اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برتری ویژوال c++ به C#

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
    سلام
    منو ببخشید پا برهنه میام وسط سفره ولی میتونم بپرسم چرا vc++ رو باvc# مقایسه میکنید

اصلا اینا در حیطه کاری هیچ ربطی به هم ندارن

vc++ نوشته شده برای تولید برنامه های سیستمی مثله درایور و سیستم عامل البته هر چند که همه کار میکنه ولی...

c# هم نوشته شده برای کارهای اتوماسیون اداری و ایجاد روند کار و از این چیزا مثلا اگه یه شرکت بخواد یه برنامه برای پرداخت حقوق کارمندا بده و کنترل و شرح وظایف و ... کارمندا اگه عقل درست حسابی داشته باشه باید با c# بنویسه چون به قولی c# برای این کار optimize شده یا بهینه شده

ولی اگه کسی خواست برای دستگاهش درایور بنویسه دیگه نیمتونه با c# بنویسه چون C# اصلا وابسته به فناوری .net و نمیتونه مستقل از اون کار کنه و در کل هیچ کار سیستمی مطلوب ازش برنمیاد علاوه براینکه چون برای کار دیگه ساخته شده سرعتش نسبت به c++ کمه ولی برای کار اداری اگه با c++ نیاز باشه که چرخ اول طراحی باشه c# موتور و سوخت رو هم داره و ماشین توی دندست فقط پا رو از رو کلاج وردار

در کل اگه میخواید توی زمینه الکترونیک کار کنید C++ اما ما تو ایرانیم و حال و حوصله تعطیل همه با vb کار میکنن اما اگه میخواین اتوماسیون اداری کار کنید
    c# چون به هر حال c# عزیز در دونه مایکروسافته و امکاناتی رو بهش داده که هیچ چیزی توان مقابله باهاش رو نداره در ضمن اگه پیگیر باشید همه زبانهای برنامه نویسی مال مایکروسافت دارن شبیه به هم میشن با .net و با این بهایی که به c# داده میشه حتما تا چند سال دیگه فقط c# رو داریم و c++ هم میشه برنامه تخصصی مایرکسافت که فقط توی خودش استفاده میشه برای ایجاد سیستم عامل
    سلام
    علی آقا ورودت رو به سایت خوشامد میگم.
    شما که داخل یه تاپیک میای خب همه ی پستا رو بخون.
    من تو همون پست اول تاپیک گفتم برای بازی سازی میخوامش .
    به هر حال ممنون که توه کردی.
    با VC++ .net  کار کردی؟
    من الان تقریبا به جوابی که میخواستم رسیدم.
    ولی اگه در مورد کد های کنترلنشده توضیح بیشتر از اونی که میدونم داری و یا دلایل دیگه ی تفاوت سرعت زیاد این دو زبانو میدونی بفرما ما میشنویم.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

والا چی بگم من خودم خیلی برنامه نویسی در سطح بالا بلد نبستم ولی چون خیلی کلنجار رفتم یاد بگیرم واقعیتش vc++ یک آرمانه
      ولی بدلیل پیچیدگی بی حدش و این که رفرنسهای مناسب توی اینترنش معمولا پولی هستن و از همه مهمتر توی دانشگاه از پایه مشکل داریم و چندان حال و حوصله این پیچیدگی رو نداشتم

و مهمتر از همه اینکه تابحال کارم جایی گیر نکرده مشکلم رو با vb.net2 حل کردم vc# هم عالیه ولی هر دوی اینا سرعتشون واقعا پایینه چون موقعی که یه برنامه تحت .net رو بازمیکنید کل .netframwork بالا میاد و فایل exe اینا محتوی کدی شبیه به اسمبلی به نام il هست و این il متدهایی در .net رو صدا میکنه فایل exe در یک لایه بالاتر قرار گرفته و .net به سیستم دستور میده ولی c++ مستقیما به سیستم دستور میده پس یه لایه پایین تره

در ضمن سرعت بستگی به کاری که ما میخوایم انجام بدیم داره برای کار ما همینا زیاده مثلا اگه میخواین با rs232 کار کنید ایرادی پیش نمیاد ولی اگه میخواید با اسلاتهای pci کار کنید دیگه ... :cry2:
      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

من که میگم وقتی c++ رو به معنای واقعی ردیف شدی ادامه ی کارت (اگه داری نرم افزار میخونی )آ‌به طور ارمانی باید VC++ باشه چون بعداز c++ نیتیو به نظرم اگه بریم c#بخونیم ب خودمون ظلم کردیم. (البته بازم تاکید میکنم که اگه دارین نرم افزار میخونین و نمی خواین به وضع موجود نر مافزار تو بازار کشورمون بسنده کنین.

علی آقا بازم ممنونم . توضیح خوبی بود.
        در مورد بحث تاپیک تا حالا چیزهایی که گفته شده سر کنترلی هست که .net محض امنیت رو برنامه ها داره که البته کندی و سهولت بیشتر رو هم بهمراه داره .
        اگه کسی بازم چیزی غیر از این داره ممنون میشم عنوان کنه. گرچه همین دلیل خوبیه برا سوئیچ کردن از C# به VC++ .net .
        بر همین اساس با نتایجی که تا حالا گرفتم تا حالا تصمیمم رو خوندن VC++ هست که باید یه کتاب خوب براش گیر بیارم.
        کسی غیر از دیتل چیز بهتری میشناسه بگه.
        کسایی هم که VC++ کار کردن ، خواهش میکنم خودشونو معرفی کنن.
        :applause: :applause:
        Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام دوستان

کسی میدونه که اگه تو VC++ .net از .net استفاده نشه (حالا در صورت امکان و به صورت آرمانی) بازم MSIL داخلش هست یا کدهاش اسمبل شده هست؟
          منظورم اینه که آیا میشه از VC++ .net به جای VC++ 6.0 و با همون سرعت استفاده کرد؟

دیدگاه

در واقع برنامه نویسی C++ در حال حاضر به طور کلی دوتا نسخه یا روش داره: یکی ISO / ANSI C++ یا Native هست که قدرتمند ترین نوع برنامه نویسی هست و برای مواردی که کارآیی های بالا لازم هست بهترین گزینه هست، مستقیما با سخت افزار در ارتباط هست و سرعت به مراتب بالا تری داره، ضمن اینکه روی نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز اجرا میشه. اما برنامه نویسی اون مشکل تر هست و دقت بیشتری نیاز داره.
            نوع جدیدتر Managed یا مدیریت شده یا C++ / CLI هست که یک محیط Runtime به نام CLR فراهم میکنه و در واقع وابسته به .NET هست، توی این برنامه نویسی شما از پیچیدگیهای Native راحت میشید اما دیگه مستقیما با سخت افزار در ارتباط نیستید و به .net هم وابسته میشه کار و کارآیی و سرعت هم پایین تر میاد. برای استفاده و برنامه نویسی مدیریت شده شما به نصب .net احتیاج دارید.
            شما قبلا برنامه نویسی .net رو اصلا نداشتید و از زمانی که این روش برنامه ریزی به وجود اومد به بعد ( سال 2001 ) نسخه های بعدی VC++ با نام .NET اومدند اما در واقع شما با اونها میتونیدهم به صورت Native برنامه بنویسید هم مدیریت شده، منتهی باید مشخص کنید که کدوم رو میخواید استفاده کنید. این دوتا کاملا از هم جدا هستند.
            یک مقایسه مختصر: در برنامه نویسی Native شما کارآیی به مراتب بالا تری دارید و کمتر نیازی به منابع سخت افزاری دارید اما دو تا مشکل عمده هست یکی پیچیدگی بیشتر هست و دیگری وابسته بودن به پلتفرم ویندوز ( که البته برای حل دومی راه حل هایی هست ) در برنامه نویسی مدیریت شده شما مزیت قابل حمل بودن رو دارید یعنی روی هر سیستمی که CLR داشته باشه میتونید برنامه رو اجرا کنید اما اجرای شما کندتر هست و به منابع سیستمی بیشتری هم نیاز دارید. معمولا برای پروژه ها و برنامه های بزرگ و اساسی که کارآیی بالا لازم هست از Native استفاده میکنند و بهتر جواب میگیرند، بازی سازی هم از این مقوله مستثنی نیست ( اگرچه با Managed هم میشه خیلی خوب کار کرد اما قابلیت برنامه نویسی C++ در حالت Native رو نداره )
            در حال حاضر VS 2008 این امکان رو به شما میده که از هر دو شیوه گفته شده استفاده کنید ( جدا از هم ) شما باید مشخص کنید که تصمیم دارید پروژه رو به صورت مدیریت شده طراحی کنید ( وابسته به .NET ) یا اینکه از Native ( مثلا win32 یا MFC ) استفاده میکنید.
            در ضمن این نکته رو بگم که اینطور که خیلی از دوستان گفتند و حتی از خود مایکروسافت بیان شده برنامه نویسی C++ / CLI که روشی هست برای ارتباط و استفاده از .Net در مقابل زبانهایی مثل C# .NET مشکلاتی داره و اون کارآیی ها رو نداره، دلیلش هم این هست که مایکروسافت با اضافه کردن یکسری امکانات غیر استاندارد به C++ اومده این امکان رو براش فراهم کره که با .NET ارتباط برقرار کنه و یه جورایی دگرگونش کرده اما زبانی مثل C# از ابتدا برای ارتباط با .NET طراحی شده و هیچ مشکلی نداره و از لحاظ قابلیت های ارتباط و استفاده از .NET بهتر از C++ / CLI جواب میده.
            خود مایکروسافت در این باره گفته: " کاربران انتظار نداشته باشند کاری که قبلا توسط سایر زبانها انجام پذیرفته ( C# و VB )، حتما و فورا برای C++ / CLI نیز انجام شود.
            منابع: کتاب Beginning Visual C++ 2008 نوشته Ivor Horton's و انجمن برنامه نویسان پارسی زبان
            --------------------
            پس در واقع به این سوال های پست آخر شما میشه اینطور جواب داد:
            به هر حال شما یا بیاد از Native استفاده کنی یا از Managed، اگر از Native استفاده کنی سرعت و کارآیی به مراتب بالا تری خواهید داشت و به .NET هیچ وابستگی ندارید. اما اگر میخواید از .NET بهره ببرید بهتر هست از C# .NET استفاده کنید که به مشکلی هم بر نخورید، ضمن اینکه تا اونجا که من اطلاع دارم مایکروسافت هیچ تعهدی نداده که C++ / CLI رو در سالهای بعد پشتیبانی کنه اما Native یا همون ISO / ANSI C++ رو گفته با تکنولوژی به روز میکنیم و تا به حال هم کرده و همچنان در طراحی پروژه های بزرگ کارآیی رو داشته. برای بازی سازی من پیشنهاد میکنم شما حتما برنامه نویسی ISO / ANSI C++ که همون Native هست رو کار کن ( فکر کنم win32 بیشتر لازم داشته باشید تا MFC )
            جواب سوال دوم این هست که شما اگر با VC++ 2008 کار کنی هم این امکان رو داری که پروژه های C++ / CLI یا همون VC++ .net رو کار کنی هم اینکه از ISO / ANSI C++ استفاده کنی، کلا این دوتا سیوه های اصلی برنامه نویسی C++ هست که برای بازی سازی و پروژه های بزرگ ما نیاز داریم از Native استفاده کنیم تا سرعت و کارآیی بهتری داشته باشیم. اگر هم این روش برامون پیچیده هست و میخوایم کار راحت تر بشه و از امکانات .net استفاده کنیم بهتر هست که C# . net رو یاد بگیریم برای اینکار.
            پیشاپیش از غلط های املایی و نگارشی معذرت خواهی میکنم فرصت بازخوانی ندارم
            موفق باشید

از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
            هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
            اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
            اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
            شاد و موفق باشید

دیدگاه

در حال حاضر VS 2008 این امکان رو به شما میده که از هر دو شیوه گفته شده استفاده کنید ( جدا از هم ) شما باید مشخص کنید که تصمیم دارید پروژه رو به صورت مدیریت شده طراحی کنید ( وابسته به .NET ) یا اینکه از Native ( مثلا win32 یا MFC ) استفاده میکنید.
              سلام
              ممنون study جان
              این قسمتش رو نمیدونستم. جالب بود/
              راستی این کتاب هورتون مال 2008 فارسیه؟
              لینک داری بدی؟ اگه کتابه قیمتش چنده. چد صفحه ست. چد جلدیه. اتشارات کجاست؟
              من 2005 شو بصورت الکترونیکی انگلیسی دیده بودم . با دیتل مقایسه کردم برا دیتل بهتر بود. (از کتاب هورتون زیاد خوشم نیومده بود )
              این ورژن جدیدشو نمیدونم چطوره.

دیدگاه

سلام عابد بابازاده عزیز
                خواهش میکنم کاری نکردم.
                کتاب 2008 هورتون که من دارم هم مثل 2005 شما الکترونیکی و انگلیسی هست، از پایه شروع کرده و هر دو روش برنامه نویسی C++ / CLI و ISO / ANSI C++ رو توضیح داده ( البته CLI رو خیلی بیشتر ) و در کل دارای 1394 صفحه هست. مزیتی که نسبت به سایر کتاب ها داره در واقع این هست که از VC++ 2008 استفاده کرده و از این لحاظ به روز هستید و مشکلی نخواهید داشت ضمن اینکه در حین یاد دادن برنامه نویسی ریزه کاریها و نکات مربوط به VC++2008 رو تا حدودی گفته و شما حداقل اگر مطالب برنامه نویسیش هم نخواید استفاده کنید میتونید از توضیحاتی که در بین مباحث مختلف در مورد خود VC++08 داده شده استفاده کنید.
                در کل به نظر من هر کدوم از کتاب ها مزایا و معایب خاص خودش رو داره و در هر کدوم نکاتی هست که دیگری نداره و اگر بخوایم فقط به یکی اکتفا کنیم و بقیه کتاب ها رو کلا بزاریم کنار خیلی اطلاعات مفید از دست دادیم.
                این کتاب رو متاسفانه یادم نمیاد از کجا دانلود کردم اما تا اونجا که یادم هست توی Google داشتم دنبال کتاب C++ میگشتم که این رو پیدا کردم حجم خود فایل PDF به تنهایی 16.5 مگابایت هست که من کمپرس شده اون رو با حجم 8.76 مگابایت دارم، متاسفانه اینجا اینترنت پر سرعت ندارم و نهایت سرعت اتصال من 31.2 هست و قطعی هم داره و مشکل هست که Upload کنم وگرنه همین حالا خودم Upload میکردم، فکر میکنم اگر کمی بگردید به راحتی پیدا بشه اما باز هم اگر موفق نشدید گیرش بیارید اطلاع بدید تا ببرم از جایی Upload کنم.
                موفق باشید
                از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                شاد و موفق باشید

دیدگاه

درود به همه دوستان عزیز
                  ببخشید دیر شد، کتاب هورتون رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
                  http://eketab.persianblog.ir/post/393/
                  کتابهای خوب دیگه ای هم توی این وبلاگ هست که احتمالا به درد بخوره.
                  شاد و موفق باشید
                  شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان
                    راستی اگه یه کدومتون یه کتاب فارسی در مورد ++visual c پیدا کرد لینک بده.
                    چون اصلا پیدا نمیشه.

دیدگاه

در یک کلام اگر میخوای فقط برای ویندوز بنویسید از directx استفاده کن.
                      اگر میخوای برنامه ات cross platform باشه از opengl استفاده کن.
                      opengl هم سخت تر از directx هست و c هم زبان قدیمی نیست و در بیشتر جاها از #C بیشتر کارایی دارد.
                      در آخر هم خوشحال شدم که تاپیک ما را در برنامه نویس پیشنهاد دادید(البته من دیگه eca ای شدم!)

پیروز باشید.
                      ZILLION electronic team با مدیریت رئیس تالار ARM
                      تاپیک برنامه نویسی گروه:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23410.0
                      ------------------------
                      اگر پرسش برنامه نویسی داشتید،خوشحال میشم کمک کنم:
                      http://www.aminsharifi67.blogspot.com

دیدگاه

سلام دوستان
                        ای بابا امین جان مارو با خاک یکسان کردی که. من اینا رو میدونم. فقط می خواستم دو تا زبانو باهم مقایسه کنم و اینکه میگن VC++ سخته چیه دیگه.
                        که خوشبختانه فهمیدم که: کسایی که از VC++ میترسن همونایین که از رفتن تو عمق C++ میترسن. چون دنباله ی حقیقی و درخور C++ همون VC++ هست ، نه C# و هر چیز دیگه ای. من که علاقه ی زیادی به c++دارم و از این بابت خدا رو شکر میکنم.
                        و مطمئنا هم نگفتم که c++ ضعیفه . چون داخل لینوکس از همین زبان های پایه ای برای برنامه نویسی استفاده میشه. ما هم از دور دستی بر آتش داریم.

حالا یه سوال متفرقه . دوستان کی با STL کار کرده و وارده؟ ( STL نه SDL)

دیدگاه

پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
                          سلام دوستان
                          ای بابا امین جان مارو با خاک یکسان کردی که. من اینا رو میدونم. فقط می خواستم دو تا زبانو باهم مقایسه کنم و اینکه میگن VC++ سخته چیه دیگه.
                          عابد جان ببخشید اگر چیز ناراحت کننده ای گفتم.
                          من خودم زبان اصلی یم #C است،و به توانایی هاشم ایمان دارم و میدانم دلیل اینکه دات نت cross platform نیست خود ماکروسافت هست نه ذات دات نت.اصولا مقایسه framework با language باطل است.
                          نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
                          که خوشبختانه فهمیدم که: کسایی که از VC++ میترسن همونایین که از رفتن تو عمق C++ میترسن. چون دنباله ی حقیقی و درخور C++ همون VC++ هست ، نه C# و هر چیز دیگه ای.
                          کی چنین حرفی زده؟اصلا میدونید بیشتر هسته های لینوکس با C نوشته شده اند نه ++C؟
                          به هر حال چیزی که من تابحال فهمیدم اینست که ببینیم target device ما چی هست بعد زبان برنامه نویسی را انتخاب کنیم. به هر حال دات نت برای هر زبانی باشد با ++C فرق دارد.
                          عابد جان منم به شما پیشنهاد میکنم که بجای اینکه بحث کنید که کدام زبان بهتر است،وقت خود را روی مطالعه زبان ها بگذارید.(پ.ن:منم اول PHP خوندم بعد رفتم سراغ ASP.net، حالا هر کسی بگه ASP.net مزخرف است و PHP آینده خوبی دارد غصه نمیخورم،چون هر دوتاش رو امتحان کردم و خودم انتخاب کردم) و اگر هدفت دات نت نیست هیچ وقت سراغ visual studio نرو.
                          --------------------
                          در آخر هم ببخشید اگر یکم بحث را به حاشیه بردم،دلیلش اون عنوان تاپیک خودتون بود.
                          تاپیک برنامه نویسی گروه:
                          ------------------------

دیدگاه

سلام دوستان
                            ببین امین جان
                            من اصلا نگفتم c بده. اصلا جمله ی من یه چیز دیگه بود. یه بار دیگه بخون میبینی.
                            خود لینوس تروالدز هم لینوکسو با C توسعه داد. در این قسمت بحثی وجود نداره. تازه شما تو کدوم قسمت حرفم C رو دیدی ، من نمیدونم. :mrgreen:
                            منم منتظر نیجه ی تاپیک نیستم. تازه اگه این تاپیک زده شده نتیجه شو فقط من نمی بینم و البته اگه میبینی اینقدر طول کشیده نشون دهنده ی این نیست که من دنبال نتیجه شم که بعد کارمو شروع کنم. به هر حال اوضاع زندگی میگذره. بحث سر این مساله چندان هم کم ارزش نیست. چون لااقل اگه شما بلد باشی ، وقتی اینجا وقت میذاری کسای دیگه ای که به این تاپیک سر میزنن میانو از نتیجه ی صحبتای شما استفاده میکنن .
                            نمی دونم شما تو لینوکس برنامه می نویسی یا نه .ولی دات نت هیچ مشکلی با لینوکس نداره و همین الانم شما میتونی با دات نت تو لینوکس برنامه بنویسی . ( mono project)
                            کسی در مورد تقابل c++ و دات نت صحبت نکرده ، از طرفی میبینی که VC++ دات نت هم داریم.
                            شما همون پست اولمو دوباره بخونی میبینی که اصلا بحث سر اینا نبوده ، گرچه لابلای بحث اصلی مطرح شده.
                            به هر حال همه میدونیم که هر زبانی میتونه برا کاربرد خاصی بدرد بخوره و کسی نمیتونه بگه مثلا من با جاوا تو همه ی موارد براحتی vc++ کار میکنم و بالعکس. البته میدونم شما این رو هم میدونی.
                            آخه میدونی. الان تو اینترنت هر جا بری اکثرا این نظرو دارن که ویژوال c++ سخته. ولی هیچ کدومشون نگفتن برا چی سخته و برا کی سخته. همین موضوع ابهاماتی رو برام بوجود آورده بود.
                            به هر حال شاید کسای دیگه ای سوالاتی داشته باشن ، ولی من چیزایی که میخواستم بدونم رو فهمیدم.

دیدگاه

پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

سلام آقا عابد عزیز
                              من SDK مونو را سال پیش دانلود کردم ولی هنوز بدردم نخورده،و مطمئن هستم اگه روزی بدردم بخوره ازش استفاده نمیکنم!.
                              اگر شما توی مستندات خود مونو مطالعه فرمایید و باهش هم کار کرده باشید میبینید که دات نت 2 هم بزور پشتیبانی میشه و به این دلیل که متن دات نت مخفی هست از روش مهندسی معکوس به توابع دات نت رسیده اند.(حالا ما compact و micro هم در نظر نمیگیریم!).
                              در حالی که الان دات نت 3.5 اومده(بدون سرویس پک 800 مگابایتیش).
                              در ضمن این سیاستی که ماکروسافت درپیش گرفته هست و هر روز IDE خودش رو قوی تر میکنه،بعید است شرکت سومی بتواند IDE شبیه آنرا بسازد.
                              دوست من بیشتر واژه ++VC برای ++VC دات نت بکار میبرند.
                              ++C یک مدل بیشتر ندارد که معمولا با پیشوند ANSII یا ISO بکار برده میشود و کامپایلر های متن باز زیادی هم برای آن وجود دارد که اکثرا تحت مجوز GNU هستند.
                              ---------------------
                              اینجا را بخون،خیلی دیدت باز تر میشه:
                              http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=128721
                              در آخر عابد جان ببخشید اگر یکم لحنم تند بود،شاید به این علت اینجوری نوشتم چون خیلی دیدم که برنامه نویسان در ایران بجای آنکه به مطالعه زبان ها بپردازند به تحلیل آنها میپردازند،و بالای 80 درصد آنها حتی یک ساعت هم با زبان مورد نقدشان، کار هم نکرده اند.
                              در اینجا از دوباره بحث های تکراری امنیت و سرعت شده است.حالا سوال من اینست که :
                              1)امنیت چیست؟،و دات نت به چه دلیل امنیتش زیاد هست یا کم؟
                              2)سرعت دات نت چقدر کمتر از سرعت native است؟(لطفا اگر آمار های unit testing یا pressure testing را دارید بگویید)،و در کدام پروژه یتان این سرعت پایین دات نت برای شما مشکل ساز بوده است؟
                              استاد بابازاده گرامی خود شما هم برنامه نویس هستید و آشنا با جو برنامه نویسان به خاطر همین اینجوری پست زدم،چون میدونم شما استاد من هستید و من هم باید خیلی چیز ها رو از شما یاد بگیرم،من هم هیچ ادعایی ندارم و کوچیک تمام برنامه نویس هایی هستم که اینجا تشریف دارند،امیدوارم بتونم دوست خوبی برایتان باشم و خیلی چیزها از شما سروران و بزرگان یاد بگیرم

پیروز باشید
                              تاپیک برنامه نویسی گروه:
                              ------------------------

دیدگاه

سلام
                                امین جان
                                راستش من به هر کی که جدید عضو سایت میشد ، یه خوشامدی میگفتم.
                                ولی مثل اینکه این بحث چون داغ بوده فراموش کردم. امین جون  به سایت اکا خوش اومدی. خوشحال میشیم که فعالیت خودتو اینجا ادامه بدی تا ما هم از علم شما فیض ببریم.

در مورد پروزه ی مونو باید عرض کنم که هر کدوم از تبدیلات کامپایلر یا قاب کاری همواره نواقصی داره . ولی از هیچی که بهتره . تازه اگه بخوان کل قاب کاری 2005 رو هم پیاده سازی کنن اونور نمیشه که برا همه ی برنامه ها portability حفظ شه. به هر حال این میتونه یه آینده ی روشن تری رو برای برنامه نویسای لینوکس رقم بزنه. گرچه نظر من اینه که نیازی به این نیست که دقیقا تمام قاب کاری دات نت باید عینا ساپورت شه ، ولی چون این پروژه نوپاست در اینده میتونه پیشرفت های قابل قبول تری داشته باشه.
                                اگه اونا بخوان از یه پدیده ی غیر اپن سورس تقلید کنن (اونم نه الگو بگیرن) مسلما همواره عقبتر از ارائه دهنده های اون پروژه ن . چون ارائه دهنده هش از تمام خم و راستی های کارشون باخبرن . اینا ت بیان لم کارشونو دست بگیرن اونا میرن ارتقاش میدن. دیگه وقت برای پیاده سازی هم حتی نمی مونه.

برنامه نویسان در ایران بجای آنکه به مطالعه زبان ها بپردازند به تحلیل آنها میپردازند،و بالای 80 درصد آنها حتی یک ساعت هم با زبان مورد نقدشان، کار هم نکرده اند.
                                متاسفانه این درسته .  :cry:

در ضمن استاد خودتی.  :mrgreen: ما اوچیکتیم.
                                راستی، میگم شما خودت جوابای سوالاتو خودت بده تا ما هم یاد بگیریم.  :mrgreen:

تازه در مورد عنوان تاپیک هم باید عرض کنم که منظورم این بود که این عنوان سوالیه.
                                یعنی با وجود اینکه این همه عنوان میشه که VC++ سخته باید دلیل خاصب برا خوندنش پیدا بشه (البته برا من) با کاربردی که ممکنه برام داشته باشه ، باید یه برتری خاصی نسبت به C# توش پیدا کنم که اونو ادامه بدم. .  :rolleyes: الانم زیبا ترین خصوصیتی که تو VC++ هست اینه که کاملا شبیه C++ هست. برا همینه که بشدت بهش علاقمند شدم
                                البته فعلا بصورت هدف درازمدت اونو در نظر دارم و باید C# رو بخونم . چون زبان زودبازده تری هست و بطریقی برا برنامه نویسی DB خیلی مناسبتره تا VC++
                                خب موفق باشی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X