کسی می تونه توضیح بده که منظور از layout چیه؟ و از چه نرم افزاری برای اون استفاده میشه؟ و همین توضیحات رو هم راجع به pcb می خوام یعنی اینکه منظور از pcb چیه و از چه نرم افزار هایی برای اون استفاده میشه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
layout و PCB
Collapse
X
-
پاسخ : layout و PCB
نوشته اصلی توسط robertoکسی می تونه توضیح بده که منظور از layout چیه؟ و از چه نرم افزاری برای اون استفاده میشه؟ و همین توضیحات رو هم راجع به pcb می خوام یعنی اینکه منظور از pcb چیه و از چه نرم افزار هایی برای اون استفاده میشه؟
معنی leyout شکلیه که برای قرار گیری قطعات و ارتباط پایه های آنها ، در نرم افزار مربوطه ، طراحی میشود و معنی PCB ، بوردیه که این LEYOUT بروشهای مختلف نظیر شیمیایی ، بر روی این بورد چاپ میشه . و نرم افزارهایی مانند ORCAD - EASY PC - PROTEL در این رابطه مورد استفاده فراوان دارند .
-
سلام
اخه یکی می گفت که layout مربوط به طراحی IC هستش و ربطی به PCB نداره و اینکه این دو تا کاملا با هم متفاوته و نرم افزار های اونها هم با هم فرق داره!
سوال من اینه که اگه من یه مداری رو طراحی کردم و بخوام اونو به شکله IC در بیارم باید layout اونو طراحی کنم؟حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
خام بودم - پخته شدم - سوختم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط robertoسلام
اخه یکی می گفت که layout مربوط به طراحی IC هستش و ربطی به PCB نداره و اینکه این دو تا کاملا با هم متفاوته و نرم افزار های اونها هم با هم فرق داره!
سوال من اینه که اگه من یه مداری رو طراحی کردم و بخوام اونو به شکله IC در بیارم باید layout اونو طراحی کنم؟
سوال اولتون با این سوالتون ، خیلی فرق داشت
بهر حال
مداری که طراحی کردید ، دیجیتال میباشد یا آنالوگ ؟
برای اجرای یک طرح مدار سخت افزاری "لاجیک" بر بستر یک چیپ ، باید از نرم افزارهایی مانند MAXPLUS II و یا XILINX استفاده بفرمایید .
ساده ترین قسمت این نرم افزارها ، قسمت شماتیک بوده که در اونجا طرح مدار رو با استفاده از گیتها و المانهای موجود ، طراحی و سپس کامپایل و بعد از صحت عملکرد مدارتون توسط نرم افزارهای مذکور ، فایل اجرایی را در یک چیپ خام " CPLD " پروگرام مینمایید .
برای مدارات آنالوگ هم به همین شیوه عمل میشود ، منتها ، هنوز در ایران ، این مورد ، بسیار تخصصی است .
دیدگاه
دیدگاه