اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوزاندن فوق سریع برد راه انداز sim908 توسط اینجانب و نیاز به دلداری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوزاندن فوق سریع برد راه انداز sim908 توسط اینجانب و نیاز به دلداری

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    دوست عزیز بردهای راه انداز یکی از مصارفشون نصب بر روی برد برد و کار دانشجویی هست وکاربرد مهمتر و عمدش در بردهای صنعتی هست که روی پنل نصب میکنند و به دستگاه های از پیش ساخته شده وصل میشه برای همین این دستگاه باید متناسب به دستگاه های اصلی با رنج ولتاژ مورد نظر مصرف کننده کار کنند.
    برای همین هم هست که sim900 و sim908 با یک رنج ولتاژ کار میکنند و نه با یک ولتاژ خاص برای همین رو برد های حرفه ای همه منظوره رگلاتور 3.3 براش گذاشته نمیشه هرچند که خود 3.3 ولتاژ انچنان مطلوبی برای sim900 و sim908 نیست.
    شما اگر بردی میخواین که مستقیم وصل کنید و کار کنید و در تامین ولتاژ هم مشکل دارید باید از مدل کاربردی اون کار کنید که رگلاتور و ... داره.

لطفا دوستان اگر در مورد بردهای طراحی شده سوال دارند جداگانه بپرسند که دلیل گفته بشه و از بیان اینگونه نظرات عجیب و بسیار غیر حرفه ای خودداری کنند.
    متاسفانه نمیتونیم تو انجمن همه موارد غیر صحیح و غیر مسئولانه رو ببینیم و پاسخ بدیم و این حرف ها فقط ذهنیت افراد رو به اشتباه خراب میکنه....
    -------------------------------------------------------

aziziphp عزیز
    من تنها دلداری که میتونم بهتون بدم این هست که سری بعد که خواستید خرید کنید به من اطلاع بدید که ماژول را با قیمتی متفاوت بهتون بدم که حداقل این هزینه ها شمارو از مسیر یادگیریتون دلسرد نکنه
    موفق باشید.
    ممنون ولی متاسفانه به شخصه تا حالا توی این انجمن بیش از 10 نفر رو دیدم که این ماژول رو سوزاندن دیگر دوستان بیرون این انجمن هم همین طور بهتر بود برد تغذیه ای روی این برد راه انداز که من با اسمش هم با توجه به توضیحات شما مشکل دارم قرار داشت اسمش پس به جای برد راه انداز برد مبدل نه راه انداز ....
    قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
      ممنون ولی متاسفانه به شخصه تا حالا توی این انجمن بیش از 10 نفر رو دیدم که این ماژول رو سوزاندن دیگر دوستان بیرون این انجمن هم همین طور بهتر بود برد تغذیه ای روی این برد راه انداز که من با اسمش هم با توجه به توضیحات شما مشکل دارم قرار داشت اسمش پس به جای برد راه انداز برد مبدل نه راه انداز ....
      عرض کنم که اینکه خیلی ها ماژول رو میسوزونن دلیلش کم بودن توان علمی و ناتوانی عملی این دوستان هست نه مشکل در طراحی ماژول و ....
      وگرنه اگر به قول شما این مشکل با یک دیود یا رگلاتور قابل رفع بود همون رو تو خود ماژول SIM900 میذاشتن !
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
        با هر قطعه ای متناسب با قیمتش رفتار کنین .
        وقتی با یه ماژول گرون قیمت کار میکنین و نسبت به بودجه تون قیمت زیادی داره باید بیشتر مواظب باشین و شرایط خطر رو دور کنین .
        این بلا ممکنه سر هر کسی بیاد ولی عاقلانه اینه که شرایط خطر رو دور کنین .
        با تمام دوستانی که این ماژول و ماژولهای مشابه رو سوزوندند ابراز همدردی میکنم و امیدوارم این موضوع اونها رو از ادامه مسیر آموختن دلسرد و منحرف نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          عرض کنم که اینکه خیلی ها ماژول رو میسوزونن دلیلش کم بودن توان علمی و ناتوانی عملی این دوستان هست نه مشکل در طراحی ماژول و ....
          وگرنه اگر به قول شما این مشکل با یک دیود یا رگلاتور قابل رفع بود همون رو تو خود ماژول SIM900 میذاشتن !
          ممنون از تخفیف
          ولی دست شما درد نکنه دیگه، ما شدیم ناتوان علمی.
          هر ماژولی می تواند ارتقاء یابد مثلا شما می توانید در ورژن های بعدی یک مدار محافظ اضافه کنید که کار چندان هزینه و زمان بری نیست. می توان کاری کرد که یک قطعه قابل تعویض بر روی برد به جای خود آی سی بسوزد. نمی توان این کار را داخل IC اجرا کرد.
          می توان کاری کرد که جریان اضافی از مسیر دیگری هدایت شود و آن قطعه توانایی تحمل آن جریان را داشته باشد. این هم داخل IC قایل اجرا نیست چون جریان زیاد در محیط کوچک یعنی گرما و گرما یعنی سوخت IC.
          با یک فیدبک از جریان و ولتاژ می توان مدار محافظ را طراحی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
            سلام
            با هر قطعه ای متناسب با قیمتش رفتار کنین .
            وقتی با یه ماژول گرون قیمت کار میکنین و نسبت به بودجه تون قیمت زیادی داره باید بیشتر مواظب باشین و شرایط خطر رو دور کنین .
            این بلا ممکنه سر هر کسی بیاد ولی عاقلانه اینه که شرایط خطر رو دور کنین .
            با تمام دوستانی که این ماژول و ماژولهای مشابه رو سوزوندند ابراز همدردی میکنم و امیدوارم این موضوع اونها رو از ادامه مسیر آموختن دلسرد و منحرف نکنه
            الان IC را دوباره کار انداختم و 3 4 ساعت داره کار می کنه و من خوشبختانه هنوز نسوزوندمش :wow:
            دوستان شلخته که مثل من سیم هاشون روی هوا ول هست از الان خودشون را اصلاح کنن و منظم باشن تا همچین بلاهایی سرشون نیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aziziphp
              ممنون از تخفیف
              ولی دست شما درد نکنه دیگه، ما شدیم ناتوان علمی.
              هر ماژولی می تواند ارتقاء یابد مثلا شما می توانید در ورژن های بعدی یک مدار محافظ اضافه کنید که کار چندان هزینه و زمان بری نیست. می توان کاری کرد که یک قطعه قابل تعویض بر روی برد به جای خود آی سی بسوزد. نمی توان این کار را داخل IC اجرا کرد.
              می توان کاری کرد که جریان اضافی از مسیر دیگری هدایت شود و آن قطعه توانایی تحمل آن جریان را داشته باشد. این هم داخل IC قایل اجرا نیست چون جریان زیاد در محیط کوچک یعنی گرما و گرما یعنی سوخت IC.
              با یک فیدبک از جریان و ولتاژ می توان مدار محافظ را طراحی کرد.
              دوست عزیز پاسخی که داده شد کلی بود و شما مخاطب نبودید.
              شما از لحاظ عملی یکم باید منظمتر میشدید که خوشبختانه مشکلتون هم حل شده.
              در ورد طراحی این بردهم بارها توضیح داده شده.

امیدوارم که از کار با برد لذت ببرید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X