اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور بادی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ژنراتور بادی

با طرحی که من گفتم
    کافیه یک دینام رنو که به قیمت 38 هزار تومن هست رو با نیروی باد بچرخونی
    کاملا عملیه
    مشکل الکترونیکی و الکترومکانیکی نداریم گیر بکس هم تا نسبت 30 به یک ( متغیر ) خیلی راحته نهایتا با 7 هزار تومن حل میشه ( یک پولی کولر آبی با 30 برابر شعاع پولی دینام و یک تسمه )( البته من کارگاه ماشین سازی دارم و میتونم گیربکس حلزونی اندازه یک تخم مرغ هم بزنم )
    فقط قسمت مشکلش همون اطلاع از هوا شناسی و فیزیک باد هست
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

دایی جان
      وقتی شما هنوز نمی دونی گیربکس حلزونی برای افزایش دور بکار نمیره چطور همه چی حله؟!
      کسی هم تابحال نتونسته از سیستم تسمه پولی نسبت 30 برابر بدست بیاره!!!
      اگه دایی حرفی میزنه نه برای ناامید کردن بلکه برای اینه که اندکی مسیر نمایانتر بشه.
      البته منم ایرانی هستم و شاید خیلی کارها رو بی کله رفتم جلو. اما حالا تجربه ای که از عمر هزینه شده میگه کمی به کارهای دیگران هم نگاه کنم
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی جون اونی که شما می گید چرخ و محور حلزونی نه گیربکس حلزونی ( یه نمور باهم فرق دارن)

نسبت 30 به 1 هم میشه دایی جون نسبت 200 به یک هم میشه دایی جون حالا روی یک محور نشه روی دو محور این قسمت راحت کاره

دیدگاه

دینام ماشینها اگر منظورت آلترناتوره باید بگم اون برای اینکار مناسب نیست چون آهنربای داییمی نداره و باید خودشو هم آهنربا کنه که این انرژی رو هدر میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            دینام ماشینها اگر منظورت آلترناتوره باید بگم اون برای اینکار مناسب نیست چون آهنربای داییمی نداره و باید خودشو هم آهنربا کنه که این انرژی رو هدر میده
            خوب هدر بده
            خود رنو - ژیان در حالت خلاص ( دور خود موتور فکر نکنم از 300 بیشتر باشه- به علت فرسوده بودن - حالا نسبت تبدیل بین پولی ها میشه مثلا 4 با این حساب دور محور دینام میشه 1600 )تو 10 دقیقه باطری کامل خالی رو اونقدی شارژ میکنه که بشه 3-4 بار استارت درست حسابی زد اگه باد هم همین کار رو تو 24 ساعت بکنه از سر من هم زیاده

دیدگاه

عزیز اینی که شما میگی خوش بینانشه شما باید برای این منظور بد ترین حالت رو در نظر بگیرید صرف به اینکه 2 تا استارت قوی دیدی که نمیشه به اون استناد کنی هنوز بشر توی ذخیره انرژی الکتریکی مشکل داره شما هر چقد بتونی تولید کنی باید یه جا ذخیره هم بکنی این باطری هایی که من دیدم بهصرفه نیستن دایی جان هم راست میگه که باید همه جوانب رو بسنجی بعد مشغول بشی...

دیدگاه

دایی جان هایم
                اتفاقا دینام ماشین ژنراتور خوبیه و اگه نو باشه خیلی خوب کار می کنه.
                انرژی هم هدر نمیده چون متناسب با مصرف برق برای فیلد، برق هم تولید می کنه.
                من از دینام پراید بارها استفاده کردم و بازدش نسبت به ژنراتورهای معمولی بیشتر بود.
                بخاطر داشتن رگولاتور(افتامات به زبون تعمیرکاری) توی دورهای پایین هم ولتاژ خروجیش بالاست.
                فقط یه نکته ی خیلی کوچولو داره که شاید مهم باشه.
                دو نوع رگولاتور برای دینام ها وجود داره. نوع خطی که قدیما استفاده میشد و نوع سوئیچینگ که اخیرا بکار میره.
                تلفات رگولاتور خطی بالاست و شاید واسه کار ژنراتور بادی همین چند ده وات هم گاهی حیاتی باشه.
                پس اگه داریم دینام خودرو می خریم بهتره مال ماشین ها طراحی روز مثل 206 و بالاتر باشه تا رگولاتورش سوئیچینگ باشه.

دیدگاه

دایی شنیدم دینمهای جدید آهنربای سیمپیچی دارن و با مقناتیسی کردن همون ولتاژ رو روی دور های بالا ثابت نگه میدارن! اینکار باعث تلفات نمیشه؟

دیدگاه

من یک بار دینام پژو 405 ترانزیستوری را تست کردم خود سیم پیچ در حالت بیکاری دینام تقریبا3 آمپر برق میکشید اما اگه از اون 3 آمپر صرف نظر بشه داشتن رگولاتور مخصوص شارژ باتری و بازده خوب این دینام ها قابل توجه
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                      با طرحی که من گفتم
                      کاملا عملیه
                      مشکل الکترونیکی و الکترومکانیکی نداریم گیر بکس هم تا نسبت 30 به یک ( متغیر ) خیلی راحته نهایتا با 7 هزار تومن حل میشه ( یک پولی کولر آبی با 30 برابر شعاع پولی دینام و یک تسمه )( البته من کارگاه ماشین سازی دارم و میتونم گیربکس حلزونی اندازه یک تخم مرغ هم بزنم )
                      فقط قسمت مشکلش همون اطلاع از هوا شناسی و فیزیک باد هست
                      سلام دوست عزیز
                      باید توربین ساخته شده با سرعت باد 3 متر بر ثانیه استارت بخوره و با باد 5 متر بر ثانیه کار کنه
                      در این صورت در کوهستان و کنار دریا با یک پایه 6 تا 8 متری به راحتی کار میکنه
                      قطر پره باید 2 تا 4 متر باشه (500 وات تا 3000 وات)
                      دور روتور هم 30 تا 60 rpm هست که با چرخ دنده باید به 1200 تا 1500 rpm برسه
                      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                        من یک بار دینام پژو 405 ترانزیستوری را تست کردم خود سیم پیچ در حالت بیکاری دینام تقریبا3 آمپر برق میکشید اما اگه از اون 3 آمپر صرف نظر بشه داشتن رگولاتور مخصوص شارژ باتری و بازده خوب این دینام ها قابل توجه
                        درحالت بیکاری یعنی چه موقع؟
                        یعنی دینام بوسیله موتور درحال چرخش بود و شما جریان سیم پیچ مغناطیس اونو چک کردی؟
                        لطفا اگه میشه توضیح بیشتری بده.
                        متشکرم
                        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          دقیقا ایشوندرست میگن
                          نوع ژنراتور به کار رفته در توربین بادی Permanent Magnet Generator هست
                          در اینترنت سرچ کنید ....
                          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

یک جور دیگه بگم
                            سرعت روتور 30 تا 60 دور در دقیقه باید باشه حالا ما باید از High-speed shaft استفاده کنیم که دور را تا 200 بالا ببره
                            همچنین سیستم قطع کن در دور بالای باد باید طراحی کنیم تا ژنراتور در دورهای بالا آتش نگیره ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              یک جور دیگه بگم
                              سرعت روتور 30 تا 60 دور در دقیقه باید باشه حالا ما باید از High-speed shaft استفاده کنیم که دور را تا 200 بالا ببره
                              همچنین سیستم قطع کن در دور بالای باد باید طراحی کنیم تا ژنراتور در دورهای بالا آتش نگیره ....
                              میشه توضیح بدید اینHigh-speed shaftچیه و چطوری دور را چند برابر میکنه؟با گیربوکس فرق داره
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                دایی شنیدم دینمهای جدید آهنربای سیمپیچی دارن و با مقناتیسی کردن همون ولتاژ رو روی دور های بالا ثابت نگه میدارن! اینکار باعث تلفات نمیشه؟
                                نه نمیشه دایی
                                قدیمی ها هم داشتن
                                جریانی که صرف مغناطیس شدن روتور دینام میشه خیلی زیاد نیست ولی آهنربای بسیار قوی میسازه که باعث بالا رفت ولتاژ خروجی میشه.
                                چون ما قراره خروجی دینام رو به باطری وصل کنیم پس مشکلی در راه اندازی اولیه اون نداریم.
                                در کل مهمترین پارامتر بازده ژنراتوره. یعنی توان الکتریکی خروجی به توان مکانیکی ورودی.
                                من خیلی از ژنراتورهای آهنربای دایم رو تست کردم و هیچکدوم بازده دینام خودرو رو نداشتن.
                                خودتون هم می تونید تست کنید و درنهایت ژنراتوری با راندمان بالاتر رو انتخاب کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X