اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

عجب ماژول مسخره ای هست یکبار جواب میده یه بار نه! :angry: :angry: :angry:
    ماژول بهتر از این نیست؟
    از هیچ جایشم نمیشه فهمیده درست میفرسته یا میگیره یا ...
    همه چی فضایی و با حدس زدن باید فهمید چه مرگشه

دیدگاه

سلام دوست من . من دارم با این ماژول کار می کنم تا الان که به این مشکل که شما می فرمایین بر نخوردم و فعلا داره درست کار می کنه. اگه ماژول رو درست Config کرده باشین و آدرس ها رو هم صحیح وارد که باشین مطمئن باشید درست کار می کنه. فقط لطفا اگه مدار رو روی بردبورد بستین باز کنید و براش ی PCB بزنید و سر راه تغذیه ماژوا ی خازن الکترولیتی بزرگ مثلا 1000 میکرو قرار بدین فقط همین
      اینجا ماس ماست

دیدگاه

سلام
        بالاخره تونستم با ماژول ارتباط بگیرم :biggrin:
        یعنی فقط میتونم رجیسترهاشو بخونم یا بنویسم
        فکر کنم پایه ss رو پول اپ کردم درست شد
        الان مشکلم اینه که اطلاعاتی ارسال می کنم تو بافر fifo نمیره
        نمی دونم چرا :angry: :angry:
        من فقط با یک ماژول دارم کار می کنم یعنی فقط فرستنده دارم
        تو تغذیه هم حازن 470 میکرو گذاشتم
        اطفا کمکم کنید :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام
          کسی هست که متوجه ی کد توی کتابخونه ی این ماژول شده باشه ؟؟؟؟؟؟
          کارم بدجوری گیر کرده
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط foruzan2
            سلام
            کارم بدجوری گیر کرده
            سلام.
            واضح تر توضیح بدین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eym
              سلام دوست من . من دارم با این ماژول کار می کنم تا الان که به این مشکل که شما می فرمایین بر نخوردم و فعلا داره درست کار می کنه. اگه ماژول رو درست Config کرده باشین و آدرس ها رو هم صحیح وارد که باشین مطمئن باشید درست کار می کنه. فقط لطفا اگه مدار رو روی بردبورد بستین باز کنید و براش ی PCB بزنید و سر راه تغذیه ماژوا ی خازن الکترولیتی بزرگ مثلا 1000 میکرو قرار بدین فقط همین
              از همون اول pcb زدم. مشکلی نداره فقط این خازن هست که مشکل ایجاد میکنه!
              شما میگید 1000میکرو بعضی دوستان میگند 4.7 و یا 10 و یا ...
              من با 100 میکرو به پایه تغذیه ماژول فقط یه لحظه میزنم و کار میکنه
              مقدار دقیق خازن چیه توی دیتاشیت حرفی نزده!!!

بردی گرفتین چند متر بوده؟
              من بیشتر از 7،8 متر بهم نداده !!! فرستنده توی اتاق بوده و گیرنده را دور میکردم البته جلوی درب بوده اونم باز که 7،8 متر بیشتر نداده
              چیکار کنم بیشتر بشه؟

کدها خوبه کاش بهتر نوشته میشد که بشه فقط تابع مورد نظر را در برنامه اصلی استفاده کرد نه اینکه بخوای مثلا برای ارسال ack باید تغییراتی توی کتابخونش داد :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط foruzan2
              سلام
              کارم بدجوری گیر کرده
              مشکلت کجاست ؟

دیدگاه

سلام
                بالاخره ماژول رو راه انداختم :wow:
                تو تابع void nRF_Config(char mode)
                پین CE رو خروجی نشده

دیدگاه

آقایون دادشام!
                  یه مشکل دارم اساسی.
                  من یه ریموت کنترل درست کردم با NRF. این ریموت من دو طرفه باید باشه یعنی هم اطلاعات ارسال کنه و هم دریافت کنه. حجم اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه فقط یه بایت هستش.
                  مشکل من تو میزان مصرف باتری هستش!
                  من واسه اینکه ریموت من بتونه هر لحظه اطلاعاتی که براش فرستاده میشه رو دریافت کنه، NRF رو در مود R_X قرار میدم که حدود 13 میلی آمپر در این مود NRF جریان می کشه که خیلی زیاده.
                  واسه ارسال مشکلی ندارم. هر وقت بخوام ارسال کنم. میرم توی مود T_X و اطلاعات رو می فرستم و دوباره برمیگردم توی مود R_X.
                  مشکل دقیقا اینجاست: چون NRF دائما باید منتظر دریافت اطلاعات باشه پس دائما باید توی مود R_X باشه که میزان مصرف NRF توی این مود زیاده و باتری ای مثل 27A 12V که تنها 18mAh انرژی داره، شدیدا کم میاره.
                  دوستان عزیز، کمک.
                  من چه حیله ای بزنم تا هم جریان کمی به NRFبدم و هم هر لحظه که اطلاعات بیاد، بتونم دریافت کنم!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مینائیان
                    از همون اول pcb زدم. مشکلی نداره فقط این خازن هست که مشکل ایجاد میکنه!
                    شما میگید 1000میکرو بعضی دوستان میگند 4.7 و یا 10 و یا ...
                    من با 100 میکرو به پایه تغذیه ماژول فقط یه لحظه میزنم و کار میکنه
                    مقدار دقیق خازن چیه توی دیتاشیت حرفی نزده!!!

بردی گرفتین چند متر بوده؟
                    من بیشتر از 7،8 متر بهم نداده !!! فرستنده توی اتاق بوده و گیرنده را دور میکردم البته جلوی درب بوده اونم باز که 7،8 متر بیشتر نداده
                    چیکار کنم بیشتر بشه؟

کدها خوبه کاش بهتر نوشته میشد که بشه فقط تابع مورد نظر را در برنامه اصلی استفاده کرد نه اینکه بخوای مثلا برای ارسال ack باید تغییراتی توی کتابخونش داد :rolleyes:
                    با سلام. من تا 40 الی 45 متر تو فضای بسته جواب گرفتم(با ماژولهای بدون آنتن). داشتن خازن الزامی نیست. حق با شماست توی دیتاشیت هم چیزی نگفته، اما به خاطر تغذیه های ناپایدار ما مشکل بوجود می یاد، چون تغذیه ماژول باید کاملا پایدار باشه. برای همین منظور ی خازن الکترولیتی لازمه من خودم خازن هم نمی زارم درست کار می کنه(البته روی برد PCB) اما روی برد بورد که امتحان می کردم بدون خازن کار نمی کرد. بنده ی خازن 1000 میکرو گذاشتم و با خازن دیگه ای هم واقعیت تست نگرفتم. ولی روی بردبورد بدون خازن درست کار نمی کنه. بعدشم ی خازن سر راه تغذیه حتما بذارین عرض کردم تغذیه هایی که داریم یا طراحی می کنیم خیلی پایدار و خطی نیستن. (البته این نظر شخصی منه، چون طراحی منبع تغذیه ی علمی پشتش خوابیده).
                    اینجا ماس ماست

دیدگاه

سلام
                      توی برنامه دریافت (My R) یه متغیر بنام State وجود دارد که در برنامه هدر تعریف شده است و دارای چند وضعیت است.
                      لطفا کمی درباره این متغیر توضیح بفرمائید.
                      باتشکر از لطف شما :rolleyes:

دیدگاه

من روی pcb بستم و تغذیه هم بعد و قبل رگولاتور خازن تانتالیم گذاشتم که با این حال با وصل لحظه ای خازن 100میکرو باچتد بار انجام دادن جواب میده
                        45 متر را روی چه سرعتی و چه db گذاشتین و جواب گرفتین؟

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط alireza_m313
                        سلام
                        توی برنامه دریافت (My R) یه متغیر بنام State وجود دارد که در برنامه هدر تعریف شده است و دارای چند وضعیت است.
                        تا اونجایی که من فهمیدم ایم زمانی که در حالت گیرنده باشه و دیتای ارسال بشه از ماژولی دیگر پایه irq اگه فعال باشه صفر شده که در آن صورت باید بیت rx_dr در رجیستر state چک شود که اگر یک شده یعنی دیتا اومده و این پایه را بعد از خواندن با نوشتن یک در ان صفر شده برای دریافتهای دیگر آماده باشد. وقتی صحت پایه rx_dt مشخص شد state یک میشود این عملیات در اینتراپت صورت میگیرد. بعد که از اینتراپت خارج شده و وارد برنامه اصلی شده چون state یک شده پس زید روال برنامه اجرا و دیتا را از payload در هرجای که نیاز باشه استفاده میکنی. امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. کلا روال اصلی اینه

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط alireza_m313
                        سلام
                        تا اونجایی که من فهمیدم ایم زمانی که در حالت گیرنده باشه و دیتای ارسال بشه از ماژولی دیگر پایه irq اگه فعال باشه صفر شده که در آن صورت باید بیت rx_dr در رجیستر state چک شود که اگر یک شده یعنی دیتا اومده و این پایه را بعد از خواندن با نوشتن یک در ان صفر شده برای دریافتهای دیگر آماده باشد. وقتی صحت پایه rx_dt مشخص شد state یک میشود این عملیات در اینتراپت صورت میگیرد. بعد که از اینتراپت خارج شده و وارد برنامه اصلی شده چون state یک شده پس زید روال برنامه اجرا و دیتا را از payload در هرجای که نیاز باشه استفاده میکنی. امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. کلا روال اصلی اینه

دیدگاه

دوستان سلام
                          لطفا یکم در مورد شبکه کردن توضیح بدید
                          من یک مستر دارم و 2 اسلیو که میخوام یک دیتا رو همزمان به هردو بفرستم
                          "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                          ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                          ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                          پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام به همه مهندسای عزیز
                            من این مدارو روی دوتا برد برد بستم با مشخصات زیر:
                            تغذیه هر دوتا برد برد از یه اداپتور 5 ولته
                            یه خازن 100 میکرو به پایه های گیرنده
                            میگرو مگا32 با اتصالات داخل هدر و شماتیک
                            تغذیه ماژول از رگلاتور که ورودی رگولاتوراز همون اداپتور گرفته شده
                            اما نحوه عملکرد مدار:
                            هم فرستنده و هم گیرنده رو روشن میکنم
                            روی ال سی دی پیغام اول که همون ادرس سایت هست نوشته میشه اما هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته
                            تا اینکه پراب ولتمتر رو به یکی از پایه های تغذیه گیرنده میزنم
                            با این کار پیغام زیر نوشته میشه
                            Data = 0
                            یعنی حالت عوض میشه اما هیچ تغییری نمیکنه
                            یه بار پیش اومد که در همین حالتی که با ولتمتر ولتاژارو چک میکردم عدد صفر دیتا شد 32
                            چون یه اتفاقایی میفته تو گیرنده و گاها دیتا تغییر میکنه حدثم اینه که تغذیم مشکل داشته باشه اما نمیدونم چیکارکنم .
                            میخوام اول رو بردبرد راش بندازم
                            یه میکروکار اماتورم اگه دوستای حرفه ای که پدر این ماژولو دراوردن کمکم کنن ممنون میشم
                            با سپاس
                            If your dreams don't scare you,They aren't big enough

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.H.Askari
                              دوستان سلام
                              لطفا یکم در مورد شبکه کردن توضیح بدید
                              من یک مستر دارم و 2 اسلیو که میخوام یک دیتا رو همزمان به هردو بفرستم
                              سلام
                              خوب شما بیاید یکی از ماژول ها رو در حالت فرستنده تنظیم کنید و بهش یه آدرس میدید و خلاصه دیتا رو می فرسته.

حالا باید دو تا ماژول دیگه رو که گیرنده هستن یک آدرس بهشون بدید و تنظیمشون کنید در حالت گیرنده. یعنی دو ماژول با آدرس یکسان در حالت گیرنده داریم. حالا هر وقت که فرستنده دیتا رو میفرسته دو تا گیرنده دریافت می کنن.

نوشته اصلی توسط ُSadeghi1994
                              تا اینکه پراب ولتمتر رو به یکی از پایه های تغذیه گیرنده میزنم
                              با این کار پیغام زیر نوشته میشه
                              Data = 0
                              یعنی حالت عوض میشه اما هیچ تغییری نمیکنه
                              یه بار پیش اومد که در همین حالتی که با ولتمتر ولتاژارو چک میکردم عدد صفر دیتا شد 32
                              چون یه اتفاقایی میفته تو گیرنده و گاها دیتا تغییر میکنه حدثم اینه که تغذیم مشکل داشته باشه اما نمیدونم چیکارکنم .
                              میخوام اول رو بردبرد راش بندازم
                              سلام دوست عزیز

به نظرم میاد برد برد شما باعث میشه که این مشکل به وجود بیاد و نویز تولید میکنه البته شاید دلیل دیگه ای داشته باشه. به نظرم شما مدار رو به یه صورت دیگه غیر از برد بورد امتحان کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                                به نظرم میاد برد برد شما باعث میشه که این مشکل به وجود بیاد و نویز تولید میکنه البته شاید دلیل دیگه ای داشته باشه. به نظرم شما مدار رو به یه صورت دیگه غیر از برد بورد امتحان کنید.
                                من چیکار کنم که روی بربورد جواب میگیرم، اما روی PCB نه؟!! :angry:
                                یعنی اعصاب خوردکنی شده هااااا....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X