال خیلی مرتبط است.

دیدگاه

سلام در این تاپیک منظور از پورت سریال، کدام حالت است؟
                    1- میکرو با مبدل سریال(TTL) به usb، به پورت usb کامپیوتر متصل است.
                    2- میکرو با ماژول بلوتوث به صورت بلوتوثی با لپ تاپ در ارتباط است.

آیا لب ویو می تواند با ماژول بلوتوث هم ارتباط برقرار کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahrzad8
                      سلام در این تاپیک منظور از پورت سریال، کدام حالت است؟
                      1- میکرو با مبدل سریال(TTL) به usb، به پورت usb کامپیوتر متصل است.
                      2- میکرو با ماژول بلوتوث به صورت بلوتوثی با لپ تاپ در ارتباط است.

آیا لب ویو می تواند با ماژول بلوتوث هم ارتباط برقرار کند؟
                      در این تاپیک کلا ارتباط سریال توسط نرم افزار Labview با دنیای خارج هست حالا فرقی نداره پورت RS232 خود کامپیوتر هست یا مبدل USB به TTL یا حتی پورت سریال مجازی

بله با ماژول بلوتوث هم می تواند ارتباط بر قرار کند باید از مد SPP استفاده کنید

دیدگاه

سلام دوستان به این یه سر بزنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80273.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon

این هم برنامه میکرو:
                          کد:
                          $regfile = "m128def.dat"
                          $crystal = 11059200
                          $baud = 9600

Do
                          Loop
                          سلام
                          منم توی لب ویو دقیقا همین مشکلو پیدا کردم ، تولکیت ویزا را هم چند بار کامل نصب کردم اما مجددا همین ارور را میگیرم
                          شما چکار کردید؟
                          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                          // - - - - - - - - - -
                          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                          // - - - - - - - - - -
                          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba.khalafi7
                            شما در قسمت اخر خروجی create error رو بزن انشالا درست میشه و برنامتون قطع نمی شه
                            توضیح بیشتر خواستید در خدمتم
                            سلام . در قسمت آخر create error را زدم ولی بازم ارور میگیرم. :angry:
                            // - - - - - - - - - -
                            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                            // - - - - - - - - - -
                            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

این برنامه رو نگاه کن مشکلت فکر کنم حل بشه
                              http://uplod.ir/n2u3ekdns93v/Serial.rar.htm
                              من خیلی وقت هست می خوام درست و حسابی برای Labview وفت بزارم ولی هر دفعه یک کاری پیش میاد از این قضیه دور میشم به خاطر همین زیاد باهاش کار نکردم.
                              امیدوارم این برنامه بتونه یکم کمکتون کنه ولی چیز عالی هم نیست :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                                این برنامه رو نگاه کن مشکلت فکر کنم حل بشه
                                http://uplod.ir/n2u3ekdns93v/Serial.rar.htm
                                من خیلی وقت هست می خوام درست و حسابی برای Labview وفت بزارم ولی هر دفعه یک کاری پیش میاد از این قضیه دور میشم به خاطر همین زیاد باهاش کار نکردم.
                                امیدوارم این برنامه بتونه یکم کمکتون کنه ولی چیز عالی هم نیست :smile:
                                متشکرم
                                متاسفانه من ورژن 2013 را نصب کردم. ئ این برنامه ای که معرفی کردید 2014 هست :cry2:
                                // - - - - - - - - - -
                                // - - - - - - - - - -
                                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X