اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{پروژه} تن کنترل 3 باند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
    همانند یک ولوم معمولی منفی به منفی تغذیه و خروجی پتانسیومتر به سمت مدار پیش تقویت کننده و ورودی پتانسیومتر هم صدا...
    فقط برای تنظیم شدت ورودی صدای ترانزیستور است که صدا وارد دیستورشن نشه و خرابی صدا پیش نیاد و صدا تا بهترین حالت خود تنظیم شود....
    قبل از خازن ها بگذارید چون عمل کوپلینگ و .... در مدار انجام میشود و نیازی به اضافه کردن چیزی نیست....
    تفاوت خاصی میان BC550 و BC547 نیست و میتوان گفت مشابه همدیگر هستن و فرقی نمیکند در این مدار از کدامشان استفاده کنید...
    حتی میتوانید از C945 و 2N2222 و ..... هم استفاده بکنید!!
    نیازی به استفاده از NE5532 نمیباشد و همین ترانزیستور هم نقش همان آی سی را بازی میکند.... با این فرق که ترانزیستور با ولتاژ تک دارد کار میکند و بسیار ساده تر است...
    گین تقویت ترانزیستور تقریبا میشود گفت که به سیگنال ورودی بستگی دارد اما میتوان گفت گینی بین 10 تا 30 برابر دارد... (به همین دلیل میگم که حتما پتانیستومتر بزارید و ضریب تقویت را بتوانید کنترل کنید و اونو تا مرز بهم ریختگی تنظیم کنید.)
    بدون بیس بوست صدای آن کمی بدون بیس است و یک صدای فلت و معمولی قابل کنترل! اما مدار بیس بوست را بگذارید به خوبی بیس خوبی میگیرید(پیشنهاد میشود...)
    من این مدار را روی آی سی های TDA7377 و TDA7388 تست کردم و به خوبی جواب داده و صدا بسیار خوب است...
    خازن C4 هم 100 نانوفاراد است که به اشتباهی تایپ شده 100UF..

سلام و عرض ادب
    خیلی ممنونم مهندس جان // با توضیحاتی که در ادامه هم فرمودید مدار رو میسازم و از نتیجه کار اطلاع میدم بهتون ، منم قصد دارم با همون TDA7388 ازمایش کنم و در نهایت اگه فرصتی برام باشه با TDA7850 هم تست می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MHZT نمایش پست ها

سلام و عرض ادب
      خیلی ممنونم مهندس جان // با توضیحاتی که در ادامه هم فرمودید مدار رو میسازم و از نتیجه کار اطلاع میدم بهتون ، منم قصد دارم با همون TDA7388 ازمایش کنم و در نهایت اگه فرصتی برام باشه با TDA7850 هم تست می کنم
      درود...
      فقط خازن c21 را روی پایه کلکتور قرار دهید و میتوانید دیود D1 را هم حذف کنید..
      پیشنهاد میکنم شماتیک زیر را ببندید...:
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X