اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط nooria
    اون سلف 500 رو خودتون بپیچید . کاری نداره 15 دور سیم لاکی دور یه مداد
    خازناتونم پلی استر بهتره
    پل 4 آمپر وصل کنید.1 کم میاره.
    پشت پیزو به آب نخوره.
    سلام
    سلف 500 رو خودم پیچیدم و مابقی رو از این سلف های اماده (مقاومتی شکل) خریدم
    دیروز اومدم یه خازن 1000میکرو سافی گذاشتم ولتاژ خروجی شد 78 ولت حالا لرزش بیشتر شده ولی هنوز از بخار مخار خبری نیست. :sad:
    ترانزیستور مثل اتو داغ میشه :surprised: :cry2:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سعی کنید از سلف های مقاومتی استفاده نکنید و از سلف های سیم پیچ دار استفاده کنید

دیدگاه

سلام خدمت همه :bye. من تازه این مطلب رو دیدم ولی کل 25 صفحه رو خوندم . اول از همه یه خسته نباشید برای آقا مهران .
        حالا بریم سراغ مدار . بعضی از دوستان پیشنهاد دادن که از 555 استفاده بشه که ایده ی خوبیه ولی فقط یک مشکل کوچیک داره اونم اینه که اگر دیتاشیت 555 رو ببینید نوشته فرکانس کاریش 530 یا 560 (الان درست یادم نیست) کیلو هرتزه . البت تا 2 مگ میشه باهاش درست کرد ولی چیزی از موج زبون بسته نمیمونه و دیگه به کار ما نمیاد . در رابطه با تولید سیگنال باید بگم استفاده از میکرو بدترین روش ممکنه چون خیلی نویز قاتیشه که جدا کردن نویز خودش بساطی داره .
        یک خبر بد هم برای دوستانی که به این پیزو به چشم یک مدار دائمی نگاه میکنند : توی دیتاشیت عمر پیزوی 1.6 مگ 500 ساعت گفته شده که معمولا ماکزیمم عمر رو توی دیتاشیت می نویسن و با توجه به این نکته که همیشه توی بازار جنسای آشغالش هست :NO: پس بهتره زیاد امیدوار نباشید :angry:. و حالا یک پیشنهاد برای تغییر مدار و بهنه سازی : نمیدونم چرا دوستان اصلا به فکر استفاده از کریستال نیوفتادن :-? کسی دلیلش رو میدونه ؟ :-?? من گشتم و دیدم که کریستال 1600 کیلو هرتز موجوده .
        حالا دوستان طراح یک فکری بکنند تا از کریستال بشه به عنوان نوسان ساز استفاده کرد و انقدر به اون پیزوی بیچاره فشار نیاد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          با اجازه مهران عزیز

Q علامت ترانزیستور هست
          L علامت سیم پیچ و سلف یا همون COIL
          ممنون دست شما درد نکنه
          زندگی شما وقتی زیبا و شیرین خواهد شد
          که پندارتان،کردارتان و گفتارتان نیک باشد

"زرتشت"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasaee
            سلام خدمت همه :bye. من تازه این مطلب رو دیدم ولی کل 25 صفحه رو خوندم . اول از همه یه خسته نباشید برای آقا مهران .
            حالا بریم سراغ مدار . بعضی از دوستان پیشنهاد دادن که از 555 استفاده بشه که ایده ی خوبیه ولی فقط یک مشکل کوچیک داره اونم اینه که اگر دیتاشیت 555 رو ببینید نوشته فرکانس کاریش 530 یا 560 (الان درست یادم نیست) کیلو هرتزه . البت تا 2 مگ میشه باهاش درست کرد ولی چیزی از موج زبون بسته نمیمونه و دیگه به کار ما نمیاد . در رابطه با تولید سیگنال باید بگم استفاده از میکرو بدترین روش ممکنه چون خیلی نویز قاتیشه که جدا کردن نویز خودش بساطی داره .
            یک خبر بد هم برای دوستانی که به این پیزو به چشم یک مدار دائمی نگاه میکنند : توی دیتاشیت عمر پیزوی 1.6 مگ 500 ساعت گفته شده که معمولا ماکزیمم عمر رو توی دیتاشیت می نویسن و با توجه به این نکته که همیشه توی بازار جنسای آشغالش هست :NO: پس بهتره زیاد امیدوار نباشید :angry:. و حالا یک پیشنهاد برای تغییر مدار و بهنه سازی : نمیدونم چرا دوستان اصلا به فکر استفاده از کریستال نیوفتادن :-? کسی دلیلش رو میدونه ؟ :-?? من گشتم و دیدم که کریستال 1600 کیلو هرتز موجوده .
            حالا دوستان طراح یک فکری بکنند تا از کریستال بشه به عنوان نوسان ساز استفاده کرد و انقدر به اون پیزوی بیچاره فشار نیاد .
            این بوخور سرد هایی که تو داروخونه ها میفروشن هم از همین پیزو استفاده کردن حداقل هم 5 سال کار میکنه میشه بگید دیتا شیت رو از کجا گرفتید ؟؟
            اگه میتونید این جا اپ کنید ما هم ببینیم

دیدگاه

http://www.datasheetarchive.com/indexer.php?file=DSASW00250350.pdf&dir=Datashe ets-SW13&keywords=Ultrasonic+Water+Transducer& database=user-highscore#
              این دیتاشیتی که من دیدم :read:. راجب کریستال نظرتون چیه :-?؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasaee
                http://www.datasheetarchive.com/indexer.php?file=DSASW00250350.pdf&dir=Datashe ets-SW13&keywords=Ultrasonic+Water+Transducer& database=user-highscore#
                این دیتاشیتی که من دیدم :read:. راجب کریستال نظرتون چیه :-?؟
                ممنون از همه
                شرمنده دوستان...یک هفته ای بود که درگیر کارهای مختلف بودم و خیلی کم تونستم سر بزنم...
                خوشبختابه دوستان زیادی هستند که به سوالات دیگر عزیزان پاسخ درست میدن و نبود من اینجا احساس نمیشه.متشکر

خوب...
                و اما در مورد استفاده از کریستال 1.6مگ
                ایده خوبی هست...
                میشه کریستال رو در پایه بیس قرار داد و پیزو رو به کلکتور انتقال داد
                حالا فقط یه بحث میمونه و اونم اینه که کریستال 1.6 چطوری بایاس کنیم که راه بی افته !
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام دوستان
                  تازه بعد از دو روز تونستم این 26 صفحه رو تموم کنم
                  ببینید همتون به فکر ساختنید فقط . می خواید بسازید بدون داشتن اطلاعی از نحوه کارکرد ...
                  یکی بیاد اینجا یه توضیح کلی درباره خود این اسیلاتور و نحوه تولید موجش بده .. ببینیم اصلا این مدار چطوری کار می کنه ؟
                  موجی که میسازه سینوسیه یا مربعی ؟ ولتاژ صفر تا 48 رو به صورت دوبل 24 خروجی میده یه صفر تا 48 ؟
                  یه کم علمی ترش کنید ... من تازه شروع کردم به این مبحث رو ولی باور کنید یک هفتست دارم پیج ها رو میخونم . مخابرات می خونم و . . .
                  دوستانی که به فکر میکرو هستن بی خیال شن . اصلا راه نمی ده چون اولین تست من با میکرو و ماسفت بوده .. مگر اینکه بخوایین ARM استفاده کنید .
                  555 هم که فرکانش جواب کار رو نمیده .. ولی میشه از یه سری 555 ها استفاده کرد که CMOS هستن . شاید اونا جواب کار رو بدن . .
                  من به فکر اسیلاتور کول پیتس به صورت بیس مشترک هستم ... یه نوسان ساز با 2N2222 به صورت بیس مشترک با یه ماسفت به عنوان قدرت ..
                  با میکرو کار نوسان سازی رو انجام دادم ولی چون ورودی ماسفت مقاومتش خیلی بزرگه فرکانس تو 200 Khz دیگه فرمش رو از دست میداد ..(تطبیق امپدانس)
                  یکی از دوستان بیاد این مدار رو کامل تشریح کنه تا بدونیم چه جوری باید این کار رو ادامه بدیم . . . . .

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

اصلا راه نمی ده چون اولین تست من با میکرو و ماسفت بوده
                    مگه ماسفت رو میشه با میکرو راه اندازی کرد؟(بدون درایور)

دیدگاه

الان یک سوال برام پیش اومد . دعوا نکنید!
                      الان این پیزو که نوسان تولید میکنه . خودش تو اب میلرزه و آب بخار میکنه؟یعنی سطحی که صاف و برجستگی نداره تو آب است؟
                      الان اگه ما بجاش یک کریستال بزاریم یعنی چیو تو آب بزاریم ؟
                      الان من یک پیزو دارم که مال یک اسباب بازی قدیمی بود اونو بکنم برای این کار خوبه؟
                      بدون الان : کار این ترانزیستور تو مدار چیه ؟ قطع و وصل؟
                      شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
                      [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
                      [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                        الان یک سوال برام پیش اومد . دعوا نکنید!
                        الان این پیزو که نوسان تولید میکنه . خودش تو اب میلرزه و آب بخار میکنه؟یعنی سطحی که صاف و برجستگی نداره تو آب است؟
                        الان اگه ما بجاش یک کریستال بزاریم یعنی چیو تو آب بزاریم ؟
                        الان من یک پیزو دارم که مال یک اسباب بازی قدیمی بود اونو بکنم برای این کار خوبه؟
                        بدون الان : کار این ترانزیستور تو مدار چیه ؟ قطع و وصل؟
                        اول از همه باید بگم که پیزو انواع زیادی داره که مدلشون رو با فرکانس کاری و قدرتش مشخص میکنند . پیزو نقش بلندگویی رو داره که امواج فراصوت رو پخش میکنه .
                        نقشه ای که آقای چمنی زحمتش رو کشیدن برای نوسان سازه از خود پیزو استفاده میکنه و چون پیزو در بیس ترانزیستور قرار داره و جریان زیادی از کلکتور عبور میکنه که همین امر باعث افزایش حرارت دز ترانزیستور میشه . حالا اگر برای نوسان سازی از یک کریستال استفاده بشه که در بیس قرار بگیره و پیزو به کلکتور انتقال پیدا کنه باعث میشه که نه به پیزو و نه به ترانزیستور فشار بیاد و عمر مدار بیشتر میشه .

دیدگاه

بازم سلام :bye. من یکم پرس و جو کردم :read:و در آخر خودم دست به کار شدم و یک مدار طراحی کردم :nerd:. فقط از کارکردش مطمعن نیستم oo: . حالا اگر دوستان یک لطفی کنند و یک نگاهی :eek: بهش بندازن تا اگر ایرادی داره رفعش کنیم و بعدش بزنیم رو دست این چینی ها :wow: :wow: :wow:
                          http://www.4shared.com/office/WfU518Bx/j_online.html

دیدگاه

آقا این مبحث شدید منو درگیر کرده دیگه!!!!!!!!!!

یک سوال بهم نگفتید این ترانزیستور دقیقا اینجا چی میکنه ؟
                            2- من میخوام بدونم شماییی که درست کردین پیزو با چه فرکانسی میلرزه؟
                            اگه من همونو به یک صورت دیگه تولید کنم بدم بهش همینه؟ چون من میتونم با 3-4 قطعه تا 30 مگ مربعی درست کنم ولی تو رنج0-5 ولی مثل اینکه مدار با ولتاژ بالاتر و جریان بالایی کار داره؟

دیدگاه

علاوه به اون موارد بالا اینم اضافه کنم که :

نمیشه از ماسفت استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                                آقا این مبحث شدید منو درگیر کرده دیگه!!!!!!!!!!

یک سوال بهم نگفتید این ترانزیستور دقیقا اینجا چی میکنه ؟
                                2- من میخوام بدونم شماییی که درست کردین پیزو با چه فرکانسی میلرزه؟
                                اگه من همونو به یک صورت دیگه تولید کنم بدم بهش همینه؟ چون من میتونم با 3-4 قطعه تا 30 مگ مربعی درست کنم ولی تو رنج0-5 ولی مثل اینکه مدار با ولتاژ بالاتر و جریان بالایی کار داره؟
                                بارها این موضوع مطرح شده

این ترانزیستور نقس سوئیچ زنی مدار رو بر عهده داره...ولتاژ پیزو رو 1.6میلیون بار در ثانیه قطع و وصل میکنه با ولتاژ و جریان زیاد

2-مایی که درست کردیم از قشر مفرحین بی درد نیستیم که اسیلوسکوپ داشته باشیم
                                اما زمانی که پیزوی 1.6مگی راه افتاد... یعنی مدار تو همون محدوده داره کار میکنه

خوب مسما سیگنال ژنراتور میتونه هر فرکانسی رو با هر مدل موج بده ولی خوب تا سطح 5ولت هست و باید ولتاژ و جریانش رو تقویتش کرد

نوشته اصلی توسط عمو LED
                                علاوه به اون موارد بالا اینم اضافه کنم که :

نمیشه از ماسفت استفاده کرد؟
                                اگه فکر میکنید سرعت بالا و حرارت کمی داره...خوب شدنیه
                                نوع ماسفتت رو با توجه به مدار پیدا کنید....جریان بالا .... ولتاژ حداقل 60ولت....سوئیچ زنی حداقل 1.6مگ
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X