اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت بسته شدن نرم افزار پروتئوس چیه ؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علت بسته شدن نرم افزار پروتئوس چیه ؟؟

نوشته اصلی توسط mahdijvd1992
    سلام
    دوست عزیز اول مطمئن شو کرک رو درست انجام دادی بعد time zone سیستم رو به چین تغییر بده (beijing)
    روش کرک:
    در داخل فایل فشرده کرک، 2 فولدر BIN و MODELS وجود دارد که فولدر bin را باید در محل نصب برنامه که به صورت پیشفرض در سیستم های 64بیت
    C:\Program Files (x86)\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional
    و در سیستم های 32بیت
    C:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional
    میآ‌باشد بریزید (در صورتی که در مراحل نصب این آدرس را عوض کردید باید در محل نصب برنامه بریزید)
    سپس فولدر MODELS را در محل نصب اطلاعات پروتئوس نصب کنید، در صورتی که این آدرس را تغیر نداده باشید به صورت زیر است
    C:\ProgramData\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional
    :nice:
    این کارو انجام دادم کرک درسته.
    http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
    پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

من هم مشکل غیب شدن sisi.exe رو در proteus 7.8 دارم.
      قبلا از 6-7 سال پیش همچین مشکلی نداشتم ولی امسال از ابتدای سال رو سیستمم XP64-bit نصب کردم و مشکل شروع شد.
      من متوجه شدم وقتی یک جسم رو drag and drop می کنیم به طور شانسی بعضی اوقات دقیقا لحظه ای که کلیک موس رو رها می کنید با سرعت پنجره بسته می شه.
      برای این که این عمل رو سرعت بدین یک قطعه بزارین و با سرعت خیلی زیاد drag and drop کنید و می بینید طی 1تا40 عمل drag and drop برنامه بسته می شه.
      البته ممکنه مشکل شما به یک شکل دیگه باشه.
      کرک و همه مراحل رو درست انجام دادم. time zone رو هم عوض کردم ولی مسئله حل نشد.
      قبلا به مشکلات دیگه ای هم برخورده بودم مثلا وقتی با قلتک موس zoom می کردم برنامه می پرید یا وقتی تو file گزینه open,save,... که مربوط به windows explorer می شه رو می زدم برنامه می پرید ولی بعد از یکبار زدن گزینه new این یک مورد کلا حل شد.
      compatibality نرمافزار رو روی xp گزاشتم مشکل پریدن برنامه با گزینه open,save برگشت.

اونطور که دیدم بیشتر افرادی که از سیستم عامل 64bit استفاد می کردن مشکل داشتن.
      فکر کنم یک باگ نرمافزاری باشه.
      این مشکل drag and drop تو proteus 8.1 ندیدم.

یک راه حل اینه که هربار قبل از جابجا کردن قطعات یک save بکنید و کارتون رو ادامه بدید.

کسی راه حل کاملی برای حل این مشکل در نظر نداره؟

دیدگاه

سلام
        بازم بسته میشه ،نه ؟
        واسه بسته شدن ناگهانی نرم افزار پروتئوس 8 - 8.1 PROTEUS
        تغییر ورژن های کرک CRACK رو لطفا بیخیال شین
        فعلا همینه دیگه
        رفع مشکل :
        هنگام نصب برنامه از شما دو تا آدرس می پرسه که شما از آدرس اول copy میگیرین و وقتی آدرس دوم رو پرسید ، آدرس اولی رو که copy گرفته بودین paste می کنین بعد از این کار میرین سراغ کرک و اون رو میریزین (این روش از مهندس nimaltd از سایت ایران میکرو بود)

اگه روش فوق جواب نداد:
        راه حل اینکه لطف میکنین قبل از اینکه نرم افزار رو Run کنید ، ساعت سیستم لپ تاپ یا PC رو 2 ساعت جلو می برین بعد نرم افزر رو اجرا میکنن
        بعد اجرا نرم افزار ، ساعت رو به حالت عادی بر می گردونین(اگه ساعت رو به حالت عادی بر نگردونین این روش جواب نمیده) :arrow:
        بسته به اینکه چند ساعت زمان رو دستکاری کرده باشین فرصت دارین از نرم افزار بدون بسته شدن استفاده کنید

(البته این هم میشه که اول نرم افزار رو اجرا کنید بعد ساعت رو باید عقب بکشید ولی تا زمانی که دارین کار میکنین نباید ساعت رو به حالت عادی بر گردونین به خاطر همین ممکنه یادتون بره که ساعت رو درست کنین یه وقت از کاراتون عقب میفتین هدایاش رو نثار ما میکنین)

دوستان دقت کنید که این روش دیگه ربطی به ویندوز Windows 7 و 8 و 8.1 و 10 و 64bit و 32bit بودن نداره :arrow:
        با همین ورژن و کرکی که نصب بود و هست و دم به دم بسته میشد ساعت ها کار کردم و فعلا که یکبار هم بسته نشده
        موفق باشید
        هادی حبیبی شاهاندشتی
        *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

من ورژن 8.1 رو دارم چند روز اول که نصبش کردم خوب بود و بسته نمیشد اما الان هر چند دقیقه بسته میشه
          لطفا یکی کمک کنه :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

با سلام
            من برای دستگاه خودم مشکل ارور های الکی Proteus 8.1 برای همیشه برطرف کردم و الان یک چند ماهی هست به راحتی مدارات پیچیده آنالوگ رو شبیه سازی می کنم و در عمل هم نتیجه خوبی می گیرم مثلا مدار داخلی پ امپ.
            اولا که در حین نصب حتما ارتباطتون رو از اینترنت قطع کنید و کرک رو درست انجام بدین.
            بعد از نصب در تنظیمات فایروال آنتی ویروس یا ویندوز برین و ارتباط فایل exe پروتئوس یعنی PDS.EXE رو از اینترنت قطع کنید.
            من خودم eset nod32 دارم درستش کردم.
            هر بار که به اینترنت وصل می شین و نرمافزار باز است مستقیما پروتئوس به سرور خودش مراجعه می کنه و lisence شما رو بررسی می کنه.
            نیازی به تغییرات در Time zone و زمان سیستم هم نیست.
            هر هفته یا هر ماه(دقیق نمی دونم) نرمافزار سعی در بررسی lisence می کنه هرچند ارتباط از اینترنت قطعه.
            من می رم تو ریجستری سیستم و تعدادی از اطلاعات ریجستری رو 0 و تعدادی رو ماکزیمم می کنم:
            [HKEY_CURRENT_USER\Software\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional\REPORTER]
            "checkDays"=dword:00000360
            "removeDays"=dword:00000360
            "uploadMode"=dword:00000000
            "crashCount"=dword:00000000

و همچنین این key:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional\Update Manager]
            "IgnoreBetas"="true"
            "UpdateSchedule"=dword:00000000

همچنین می تونین جهت اطمینان از عدم از دست دادن اطلاعات می تونید برین در تنظیمات system settings و تعداد undo رو تا جای ممکن زیاد کنید مثلا 100 عمل و همچنین auto save رو در مثلا هر 1 دقیقه قرار بدین و در آخرین صفحه crash report رو روی never تنظیم کنید و 2 گزینه زیرش رو روی حداکثر مقدار یعنی 360 روز قرار بدین.

دیدگاه

سلام
              من هم دقیقا همین مشکل دارم
              ممکنه بخاطر ویندوز سون 32 بیتی باشه ؟
              من هم با ورژن 7 این مشکل رو داشتم هم با 8 تا میکرو میاد تو مدار میاد بیرون
              ممنون میشم رهنمای کنید

دیدگاه

یک فیکس دیگه هم هست که یادم رفته بگم.
                خودم یک مشکل دارم که هر 1-2 ماه یکبار پروتدوس می گه لایسنست 2تاست و میندازه بیرون.
                این مشکل اینطور برطرف می شه که این key رو در ریجستری بای 0 کنین:
                [HKEY_CURRENT_USER\Software\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional\INTERNET]
                "Uptime"=dword:00000000

دیدگاه

ساعت ویندوز رو به اندازه ای که می خوای با نرم افزار کار کنی ببر جلو مثلا 2 ساعت
                  نرم افزار رو باز کن
                  فایلت رو استارت شبیه سازی بزن
                  بعد بکش عقب ساعت رو
                  به همون اندازه (2 ساعت) نرم افزار کار می کنه
                  من تست کردم جواب داد

دیدگاه

یک فیکس دیگه هم هست برای من ارور می ده که 2 تا user دارن از license استفاده می کنند و برنامه بلافاصله بسته می شه.
                    راه حل اینه که تو ریجستری قسمت لایسنس پروتئوس برین و تعداد کاربر رو زیاد کنید. همین.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Labcenter Electronics\Licences 1.1\Professional]
                    "Users"=dword:00000002

دیدگاه

سلام دوستان

منم با قسمت سیمیلاتور پروتیوس مشکل دارم ورژن 8.1 رو نصب کردم کرک و بقیه روش هایی که تو این تاپیک رو دوستان گفتن انجام دادم visual c++ 2008 , 2010 ,2005 رو هم مجددا نصب کردم اما مشکل حل نشد و نرم افزار خود بخود بسته میشه البته زمانی که یه میکرو رو شبیه سازی میکنم حسابی کلافه شدم :angry:

اگه دوستان نظری یا راه حلی دارند ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrstar
                        سلام دوستان

منم با قسمت سیمیلاتور پروتیوس مشکل دارم ورژن 8.1 رو نصب کردم کرک و بقیه روش هایی که تو این تاپیک رو دوستان گفتن انجام دادم visual c++ 2008 , 2010 ,2005 رو هم مجددا نصب کردم اما مشکل حل نشد و نرم افزار خود بخود بسته میشه البته زمانی که یه میکرو رو شبیه سازی میکنم حسابی کلافه شدم :angry:

اگه دوستان نظری یا راه حلی دارند ممنون میشم
                        من هم این مشکل رو با ورژن ۸.۲ دارم زمانی که میزنم شبیه سازی بعد از چند ثانیه میاد بیرون
                        البته تمام کار های فوق رو هم انجام دادم

دیدگاه

اساتید مشکل از کرکه احتمال زیاد.

یه بار کلن برنامه رو پاک کنید (جوری که حتی اسمشم یه جا نمونه!(حالا پروژه ها و شماتیک و پی سی بی اشکال وارد نمیکنه))

دوباره نصب کنید.

کرک انجام بدید به شیوه ی درست.

اگه نشد برید یکی از سه نسخه ی زیو دانلود کنید:

8.2 sp2
                          7.8 sp2
                          7.4 sp3

اون 8.2 کرکش قلق داره احتمال زیاد دوباره براتون همین مشکلو ایجاد کنه.
                          حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohammadMers
                            اساتید مشکل از کرکه احتمال زیاد.

یه بار کلن برنامه رو پاک کنید (جوری که حتی اسمشم یه جا نمونه!(حالا پروژه ها و شماتیک و پی سی بی اشکال وارد نمیکنه))

دوباره نصب کنید.

کرک انجام بدید به شیوه ی درست.

اگه نشد برید یکی از سه نسخه ی زیو دانلود کنید:

8.2 sp2
                            7.8 sp2
                            7.4 sp3

اون 8.2 کرکش قلق داره احتمال زیاد دوباره براتون همین مشکلو ایجاد کنه.
                            سلام
                            من نسخه sp2 8.2 رو نصب کردم و مشکل خروج پس از ۳۰ ثانیه رو داشت به هم خاطر پاکش کردم حتی دستی از ریجیستری و اومدم نسخه sp 7.8 رونصب کردم ولی موقع اجرا ارور کتابخانه ها رو میده
                            چی کار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mfymfy
                              سلام
                              من نسخه sp2 8.2 رو نصب کردم و مشکل خروج پس از ۳۰ ثانیه رو داشت به هم خاطر پاکش کردم حتی دستی از ریجیستری و اومدم نسخه sp 7.8 رونصب کردم ولی موقع اجرا ارور کتابخانه ها رو میده
                              چی کار کنم
                              استاد یه ویندوز ایکس پی نصب کن ببین کار میده
                              حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

دوستان چرا بعدگذشت دو دقیقه از شبیه سازی پروتیوس بسته میشه؟ واقعا خیلی رو اعصابه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X