اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود
    مشکل صدای ترانس ، تقریبا حل شد

موقع بستن مدار روی فیبر ، بجای مقاومت پایه ۶ آیسی،یک پتانسیومتر مولتی ترن گذاشتم تا بتونم راحت و هر چه بهینه تر فرکانس رو تغییر بدم
    با تغییر ذره به ذره فرکانس و البته حذف محدود کننده جریان و خازن بین ۲و۳ آیسی
    محدود کننده جریان هم افت ولتاژ میداد و هم باعث سر و صدای زیاد ترانس و مشکلات بعدی میشد

​​​​​​///////
    خب الان دقیقا چه کنم که پروتکشن ، محدود کننده هم باشه؟حالت اشمیت تریگری نیازم نیست
    سوال دیگه اینکه الان پروتکشن ،با مقدار R14=33k فرمودید روی ۱۴ امپر عمل میکنه . حدود تقریبی R14 برای ۵ آمپر چقدر باید باشه
    شکر خدا ،
    برای عملکرد پروتکشن به عنوان محدود کننده لازم نیست کار خاصی انجام بدید ، اما اگر منظورتون متغییر کردن هست میتونید با R14 یک ولوم سری کنید.
    جهت پایداری بیشتر محدود کننده هم بهتره یک خازن کم ظرفیت ( در حد ۱۰ نانوفاراد ) بین پایه ۱ و ۲ آیسی 358 قرار بدید ( پایداری حلقه )
    اگر الان محدود کننده جریان روی ۱۴ آمپر عمل میکنه ، برای جریان ۵ آمپر مقدار R14 باید به حدود ۸۲ یا ۹۱ کیلو اهم تغییر کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

شکر خدا ،
      برای عملکرد پروتکشن به عنوان محدود کننده لازم نیست کار خاصی انجام بدید ، اما اگر منظورتون متغییر کردن هست میتونید با R14 یک ولوم سری کنید.
      جهت پایداری بیشتر محدود کننده هم بهتره یک خازن کم ظرفیت ( در حد ۱۰ نانوفاراد ) بین پایه ۱ و ۲ آیسی 358 قرار بدید ( پایداری حلقه )
      اگر الان محدود کننده جریان روی ۱۴ آمپر عمل میکنه ، برای جریان ۵ آمپر مقدار R14 باید به حدود ۸۲ یا ۹۱ کیلو اهم تغییر کنه.
      درود و سپاس
      متوجه منظورتون نشدم
      من از قسمت پروتکشن،همزمان میتونم به عنوان محدود کننده هم استفاده کنم؟
      ینی بیام پایه ۱۶ آیسی رو به گرند و ۱۵ رو به ۱۴ وصل کنم تا محدودکننده فعلی که باعث افت ولتاژ و سر و صدای ترانس میشد حذف بشه و با تغییراتی در پروتکشن ، به عنوان محدود کننده هم استفاده بشه

دیدگاه

درود و سپاس
        متوجه منظورتون نشدم
        من از قسمت پروتکشن،همزمان میتونم به عنوان محدود کننده هم استفاده کنم؟
        ینی بیام پایه ۱۶ آیسی رو به گرند و ۱۵ رو به ۱۴ وصل کنم تا محدودکننده فعلی که باعث افت ولتاژ و سر و صدای ترانس میشد حذف بشه و با تغییراتی در پروتکشن ، به عنوان محدود کننده هم استفاده بشه
        فکر کنم منظورم رو بد رسوندم.
        درسته که از پروتکشن میشه به عنوان محدود کننده هم استفاده کرد ، اما نتیجه کار جالب در نمیاد.
        منظورم تغییر جریان حفاظت بود.
        به هر حال ، برای حل مشکل مدار محدود کننده جریان هم میتونید بین پایه ۳ و ۱۵ خازن و مقاومت مناسب قرار بدید ، مثل مقاومت و خازن بین پایه ۲ و ۳ ( که البته گفتید خازنش رو حذف کردید )

دیدگاه

فکر کنم منظورم رو بد رسوندم.
          درسته که از پروتکشن میشه به عنوان محدود کننده هم استفاده کرد ، اما نتیجه کار جالب در نمیاد.
          منظورم تغییر جریان حفاظت بود.
          به هر حال ، برای حل مشکل مدار محدود کننده جریان هم میتونید بین پایه ۳ و ۱۵ خازن و مقاومت مناسب قرار بدید ، مثل مقاومت و خازن بین پایه ۲ و ۳ ( که البته گفتید خازنش رو حذف کردید )
          درود و سپاس
          خب اول یک مسئله ای هست
          اونم اینکه الان پروتکشن به درستی عمل نمی کنه یا برداشت من درست نیست
          آیا پروتکشن حالت صفر و یک باید داشته باشه؟
          ینی یا مدار به آستانه جریان تعیین شده باید به صورت عادی کار کنه و یا با عبور از آستانه ، کل مدار قطع بشه(پین ۴ ولتاژ ۵ دریافت کنه)
          اگر اینطوره پس درست کار نمیکنه و با کاهش یا افزایش R14 مدار یا دچار افت ولتاژ میشه (حداکثر ۲ ولت روی پین ۴) یا به صورت عادی کار میکنه
          ///
          در مورد مقاومت بین پین ۳ و ۱۵ هم بفرمایید در چه رنجی باید تست کنم

دیدگاه

درود و سپاس
            خب اول یک مسئله ای هست
            اونم اینکه الان پروتکشن به درستی عمل نمی کنه یا برداشت من درست نیست
            آیا پروتکشن حالت صفر و یک باید داشته باشه؟
            ینی یا مدار به آستانه جریان تعیین شده باید به صورت عادی کار کنه و یا با عبور از آستانه ، کل مدار قطع بشه(پین ۴ ولتاژ ۵ دریافت کنه)
            اگر اینطوره پس درست کار نمیکنه و با کاهش یا افزایش R14 مدار یا دچار افت ولتاژ میشه (حداکثر ۲ ولت روی پین ۴) یا به صورت عادی کار میکنه
            ///
            در مورد مقاومت بین پین ۳ و ۱۵ هم بفرمایید در چه رنجی باید تست کنم
            بخش حفاظتی فقط زمانی حالت ( تقریبا ) صفر و یک رو داره که اشمیت تریگری کرده باشید.
            وگرنه در حالت عادی رفتار نیمه خطی داره.
            مقاومت بین پایه ۳ و ۱۵ هم میتونید بین ۳۳ کیلو اهم تا ۱ مگااهم امتحان کنید.

دیدگاه

بخش حفاظتی فقط زمانی حالت ( تقریبا ) صفر و یک رو داره که اشمیت تریگری کرده باشید.
              وگرنه در حالت عادی رفتار نیمه خطی داره.
              مقاومت بین پایه ۳ و ۱۵ هم میتونید بین ۳۳ کیلو اهم تا ۱ مگااهم امتحان کنید.
              درود و سپاس
              بین پایه ۳ و ۱۵ ، رنج های مختلف تست کردم که بهترین نتیجه رو ۷۰۰ کیلو اهم داد
              اما نه نتیجه کامل و هنوز بعضی جاها سر و صدا و افت ولتاژ و گرمای غیرعادی ماسفت ها هست
              اگر پیشنهادی هست بفرمایید
              امکان استفاده از آپ امپ خارجی برای محدود کننده جریان هست؟
              در صورت امکان بفرمایید چطور تست کنم

دیدگاه

درود و سپاس
                بین پایه ۳ و ۱۵ ، رنج های مختلف تست کردم که بهترین نتیجه رو ۷۰۰ کیلو اهم داد
                اما نه نتیجه کامل و هنوز بعضی جاها سر و صدا و افت ولتاژ و گرمای غیرعادی ماسفت ها هست
                اگر پیشنهادی هست بفرمایید
                امکان استفاده از آپ امپ خارجی برای محدود کننده جریان هست؟
                در صورت امکان بفرمایید چطور تست کنم
                بله میتونید از آپ امپ خارجی هم برای محدود کننده جریان استفاده کنید به طوریکه :
                ۱- ورودی منفی آپ امپ رو معادل پایه ۱۵ آیسی ۴۹۴ در نظر بگیرید
                ۲- ورودی مثبت آپ امپ رو معادل پایه ۱۶ آیسی ۴۹۴ در نظر بگیرید
                ۳- خروجی آپ امپ رو به آند یک دیود شاتکی ( مثل 1N5819 ) وصل کنید و پایه کاتد هم به پایه ۳ آیسی ۴۹۴ .

دیدگاه

بله میتونید از آپ امپ خارجی هم برای محدود کننده جریان استفاده کنید به طوریکه :
                  ۱- ورودی منفی آپ امپ رو معادل پایه ۱۵ آیسی ۴۹۴ در نظر بگیرید
                  ۲- ورودی مثبت آپ امپ رو معادل پایه ۱۶ آیسی ۴۹۴ در نظر بگیرید
                  ۳- خروجی آپ امپ رو به آند یک دیود شاتکی ( مثل 1N5819 ) وصل کنید و پایه کاتد هم به پایه ۳ آیسی ۴۹۴ .
                  سپاسگزارم
                  احیانا از کانال دوم (پایه های ۵و۶و۷)همون LM358 که یرای پروتکشن استفاده شده میتونم استفاده کنم ؟
                  و اینکه فرمودید معادل ینی مثلا به ورودی مثبت آپ امپ ، یک مقاومت ۱۰ کیلو وصل باشه؟و ورودی منفی هم مستقیم به وسط ولوم بره

دیدگاه

سپاسگزارم
                    احیانا از کانال دوم (پایه های ۵و۶و۷)همون LM358 که یرای پروتکشن استفاده شده میتونم استفاده کنم ؟
                    و اینکه فرمودید معادل ینی مثلا به ورودی مثبت آپ امپ ، یک مقاومت ۱۰ کیلو وصل باشه؟و ورودی منفی هم مستقیم به وسط ولوم بره
                    هر دوآپ امپ داخلی آیسی LM358 از هم مجزا هستن ، پس مشکلی نداره.
                    جواب سوال دوم هم درسته.

دیدگاه

هر دوآپ امپ داخلی آیسی LM358 از هم مجزا هستن ، پس مشکلی نداره.
                      جواب سوال دوم هم درسته.
                      درود
                      با استفاده از lm 358 به عنوان محدود کننده جریان ، اوضاع فقط کمی بهتر شد
                      اما مشکل اصلی در مقدار مقاومت شنت هست،با وجود اینکه قبلا چک کردیم و اوکی بود و البته شنت مخصوص ۰.۰۱ استفاده کرده بودم(گفته فروشنده)،اما با بیشتر کردن مقدار شنت مشکل تقریبا حل شد
                      لطفا اگر راهی هست که به جای شنت ۰.۰۱ اهم از مقاومت آجری ۰.۰۵ استفاده کنم بفرمایید ، شاید مقدارش استانداردتر باشه

دیدگاه

درود
                        با استفاده از lm 358 به عنوان محدود کننده جریان ، اوضاع فقط کمی بهتر شد
                        اما مشکل اصلی در مقدار مقاومت شنت هست،با وجود اینکه قبلا چک کردیم و اوکی بود و البته شنت مخصوص ۰.۰۱ استفاده کرده بودم(گفته فروشنده)،اما با بیشتر کردن مقدار شنت مشکل تقریبا حل شد
                        لطفا اگر راهی هست که به جای شنت ۰.۰۱ اهم از مقاومت آجری ۰.۰۵ استفاده کنم بفرمایید ، شاید مقدارش استانداردتر باشه
                        با توجه به اینکه با بیشتر کردن مقدار مقاومت شنت اوضاع بهتر شده پس احتمال بالا ،آپ امپ نویز میگرفته .
                        هر چند الان زیاد مهم نیست .
                        میتونید مقاومت آجری 0.05 اهمی جایگزین کنید و مشکلی نداره ، فقط احتمال زیاد لازم بشه در مقدار ۲ مقاومت تغییر ایجاد بشه ، یکی مقاومت R15 شماتیک آخری و دیگری هم یکی از مقاومت های مربوط به محدود کننده جریان ( که در آخرین شماتیک وجود نداره )

دیدگاه

با توجه به اینکه با بیشتر کردن مقدار مقاومت شنت اوضاع بهتر شده پس احتمال بالا ،آپ امپ نویز میگرفته .
                          هر چند الان زیاد مهم نیست .
                          میتونید مقاومت آجری 0.05 اهمی جایگزین کنید و مشکلی نداره ، فقط احتمال زیاد لازم بشه در مقدار ۲ مقاومت تغییر ایجاد بشه ، یکی مقاومت R15 شماتیک آخری و دیگری هم یکی از مقاومت های مربوط به محدود کننده جریان ( که در آخرین شماتیک وجود نداره )
                          شاید با کم و زیاد کردن شنت ، اصلا نیاز به استفاده از آپ امپ خارجی هم نباشه،در صورت استفاده از پایه های ۱۵ و ۱۶ آیسی tl494 و مقاومت آجری،مقاومت ۱۰ کیلو پایه ۱۶ باید چه تغییری بکنه؟

دیدگاه

شاید با کم و زیاد کردن شنت ، اصلا نیاز به استفاده از آپ امپ خارجی هم نباشه،در صورت استفاده از پایه های ۱۵ و ۱۶ آیسی tl494 و مقاومت آجری،مقاومت ۱۰ کیلو پایه ۱۶ باید چه تغییری بکنه؟
                            مقاومت 10 کیلو اهم بین پایه 16 و شنت صرفا برای محدود کردن جریان پالس های سوزنی ( موقع وصل کردن مصرف کننده خازنی یا سلفی ) هست و تقریبا هیچ نقشی در تنظیم جریان نداره.
                            بلکه باید مقاومت بین پایه 14 و ولوم تنظیم جریان به 100 کیلو اهم کاهش پیدا کنه.

دیدگاه

مقاومت 10 کیلو اهم بین پایه 16 و شنت صرفا برای محدود کردن جریان پالس های سوزنی ( موقع وصل کردن مصرف کننده خازنی یا سلفی ) هست و تقریبا هیچ نقشی در تنظیم جریان نداره.
                              بلکه باید مقاومت بین پایه 14 و ولوم تنظیم جریان به 100 کیلو اهم کاهش پیدا کنه.
                              درود
                              مقاومت R15 شماتیک جدید و مقاومت پایه ۱۴ رو به صورت پتانسیومتر گذاشتم و انواع و اقسام رنج ها رو امتحان کردم
                              ولی نمیشه
                              مثلا به زور ، در ولتاژ خروجی ۳۵ ولت تنظیم میشه که با هر توانی،ترانس صدا نده ولی بعد که ولتاژ خروجی بشه ۴۵ ولت ب، باز مشکل و تنظیمات جدید
                              با تغییر مقاومت ها به صورت میلیمتری ، بین افت ولتاژ و عدم سر و صدای ترانس یجایی پیدا میشه که اونم با تغییر ولتاژ باز ....

دیدگاه

درود
                                مقاومت R15 شماتیک جدید و مقاومت پایه ۱۴ رو به صورت پتانسیومتر گذاشتم و انواع و اقسام رنج ها رو امتحان کردم
                                ولی نمیشه
                                مثلا به زور ، در ولتاژ خروجی ۳۵ ولت تنظیم میشه که با هر توانی،ترانس صدا نده ولی بعد که ولتاژ خروجی بشه ۴۵ ولت ب، باز مشکل و تنظیمات جدید
                                با تغییر مقاومت ها به صورت میلیمتری ، بین افت ولتاژ و عدم سر و صدای ترانس یجایی پیدا میشه که اونم با تغییر ولتاژ باز ....
                                میتونید مداری که دقیقا الان بستید ( با تغییرات ) رو اینجا قرار بدید ؟
                                الان با این همه تغییرات به سختی میشه متوجه شد که چی به چی هست و...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X