اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایده اندروید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایده اندروید

این یه نرم افزار اندرویده که سراسر دنیا میتونید با یه پی سی و یه یوزر و پسورد وصل بشین به دستگاه اندروید که این برنامه روش نصبه و کنترلش کنید یا فایل جابجا کنید. ربطی به برنامه نویسی نداره ازین نرم افزارا زیاده اگه بگردین.

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز
      لطفا در صورت امکان میزان تخصص خود را بفرمایید و چند تا از نمونه کار هاتونو قرار بدید.اگه کارتون در سطح مطلوبی باشه من میتونم ایده بارونتون کنم!
      مخصوصا اگر در حوزه UI (رابط کاربری) قوی باشید.
      برای اینکه چیزی رو بدست بیاری که قبلا وجود نداشته باید کسی بشی که قبلا نبوده...

دیدگاه

سلام

میتونی از Cloud استفاده کنی. سرویس هایی مثل DropBox، Box، PARSE و... که برای Android و دیگر OS ها API دارن میتونه به شما کمک کنه. مثلا من خودم یک Pedometer نوشتم که میاد از Linear Accelerometer برای شمارش استفاده میکنه و دیتا رو طبق خواسته User با سرویس ابری (Cloud) هم آهنگ میکنه(Sync) حالا شما باید طرف میزبان یک برنامه بنویسی که دیتا پدیت شده رو نمایش بده و یا هرکار دیگه ای که میخواهید باهاش انجام بدین. اگر خواستی بگو تا بیشتر توضیح بدم

نوشته اصلی توسط raha2015

سلام
        من می خوام یه سری داده ها رو که می تونم تو فایل های متنی یا حتی html باشه و یا ذخیره فایلی رو برای یه نرم افزار اندروید بفرستم
        این کار باید دایمی و آنلاین باشه و پیوسته
        کسی هست این کارو انجام بده؟
        چقدر هزینه داره؟

توضیح بیشتر:
        سیستم اول pc هست و سیستم دوم وسیله ایست با سیستم عامل اندروید

ضمنا بایداز چه طریقی این داده ها ارسال بشه؟با فرض اینکه فاصله فرستنده و گیرنده چند کیلو متر هست
        کسی هست انجام بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadh1387
          سلام

میتونی از Cloud استفاده کنی. سرویس هایی مثل DropBox، Box، PARSE و... که برای Android و دیگر OS ها API دارن میتونه به شما کمک کنه. مثلا من خودم یک Pedometer نوشتم که میاد از Linear Accelerometer برای شمارش استفاده میکنه و دیتا رو طبق خواسته User با سرویس ابری (Cloud) هم آهنگ میکنه(Sync) حالا شما باید طرف میزبان یک برنامه بنویسی که دیتا پدیت شده رو نمایش بده و یا هرکار دیگه ای که میخواهید باهاش انجام بدین. اگر خواستی بگو تا بیشتر توضیح بدم
          ممنون
          نیکی و پرسش
          اگه توضیح بدید ممنون میشم
          عملا چیزی متوجه نشدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
            این یه نرم افزار اندرویده که سراسر دنیا میتونید با یه پی سی و یه یوزر و پسورد وصل بشین به دستگاه اندروید که این برنامه روش نصبه و کنترلش کنید یا فایل جابجا کنید. ربطی به برنامه نویسی نداره ازین نرم افزارا زیاده اگه بگردین.
            میشه کامل تر بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadfa91
              اسم نرم افزار ؟
              روش استفاده ؟
              سطح امنیت و قابلیت اطمینان ؟
              برای LOGO هم کار می کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط raha2015
                اسم نرم افزار ؟
                روش استفاده ؟
                سطح امنیت و قابلیت اطمینان ؟
                برای LOGO هم کار می کنه؟
                http://forum.persianskyteam.com/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-TeamViewer-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D9%88-%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%E2%99%A5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط raha2015
                  ممنون
                  نیکی و پرسش
                  اگه توضیح بدید ممنون میشم
                  عملا چیزی متوجه نشدم
                  سرویسهای ابری یا همون Cloud برای این ساخته شدن که دیتا شما از هر نقطه ای که شما به اینترنت دسترسی دارید قابل ویرایش باشه. من خودم با BOX، DropBoxو Parse کار کردم. از بین اینها BOX ازهمه سخت تر راه اندازی شد. مثلا همون کدی که من برای DropBox نوشتم توی BOX تبدیل به 100 خظ کد شد! تازه با کلی بدبختی! به نظرم بهتره از خود DropBox شروع کنی. خیلی راحت هست با 4-5 خط کد میتونی خیلی کارها انجام بدی. اول باید SDK خود DropBox رو دانلود و نصب کنی:
                  https://www.dropbox.com/developers/core/sdks/android

میتنوی خیلی کد و مثال توی نت پیدا کنی. کاری که در نهایت میتونی انجام بدی این هست که یک فایل (با هر مقدار سایزی و یا با هر فرمتی) توی سرویس dropBox ذخیره کنی و یا اگر ورژن جدیدی از فایل رو داری ذخیره میکنی، این ورژن پدیت میشه. در طرف اندروید که باید با همون SDK شروع کنی و مشکل خاصی نداره. در طرف کامپیوتر فقط کافی هست که نرم افزار DropBox رو نصب کنی. اگر نصب نداری ایمیلت رو برام بفرست من invite کنم تا به من هم فضای بیشتری بده :mrgreen:
                  به همین راحتی

دیدگاه

یه نرم افزار جاسوسی که هر sms از هر شماره ای اومد یا تماس های ورودی و خروجی رو لاگ بگیره و در یک Sms به گوشی خودمون بفرسته
                    درضمن هیچ گونه ایکونی هم به فهرست منو اضافه نشه فقط از داخل مدیریت برنامه ها قابلیت Unistall داشته باشه لاگ ارسالی هم در لیست send boxثبت نشه یا سریع حذف شه
                    واسه تنظیمات خاص هم باید یه نسخه اولیه برای نصب در گوشی خود هکر بسازی که شماره ی خودش و تنظیماتش رو اعمال کنه و پس از تایید فایل apk ساخته شده رو واسه هدفش ارسال کنه
                    یه برنامه ی بی نقص و تاپ و دسته اول میشه
                    که آوازش میتونه به رسانه ها هم کشیده بشه
                    سوالی داشتی میل بزن
                    مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NimaAryamehr
                      یه نرم افزار جاسوسی که هر sms از هر شماره ای اومد یا تماس های ورودی و خروجی رو لاگ بگیره و در یک Sms به گوشی خودمون بفرسته
                      درضمن هیچ گونه ایکونی هم به فهرست منو اضافه نشه فقط از داخل مدیریت برنامه ها قابلیت Unistall داشته باشه لاگ ارسالی هم در لیست send boxثبت نشه یا سریع حذف شه
                      واسه تنظیمات خاص هم باید یه نسخه اولیه برای نصب در گوشی خود هکر بسازی که شماره ی خودش و تنظیماتش رو اعمال کنه و پس از تایید فایل apk ساخته شده رو واسه هدفش ارسال کنه
                      یه برنامه ی بی نقص و تاپ و دسته اول میشه
                      که آوازش میتونه به رسانه ها هم کشیده بشه
                      سوالی داشتی میل بزن
                      آقا نکنید این کاروا.... :-t
                      2سال پیش دقیقا با یه خری چنین کاری رو پیاده کردیم و به شوخی رو یکی از بچه ها امتحان کردیم، یه چیزایی که نباید به دست یکی میرسید رسید و دعوایی شد و ..... که نپرس! پشیمونیی به بار اومد که با N بار غلط کردن و .... هم حل نمیشد X_X
                      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

دیگه اینکه بعضیا بجاش استفاده نمیکنن که دلیل براین نمیشه که چنین چیزی درست نشه
                        چاقو هم میشه باهاش آدم کشت هم یه نفرو نجات داد

اگرم کسی همچین برنامه ای داره به ما هم معرفی کنه !
                        مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NimaAryamehr
                          دیگه اینکه بعضیا بجاش استفاده نمیکنن که دلیل براین نمیشه که چنین چیزی درست نشه
                          چاقو هم میشه باهاش آدم کشت هم یه نفرو نجات داد

اگرم کسی همچین برنامه ای داره به ما هم معرفی کنه !
                          گرفتن آمار افراد تو حریم خصوصی خودشون استفاده بجاش کجاست که بعضی ها بخوان استفاده نابجا ازش کنن؟
                          ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

اگر ایده ای دارید یا تخصص دارید بهتون توصیه میکنم در برنامه جهانی استارت پ ویکند -Start up week end شرکت کنید هفته آینده در دانشگاه صنعتی شریف به مدت 3 روز برگزار میشه . البته باید ثبت نام کنید .
                            اگر ایده ای ندارید هم میتونید شرکت کنید و تخصص خودتون رو ارائه بدید تا در یک تیم مشغول بشید و ایده خودتونو طی این 3 روز به عمل برسونید .
                            حامیان جهانی این رویداد شرکتهایی مثل گوگل ومایکروسافت و ... هستند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-65
                              اگر ایده ای دارید یا تخصص دارید بهتون توصیه میکنم در برنامه جهانی استارت پ ویکند -Start up week end شرکت کنید هفته آینده در دانشگاه صنعتی شریف به مدت 3 روز برگزار میشه . البته باید ثبت نام کنید .
                              اگر ایده ای ندارید هم میتونید شرکت کنید و تخصص خودتون رو ارائه بدید تا در یک تیم مشغول بشید و ایده خودتونو طی این 3 روز به عمل برسونید .
                              حامیان جهانی این رویداد شرکتهایی مثل گوگل ومایکروسافت و ... هستند .
                              هنوز فرصتی برای ثبت نام هست؟؟؟
                              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                              // - - - - - - - - - -
                              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                              // - - - - - - - - - -
                              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

http://startupweekend.ir/faq/
                                Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                                // - - - - - - - - - -
                                برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                                // - - - - - - - - - -
                                اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                                // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...