اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جنگ بین ویندوزی ها و لینوکسی ها! (به همراه نظر سنجی).

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جنگ بین ویندوزی ها و لینوکسی ها! (به همراه نظر سنجی).

یه ماهی میشه ابونتو رو نصی کردم و دارم لذت میبرم
    برای اجرای نرم افزار ویندوز هم از wine استفاده میکنم
    فک نکنم به ویندوز برگردم
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
      یه ماهی میشه ابونتو رو نصی کردم و دارم لذت میبرم
      برای اجرای نرم افزار ویندوز هم از wine استفاده میکنم
      فک نکنم به ویندوز برگردم
      سلام
      ضمن عرض تبریک سال نو لطفا در رابطه با این wine توضیح دهید .
      تشکر .

دیدگاه

wine نرم افزاریه که توسط آن میتونید نرم افزار های ویندوز رو روی لینوکس یا مک نصب کنید
        من اونو از ابانتو استور دانلود کردم
        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

منم خیلی دوست داشتم لینوکس داشته باشم.ولی متاسفانه باید بگم اصلا به درد لپتاپ با گرافیگ بالا نمیخوره! چون نمیتونه کارت گرافیک رو کنترل کنه و سیستم بیش از حد گرم میشه و باتری لپتاپو داغون میکنه.
          البته راه حل هایی هست مثل نصب درایور کارت گرافیک و یه سری دستوراتی که تو ترمینال میزنیم و ... ولی آخرش به خوبی ویندوز نمیشه.
          یه چیزی هم بگم که اگه گرافیکتونATI هست که دیگه هیچی! اصلا اسم لینوکسو نیارین! مثل اینکه لینوکس دشمن ATI هستش :angry:
          دیگه عصبانی شدم مجبورم واقعیات رو بگم:
          :NO:
          حالا اینا به کنار ، به فرض که با این قضایا کنار اومدیم. تازه اول بدبختیه! مثل بچه آدم نمیتونید براش نرم افزار نصب کنید که! باید حتما اینترنت داشته باشین و همش در حال دانلود پکیج و این حرفا...
          اگر هم وضع دسترسی به اینترنتون ردیف نیست اصلا سراغ لینوکس نرین!چون بدون اینترنت حتی یه آهنگ هم نمیتونید باهاش پخش کنید. :angry:
          خیلیا میگن امنیتش زیاده و ویروس میروس و این چیزا حالیش نیست. ولی اصلا این لینوکس وجودش ویروسه! نشد یه روز ما بیایم پشت لینوکس بشینیم و یه ریپورت باگ جدید نبینیم.
          یکی نیست بگه آخه پسر خوب ، تو مملکتی که ویندوز چهارصد دلاری رو مفت نصب میکنی بعدشم کلی آنتی ویروس و نرم افزار مفتی براش هست. دیگه چرا لینوکس؟
          اینا مال اونوره که طرف چهارصد دلار پول نداره ویندوز بگیره میره لینوکس نصب میکنه و با تمام بدبختیهاش میسوزه و میسازه.

به نظر من لینوکس به درد کار های عادی و روزمره و کاربرهای عادی نمیخوره.
          بیشتر برای سرور و شبکه و اینجور چیزای خفن درست شده. مثل اوبونتو سرور یا مثلا هاست و اینجورچیزا

دیدگاه

راستش من هیچوقت نفهمیدم چه نیازی به لینوکس دارم ، که بخام از ویندوز برم به سمت لینوکس ، همشم برام گنگ بوده،
            ویندوز که همچی داره، هرکار که بخایم باهاش انجام میدیم، خیلی هم انعطاف داره .
            ولی چه خوبی تو لینوکس هست که دوستان میرن سراغ لینوکس.من که آخرش فکر نکنم بفهمم.
            یه راهنمایی میکنید؟
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

تو حالت عادی هیچ نیازی نیست مثل خیلی از غذا های خارجی که نخوردیم و هنوز زنده ایم

از لحاظ کاری (شغلی) کارهای مرتبط با شبکه ها سیستم های انترپرایز سیستم های امبد سیستم های ماهواره ای سیستم های فضایی سیستم های کوفت و زهر مار ... بدون توزیع های لینوکس تقریبا میشه گفت که با مریض در حالت کما فرق چندانی ندارن

شما به عنوان کاربر ببین چی کارتو راه میندازه از همون استفاده کن ولی بحث کپی رایت که ما تو ایران نداریم رو بهش فک کن

شما تو مودم adsl هم میتونی لینوکس پیدا کنی :rolleyes:

استفاده کردن یا نکردن به خودتون بستگی داره یک سری فواید داره یک سری معایب که هر کدوم تحت شرایط استفاده خاصشون توجیح پذیر میشن

ولی بحثای این تاپیک خیلی منحرف شده از بحث اصلیش زیاد حساب نکنید روشون
              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

لینوکس نقش بسیار مهمی در کشف «بوزونِ هیگز» ایفا کرد!

http://linuxreview.ir/1391/04/linux-crucial-role-in-discovery-of-higges/

یکی از نیاز هایی که میتونه کاربرا رو یه سمت لینوکس جذب کنه آزادیه :wow:

نمیگم ویندوز بده خودم از ویندوز هم استفاده میکنم، ویندوز همه چیز داره محدودیت داره، نقض حریم شخصی داره و خیلی چیزای دیگه داره، تا حالا لایسنس اگریمنت ویندوز رو خوندی؟

اگه درایور گرافیک ATI رو روی ویندوز هم نصب نکنیم تو مصرف توان و تولید حرارت دست کمی از لینوکس نداره
                از کرنل نسخه 3.11 AMD قسمت های مهمی از درایور گرافیکش رو آزاد کرد و به کرنل اضافه کرد پس دیگه تو لینوکس نیازی به نصب درایور باینری AMD نداریم
                من رو لپتاپ HP6190 با گرافیک AMD6770 مشکلی تو لینوکس ندارم موقعی که پردازش گرافیکی سنگین نداشته باشم کلاک GPU خودکار پایین میاد

http://azadrah.net/2013/06/amd-released-radeons-power-management-source-code/
                http://azadrah.net/2013/04/amd-released-its-video-acceleration-platform-source-code/
                یه چیزی هم بگم که اگه گرافیکتونATI هست که دیگه هیچی! اصلا اسم لینوکسو نیارین! مثل اینکه لینوکس دشمن ATI هستش
                اون سازنده گرافیکی که لینوکس باهاش دشمنه AMD نیست Nvidia هست که اون هم الآن سربه راه شده و مشکلاتش کم کم داره حل میشه

بد نیست که یه کم اطلاعاتمون رو بیشتر کنیم و قبل از هر حرف یا سوالی گوگل کنیم(اینجا گوگل یه فعل هست اسم نیست)

حالا اینا به کنار ، به فرض که با این قضایا کنار اومدیم. تازه اول بدبختیه! مثل بچه آدم نمیتونید براش نرم افزار نصب کنید که! باید حتما اینترنت داشته باشین و همش در حال دانلود پکیج و این حرفا...
                تو لینوکس برای نصب نرم افزار ها از مخازن استفاده میکنیم یکیج های نرم افزاری رو از سرور هایی توی اینتر نت میگیریم
                کسانی که که روش رو ابداع کردن فیلم با کیفیت بلوری رو آنلاین میبینن مشکلات فیلترنت رو به پای لینوکس ننویس

اگر هم وضع دسترسی به اینترنتون ردیف نیست اصلا سراغ لینوکس نرین!چون بدون اینترنت حتی یه آهنگ هم نمیتونید باهاش پخش کنید.
                من بدون اینترنت تو لینوکس مینت علاوه بر پخش آهنگ فیلم 3D هم میبینم

قوانین کپی رایت به ایران هم میرسه ویندوز 400 دلاری به ریال میشه .....
                شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

سلام
                  من هر دو سیستم عامل رو نصب کردم
                  چون که حوصله ی تایپ ندارم خیلی مقایسشون نمیکنم.
                  1.لینوکس برای اینکه نرم افزاری داخلش نصب بشه باید از چند راه نرم افزار روش نصب کرد بستگی به فرمت فایل داره و همین بد است چون مدت زمان نصب نرم افزار در لینوکس بسیار بالا تر از ویندوز است.
                  2.من لینوکس اوبونتو و مینت رو تجربه کردم. لینوکس مینت سرعت خوبی داره ولی ابونتو به دلیل محیط گرافیکی سنگین کند است.
                  3.یک بار با لینوکس داشتم کاری انجام میدادم در حین انجام کار اهنگ هم گذاشته بودم. وقتی که لینوکس هنگ کرد صدای آهنگ هم قطع و وصل میشد ولی ویندوز اگر هم هنگ کند همه جاش هنگ نمیکنه.
                  4.از نظر سرعت بالا آوردن هم ویندوز سر تره
                  5.برای افراد گیمر هم ویندوز خیلی سره
                  کلا من از لینوکس تجربه خوبی نداشتم دوباره برگشتم به ویندوز.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                    آخ آخ که چه جنگی بود توی پست های اول
                    عالی
                    اینطور که من برداشت کردم لینوکس برای کسیه که براش وقت می ذاره
                    برای همین کاربرای معمولی ویندوز که با ویندوز هم مشکل دارن و فقط در حد یه کار کوچیک (مثل کارمند ها) باهاش کار می کنن خب معلومه که اصلا به فکرشون نمی رسه که بیان لینوکس نصب کنن.
                    پس اگه واقعا می خواین برای لینوکس وقت بذارین و اونو یاد بگیرین اون موقع می تونین از لینوکس استفاده کنین
                    همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
                    لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
                    تایپیک های من:
                    حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
                    آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

سلام من بیشتر از ۲ ساله که دارم با گنو/لینوکس کار می کنم و اموزشش می دهم گنو/لینوکس بسیار ایمن و ساده است و با کسی دعوا نداره که بعضی دوستان اینجا جنگ را ه انداختند شمایی که دارید از ویندوزد می گید شما واسه یک نرم افزار شده پول بدید ؟ هرچی نرم افزاره دارید کرک می کنید؟ گنو/لینوکس نرم افزار ازاده کاملا رایگانه و لازم نیست بدزدینش (کرک کنید ) ایمنه و هیچ ویروسی روش اثر نداره هیچ ویروسی من این ها رو دارم با تجربه خودم میگم نرم افزار های زیادی داره که توی مخازنش هست و همه اون ها برسی شده و هیچ ویروسی نداره همه سوال هاتون رو بیاین توی انجمن اوبونتو بپرسید تا کامل متوجه بشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X