اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

چرا من روی برد جواب گرفتم.مشکلی نداره.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassannavidy
      سلام به همه دوستان و مهندسین محترم.
      من یک برد APM 2.6 فلایت کنترل دارم که برای کوادکوپتر استفاده میکنم.
      این برد APM با یه ماژول به اسم (3DR Radio Telemetry Kit - 433 Mhz ) اطلاعات تلمتری کوادکوپتر رو برای لپ تاپ یا گوشی اندروید ارسال میکنه.
      اینم عکسی از ماژول تلمتری برای APM
      http://s5.picofile.com/file/8169260618/Free_shipping_Ardupilot_3DR_Radio_Telemetry_Kit_43 3Mhz_for_APM.jpg
      حالا من میخوام از شما کمک بگیرم که آیا راهی هست بجای استفاده از این ماژول از NRF استفاده کنم؟ چون دوتا از این ماژول رو دارم.
      دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟

دیدگاه

برد ماژول خودتون چقدره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
          برد ماژول خودتون چقدره؟
          سلام همون ماژول تقویت شده هست با برد 1000 متر.

دیدگاه

دوستان حداکثر بردی که تست گرفتین چقدر بوده؟
            خودم: 15 متر
            بیشتر امکاناتش نبود
            گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
              دوستان حداکثر بردی که تست گرفتین چقدر بوده؟
              خودم: 15 متر
              بیشتر امکاناتش نبود
              مادون قرمز بیشتر از 15متر جواب میده خسته نباشی:

دیدگاه

:redface:
                گفتم که امکاناتش دم دست نبود
                شما چقدر گرفتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Finder_
                  :redface:
                  گفتم که امکاناتش دم دست نبود
                  شما چقدر گرفتی؟
                  ددوسه تا کوچه ای،با انتن دار،جواب گرفتم ک میشه300 400متر

دیدگاه

ماژولتون کدوم نوع بود؟
                    از من xpower بودش

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید
                      من این ماژولو راه اندازی کردم فقط باهاش میتونم یه داده ای رو بفرستم و اونور بگیرم (مثل تک مقدار ولتاژ با پتانسیومتر)
                      ولی برای ارسال صوت میخام ازش استفاده کنم و وقتی وصلش میکنم به مدارم در سمت گیرنده چیزی در بلندگو پخش نمیشه !! به نظرتون مشکل از رجیسترهای گیرندس یا باید ای دی بزارم ذخیره کنم بعد بفرستم ؟
                      گر طالب فضلی افتادگی آموز *****هرگز نخورد آب زمینی که بلند است )

اگر دقت کنید بیشتر مشکلاتمون رو با مدارها تو نت سرچ میکنیم پس اگر شما هم مطلبی کامل بلدی بنویس تا بقیه مشکلشون برطرف شه !

دیدگاه

اگه عدد را میفرسته پس مشکل با رجیستر ندارید.در سمت گیرنده بلندگو وصل کردید؟با دی ای سی یا pwm؟
                        در فرستنده صوت به درستی دریافت میشه؟اول اعداد خوانده شده از adc را روی ال سی دی ببینید و مطمئن بشید درسته.بعد در همون میکرو سعی کنید صدا را پعش کنید.در انتها برید سراع ارسال توسط این ماژول.

دیدگاه

اگه عدد را میفرسته پس مشکل با رجیستر ندارید.در سمت گیرنده بلندگو وصل کردید؟با دی ای سی یا pwm؟
                          در فرستنده صوت به درستی دریافت میشه؟اول اعداد خوانده شده از adc را روی ال سی دی ببینید و مطمئن بشید درسته.بعد در همون میکرو سعی کنید صدا را پعش کنید.در انتها برید سراع ارسال توسط این ماژول.
                          سلام
                          ببخشید یه سوال برام پیش اومد
                          برای ارسال صوت با این ماژول به طوز ساده باید چیکار کرد؟
                          اگه میشه مختصز توضیح بدید
                          از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

اول با یه پری آمپلی فایر باید صدای میکروفون خازنی را تا حدی تقویت کنید.بعد یه بار دیگه با پ امپ.بعد خروجی را با ای دی سی میکرو(مد 8 بیتی بهتره) میخونید روی ال سی دی نشون میدید.بعد چک میکنید که پ امپ ها به اشباع نرفته باشند و وقتی حرف میزنید اعداد خونده شده تا حد قابل قبولی تغییر کنند.بعد اعداد خونده شده را میفرستید اونور.بعد حالا سه کار میتونید بکنید.یکی اینکه با pwm اعداد دریافتی را توی رجیستر ocr میریزید.که این کار کیفیت خوبی نداره.البته توی این روش هم برای تقویت جریان باید ترانزیستور گذاشت.(در حالت سوییچ) و بلند گو را به خروجی ترانزیستور.
                            راه دوم اینه که به همون روش بالا عمل کنید با این تفاوت که ترانزیستور نذارید و خروجی pwm را بدید به یه مدار پ امپ که اگه خواستید باید براتون پیداش کنم.این پ امپ ولتاژ آنالوگ نظیره دیوتی سایکل میده.یعنی اگه دیوتی سایکل 50 باشه 2.5 به ما میده.بعد چون پ امپ جریان زیاد نمیتونه بده باید یه تقویت جریان هم بکنید.
                            راه سوم و بهتر اینه که اعداد دریافتی را با یه دی ای سی به ولتاژ آنالوگ تبدیل کنید.بعد احتمالا اینجا باید تقویت جریان انجام بدید و آخر دست هم به بلندگو.

دیدگاه

سلام به همه دوستان و مهندسین محترم.
                              من یک برد APM 2.6 فلایت کنترل دارم که برای کوادکوپتر استفاده میکنم.
                              این برد APM با یه ماژول به اسم (3DR Radio Telemetry Kit - 433 Mhz ) اطلاعات تلمتری کوادکوپتر رو برای لپ تاپ یا گوشی اندروید ارسال میکنه.
                              اینم عکسی از ماژول تلمتری برای APM
                              http://s5.picofile.com/file/8169260618/Free_shipping_Ardupilot_3DR_Radio_Telemetry_Kit_43 3Mhz_for_APM.jpg
                              حالا من میخوام از شما کمک بگیرم که آیا راهی هست بجای استفاده از این ماژول از NRF استفاده کنم؟ چون دوتا از این ماژول رو دارم.
                              چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟

دیدگاه

اول با یه پری آمپلی فایر باید صدای میکروفون خازنی را تا حدی تقویت کنید.بعد یه بار دیگه با پ امپ.بعد خروجی را با ای دی سی میکرو(مد 8 بیتی بهتره) میخونید روی ال سی دی نشون میدید.بعد چک میکنید که پ امپ ها به اشباع نرفته باشند و وقتی حرف میزنید اعداد خونده شده تا حد قابل قبولی تغییر کنند.بعد اعداد خونده شده را میفرستید اونور.بعد حالا سه کار میتونید بکنید.یکی اینکه با pwm اعداد دریافتی را توی رجیستر ocr میریزید.که این کار کیفیت خوبی نداره.البته توی این روش هم برای تقویت جریان باید ترانزیستور گذاشت.(در حالت سوییچ) و بلند گو را به خروجی ترانزیستور.
                                راه دوم اینه که به همون روش بالا عمل کنید با این تفاوت که ترانزیستور نذارید و خروجی pwm را بدید به یه مدار پ امپ که اگه خواستید باید براتون پیداش کنم.این پ امپ ولتاژ آنالوگ نظیره دیوتی سایکل میده.یعنی اگه دیوتی سایکل 50 باشه 2.5 به ما میده.بعد چون پ امپ جریان زیاد نمیتونه بده باید یه تقویت جریان هم بکنید.
                                راه سوم و بهتر اینه که اعداد دریافتی را با یه دی ای سی به ولتاژ آنالوگ تبدیل کنید.بعد احتمالا اینجا باید تقویت جریان انجام بدید و آخر دست هم به بلندگو.
                                آقا دمت گرم که کامل توضیح دادی ، ممنون واقعا
                                خیلی وقت بود تو ذهنمه ،ولی دقیقا نمیدونستم چطوریه...
                                از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X