پاسخ : یه تفاوت ... کسی می تونه بگه
سلام
آقا مانیان
با فرض اینکه منظورتون سورس بود جوابو عرض میکنم.
این مدل برنامه ها معروف به self reproducing programs هستند.
تو C یه preprocessor وجود داره به اسم
مقدار اون قبل از کامپایل تو ویندوز مسیر کامل فایل سورس شما هست و در لینوکس فقط نام فایل سورس شما هست.
پس تو لینوکس این فایل بهتر عمل میکنه از این لحاظ که اگه جای فایل سورس عوض شه، برنامه کار نمیکنه.
از همین نکته استفاده میکنیم برای برنامه ی مطلوبتون.
قابل ذکره که این اطلاعاتو مدیون یکی از مراجع c++ هستم که قبلا یه قسمتاییشو مطالعه کرده بودم.
من فایلو پلود کردم .
این فایلو تو مسیر
اگه لینوکس بود این مشکلو نداشتیم.
البته دقت کنین که مسیر فایل موقع کامپایل تعیین میشه. پس اگه این برنامه رو خودتون کامپایل کنین ، هر جا که کامپایل شه جواب میده
فقط تو اسم فایل سورس و مسیرش قاعده ی 8.3 رو رعایت کنین تا مشکلی پیش نیاد.
محدودیت این روش اینه که وابسته به فایل سورسشه.البت خود C این قابلیتو داده به ما. ولی دقیقا سورسشو چاپ میکنه.
نظرتون چیه؟
بزرگان اگه روش دیگه ای میدونین بگین ما هم یاد بگیریم.
فایلی که دادم یه برنامه ی پر سرعت برای یافتن اعداد اوله که خودم نوشتم و سورسشم اول کارش نشون میده. اگه شما روش سریعتری دارین بدین ما هم یاد بگیریم.
راستی اگه فایلو پلود کردم لینکو میذارم.
اندازه ش 108 کیلوبایته. پس دانلودشم طول نمیکشه.
فعلا دارم دانلود میکنم. شرمنده نمیتونم پلودش کنم.
سلام
آقا مانیان
با فرض اینکه منظورتون سورس بود جوابو عرض میکنم.
این مدل برنامه ها معروف به self reproducing programs هستند.
تو C یه preprocessor وجود داره به اسم
__FILE__
این preprocessor قبل از کامپایل مقداردهی میشه و از نوع string هست.مقدار اون قبل از کامپایل تو ویندوز مسیر کامل فایل سورس شما هست و در لینوکس فقط نام فایل سورس شما هست.
پس تو لینوکس این فایل بهتر عمل میکنه از این لحاظ که اگه جای فایل سورس عوض شه، برنامه کار نمیکنه.
از همین نکته استفاده میکنیم برای برنامه ی مطلوبتون.
قابل ذکره که این اطلاعاتو مدیون یکی از مراجع c++ هستم که قبلا یه قسمتاییشو مطالعه کرده بودم.
من فایلو پلود کردم .
این فایلو تو مسیر
c:\
استخراج یا extract کنین. بطوریکه پوشه ی SR_PRG تو c:\
باشه.اگه لینوکس بود این مشکلو نداشتیم.
البته دقت کنین که مسیر فایل موقع کامپایل تعیین میشه. پس اگه این برنامه رو خودتون کامپایل کنین ، هر جا که کامپایل شه جواب میده
فقط تو اسم فایل سورس و مسیرش قاعده ی 8.3 رو رعایت کنین تا مشکلی پیش نیاد.
محدودیت این روش اینه که وابسته به فایل سورسشه.البت خود C این قابلیتو داده به ما. ولی دقیقا سورسشو چاپ میکنه.
نظرتون چیه؟
بزرگان اگه روش دیگه ای میدونین بگین ما هم یاد بگیریم.
فایلی که دادم یه برنامه ی پر سرعت برای یافتن اعداد اوله که خودم نوشتم و سورسشم اول کارش نشون میده. اگه شما روش سریعتری دارین بدین ما هم یاد بگیریم.
راستی اگه فایلو پلود کردم لینکو میذارم.
اندازه ش 108 کیلوبایته. پس دانلودشم طول نمیکشه.
فعلا دارم دانلود میکنم. شرمنده نمیتونم پلودش کنم.

دیدگاه