اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

proteus شبیه ساز میکرو و قطعات دیجیتالی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه ساز میکرو و قطعات دیجیتالی proteus

نوشته اصلی توسط Iran-PC
    خیلی ممنون.
    خیلی عالیه.
    یه سوال.
    این کرک شده هاشو هم میشه پدیت کرد؟
    نه عزیز برای اینکه بتونی نرم افزار رو پ دیت کنی باید لایسنسش رو خریداری بکنی که اونوقت یکی از مشتریان شرکت labcenter میشی و اونا یه شماره سریال بهت میدن که با اون میتونی با مراجعه به سایتشون نرم افزار خودت رو پ دیت کنی تازه به ftp سایتشون هم میتونی دسترسی داشته باشه برای دیتاشیت و مدل ها و اموزش ها پس نتیجه اینکه نسخه های کرک شده یا بدون لایسنس پ دیت نمیشن باید منتظر بمونی تا احتمالاً نسخه های جدیدتر هم کرک بشند تا شما از اونا استفاده کنید

دیدگاه

خیلی ممنون.
      ورژن 6.7 رو هم که زحمت لینکش رو کشیده بودید دانلود کردم.
      خیلی خیلی ممنون.

یه سوالی کوچولو برام پیش اومده.
      این CPU LOAD که کنار تایمر هنگام ران کردن مینویسه و یک درصدی هم جلوش مینویسه چیه؟
      به چه چیزهایی مربوط میشه؟
      اگه نزدیک 100% و یا بالاتر از اون بره مشکل ازکجاست.
      ممنون.
      الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
        من تا به حال توی help ش نگشتم . ولی به تجربه زمانی که برنامه توی یه خط هنگ میکنه لود سی پی یو میره روی 100 . ولی خوب اتفاق خاصی نمیفته .
        اگه کسی از دوستان اطلاع دقیقی در این مورد داره ما رو هم خبر کنه .
        موفق باشید .
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز این مسئله چیز مهمی نیست همونطور که آقای نحوی گفتند فقط زمانی که برنامه هنگ میکنه 100 میشه و زمانی که مثلا برنامه و پروژه سنگینی در حال اجرا باشه این وضعیت پیش میاد که تو اون موقع سرعت کامپیوتر میاد پایین و مسئله خاصی نداره من این رو میدونم ببخشید فوضولی کردم خدا نگهدار سال نوتون هم مبارک
          چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

سلام
            من یه دوست برنامه نویس حرفه ای داشتم که کارش خیلی درست بود
            یه برنامه نوشته بود که وقتی کار می کرد CPU رو 100در 100 بود
            اینو به من گفت و رفت اصلاحش کرد
            البته برنامه های اون حرفه ای بود یعنی منظورم اینه که تو کار میکرو و این مسایل نبود
            خلاصه اگه CPU مدت زیادی 100در100 باشه خوب طبعا دما بالا می ره و امکان داره سیستم Restart بشه
            ولی همانطور که دوستان گفتن برای میکرو و پروتئوس مشکل خاصی نیس
            ولی اصل برنامه نویسی باید این باشه که باعث نشه در هنگام اجرای برنامه کل وقت CPU گرفته بشه
            موفق باشید

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان.
              ممنون از راهنماییتون.
              من تو کار این درصدش موندم.
              گاهی اوقات با یک تغیر خیلی کوچیک مثلا از 40 درصد به 100 درصد میرسه.
              مثلا TL0 رو از 32 به 12 یا حتی مثلا 60 تبدیلش میکردم از 60 درصد به بالای 100 درصد میرفت.
              البته برنامه کار میکرد ولی نمیدونم چرا اینجوری میشد.
              (اما یک چیزی):
              من همین برنامه رو که برای میکرو نوشته بودم روی یک پروژه پروتئوس دیگه که فقط یه میکرو داشت و هیچ سخت افزار دیگه ای نداشت تست کردم.
              شده بود حدود 12 درصد.
              فکر کنم این مربوط میشه به پروسس خود برنامه که میخواد شبیه سازی کنه.
              ممنون از توجهتون.
              ضمن تسلیت اربعین حسینی سال خوبی رو برای همتون آرزو دارم.
              شب تحویل منم دعا کنید
              الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سوال

با سلام به دوستان

نحوه رسم پیسی بی با پروتئوس رو اگه بگین ممنون میشم
                ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                  حقیقتش من به شخصه تا به حال باهاش PCBآ‌ نکشیدم . ولی اگه بار اولی هست که میخواهید شروع به PCB کشیدن بکنید بهتره که با protel کار کنید . این این نرم افزار از اول مخصوص کشیدن PCB بوده و کتابخونه خیلی کاملی داره .
                  موفق باشید .

دیدگاه

سلام اقای نحوی درست میگن ولی من یکم با پی سی بیش کار کردم شما اول تو قسمت شماتیک نقشتون رو میکشید اگه دقت کرده باشید وقتی از تو کتابخانه میخواهید قطعه انخاب کنید میبینید بعضی قطعه ها معادل پی سی بی دارن و بعضی ها هم نه که اونوقت کار یکم سخت میشه ولی در کل اگه برای تمام قطعه ها معادل بود شما پس از رسم مدار در گوشه بالا سمت راست برنامه ایکون ares که یه ایکون قرمز هستش قرار داره که شما باید روی اون کلیک کنید و میره تو قسمت پی سی بی در اون قسمتم skin رو میزنید و و در صفحه در نقاط مختلف کلیک میکنید تا تمام قطعات تمام شود اگه به کادر سمت چپ دقت کنید میبینید که با هر بار کلیک یک قطعه کم میشه بعد از اتمام کار به منوی tools رفته و گزینه auto router رو میزنید و ok می کنید و میبینید که پی سی بی رو کشید البته من خودم زیاد کار نکردم فقط روش کار رو گفتم ولی همین پروتئوس هم کلی نکته و ریزه کاری و تنظیم داره ببخشید اگه مفید نبود
                    چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

جواب

ممنون از پاسختون
                      ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

?????

سلام دوستان . من تازه واردم توی این کارا . فقط یه راهنمایی می خوام که بگین چطور میشه یه فایل هگزه رو توی bnascom درست کرد . هر کاری می کنم نمیشه . با ورژن 1.7.4 دارم کار میکنم .
                        اگه کمکم کنید یه دنی ممنون می شم!!!!

دیدگاه

LKL

این داداش ما راس میگه . من هم کلا از اینکه با BASCOM فایل هگزه درست کنم بی خیال شدم . یا ما بلد نیستیم یا اینکه نرم افزار ایراد داره . که فکر کنم گزینه اول درست باشه . اگه میشه یه نفر بگه تا ما هم اشکالامونو بر طرف کنیم ....
                          ثواب داره ها :cry: :twisted: 8)

دیدگاه

با سلام

آقا ازدوستان کسی می دونه چطوری میشه واسه پروتیوس قطعه تعریف کرد یا فایل اموزشی دراین مورد سراغ داره ممنون میشم کمکم بکنید
                            موفق باشید

دیدگاه

دوستان عزیز سلام .
                              یکی یکی از بالا جواب میدم .
                              من این ورژن 6.8 رو از دوست خوبم آقا مصطفی گرفتم . ایشون از یه FTP گرفته بودن که ظاهرا الان از روش پاک شده .
                              در مورد فایل HEX با بسکام . اگه منظورتون از بسکام ، بسکام AVR هست من تا الان باهاش مشکل نداشتم . خودش به صورت پیش فرض فایل HEX رو درست میکنه ولی اگه این کار رو کرد باید برید توی منوی option--> compiler-->output و در اینجا hex file رو تیک بزنید . بعدشم که f7 رو میزنید و کامپایل میشه .
                              موفق باشید .

دیدگاه

fdgd

توی این ورژن 6.8 هم matrix ایراد داره؟
                                می خواستم بدونم ورژن 6.8 رو فقط خود فایلهای اصلی نرم افزار بدون دیتا شیتها و غیره می تونی پلود کنی؟؟؟؟؟؟
                                ما هم جوونیم :roll: آرزو داریم

راستی من همون کارائی که گفتید برای bascom می کردم ولی فایل هگزه درست نمی شد . یه راه حا باحال براش پیدا کردم که اون داداشمون brain هم این کارو بکنه به نظر من جواب میده !!!!!!
                                من اونقدر باهاش ور رفتم که ویندوزم از کار افتاد .با عوض کردن ویندوز همه چی درست شد :twisted: :evil:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X