اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

پیک تو پیک؟!
    ولتاژ پایه ۴ فقط باید در لحظه اول در حد ۴ ولت باید باشه و بعد به سرعت افت کنه به زیر ۱ ولت، ولی نباید نوسان داشته باشه.
    ​​​​​​اما اگر نوسان نداشت و سو تفاهم ایجاد شده ،‌ خب مطابق گفته های قبلی مستقیم باید برید سراغ فیدبک و قطعات مربوطه.
    درود و سپاس
    لحظه اول،منظورتون لحظه اول اتصال بار هست؟یا لحظه اول اتصال ورودی به مدار؟
    ولی نوسان رو مطمئن هستم که داشت
    همون چیزی که در پست ۸۹ عرض کردم
    اسیلوسکوپ VPP رو اینطور نشون میداد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود و سپاس
      لحظه اول،منظورتون لحظه اول اتصال بار هست؟یا لحظه اول اتصال ورودی به مدار؟
      ولی نوسان رو مطمئن هستم که داشت
      همون چیزی که در پست ۸۹ عرض کردم
      اسیلوسکوپ VPP رو اینطور نشون میداد
      منظور از لحظه اول، لحظه اول اتصال تغذیه هست ،
      پایه ۴ و مقاومت و خازن مربوطه عملکردی مجزا از فیدبک دارن و هرگز نباید از بار خروجی و... تاثیر بگیرن.
      حالا که میگید نوسان داره، چه شکل موجی داره؟
      هر‌ چند همچنان تاکید میکنم نباید نوسان داشته باشه.
      ​​​​​​

دیدگاه

منظور از لحظه اول، لحظه اول اتصال تغذیه هست ،
        پایه ۴ و مقاومت و خازن مربوطه عملکردی مجزا از فیدبک دارن و هرگز نباید از بار خروجی و... تاثیر بگیرن.
        حالا که میگید نوسان داره، چه شکل موجی داره؟
        هر‌ چند همچنان تاکید میکنم نباید نوسان داشته باشه.
        ​​​​​​
        درود و سپاس
        لحظه اول بدون ورودی مدار
        سپس ورودی مدار وصل میشه بدون بار
        و سپس با به مدار وصل میشه

InShot_20240802_141519429.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دیدگاه

درود و سپاس
          لحظه اول بدون ورودی مدار
          سپس ورودی مدار وصل میشه بدون بار
          و سپس با به مدار وصل میشه

https://uupload.ir/view/inshot_20240...9429_598l.mp4/
          جالبه نویز زیادی وجود داره.
          بین پایه ۱۴ و ۷ خازن الکترولیت در حد ۱۰ میکروفاراد قرار بدید.
          بین پایه ۱۲ و ۷ هم خازن MKT یا مولتی لایر در حد ۱ میکروفاراد قرار بدید ، اوضاع باید بهتر بشه.
          البته اگر باز هم مشکلتون حل نشد و حوصله ندارید مشکل اصولی حل بشه، میتونید فیدبک رو با اپتو کوپلر ایزوله کنید.
          ​​​

دیدگاه

جالبه نویز زیادی وجود داره.
            بین پایه ۱۴ و ۷ خازن الکترولیت در حد ۱۰ میکروفاراد قرار بدید.
            بین پایه ۱۲ و ۷ هم خازن MKT یا مولتی لایر در حد ۱ میکروفاراد قرار بدید ، اوضاع باید بهتر بشه.
            البته اگر باز هم مشکلتون حل نشد و حوصله ندارید مشکل اصولی حل بشه، میتونید فیدبک رو با اپتو کوپلر ایزوله کنید.
            ​​​
            سپاس
            خازن هارو گذاشتم
            از لحاظ نوسان تفاوتی نکرد
            فقط در حالت قبلی،بدون بار ولتاژ پیک پایه ۴ حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلی ولت بود و الان حدود ۳۵۰ میلی ولت و موقع اتصال بار میشه ۳۹۰ میلی ولت
            البته اون نوسان شدید قبل از اتصال باررو دیگه نداره که در فیلم قبل مشاهده فرمودید
            فکر میکنم دیگه باید بریم سراغ فیدبک
            جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۸:۳۵ ۱۴۰۳/۰۵/۱۲.

دیدگاه

سپاس
              خازن هارو گذاشتم
              از لحاظ نوسان تفاوتی نکرد
              فقط در حالت قبلی،بدون بار ولتاژ پیک پایه ۴ حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلی ولت بود و الان حدود ۳۵۰ میلی ولت و موقع اتصال بار میشه ۳۹۰ میلی ولت
              البته اون نوسان شدید قبل از اتصال باررو دیگه نداره که در فیلم قبل مشاهده فرمودید
              فکر میکنم دیگه باید بریم سراغ فیدبک
              خب احتمالا براتون فیدبک خوب اپتوکوپلری ایزوله قرار بدم.
              تا اون موقع خودتون میتونید طرح های مد نظر فیدبک رو امتحان کنید.
              ​​​​

دیدگاه

خب احتمالا براتون فیدبک خوب اپتوکوپلری ایزوله قرار بدم.
                تا اون موقع خودتون میتونید طرح های مد نظر فیدبک رو امتحان کنید.
                ​​​​
                سپاس
                من چون اصلا در حد طراحی نیستم،مجبورم با مقایسه مدارهایی که tl494 و اپتو کوپلر استفاده کردن،چیزی رو اضافه کنم
                حتما در موردش مطالعه میکنم
                ینی می‌فرمایید افت ولتاژ هنگام اتصال بار،مربوط به فیدبک هست؟

دیدگاه

سپاس
                  من چون اصلا در حد طراحی نیستم،مجبورم با مقایسه مدارهایی که tl494 و اپتو کوپلر استفاده کردن،چیزی رو اضافه کنم
                  حتما در موردش مطالعه میکنم
                  ینی می‌فرمایید افت ولتاژ هنگام اتصال بار،مربوط به فیدبک هست؟
                  اینکه در هر ولتاژ و جریان کشی افت ولتاژ دارید بله بیانگر مشکل فیدبک هست.
                  البته اگر فیدبک قبل از سلف خروجی گرفته شده باشه هم میتونه این مشکل رو ایجاد کنه که بعیده چنین خطایی پیش بیاد.

دیدگاه

سپاس
                    نه اصلا
                    فیدبک دقیقا از آخرین خازن صافی گرفته شده
                    در مورد اپتوکوپلر هم اگر به صورت متنی هم بفرمایید کفایت میکنه و اضافش میکنم
                    البته اگر مثلا tl431 و ... نخاد که خب شماتیک لازمه

دیدگاه

سپاس
                      نه اصلا
                      فیدبک دقیقا از آخرین خازن صافی گرفته شده
                      در مورد اپتوکوپلر هم اگر به صورت متنی هم بفرمایید کفایت میکنه و اضافش میکنم
                      البته اگر مثلا tl431 و ... نخاد که خب شماتیک لازمه
                      خب، ساده ترین روش به این شرح هست:
                      مقاومت بین پایه ۱ و خروجی ولتاژ + رو جدا کنید( مقاومت پول دان بین پایه ۱ و GND باقی بمونه )
                      پایه های ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ رو مستقیم به هم وصل کنید و قطعات متصل بهشون رو جدا کنید.
                      یک اپتوکوپلر PC817 انتخاب کنید و پایه کلکتور اپتوکوپلر به پایه ۱۴ آیسی و پایه امیتر به پایه ۱ آیسی ۴۹۴ وصل کنید ، یک خازن بین ۱ تا ۴۷ نانو فاراد ( که مقدار مناسب با آزمون خطا بدست میاد) هم با امیتر-کلکتور اپتوکوپلر موازی کنید.
                      سمت خروجی، پایه آند اپتوکوپلر رو با مقاومت ۱۰۰ اهمی به قطب مثبت اولین یا دومین خازن صافی وصل کنید.
                      پایه کاتد اپتوکوپلر هم به کاتد یک دیودزنر ۱۲ ولت وصل کنید،آند دیود زنر هم به GND خروجی.
                      با انجام این کار ها باید خروجی ثابت ۱۲ ولت داشته باشید که کمترین افت ولتاژ تحت بار داشته باشه.
                      در اینصورت نتیجه گیری های قبلی مبنی بر مشکل فیدبک درست هست.

دیدگاه

خب، ساده ترین روش به این شرح هست:
                        مقاومت بین پایه ۱ و خروجی ولتاژ + رو جدا کنید( مقاومت پول دان بین پایه ۱ و GND باقی بمونه )
                        پایه های ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ رو مستقیم به هم وصل کنید و قطعات متصل بهشون رو جدا کنید.
                        یک اپتوکوپلر PC817 انتخاب کنید و پایه کلکتور اپتوکوپلر به پایه ۱۴ آیسی و پایه امیتر به پایه ۱ آیسی ۴۹۴ وصل کنید ، یک خازن بین ۱ تا ۴۷ نانو فاراد ( که مقدار مناسب با آزمون خطا بدست میاد) هم با امیتر-کلکتور اپتوکوپلر موازی کنید.
                        سمت خروجی، پایه آند اپتوکوپلر رو با مقاومت ۱۰۰ اهمی به قطب مثبت اولین یا دومین خازن صافی وصل کنید.
                        پایه کاتد اپتوکوپلر هم به کاتد یک دیودزنر ۱۲ ولت وصل کنید،آند دیود زنر هم به GND خروجی.
                        با انجام این کار ها باید خروجی ثابت ۱۲ ولت داشته باشید که کمترین افت ولتاژ تحت بار داشته باشه.
                        در اینصورت نتیجه گیری های قبلی مبنی بر مشکل فیدبک درست هست.
                        سپاسگزارم
                        ولوم هم که به پایه ۲ متصل هست حذف بشه فعلا؟

دیدگاه

سپاسگزارم
                          ولوم هم که به پایه ۲ متصل هست حذف بشه فعلا؟
                          بله همونطور که گفته شد پایه ۲ و ۳ فقط به هم وصل میشن و قطعه دیگری بهشون وصل نمیشه.

دیدگاه

بله همونطور که گفته شد پایه ۲ و ۳ فقط به هم وصل میشن و قطعه دیگری بهشون وصل نمیشه.
                            سپاس
                            انجام شد
                            الان خروجی مدار ۱۳.۸ ولت هست و زیر ۱.۵ آمپر ، در حد ۰.۱ ولت افت داره و روی ۲ آمپر در حد ۰.۵ ولت
                            خازن بین امیتر و کلکتور رو من ۱۰ نانو انداختم و نمیدونم چطور مناسبترین مقدارش رو پیدا کنم
                            و سوال دیگری که دارم این هست که زیاد بودن تعداد دور سیم پیچ ثاتویه (بیشتر از ۱۸ دوری که فرمودید)چه تاثیر نامطلوبی میتونه داشته باشه؟

دیدگاه

سپاس
                              انجام شد
                              الان خروجی مدار ۱۳.۸ ولت هست و زیر ۱.۵ آمپر ، در حد ۰.۱ ولت افت داره و روی ۲ آمپر در حد ۰.۵ ولت
                              خازن بین امیتر و کلکتور رو من ۱۰ نانو انداختم و نمیدونم چطور مناسبترین مقدارش رو پیدا کنم
                              و سوال دیگری که دارم این هست که زیاد بودن تعداد دور سیم پیچ ثاتویه (بیشتر از ۱۸ دوری که فرمودید)چه تاثیر نامطلوبی میتونه داشته باشه؟
                              مناسبترین ظرفیت، زمانی هست که چه در بی باری و چه تحت بار کم ترین صدای ترانس رو داشته باشید و ریپل ولتاژ خروجی هم در کمترین مقدار باشه.
                              تمیز تر بودن شکل موج گیت هم معیار هست.
                              خب اینکه میگید الان تحت بار ۰.۵ ولت افت داره، با موازی کردن یک مقاومت در حد ۴۷۰ اهم با پایه آند-کاتد اپتوکوپلر به حداقل مقدار میرسه.
                              اگر تعداد دور ثانویه بیشتر از حد مطلوب باشه، تاثیراتی داره از جمله:
                              طول سیم به کار رفته بیشتر میشه ، مقدار مقاومت اهمی هم بیشتر میشه و در نتیجه تلفات توان تحت جریان کشی بیشتر میشه.
                              ولتاژ خروجی مد نظر با DutyCycle کمتری بدست میاد، اما تحت بار داستان برعکس میشه و باعث افت بازدهی و افزایش تلفات توان میشه.
                              در مواردی که فیدبک ضعیف باشه، ممکنه باعث ریپل شدید و دل دل زدن ولتاژ خروجی بشه.

دیدگاه

مناسبترین ظرفیت، زمانی هست که چه در بی باری و چه تحت بار کم ترین صدای ترانس رو داشته باشید و ریپل ولتاژ خروجی هم در کمترین مقدار باشه.
                                تمیز تر بودن شکل موج گیت هم معیار هست.
                                خب اینکه میگید الان تحت بار ۰.۵ ولت افت داره، با موازی کردن یک مقاومت در حد ۴۷۰ اهم با پایه آند-کاتد اپتوکوپلر به حداقل مقدار میرسه.
                                اگر تعداد دور ثانویه بیشتر از حد مطلوب باشه، تاثیراتی داره از جمله:
                                طول سیم به کار رفته بیشتر میشه ، مقدار مقاومت اهمی هم بیشتر میشه و در نتیجه تلفات توان تحت جریان کشی بیشتر میشه.
                                ولتاژ خروجی مد نظر با DutyCycle کمتری بدست میاد، اما تحت بار داستان برعکس میشه و باعث افت بازدهی و افزایش تلفات توان میشه.
                                در مواردی که فیدبک ضعیف باشه، ممکنه باعث ریپل شدید و دل دل زدن ولتاژ خروجی بشه.
                                سپاس
                                حتما چک و تست میکنم
                                ترانس هم در بی باری اصلا صدا نداره ولی در جریان حدود ۲.۷ امپر صدای خیلی کمی داره
                                فکر میکنم ماسفت ها کمی زیاد داغ میشن و باتوجه به اینکه ثانویه سه دور روی هم پیچیده شده و خب قطعا قطر هر لایه افزایش داره،احتمال دادم باید تعداد دور ثانویه کم بشه
                                ///
                                الان باید برای متغیر شدن ولتاژ چطور عمل کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X