اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

layout و PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

layout و PCB

کسی می تونه توضیح بده که منظور از layout چیه؟ و از چه نرم افزاری برای اون استفاده میشه؟ و همین توضیحات رو هم راجع به pcb می خوام یعنی اینکه منظور از pcb چیه و از چه نرم افزار هایی برای اون استفاده میشه؟
    حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
    خام بودم - پخته شدم - سوختم

پاسخ : layout و PCB

نوشته اصلی توسط roberto
    کسی می تونه توضیح بده که منظور از layout چیه؟ و از چه نرم افزاری برای اون استفاده میشه؟ و همین توضیحات رو هم راجع به pcb می خوام یعنی اینکه منظور از pcb چیه و از چه نرم افزار هایی برای اون استفاده میشه؟
    با سلام

معنی leyout شکلیه که برای قرار گیری قطعات و ارتباط پایه های آنها ، در نرم افزار مربوطه ، طراحی میشود و معنی PCB ، بوردیه که این LEYOUT بروشهای مختلف نظیر شیمیایی ، بر روی این بورد چاپ میشه . و نرم افزارهایی مانند ORCAD - EASY PC - PROTEL در این رابطه مورد استفاده فراوان دارند .

دیدگاه

سلام
      اخه یکی می گفت که layout مربوط به طراحی IC هستش و ربطی به PCB نداره و اینکه این دو تا کاملا با هم متفاوته و نرم افزار های اونها هم با هم فرق داره!
      سوال من اینه که اگه من یه مداری رو طراحی کردم و بخوام اونو به شکله IC در بیارم باید layout اونو طراحی کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roberto
        سلام
        اخه یکی می گفت که layout مربوط به طراحی IC هستش و ربطی به PCB نداره و اینکه این دو تا کاملا با هم متفاوته و نرم افزار های اونها هم با هم فرق داره!
        سوال من اینه که اگه من یه مداری رو طراحی کردم و بخوام اونو به شکله IC در بیارم باید layout اونو طراحی کنم؟
        با سلام

سوال اولتون با این سوالتون ، خیلی فرق داشت
        بهر حال

مداری که طراحی کردید ، دیجیتال میباشد یا آنالوگ ؟

برای اجرای یک طرح مدار سخت افزاری "لاجیک" بر بستر یک چیپ ، باید از نرم افزارهایی مانند MAXPLUS II و یا XILINX استفاده بفرمایید .
        ساده ترین قسمت این نرم افزارها ، قسمت شماتیک بوده که در اونجا طرح مدار رو با استفاده از گیتها و المانهای موجود ، طراحی و سپس کامپایل و بعد از صحت عملکرد مدارتون توسط نرم افزارهای مذکور ، فایل اجرایی را در یک چیپ خام " CPLD " پروگرام مینمایید .

برای مدارات آنالوگ هم به همین شیوه عمل میشود ، منتها ، هنوز در ایران ، این مورد ، بسیار تخصصی است .

دیدگاه

نه مدار من انالوگ هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X