اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های آماده Matlab

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های آماده Matlab

نوشته اصلی توسط هـادی
    1- اگه بازه زمانی رو بر حسب ثانیه فرض کنیم، هر 0.01 ثانیه یک نمونه داری پس فرکانس نمونه گیری میشه 100 هرتز.
    2- رک 1.
    خسته نباشید! ظاهرا منظور سوال من را متوجه نشدید

من گفتم سیگنال سینوسی یک پیش فرضه و این سیگنال با مقدار Fs ای که براش تعریف کردم ممکنه تغییر کنه و اصلا اطلاعی در مورد فرکانس نمونه برداری سیگنالم ندارم

حالا میخوام بدونم چطوری میشه فرکانس نمونه برداری سیگنال را در متلب محاسبه کرد
    و سپس این فرکانس را در صورت امکان تغییر بدم

Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلامت باشی برادر!
      اگه منظورت اینه که سیگنالی داری که از بیرون وارد کردی و میخوای فرکانس نمونه برداریش رو حساب کنی، باید بگم امکانش نیست، حتماً باید در کنار سیگنال، فرکانس نمونه برداری هم داده بشه مگه اینکه اطلاعات دیگه ای داده بشه که بشه از روش f رو حساب کرد.
      تغییر فرکانس نمونه برداری: در صورتی که میخوای نرخ نمونه برداری با نسبت صحیحی کمتر بشه میشه از دستور downsample استفاده کنی. دستور upsample یا interp هم فرکانس نمونه برداری رو به صورت مصنوعی زیاد می کنن.
      لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
      لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
      با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
      اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
      یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
        سلامت باشی برادر!
        اگه منظورت اینه که سیگنالی داری که از بیرون وارد کردی و میخوای فرکانس نمونه برداریش رو حساب کنی، باید بگم امکانش نیست، حتماً باید در کنار سیگنال، فرکانس نمونه برداری هم داده بشه مگه اینکه اطلاعات دیگه ای داده بشه که بشه از روش f رو حساب کرد.
        تغییر فرکانس نمونه برداری: در صورتی که میخوای نرخ نمونه برداری با نسبت صحیحی کمتر بشه میشه از دستور downsample استفاده کنی. دستور upsample یا interp هم فرکانس نمونه برداری رو به صورت مصنوعی زیاد می کنن.
        یک دنیا ممنون از جوابتون

هیچ الگوریتمی وجود نداره که بتونم روی همون سیگنال سینوسی پیش فرض کار کنم و Fs راپیدا کنم؟
        // - - - - - - - - - -
        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
        // - - - - - - - - - -
        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

آیا میتونم از سیگنال DFT بگیرم و فرکانس نمونه برداری را پیدا کنم؟
          اگر جواب مثبت هست لطفا راهنمایی کنید

متشکرم
          // - - - - - - - - - -
          // - - - - - - - - - -
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

برای اینکه از یک سیگنال DFT بگیرید باید اول فرکانس نمونه برداریش رو بدونید.

دیدگاه

همون طور که گفتم، باید فرکانس نمونه برداری همراه سیگنال ذکر بشه، مثلاً یک فایل wav رو در متلب با دستور wavread و با فرکانس نمونه برداری دلخواه خودتون پخش کنید، اگه فرکانس داده شده از فرکانس نمونه برداری سیگنال کمتر باشه، سرعت پخش کم میشه (حالت بم شدگی صدا) و وقتی فرکانس داده شده بیشتر از فرکانس نمونه برداری باشه، سرعت پخش از سرعت واقعی سیگنال صوت بیشتر میشه (صدا زیر میشه)، در فرمت فایل های صوتی، در دل فایل فرکانس نمونه برداری هم ذخیره شده وگرنه پخش کننده قادر به شناسایی فرکانس نمونه برداری از روی خود سیگنال نیست. برای سینوسی مثالتون هم اگه ندونید سیگنالتون طول زمانیش چقدر بوده، هیچ راه کلی برای پیدا کردن فرکانس نمونه برداری نیست. (ممکنه راهی وجود داشته باشه بسته به نوع سیگنال، مثلاً برای سیگنال صوت با گوش کردن بهش میشه فرکانس پخشی که صدا طبیعی تر هست رو به عنوان فرکانس نمونه برداری در نظر گرفت).
              لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                سلام به اعضای محترم سایت
                من پیشنهاد میدم همه کسانی که درس متلب دارن یا پروژه ای دارن انجام میدن و یا هرکسی سوالی داره در این تاپیک مطرح کنه تا باهم انجام بدیم و من خودم اولین نفریم که اعلام آمادگی برای کمک به دیگران می کنم.هرکس سوال درسی یا پروژه ای داره از این به بعد اینجا مطرح کنه و ایشالا با کمک من (ادعا نمیکنم و در حد توانم هست) و اساتید نتیجه میگیره.البته من تازه دارم متلب رو میخونم و هنوز تموم نشده ولی لینک قوی دارم و خوب آموزش دیدم و باید خودم تلاش کنم تا در کاربرد آموخته ها قوی بشم.این فرصت خوبی برای همه میتونه باشه برای ورزیده شدن در این نرم افزار کاربردی و مهم که حتی پروژه های دکترا هم باهاش انجام میشه و من دارم میبینم تعداد زیادی پروژه سطح بالای ارشد و چندتا دکترا در بهترین دانشگاه های ایران.
                با تشکر،منتظر استقبال شما هستم.
                سلام .من چطور میتونم یه موضوع جدید ایجاد کنم؟
                دوم اینکه :یه پروژه متلب دارم که در مورد سیستم کنترلی ترمز ماشین یا ایربگ ماشین هست؟حالا میشه راهنمایی کنید

دیدگاه

با سلام کسی در مورد شبیه سازی کد برنامه متلب شبکه عصبی spiking چیزی میدونه؟
                  میخواهم در این شبکه داده ها را کلاس بندی کنم لطفا کمک کنید تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
                    همون طور که گفتم، باید فرکانس نمونه برداری همراه سیگنال ذکر بشه، مثلاً یک فایل wav رو در متلب با دستور wavread و با فرکانس نمونه برداری دلخواه خودتون پخش کنید، اگه فرکانس داده شده از فرکانس نمونه برداری سیگنال کمتر باشه، سرعت پخش کم میشه (حالت بم شدگی صدا) و وقتی فرکانس داده شده بیشتر از فرکانس نمونه برداری باشه، سرعت پخش از سرعت واقعی سیگنال صوت بیشتر میشه (صدا زیر میشه)، در فرمت فایل های صوتی، در دل فایل فرکانس نمونه برداری هم ذخیره شده وگرنه پخش کننده قادر به شناسایی فرکانس نمونه برداری از روی خود سیگنال نیست. برای سینوسی مثالتون هم اگه ندونید سیگنالتون طول زمانیش چقدر بوده، هیچ راه کلی برای پیدا کردن فرکانس نمونه برداری نیست. (ممکنه راهی وجود داشته باشه بسته به نوع سیگنال، مثلاً برای سیگنال صوت با گوش کردن بهش میشه فرکانس پخشی که صدا طبیعی تر هست رو به عنوان فرکانس نمونه برداری در نظر گرفت).
                    برای حل مسئله ، یکی از دوستان با نام BlueApple گفتند:
                    اگر دوره تناوب معلومه و مثلا برابر T هست:
                    تعداد نقاط (نمونه های) موجود در یک دوره تناوب هم معلومه و مثلا برابر N هست
                    خوب فاصله زمانی بین دو نقطه(نمونه) برابر T/N خواهد بود.
                    و فرکانس نمونه برداری عکس مقدار بالاست یعنی N/T

تعداد نقاط موجود در یک دوره تناوب رو در Matlab به سادگی با دستور lentgh میشه محاسبه کرد

================================================== ============

صحبتای دوستان متین بود و ما هم پذیرفتیم!

در نهایت به اینجا رسیدم:

این دستور length :

کد:
                    A=[1 2 3;4 5 6]
                    B=length(A)
                    نتیجه :

کد:
                    A =

1   2   3
                       4   5   6

B =

3
                    حالا توی متلب می نویسم:

کد:
                    fs=10;
                    t=0:1/fs:1;
                    y1=sin(2*pi*t);)
                    چطوری از دستور length استفاده کنم؟
                    // - - - - - - - - - -
                    // - - - - - - - - - -
                    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
                      در مورد idsc(inner-distance shape context) که مربوط به Shape Classification Using the Inner-Distance است .برای تطبیق بین شکل ها و پیداکردن مشابه ترین شکل ها به کار می برند .اگه بخواهم خلاصه ای از ان را بگم : فاصله داخلی به عنوان فاصله کوتاهترین مسیر بین دو نقطه عطفی در شکل نیمرخ هر چیزی برنگ سیاه یا برنگ یکدست(سایه) تعریف می شود .برای محاسبه فاصله داخلی از الگوریتم کوتاهترین مسیر استفاده می کنیم .آن از دومرحله تشکیل شده است:
                      1. ساخت گراف با نقاط نمونه .اول هر نقطه نمونه به عنوان یک گره در گراف تلقی می شود . سپس، برای هر جفت از نقاط نمونه p1 وp2 ، اگر پاره خط متصل p1 وp2 به طور کامل در داخل شی می افتد ، یک لبه بین p1 وp2 برای گراف با وزنی برابر به فاصله اقلیدسی || p1-p2|| اضافه شده است. در نظر بگیرید که 1)نقاط مرزی همسایه همیشه متصل هستند 2) فاصله داخلی نشان دهنده وجود حفره های بدون استفاده از نقاط نمونه از مرزهای سوراخ، که اجازه می دهد تا الگوریتم برنامه نویسی پویا برای شکل های با حفره استفاده شود.
                      2. درخواست الگوریتم کوتاه ترین مسیر در گراف
                      دوستان می تونند در مورد عملکرد idsc توضیح بیشتری دهید؟؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان.
                        من یک پروژه با برنامه matlab دارم اما تا حالا با این برنامه کار نکردم.پروژه من یکسوسازی سه فاز تمام موج و نیم موج هستش.با برنامه مولتی سیم(multisim) انجام دادم ولی استادم گفته با برنامه matlab باید انجام بدم :angry: :cry:
                        و واسه هرکدوم شکل موج ورودی و ولتاژمعکوس (PIV) و جریان خروجی می خواد. کسی می تونه شبیه سازی و برنامش را برام انجام بده یا کمکم کنه؟ :cry2:
                        من شکل موج ورودی فعلا انجام دادم یا به عبارتی پیدا کردم.
                        wt=0:0.001:20;
                        v1=(cos(wt)+j*sin(wt));
                        v2=(cos(wt-120*pi/180)+j*sin(wt-120*pi/180));
                        v3=(cos(wt+120*pi/180)+j*sin(wt+120*pi/180));
                        plot(wt,v1,'b',wt,v2,'r--',wt,v3,'black-.&#039
                        axis([0 25 -1.2 1.2])
                        xlabel('wt&#039
                        ylabel('v_{a} , v_{b} , v_{c}&#039
                        title('v_{3\phi}&#039
                        legend('v_{a}','v_{b}','v _{c}&#039

دیدگاه

سلام
                          کسی از دوستان نظری در مورد idsc ندارد؟؟؟لطفا راهنمایی ام کنید.

دیدگاه

سلام
                            کسی از دوستان دراین مورد مقاله یاپایان نامه ای فارسی یا سایتی برای راهنمایی ام لطفا معرفی کنید
                            ممنون میشم

دیدگاه

سلام
                              کسی از دوستان پروژه ای در این ضمینه ها در متلب نداره:
                              Antenna Amplifier
                              High Power Amplifier
                              Oscillator
                              High Freq Amplifier
                              RF Transmitter
                              RF Power Amplifier
                              با تشکر

دیدگاه

product

سلام دوستان کسی می دونه product در سیمولینک مطلب چه کاری میکنه من دو تا سیگنال سینوسی نامنظم بهش دادم خروجی به صورت سیگنال های کوانتیزه دیجیتال به من داد مگر وظیف این ضرب کردن نیست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X