اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویندوز یا لینوکس مساله این است .

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویندوز یا لینوکس مساله این است .

آقای بیل گیس و مدیر یکی دیگه از سیستم عامل ها (فکر کنم مکینتاش رو میگفت) باهم کار میکردن . ایده اصلی ویندوز مال شرکت مکیناش هست که بیل گیس اون رو کش رفته و بعد با حمایت خفن یک عده :eek: تونست به نام خودش و شرکتش به ثبت برسونه.
    از این حرف ها زیاد گفته میشه
    مکینتاش خودش یه سیستم عامل عالی هستش و سخت افزار خاص خودش رو میخواد ( کامپیوترهای شرکت apples سیستم عامل مکینتاش رو بکار می گیرند )
    ویندوز و مک اصلاً با هم قابل مقایسه نیستند اگر ایده ویندوز توسط مسولین مک می بود اون وقت آثاری هر چند ناچیز از ویژگی های ویندوز باید تو مک آشکار می شد :rolleyes:

نکته مهمی که شاید کسی براش مهم نباشه به جز کسانی که با سیستم های نظامی سرو کار دارن اینه که یه سیستم جاسوسی برای همون یه یک عده در قسمت kernel ویندوز هست که ابدا امکان برداشتنش هم نیست. رسما جاسوسی میکنه. خلاصه اینکه دنیای سیاست به دنیای اقتصاد و ... گره خورده و اگه یه فردی موفق هست عامل موفق بودنش فقط هوشش نیست چیز های دیگه هم هست.
    بله این امکان رو نمیشه رد کرد همون طور که نمیشه بصورت صد در صد تاییدش کرد
    اکثر محیط های نظامی از سیستم عامل های اختصاصی استفاده می کنند نه صرف ویندوز یا لینوکس ، سیستم عامل هایی که حتی ما اسم شون رو هم نشنیده ایم :agree:

در مورد سیستم های نظامی یه چیز رو هم باید بهتون بگم
    حدود 60 الی 70 درصد شاید هم خیلی بیشتر از علم دنیا در هر زمینه ای در "وزارت دفاع ایالات متحده" تولید شده اونم علمی که 10 یا 20 سال یا شاید هم زیاد تر
    توسط خود امریکا استفاده شده و بعدش بصورت عمومی در همه جای دنیا منتشر شده و دیگر کشورها هم ازش استفاده کرده اند پس اگه امکان وجود جاسوسی
    رو بخوایم بررسی کنیم باید به خیلی جاها و خیلی چیزا ها مشکوک بشیم اینم اصلاً جای تعجب نداره وقتی یه کشور میاد تمامی نخبه های دنیا رو که تو کشورهای
    خودشون بهشون اهمیت نمیدن رو جمع میکنه و بهشون امکانات در حد غیر قابل تصور میده و بعدش میاد بودجه های کلان برای پروژه های علمی میذاره ( بودجه های
    نجومی رو میگ ها مثلاً جمع بودجه وزارت دفاع ایالات متحده امسال حدود 740 میلیارد دلار :eek: بوده که حدود 160 میلیارد دلار اون رو همین دموکرات هایی که ایران
    سنگشون رو به سینه میزد و توی انتخابات برنده شدند وضع کرد اونم در اولین اقدامش این 160 میلیارد دلار تقریباً برابر میشه با مجموع بودجه وزارتهای دفاع کشورهای
    ایران+روسیه+چین+هند :eek: در طی امسال حالا ببینید 740 میلیارد دلار یعنی چی ؟ ) منظورم اینه که با همچین قدرت علمی و اقتصادی ما حتی باید
    به دیوارهای وزارت دفاع خودمون هم جهت جاسوس بودن شک کنیم )

ولی بحث ما سر مصارف نظامی و اینا نبود بلکه بحث سر کاربرای ساده بود
    از ماست که بر ماست !

دیدگاه

دوستان عزیز، با هم مهربان باشید و به جای دعوا، گفتمان کنید

حالا که بحث به اینجا کشید، من حاضرم وقت بزارم و به عنوان یه کارشناس، هردو os رو امتحان کنم

پس طرفدارای بیلی و اش یه دی وی دی VISTA Ultimate - Edition 64-bit و طرفدارای لینوکس هم یه دی وی دی Debian به من بدن تا جفتشو در اسرع وقت تست کنم و نتایج رو بدون غرض ورزی همینجا بزارم!

اون وقت دیگه میتونیم با خیال راحت به جنبش نرم افزاری تولید علم مشغول بشیم و تو دهن امریکا بزنیم

حرف درمورد این os ها زیاده و باید سر فرصت در مورد کاراییهای هرکدوم مفصل صحبت کرد

فقط اینو بگم که منم با اینکه لینوکسو خیلی دوست دارم، ولی همچین توش راحت نیستم
      شاید به خاطر اینکه خیلی سوراخ سنبه هاش زیاده و واسه من که با داس و وین بزرگ شدم، یه مقدار بینظم و نامرتب
      الآنم که نگاه میکنم وین خیلی قابلیتهای زیادی داره که ما با اون آشنا نیستیم، دستورات cmd prompt و scripting خوبی داره
      ولی به نظز من تو کارای صنعتی و سرورای شبکه، آینده مال لینوکسه. وین هم واسه کارای خونگی و دفتری مناسبه
      شما میتونی تو یه fpga لینوکس بوت کنی(صد البته منظورم FC و RedHat و SuSE و اینترفیس گرافیکیشون نیست) و دیگه زحمت os نوشتن واسه fpga رو نکشی. کاری که Embedded Linux براتون انجام میده، ویستا نمیتونه انجام بده! ولی کاری که وین انجام میده رو انواع دیگه لینوکس میتونن انجام بدن
      صحبت زیاده، مخصوصا سر اینکه رابط گرافیکی لینوکس و ویندوز هردو کپی مکینتاش هستن، ولی خوب به نظر من نظم و دقتی که وین داره رو لینوکس نداره

درهرصورت باز هم من حاضرم os های محبوب شمارو تست کنم

یه شعار هم هست که من خیلی باهاش حال میکنم، اونم اینه: !? In the world that has no fences or walls, who needs Gates or Windows

dvd یادتون نره
      {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Karim

دقیقاً
        من نمیدونم که چرا دوستان نمی خوان اینو قبول کنند
        سلام،
        نمی دونم شاید خیلی دیر جواب میدهم. اما تازه این موضوع رو دیدم.
        جناب کریم و امیر علی ، شخصن هم با ویندوز کار کردم و هم با لینوکس. تغریبا از بیشتر جهات لینوکس برتری دارد. تنها عامل محدود کردن لینوکس : کار کردن 90 درصد برنامه ها با ویندوز است.

و چند تا نکته ی دیگه: اولا آقا محمد نگفت که بیل گیتس باهوش نیست گفته بود که فقط عامل هوش نمی تونه کسی رو به همچین جایی برسونه.
        شخصا در این مرود یه مقدار تحقیق کرده ام ، که الآن نمی تونم شرح بدم به دو علت ، اول اینکه خیلی وقت پیش بوده در نتیجه نمی تونم درست عین عبارات را بگویم، و حرف بدون منبع هم به درد نمی خوره. دوما باید برم غذا درست کن، آخه بین ترم دانشگاه غذا نمیده

خوب پس هم شما درست می گویید و هم آقا محمد. طبق تحقیقاتی که گفتم به غیر از هوش آقای بیل گیتس بزرگترین کمک که از هوش او هم کار ساز تر بود وزارت محترم دفاع آمریکا بود. بیل گیتس تنها شانسی که آورد این بود که رو مخ چند نفر کار کرد و یه پول اندکی بدست آورد و باقیمت اندک داس را خرید و هوش او اینجا به درد خورد که داس را گرافیکی کرد به نام ویندوز 3.1 و بقیه اش با وزارت دفاع بود.

خوب اصلا چرا بیل گیتس رو بگیم. آقا یه زره به تاریخ کشور خودمون برگردیم. رضا خان چه طوری شد رضا خان. آیا فقط هوشش بود. نه خیر حمایت کشور های بیگانه بود.
        رضا خان تنها کاری که کرد این بود که تو جنگ موقعی که شکست می خورد مثل سرداران دیگه سپاه رو به عقب نمی آورد بلکه به راست و چپ می برد.
        یعنی ایران که با روسیه در جنگ بود ، رضا خان هم مثل دیگر سرداران وقتی شکست می خورد عقب نشینی می کرد ولی به جایی که به عقب بیاید به چپ یا راست می رفت.
        خوب واضح است که خیلی باهوش تر از رضا خان هم بوده ، اما تنها عاملی که باعث شد رضا خان مقام اول کشور شود مقدار اندکی هنوش + مقدار زیادی حمایت قدرت های دیگه بود.
        خدا حافظ

دیدگاه

راستی این عکس هم خلاصه ای است از تحقیقات بنده در این موضوع

خدا حافظ

دیدگاه

خوب راستش به نظر من بزرگترین مزیت ویندوز، شهرت اون است و بزرگترین مزیت لینوکس حرفه ای و در عین حال رایگان بودن اون است و بزرگترین مزیت مک پز دادن به اون است (این آخری شوخی بود).
            محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
            آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

با سلام
              تاپیک خیلی قدیمی را بالا کشیدید!

این نظر من شاید خیلی خاص باشه ولی به نظرم یکی از بدیآ‌های (البته یکی از دهآ‌ها است) ویندوز Unix-like نبودن آن است. امروزه خیلی از سیستمآ‌عاملآ‌های شبیهآ‌ یونکس هستند ولی ویندوز ساختاری متفاوت دارد. حالا ممکن است کسی بگوید ساختار متفاوت داشتن که لزوما دلیل بدی نیست، این حرف کاملا درست است ولی ویندوز با متفاوت بودن خود ساختار خیلی جالبی هم ارائه نکرده است!

سیستمآ‌های شبیه-یونیکس: http://en.wikipedia.org/wiki/Unix-like
              من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X