اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت بسته شدن نرم افزار پروتئوس چیه ؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علت بسته شدن نرم افزار پروتئوس چیه ؟؟

منم همین مشکل رو با پروتیوس 8.7 دارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshahnazi نمایش پست ها
      منم همین مشکل رو با پروتیوس 8.7 دارم.
      کرک از دانلودلی دانلود کنید

امیرحسین ضیا

دیدگاه

به ترتیب زیر برنامه درست شد:
        برنامه رو کامل پاک کنید. از رجیستر هم حذف کنید.
        ریست کردن کامپیوتر
        موقع نصب در یکی از مراحل روی کاستوم کلیک کنید و در اونجا مسیر نصب برنامه و دیتا رو هر دوتا یکسان باشه و روی program file
        محتویات کرک رو در محل های گفته شده کپی کنید.
        از قسمت فایروال ویندوز دسترسی پروتیوس به اینترنت رو بلاک کنید. هم ورودی و هم خروجی. (این قسمت خیلی مهمه)
        *دقت داشته باشید در طی انجام این مراحل پروتیوس رو باز نکنید.
        بعد از کامل شدن مراحل فوق بدون مشکل میتونید از پروتوس استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshahnazi نمایش پست ها
          به ترتیب زیر برنامه درست شد:
          برنامه رو کامل پاک کنید. از رجیستر هم حذف کنید.
          ریست کردن کامپیوتر
          موقع نصب در یکی از مراحل روی کاستوم کلیک کنید و در اونجا مسیر نصب برنامه و دیتا رو هر دوتا یکسان باشه و روی program file
          محتویات کرک رو در محل های گفته شده کپی کنید.
          از قسمت فایروال ویندوز دسترسی پروتیوس به اینترنت رو بلاک کنید. هم ورودی و هم خروجی. (این قسمت خیلی مهمه)
          *دقت داشته باشید در طی انجام این مراحل پروتیوس رو باز نکنید.
          بعد از کامل شدن مراحل فوق بدون مشکل میتونید از پروتوس استفاده کنید
          مشکل ورژن 8.8 من با فرمایش دوستمون حل شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farid.ngs نمایش پست ها
            مشکل ورژن 8.8 من با فرمایش دوستمون حل شد
            سلام
            دوست عزیز ویندوز شما چه نسخه ای بود که حل شد
            از من ویندوز ۷ - ۶۴ بیتی هستش اما همچنان در شبیه سازی بعد از ۲دقیقه * ۴ثانیه بسته میشه
            اما در حال عادی که نرم افزار باز باشه و در حال طراحی باشی بسته نمیشه فقط در زمان پلی کردن شبیه سازی
            ممنون میشم اگه کمکم کنید مشکلو حل کنم
            باتشکر

دیدگاه

سلام
              وقت بخیر
              نوشته اصلی توسط Akhale227 نمایش پست ها
              سلام
              دوست عزیز ویندوز شما چه نسخه ای بود که حل شد
              از من ویندوز ۷ - ۶۴ بیتی هستش اما همچنان در شبیه سازی بعد از ۲دقیقه * ۴ثانیه بسته میشه
              اما در حال عادی که نرم افزار باز باشه و در حال طراحی باشی بسته نمیشه فقط در زمان پلی کردن شبیه سازی
              ممنون میشم اگه کمکم کنید مشکلو حل کنم
              باتشکر
              از این ورژن استفاده نمایید .
              برنامه شبیه ساز پروتئوس 8.17  (Proteus Pro 8.17 SP2) نرم‌ افزاری برای شبیه‌ سازی ریز پردازنده ها، ایجاد شماتیک و طراحی PCB است. این نرم‌افزار توسط

با احترام
              98/3/25

دیدگاه

سلام
                تشکر عالی بود به راحتی و بدون مشکل نصب کار میکنه

دیدگاه

تمام مشکل از لایسنس کراک هست من از سایت ایران دانکردم درست کارمیکرد الان ویندوز زدم رفتم بازم دان کنم لینکش خراب شده بود گفتم درست کرد ولی کرکش رو انگاری برده قسمتvip

دیدگاه

مشکل کرک هست اصولا ارتباطی به رجیستر سیستم نباید داشته باشه چون خود برنامه هر دفه یا بعد از مدت زمانی ست میکنه مقادیر رجیستری سیستم رو ، برنامه از ورژن 8.1 به بعد نسخه 64 بیتیش این مشکل رو دارن بیشتر هم بخاطر اینه که فایل های کرک فقط کرک میکنن دیگه مقادیر حافظه و بقیه چیزهارو تغییر نمیدن اصولا ، اگر ویندوز 64 بیتی دارید و نسخه 32 بیتی نرم افزار رو نصب کنید متوجه موضوع میشید شاید دیر تر باز میشه ولی crash نمیکنه و بیرون نمیاد (البته در مواردی شاید ) ولی نسخه 64 بیتی برنامه این مشکل رو داره فایل کرکش که پیشنهادم استفاده از نسخه 32 بیتی هست اگر از ورژن های جدیدتر میخواهید استفاده کنید

دیدگاه

سلام و درود بر شما ..... چه نسخه ای از سافت 98 دان کنیم؟ اگه میشه لینک 7.7 رو بدید ماهم استفاده کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ABOLFAZL .J نمایش پست ها
                        سلام و درود بر شما ..... چه نسخه ای از سافت 98 دان کنیم؟ اگه میشه لینک 7.7 رو بدید ماهم استفاده کنیم
                        اخرین بار از اینجا گرفتم و خوب بود این ورژنش و خیلی چیزهای جدید تر هم داشت حالا دیگه نمیدونم این مطلب قدیمی بود ولی این ورژن مناسب بود مشکلی نداشت برای من لینکش این پایین هست امیدوارم مشکلی نداشته باشه براتون
                        Proteus دانلود رایگان نرم افزار Proteus Pro 8.15 SP1 Build 34318 پروتئوس نرم افزاری کاربردی جهت طراحی خودکار مدارات الکتریکی می باشد. Proteus مجموعه ای از یک سیستم شبیه سازی مدارات بر مبنای مدل های اجزای الکتریکی در PSpice است. یکی از ویژگی های متمایز Proteus امکان مدل سازی از دستگاه های قابل برنامه

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید .من ورژن جدید پروتِئوس رو گرفتم ورژن 8.11 میخواستم چنتا قطعه به اون اضافه کنم تو قسمت سرچ قطعات ایسی مورد نظر وجود ندار که خوده برنامه جستجو میکنه ی لیست میده که کدومو میخوای به برنامه اضافه کنی... و وقتی میخوام اون رو اضافه کنم به لیست برنامه یوزرنیم پسورد میخواد کرکشم کردم نیمدونم این یوزر پسو چکار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad1317 نمایش پست ها
                            سلام دوستان خسته نباشید .من ورژن جدید پروتِئوس رو گرفتم ورژن 8.11 میخواستم چنتا قطعه به اون اضافه کنم تو قسمت سرچ قطعات ایسی مورد نظر وجود ندار که خوده برنامه جستجو میکنه ی لیست میده که کدومو میخوای به برنامه اضافه کنی... و وقتی میخوام اون رو اضافه کنم به لیست برنامه یوزرنیم پسورد میخواد کرکشم کردم نیمدونم این یوزر پسو چکار کنم
                            سلام دوست عزیز من هم با این مشکل مواجه شدم اگه توی لیست شما کلا هیچ قطعه ای نمیاد و فقط از سرچ پیدا میکنه یعنی شما برای پروتئوس کتابخانه (library ) قرار ندادید ولی اگه فقط قطعه مد نظر شما نیست تو لیست قطعات و اون رو خودبخود سرچ میکنه یعنی اینکه اون قطعه توی کتابخونه شما قرار نداره و نرم افزار پروتئوس بصورت آنلاین از سایتhttps://componentsearchengine.com/ اون قطعه رو سرچ میکنه و وارد نرم افزار میکنه ولزومش هم داشتن اکانت کاربری تو این سایت هست .بعد از ایجاد حساب کاربری و فعال کردن اکانتتون از طریق جیمیل تو این سایت همون یوزر و پسورد ایجاد حسابتون رو باید تو پروتئوس وارد کنید(من خودم امتحان نکردم ولی احتمالا همون یوزر پسورد رو ازتون میخواد چون چیز دیگه ای نداریم) ,وبنظرم بعدش قطعه مد نظر به لیست شما اضافه میشه امتحان کنید نتیجه رو ب منم بگید حتما.
                            جدیدترین ویرایش توسط msm_a_b_e; ۲۱:۳۰ ۱۴۰۰/۰۱/۲۵.

دیدگاه

دوست عزیز سلام ... وارد سایت شدم و اکانت درست کردم اونجا میتونی قطعاتو سرچ کنی و بصورت فایل دانلود کنی و به کتاب خونه برنامه اضافه کنی اما مشگلی وجود داره توکشور ما سرویس نداره بدون ف یل تر شکن نمیتونی دانلود کنی مشگل یوزرنیم پسورد خود برنامه هم حل شد اونجا هم اخطار نداشتن سرویس دهی در کور شمارو میده فعلا موفق نشدم از سایتش چیزی دانلود کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad1317 نمایش پست ها
                                دوست عزیز سلام ... وارد سایت شدم و اکانت درست کردم اونجا میتونی قطعاتو سرچ کنی و بصورت فایل دانلود کنی و به کتاب خونه برنامه اضافه کنی اما مشگلی وجود داره توکشور ما سرویس نداره بدون ف یل تر شکن نمیتونی دانلود کنی مشگل یوزرنیم پسورد خود برنامه هم حل شد اونجا هم اخطار نداشتن سرویس دهی در کور شمارو میده فعلا موفق نشدم از سایتش چیزی دانلود کنم
                                مشکل یوزرنیم و پسورد برنامه همونی بود که من میگفتم؟یا یچیز دیگه زدید که حل شد؟پس فهمیدم مشکلش تحریم هست حالا یبار با قند شکن هم تست میکنم اگه شد میگم بهتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X