اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میزان حق تدریس مدرس رباتیک ، الکترونیک ، برنامه نویسی و ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میزان حق تدریس مدرس رباتیک ، الکترونیک ، برنامه نویسی و ...

سلام متاسفانه بیشتر شرکت های و آموزشگاهها در زمینه رباتیک فقط به فکر دارامد خودشان هستند و اتفاقی که افتاده اینه که به جای علاقه مند کردن بچه ها از حس بچه ها سوء استفاده می شه به طوری که خیلی از مدرسه ها و خانواده دیدشون خراب شده منم تجربه ای در این زمینه داشتم و داستان جالبی بود البته خداراشکر زیاد جلو نرفتیم یک شرکتی بود خیلی هم معروف همون چیزی که بچه ها گفتن به من پیشنهاد داده بودن و گفته بودن ما توی شهر شما می خواهیم آموزشگاه بزنیم ما یک سری از دوره ها برای مدرسامون داریم حالا چون شما هستید فقط یک جلسه بیاید چیزی هم نمی خواد بدهید ( آخرشم ما نرفتیم و جلسه را توی خیابون برگزار کردیم :biggrin: طرف کلی از افتخارات و جوایز شرکت گفت و می خواست مارو حسابی بپزه) می خواست من با ربات ها و جزوه های اونها برم سر کلاس ها منم گفتم با اینهااااااا :eek: اون موقع می گفت ساعت 9000 فعلا به شما به عنوان مدرس می دیم و به عنوان های دیگه هم می تونید برای ما کار کنید خلاصه ما تصور دیگه از آموزش رباتیک به بچه ها داشتیم و ربات هاو جزوه های اونها رو که دیدیم فهمیدیم داستان از چه قراره خلاصه این طرفو می پیچوندیم هی جلوی ما سبز می شد بعد از ما نامید شد رفت سراغ افراد دیگه و خبر نداشت اون افراد هم با ما در ارتباط هستند خلاصه نمی دونم الان چه کسی رو به عنوان مدرس گول زده باشن و تا حالا چندتا کلاس توی شهر ما برگزار کرده باشن ما سعی کردیم چند بار دور خودش بچرخونیمش و افراد دیگه را گاه کنیم امیدوارم فهمیده باشه و توی کاری که تخصص نداره دیگه دخالت نکنه ، به نظر من اگر قراره رباتیک و الکترونیک چنین آموزش داده بشه اصلا از صحنه روزگار حذف بشه خیلی بهتره
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

پاسخ : میزان حق تدریس مدرس رباتیک ، الکترونیک ، برنامه نویسی و ...

وضعیت بازار کار که تکلیفش مشخصه ، برای کار دولتی هم اکثرا نیروی اداری میخان (مدیریت ، حسابداری و...)شاید یکی دو تا مهندس هم بخان که ما نیستیم! حالا نظرتون درباره تدریس تو دانشگاه چیه؟ البته با مدرک ارشد! پولش کمه ولی نه سرمایه میخاد و نه سالها سعی و خطا!
      زمانی که کاردانی بودم سال 91 ، میفهمیدم بعضی از استادها با ساعتی 3 تومان و 5 تومان میان تدریس میکنند!
      لطفا تو این نظر سنجی شرکت کنید :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108406.msg703318#msg703318
      هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X