اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

با سلام
    پاور ام از کار افتاده و روشن نمی شود!!!! قبلا زمانیکه سیم سبز و سیاه را به وسیله پنس به هم وصل می کردم فن 12 ولتی روشن می شد و ولتاژ سیم های قرمز و زرد و.... درست بود!! یعنی ولتاژ داشتند!! 12 و5 و3.3 و...
    ولی الان دیدم روشن نمی شود!!! تا چند دقیقه پیش کار می کرد ولی یکدفعه از کار افتاد!!!
    قسمت line filter اش 220 ولت داره!!!
    و 2 تا خازن 330 میکرو 200 ولت داره!! که ولتاژ اش روی 150 ولت هست!! ولی هر 5 ثانیه 1 ولت کم میشه و میشه 149 و همینطوری میره تا برسه 0 ولت !!! چند دقیقه طوی میکشه!!
    به نظر شما چه کار کنم دیگه؟؟؟
    پاور من مشکل پیدا کرده و روشن نمی شود!!
    ولتاژ سیم سبز 5 ولت هست!!
    ولت سیم بنفش 14.4 ولت هست!!
    ولتاژ سیم ابی 10 ولت هست!!!

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      با سلام
      پاور ام از کار افتاده و روشن نمی شود!!!! قبلا زمانیکه سیم سبز و سیاه را به وسیله پنس به هم وصل می کردم فن 12 ولتی روشن می شد و ولتاژ سیم های قرمز و زرد و.... درست بود!! یعنی ولتاژ داشتند!! 12 و5 و3.3 و...
      ولی الان دیدم روشن نمی شود!!! تا چند دقیقه پیش کار می کرد ولی یکدفعه از کار افتاد!!!
      قسمت line filter اش 220 ولت داره!!!
      و 2 تا خازن 330 میکرو 200 ولت داره!! که ولتاژ اش روی 150 ولت هست!! ولی هر 5 ثانیه 1 ولت کم میشه و میشه 149 و همینطوری میره تا برسه 0 ولت !!! چند دقیقه طوی میکشه!!
      به نظر شما چه کار کنم دیگه؟؟؟
      پاور من مشکل پیدا کرده و روشن نمی شود!!
      ولتاژ سیم سبز 5 ولت هست!!
      ولت سیم بنفش 14.4 ولت هست!!
      ولتاژ سیم ابی 10 ولت هست!!!

سپاس
      اون ولتاژایی که آخر کار نوشتید چیه?
      اگه فقط اینهارو دارید. همش اشتباست.
      سیم سبز ولتاژ نداره و برای روشن کردنه
      سیم بنفش همون استند بای هست که باید 5 ولت داشته باشه.
      سیم آبی هم 12 ولت.

صفحه های قبل رو بگرد خودم یه پاسخ مفصل با تصویر گذاشتم همه کار ها رو بکن اگه مشکلت حل نشد بعد بیا.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: برای تست مقاومت و ترانزیستور و دیود ها ایا باید این قطعات کامل از مدار جدا بشوند یا فقط یک پایه را جدا کنیم کفایت می کند؟؟
        سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: برای تست مقاومت و ترانزیستور و دیود ها ایا باید این قطعات کامل از مدار جدا بشوند یا فقط یک پایه را جدا کنیم کفایت می کند؟؟
          سپاس
          بعضی از قطعات اصلا نمی خواد جدا بشه. و بعضی ها یک پایه. آخه مگه ما قطعه یک پایه هم داریم؟

فقط ولتاژ ها نباید این باشن یه بار دیگه اندازه بگیر.

از توی آموزش ها قسمت 5 ولت استند بای رو چک کن چون باید سیم بنفش 5 ولت داشته باشه

دیدگاه

با سلام
            یک مقاومت NTC از پاور در اورذم که سیاه رنگ هست!!
            مقاومت اش 4.8 اهم هست!! زمانیکه بهش گرما می دهم : مقاومت کم میشه !!!!4.7 و4.6 و همینجوری میاد پایین!!! این حات صحیح است؟؟؟
            مقاومت NTC پاور کامپیوتر چند اهم هست؟؟؟ 4.8 اهم؟
            سپاس

دیدگاه

با سلام
              یک مقاومت NTC از پاور در اورذم که سیاه رنگ هست!!
              مقاومت اش 4.8 اهم هست!! زمانیکه بهش گرما می دهم : مقاومت کم میشه !!!!4.7 و4.6 و همینجوری میاد پایین!!! این حات صحیح است؟؟؟
              مقاومت NTC پاور کامپیوتر چند اهم هست؟؟؟ 4.8 اهم؟
              سپاس
              درسته اصلا برای همین ساخته شده.
              برید برای فت های استندبای

دیدگاه

سلام
                دوستان لیستی از دیود های شاتکی و ماسفت که روی هت سینک اول و دوم هست را میخوام:قطعاتی را زیاد دیدید توی این قسمت ها به کار برده شده است: مدل و شماره اش نام ببرید! مشابه!
                سپاس

دیدگاه

سلام
                  دوستان لیستی از دیود های شاتکی و ماسفت که روی هت سینک اول و دوم هست را میخوام:قطعاتی را زیاد دیدید توی این قسمت ها به کار برده شده است: مدل و شماره اش نام ببرید! مشابه!
                  سپاس
                  دیود هاش شاتکی مثل دیود های یکسو ساز هستند مه از هر مدلی میتونید استفاده کنید فقط باید میزان آمپرش و سرعتش بالا باشه یه چیزی تو مایه sbl3040pt

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: میشه یک چیزی معرفی کنید که توی بازار ایران گیر بیاد!!!
                    دیود شاتکی من خراب هست!!! مدل اش S16C45C هست 16 امپر :45 ولت!!! اصلا گیر نمیاد!!! مشابه میخوام!!
                    یا روی سینک اول 2 تا 13007 وجود داره+ یک ماسفت که دیتاشیت اش چینی هست!!! اگر مسافت هم می شناسید که گیر میاد: لطفا معرفی کنید!!مشابه!!
                    سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: میشه یک چیزی معرفی کنید که توی بازار ایران گیر بیاد!!!
                      دیود شاتکی من خراب هست!!! مدل اش S16C45C هست 16 امپر :45 ولت!!! اصلا گیر نمیاد!!! مشابه میخوام!!
                      یا روی سینک اول 2 تا 13007 وجود داره+ یک ماسفت که دیتاشیت اش چینی هست!!! اگر مسافت هم می شناسید که گیر میاد: لطفا معرفی کنید!!مشابه!!
                      سپاس
                      بازم میگم ار هر مدلی می تونید استفاده کنید. به مقازه داره بگید دیود شاتکی آمپر بالا می خوام. هر چی بالا تر بود اونو بگیرد. تفاومن اینها در ولتاژ و آمپر هستند.

راستش برای پاور من چون قدیمیه هر چی زور زدم نتونستم بخونمش. ولی دوستان شاید بدونن ولی خداوکیلی من اصلا تو این همه پاور که خراب کردم ندیدم ترانزیستورش خراب شه.

دیدگاه

بازم میگم ار هر مدلی می تونید استفاده کنید. به مقازه داره بگید دیود شاتکی آمپر بالا می خوام. هر چی بالا تر بود اونو بگیرد. تفاومن اینها در ولتاژ و آمپر هستند.
                        راستش برای پاور من چون قدیمیه هر چی زور زدم نتونستم بخونمش. ولی دوستان شاید بدونن ولی خداوکیلی من اصلا تو این همه پاور که خراب کردم ندیدم ترانزیستورش خراب شه.
                        ممنون دوست عزیز: من روی سیم ها هیچ ولتاژی ندارم!!! و سیم بنفش و سبز هم همینطور!!! ولتاژ standby مگه مربوط به ماسفت نمیشه!!! یا ماسفت خراب هست یا ان ترانس خروجی 8 پایه!!! روی ترانس هم ولتاژ نداشتم!!
                        چند شب پیش در راه تست پاور بودم که چند ثانیه یک سوت کشید و چند تا از مقاومت هاش ترکید و جرقه داد!!! مقاومت های نزدیک سینک اول بودند!! 1 وات + 1اهم+ 27 کیلو!!! این 3 تا سوختند!! نمیدانم مشکل اش چی هست!!!

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من روی سیم ها هیچ ولتاژی ندارم!!! و سیم بنفش و سبز هم همینطور!!! ولتاژ standby مگه مربوط به ماسفت نمیشه!!! یا ماسفت خراب هست یا ان ترانس خروجی 8 پایه!!! روی ترانس هم ولتاژ نداشتم!!
                          چند شب پیش در راه تست پاور بودم که چند ثانیه یک سوت کشید و چند تا از مقاومت هاش ترکید و جرقه داد!!! مقاومت های نزدیک سینک اول بودند!! 1 وات + 1اهم+ 27 کیلو!!! این 3 تا سوختند!! نمیدانم مشکل اش چی هست!!!
                          این لینک برو خودم توضیح دادم.
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67996.135
                          خب اگه مشکلی باز داشتی بگو

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من این پست تان را خوانده بودم ولی مشکل ام حل نشد!!!
                            چند سئوال:
                            1. طبق گفته خودتان اگر ولتاژ نداشته باشیم مشکل از فت +5sb هست!!! من ان ماسفت را تست کردم و ظاهرا سالم بود ولی باز بهش شک دارم!!! ان 2 تا 13007 را تست کردم سالم بودند!!
                            و تست گرما از سینک اول گرفتم و گرم بودند!! و گمان کنم یک قطعه اش مشکل داره!!! که همان ماسفت باشه!!!! چون اصلا روی هیچ سیمی ولتاژ ندارم!!!
                            2. اگر ماسفت روی سینک اول خراب باشد!! ایا ان ترانس بزرگ خروجی t1 : ولتاژ های مختلف میده؟؟؟ ولتاژ ان 8 پایه چند باید باشد؟؟؟
                            سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من این پست تان را خوانده بودم ولی مشکل ام حل نشد!!!
                              چند سئوال:
                              1. طبق گفته خودتان اگر ولتاژ نداشته باشیم مشکل از فت +5sb هست!!! من ان ماسفت را تست کردم و ظاهرا سالم بود ولی باز بهش شک دارم!!! ان 2 تا 13007 را تست کردم سالم بودند!!
                              و تست گرما از سینک اول گرفتم و گرم بودند!! و گمان کنم یک قطعه اش مشکل داره!!! که همان ماسفت باشه!!!! چون اصلا روی هیچ سیمی ولتاژ ندارم!!!
                              2. اگر ماسفت روی سینک اول خراب باشد!! ایا ان ترانس بزرگ خروجی t1 : ولتاژ های مختلف میده؟؟؟ ولتاژ ان 8 پایه چند باید باشد؟؟؟
                              سپاس
                              خب چند تا سوال ازت میپرسم. گفتی که خازن هات ولتاژ دارن درسته؟
                              اتصال کوتاه توی استند بای و منفی مدار نداری؟
                              راستش فت استند بای برای راه انداختن آیسی ها و بقیه قطعات هست و اگه کار نکنه کلا پاور روشن نمیشه. بهتره عوضش کنی ، گرون هم نیست و اگه خراب باشه ممکنه برق اضافه به آیسی ها بده و آیسیهای کمیابت بسوزه :cry2:
                              اون 2 تای دیگه برای ساخت نوسان فرکانس بالا برای چک هستند . گه اسندبایت کار کرد ولی چک برق نداشت از اونه.
                              بعد پاور دیگه باید روشن بشه. اگه نشد ممکنه باز از دیود شاتکی باشه. الان باید تلاش کنی ولتاژ استند بایو بگیری تا بتونی ادامه بدی

دیدگاه

خازن هات ولتاژ دارن درسته؟
                                :ممنون:
                                بله: 150 هست!
                                اتصال کوتاه توی استند بای و منفی مدار نداری؟
                                این اتصال کوتاه چطوری به وجود میاد!!؟؟؟
                                البته با مدار لامپ 100:چک کردم و لامپ روشن نشد!!! یعنی نداره دیگه !!
                                راستش فت استند بای برای راه انداختن آیسی ها و بقیه قطعات هست و اگه کار نکنه کلا پاور روشن نمیشه. بهتره عوضش کنی
                                من مشکل توی تهیه این فت دارم!! چینی هست و مشابه اش نمی تونم پیدا کنم!!!
                                یک سئوال: روی ای سی ها: پایه هاش باید چند ولت باشه؟؟؟ برای من 2 و 1.5 ولت هست!!
                                اون 2 تای دیگه برای ساخت نوسان فرکانس بالا برای چک هستند
                                13007 ؟؟؟؟
                                گه اسندبایت کار کرد ولی چک برق نداشت از اونه.
                                استند بای که کار نمیکنه ولی چک ولتاژ خیلی پایینی دارند!!
                                . اگه نشد ممکنه باز از دیود شاتکی باشه
                                وظیفه دیود شاتکی چی هست؟؟؟

سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X