اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور بادی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ژنراتور بادی

آقا سینا تاجائی که من موتورهای 125 سی جی رو دیدم هیچی جز همون دایود سرراهشون نزاشتن و باطری موتور هم معمولا زود خراب میشه.
    آره منم فکرمیکنم باید بیخیال استفاده از دینام موتور بشی چون همشون همون طور که گفتم روی شفت موتور و بدنه خود موتور نصب هستن. (قسمت سمت راست کنار پدال دنده )
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
      آقا سینا تاجائی که من موتورهای 125 سی جی رو دیدم هیچی جز همون دایود سرراهشون نزاشتن و باطری موتور هم معمولا زود خراب میشه.
      آره منم فکرمیکنم باید بیخیال استفاده از دینام موتور بشی چون همشون همون طور که گفتم روی شفت موتور و بدنه خود موتور نصب هستن. (قسمت سمت راست کنار پدال دنده )
      ممنون دوست عزیز
      بله حق با شماست
      باید بی خیال این دینام بشیم
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        ممنون دوست عزیز
        بله حق با شماست
        باید بی خیال این دینام بشیم
        شما اینقدر حرف ژنراتور و دینام زدی :icon_razz: منم گیرم یه دینام ماشین اومده حوس کردم برم تو کار ساخت یک ژنراتور .با این وضع بارندگی فکر کنم باید سال دیگه با همین روشها برق تولید کنیم :mrgreen:
        اگه چیزی ساختم به امید خدا تو همین سایت قرار میدم
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          شما اینقدر حرف ژنراتور و دینام زدی :icon_razz: منم گیرم یه دینام ماشین اومده حوس کردم برم تو کار ساخت یک ژنراتور .با این وضع بارندگی فکر کنم باید سال دیگه با همین روشها برق تولید کنیم :mrgreen:
          اگه چیزی ساختم به امید خدا تو همین سایت قرار میدم
          سلام محمد خان , خوب هستید؟
          پس بالاخره یک دینام تهیه کردید
          ببخشید , قرار بود من بگیرم , که وقت نشد برم چراغ برق ...
          محمد خان پس بی زحمت یک تست کنید ببینید دینام
          در حالت ثابت , چه میزان جریان مصرف میکند؟
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
            سلام محمد خان , خوب هستید؟
            پس بالاخره یک دینام تهیه کردید
            ببخشید , قرار بود من بگیرم , که وقت نشد برم چراغ برق ...
            محمد خان پس بی زحمت یک تست کنید ببینید دینام
            در حالت ثابت , چه میزان جریان مصرف میکند؟
            سلام تشکر به لطف شما

پیدا کردن این دینام فلسفه داره که خوب فقط در همین حد بگم که تا امشب پیش منه و منم نخریدمش از یکی از دوستان به دستم رسید کاملا هم نو هست از این حرفا بگذریم

این دینام 2تا پایه بیشتر نداشت بعد سرچ کردن فهمیدم که یک پایه باید به مثبت باتری وصل بشه و پایه دیگر هم زمان استارت به صورت لحظه ای وصل بشه که در حالت سکون دینام 4.3آمپر برق میکشید حالا من نمیدونم در حال حرکت کمتر میکشه یانه

از همه مهمتر این که به نظر من برا ساخت ژنراتور در مقیاس کوچیک کلا باید بی خیال این دینام شد چون وقتی داخل سیم پیچش برق میره اینقدر سفت میشه که با یک پره کوچیک و این گشتاورهای ضعیف راه نمی افتد
            اگه بتونم میخواهم برم برای تست موتور اسکوتر البته هنوز مثل دینام نتونستم مفتی گیر بیارم
            ولتر

دیدگاه

خوب چرا خروجی دینام دیود نمیزارید در حالت سکون جریان نکشه و سفت نشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                خوب چرا خروجی دینام دیود نمیزارید در حالت سکون جریان نکشه و سفت نشه؟
                خود دینام ماشین تمام دیودهای مورد نظر را دارد و اگر دینام جریان نکشه و سفت نشه خوب برق تولید نمیکنه
                ولتر

دیدگاه

..............
                  اگه بتونم میخواهم برم برای تست موتور اسکوتر البته هنوز مثل دینام نتونستم مفتی گیر بیارم
                  سلام محمد خان
                  با زحمتای ما...؟ :mrgreen:
                  پس این جوری که شما میفرمائید نمیشود از دینام ماشین برای توربین بادی استفاده کرد.
                  من حدس میزم که خیلی سفت بچرخد , هر چه باشد 900 -1000 واتی , توان تولید میکند.
                  اگر درسایتهای تولید کننده توربین بادی مشاهده کرده باشید ,توربینهای 1000 واتی , پره های 3-4 متری دارند.
                  برای توربینهای بادی کوچک که 100 تا 300 وات بیشتر تولید ندارند و پره ای با قطر (دایره) 1 متری میباشند
                  از دینامهای 10 تا 20 آمپری باید استفاده کنیم (دینام موتور خیلی خوب که به گفته دوستمون قابل استفاده نمی باشد)
                  محمد خان فرمودید که از موتور اسکوتر استفاده کنیم :
                  این موتور اسکوتر چیست؟الکترو موتور است یا دینام؟
                  ایا میتوان از الکترو موتور به جای دینام بهره گرفت؟اگر میشود , میزان افت تولید آن چه میزان است(مثلا موتور 20 ولتی تولید برقش چه اندازه است)؟

دیدگاه

خیلی از دوستان مکن است فکر کنند که تولید 200 وات خیلی کم است و استفاده زیادی نخواهد داشت و تاثیر زیاد در برق بها نخواهد داشت
                    عکسی برایتان پلود کردم , از یک توربین بادی کوچک آمریکایی با توان 200 وات:
                    در چارتی که مشاهده میکنید (به گفته تولید کننده) اگر بادی معاد 6.3 متر بر ثانیه داشته باشید (که باد خیلی کمی محسوب میشه)
                    میتوان در ماه 50 کیلو وات ساعت برق تولید کرد
                    حال اگر توربین 600 وات تولید کنیم یا 3 توربین 200 وات , میتوانیم 150 کیلو وات ساعت در ماه برق تولید کنیم , که عددی بالا میباشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      سلام محمد خان
                      با زحمتای ما...؟ :mrgreen:
                      پس این جوری که شما میفرمائید نمیشود از دینام ماشین برای توربین بادی استفاده کرد.
                      من حدس میزم که خیلی سفت بچرخد , هر چه باشد 900 -1000 واتی , توان تولید میکند.
                      اگر درسایتهای تولید کننده توربین بادی مشاهده کرده باشید ,توربینهای 1000 واتی , پره های 3-4 متری دارند.
                      برای توربینهای بادی کوچک که 100 تا 300 وات بیشتر تولید ندارند و پره ای با قطر (دایره) 1 متری میباشند
                      از دینامهای 10 تا 20 آمپری باید استفاده کنیم (دینام موتور خیلی خوب که به گفته دوستمون قابل استفاده نمی باشد)
                      محمد خان فرمودید که از موتور اسکوتر استفاده کنیم :
                      این موتور اسکوتر چیست؟الکترو موتور است یا دینام؟
                      ایا میتوان از الکترو موتور به جای دینام بهره گرفت؟اگر میشود , میزان افت تولید آن چه میزان است(مثلا موتور 20 ولتی تولید برقش چه اندازه است)؟
                      سلام
                      مخلصم عزیز

کلا دینام ماشین از هیچ نظری گزینه خوبی نیست هم خیلی سفته همنیاز به دور بالا داره چیزی در حدود15000دور که نیلز به یک گیربکس داره که خودش کلی درد سر داره دینام ماشین را بی خیال بشیم بهتره

موتور اسکوتر در اصفهان هم قیمتش بالا است هم توان بالا گیر نیومد اما تهران500واتش هست

موتور اسکوتر دقیقا مثل ارمیچر است یا در واقع موتور با آهنربای ثابت و من تا الان دلیلی پیدا نکردم که ثابت کنه ژنراتور آهنربای ثابت با موتور آهنربای ثابت تفاوتی داشته باشه و اینکه دوستان عنوان میکنید بازده پایین تری خواهیم داشت اگه دلیلش را دوستان عنوان کنید خیلی ممنون میشم چون این طور که من دیدم از نظر ساختار کاملا مشابه هستند حالا شاید یک نکته ریز داشته باشه که من متوجه نشدم

در بسیاری از پروژه های خانگی ساخت ژنراتور چه بادی چه پدالی چه آبی افراد از موتور هایPMبه جای ژنراتورهای PMاستفاده کردند و تا اونجا که زبان انگلیسی من اجازه میده من چیزی از کم بازده تر بودن موتور نسبت به ژنراتور نشنیده ام من اگه یک موتور اسکوتور 500وات گیرم بیاید یه تستی میکنم اما در حال حاضر در اصفهان موجود نیست بچه های تهران برن یه آمار بگیرند
                      اگه یک موتور اسکوتر 500واتی حدود 70 درصد هم بازده داشته باشه خیلی خوبه یعنی چیزی در حدود 350 وات برق میده که با رگولاتور و دیگر تلفات 300وات توان داریم که رقم مناسبی است
                      ولتر

دیدگاه

................
                        موتور اسکوتر در اصفهان هم قیمتش بالا است هم توان بالا گیر نیومد اما تهران500واتش هست
                        هم بازده داشته باشه خیلی خوبه یعنی چیزی در حدود 350 وات برق میده که با رگولاتور و دیگر تلفات 300وات توان داریم که رقم مناسبی است
                        سلام محمد خان
                        من آخر نفهمیدم اسکوتر چه وسیلهای هست :mrgreen:که قرار است موتور آن را مورد استفاده قرار دهیم
                        آیا نام یک نوع الکترو موتور خاصی است که با نام اسکوتر در بازار موجود میباشد؟
                        پ.ن: محمد خان , در زمان بچگی از این موتورهای کوچک (آرمیچر خومان) خیلی خراب کردم , یک دینام دوچرخه هم خاب کردم ببینم داخلش چیست :mrgreen:
                        آرمیچر : سیمپیچ در وسط (روتور) قرار داشت و دور آن را آهنربای (استاتور) دائمی احاطه کرده بود
                        دینام دوچرخه : آهنروبای دائم در وسط (روتور) قرار داشت و سیمپیچ (استاتور) دور آن و به صورت ثابت بود
                        حال این موتور اسکوتر که میفرمایید به چه صورت است ؟
                        اگر زحمتی نیست کمی درمورد آن توضیح میدهید
                        باتشکر

دیدگاه

محمد خان , ببخشید سوالی داشتم
                          رفتم بازار بگم چی میخوام ؟
                          بگم یک موتور اسکوتر 500 وات میخوام؟
                          قیمت تقریبیش چنده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                            خیلی از دوستان مکن است فکر کنند که تولید 200 وات خیلی کم است و استفاده زیادی نخواهد داشت و تاثیر زیاد در برق بها نخواهد داشت
                            عکسی برایتان پلود کردم , از یک توربین بادی کوچک آمریکایی با توان 200 وات:
                            در چارتی که مشاهده میکنید (به گفته تولید کننده) اگر بادی معاد 6.3 متر بر ثانیه داشته باشید (که باد خیلی کمی محسوب میشه)
                            میتوان در ماه 50 کیلو وات ساعت برق تولید کرد
                            حال اگر توربین 600 وات تولید کنیم یا 3 توربین 200 وات , میتوانیم 150 کیلو وات ساعت در ماه برق تولید کنیم , که عددی بالا میباشد

این انرژی های نو و ژنراتور بادی و آبی و پدالی تمامش در ایران کار کردن روش دو جنبه داره یا مثل ماها عشقیه یادر محل هایی که دسترسی به خط برق نیست استفاده میشه پس فکر نمیکنم اصلا توجیه اقتصادی داشته باشه.در آن محسابات هم فکر کنم شرط بر این بوده که24ساعته باد بیاید

نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام محمد خان
                            من آخر نفهمیدم اسکوتر چه وسیلهای هست :mrgreen:که قرار است موتور آن را مورد استفاده قرار دهیم
                            آیا نام یک نوع الکترو موتور خاصی است که با نام اسکوتر در بازار موجود میباشد؟
                            پ.ن: محمد خان , در زمان بچگی از این موتورهای کوچک (آرمیچر خومان) خیلی خراب کردم , یک دینام دوچرخه هم خاب کردم ببینم داخلش چیست :mrgreen:
                            آرمیچر : سیمپیچ در وسط (روتور) قرار داشت و دور آن را آهنربای (استاتور) دائمی احاطه کرده بود
                            دینام دوچرخه : آهنروبای دائم در وسط (روتور) قرار داشت و سیمپیچ (استاتور) دور آن و به صورت ثابت بود
                            اگر زحمتی نیست کمی درمورد آن توضیح میدهید
                            باتشکر
                            این اسکوتر یه وسیله نقلیه است بیشتر هم برای بچه ها و افراد مسن برای دیدن عکسش تو گوگل scooterرا سرچ کنید.
                            من فقط میدونم مدل 12ولت24و36داره و تا توان500هم در تهران موجود بوده مدل 250واتش هم اصفهان بود از 55قیمت میدادن تا 75 زنگ زدم تهران به یک فروشنده گفت 45قیمت داره.

این موتور را باید از فروشندگان قطعات روبات بخرید چون در روباتیک استفاده داره البته قبلش اطمینان پیدا کنید به کارتون میاد یا نه دورش هم حدود2600دور در دقیقه بود پس حتما گیربوکس نیاز داره

ولتر

دیدگاه

حالا بیاییم سر بحث اصلی
                              من خودم در این موضوع سوال دارم که چرا دوستان عنوان میکنند PMموتور نمیتونه یکPMژنراتور خوب باشه.تنها تفاوتی که در ساختارشون من از نظر ظاهری میبینم اینه که آقا سینا عنوان کردند که درPMموتور روتور سیم پیچه و دورش را آهنربا احاطه کرده در حالی که در PMژنراتور برعکسه

من داخلش را باز نکردم اما این طور که به نظر میاد باید مثل آرمیچر باشه .سوال اساسی اینه که عنوان کردم اگه کسی از دوستان جوابش را بلده دریغ نکنه.این هم یک نمونه استفاده از موتور اسکوتر 250وات به عنوان ژنراتور
                              http://electricpedals.com/how-it-works/

در مورد دینام ماشین هم مشکل نیاز به دور بالا وجود داره اما دلیل کشیدن زیاد آمپر و سفت بودن بیش از حد را فهمیدم
                              دلیل این بود که از یک چراغ که در واقع یک مقاومت است در سر راه استفاده نمیکردم پس بازهم یک مقدار امیدوار شدم :nice:به استفاده دوباره از دینام به عنوان یک ژنراتور خوب

در مجموع من اگه خودم بخواهم یک ژنراتور دست ساز خانگی بسازم میروم به سمت ساختpedal generator

ولتر

دیدگاه

.................
                                در مورد دینام ماشین هم مشکل نیاز به دور بالا وجود داره اما دلیل کشیدن زیاد آمپر و سفت بودن بیش از حد را فهمیدم
                                دلیل این بود که از یک چراغ که در واقع یک مقاومت است در سر راه استفاده نمیکردم پس بازهم یک مقدار امیدوار شدم :nice:به استفاده دوباره از دینام به عنوان یک ژنراتور خوب..............
                                سلام محمد خان
                                اون چراغی که شما فرمودید , به چراغ دینام معروف است
                                بی زحمت یک بار دیگر آمپر مصرفی روتور دینام ماشین را
                                بعد از اتصال چراغ دینام اندازه گیری کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X