اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران

یادش به خیر :biggrin:

مورد ۴ رو هم اضافه کنم:

به نظر میاد مدیران سایت دیگه خیلی مشغله دارند.....که امیدوارم موقتی باشه

دیدگاه

سلام
      من این درخواست رو تو قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کردم و آقای امیر معیری راهنمایی کردن که اینجا مطرح بشه
      میخوام یه تاپیک رو که بعضی از دوستان بحث اونو به کلی عوض کردن رو حذف کنم تا دوستان دیگه رو گمراه نکنه
      اگه میشه بگید چطوری
      البته بگم تاپیک رو خودم گذاشتم..
      اینم آدرس تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38758.0
      behi

دیدگاه

با سلام
        شما در هنگام نیاز به حذف تاپیک خودتون گزارش به مدیر بزنید قطعا رسیدگی میشه

اما در مورد امکان حذف تاپیک ها متاسفانه مقدور نیست قبلا اتفاق افتاده بود که بعضی کاربران عمدی یا اشتباهی پست های خودشون رو پاک میکردند که دردسر ساز میشد من خیلی دوست دارم تا همه از امکانات درست استفاده کنند ولی متاسفانه همه اینطور نیستند.

متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

دو تا مشکل کوچولو اولش که مشکله میگم
          محاسبه تاریخ تولد و سن درست نیست oo:
          من تاریخ تولدم 1369/6/3 هست با یه برنامه پیدا کردم تاریخ تولدم به میلادی میشه
          شنبه 25 اوت (8) 1990
          Saturday, August 25, 1990
          اینو میزنم سنم ر و 19 ساله نشون میده oo:
          ولی من 21 سالمه :mrgreen:
          مشکل دوم
          کد یا هم مسنجر تو صفحه وب سایت باز میشه اگه از کد یا هو مسنجر استفاده کنید بهتر به خدا اکثر مردم هم با یاهو مسنجر ان میشن نه از وب سایت یاهوو
          این کد شماست
          http://webmessenger.yahoo.com/?im=hamed_bamaram2008
          این کدیه که من پیش نهاد میکنم

ymsgr:sendim?hamed_bamaram2008

در ضمن این ادرسو نمی تونم لینک کنم
          ینی وقتی موس اومد روش انگشت شه کامل لینک نمیشه
          در مورد تاریخ تولدم حق با شماست فک کنم من اشتباه حساب می کنم من 20 سالمه نه 21

[move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

شما که 21 سالتونه الان هم 2010 .... خوب باید 1988 بزنید .
            I ❤️ ECA

دیدگاه

جدیداً هر وقت میام اینجا، سرعت لود صفحه بشدت میاد پایین. جوری که واسه 10-20 ثانیه صفحه فریز میشه و رو هیچی نمیشه کلیک کرد. اگر کلیک کنم، کل IE قاطی میکنه. فلش پلیرم هم نصب نیست و اون بالا همیشه میخواد add on ش رو نصب کنه.

نگین IE یا ویندوز ایراد داره! :surprised: آخه فقط و فقط تو این سایت اینجوری میشه. هیچ جا همچین مشکلی نداشتم. oo:
              دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ma3oud
                جدیداً هر وقت میام اینجا، سرعت لود صفحه بشدت میاد پایین. جوری که واسه 10-20 ثانیه صفحه فریز میشه و رو هیچی نمیشه کلیک کرد. اگر کلیک کنم، کل IE قاطی میکنه. فلش پلیرم هم نصب نیست و اون بالا همیشه میخواد add on ش رو نصب کنه.

نگین IE یا ویندوز ایراد داره! :surprised: آخه فقط و فقط تو این سایت اینجوری میشه. هیچ جا همچین مشکلی نداشتم. oo:
                من تو 7 کلا با ie مشکل داشتم و این اتفاق واسه همه سایتها مخصوصا وقتی تعداد tab زیاد بود تکرار میشد.خیلی راحت با نصب firefox خودمو خلاص کردم!
                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

به نظرم از دیشب تا حالا سرورهای سایت اشکال پیدا کرده یا شایدم چیز دیگه باشه
                  اشکال اینه که از دیشب سرورهای عکس عکس ها را با کیفیت نشان نمیدهند گاهی وقت ها هم صفحه همین طور سفید میمونه گاهی وقت ها هم سرور ارور میده یه سوال روی سرورهاتون لینوکس اوبونتو نصب کردید؟
                  این مشکل هم از چند وقت قبل ایجاد شده بود اونم اینه که بعضی وقت ها قالب بندی سایت بهم میخوره
                  یه سوال هم داشتم چرا سایتتون دیرتر از سایت های دیگه لود میشه؟
                  امیدوارم رسیدگی بشه ممنون

دیدگاه

اقاق مدیر منم این مشکلو دارم و داشتم
                    یه ارور میده بالا صفحه یه کاغذ پاره نشون میده ارورشو نخوندم
                    و اگه ممکنه لین مستقیم اپدیت بروزر های اینترنت که قبلا تو سایت بودو بزارین برنامه های کاربردی با لینک مستقیم خود شرکت
                    مثل ie
                    یاهو مسنجر
                    مولتی مدیا
                    چون سایت شما از نسخه های جدید برنامه نویسی استفاده میکنه حتی ie های کمتر از ورژن 8 بازش نمیکنه گاهی 8 هم کم میاره نمیدونم والا
                    :sad:
                    در هر صورت متشکریم :cry2:
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اقا مدیر یه چیز دیگه این نوار کناری نمایندگان eca یه طوریه که تا پایین صفحه یه نوار سفید میمونه به اندازه همون نمایندگی اگه کاری کنین که عرض نوشته ها از سمت چپ تا سمت راست مانیتور باشه طول عمودی صفحه کمتر میشه نمیدونم تونستم عرضمو بگم ؟ :question: :sad:

دیدگاه

هر کس مشکلی داره با عکس بزاره ، چون تو مرورگرهای مختلف نمایش صفحات فرق می کنه
                        نسخه مرورگر هم ذکر بشه

دیدگاه

فایر فاکس 3.6.8 پدیت ترین ورژن
                          من یه صفحه مشکل دار پیدا کردم نمیدونم چجوری از صفحه عکس بگیرم
                          راستی به نظرم تمام سایت ها عکس رو با کیفیت پایین نشون میدن چی کار کنم درست بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                            فایر فاکس 3.6.8 پدیت ترین ورژن
                            من یه صفحه مشکل دار پیدا کردم نمیدونم چجوری از صفحه عکس بگیرم
                            راستی به نظرم تمام سایت ها عکس رو با کیفیت پایین نشون میدن چی کار کنم درست بشه؟
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41652.0

It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام مدیران سایت
                              من نمی تونم به کاربران سایت چه آنلاین و چه آفلاین pm بفرستم این رو چندین بار با کاربران مختلف امتحان کردم نشده چرا این اتفاق رخ داده میشه یکی یا حلش کنه یا علتش رو به من بگه ؟؟؟؟؟؟
                              می دونین چطوریه نام کاربران می یاد زیر باکس مخصوص اون و جلو اون هم یه ضربدر قرمز رار می گیره و اگه دوباره هم واردش کنی همین طوری میشه و ارسال اگه بزنی باز هم ارسال نمی شه میگه کاربری وارد نشده برای ارسال نامه .
                              آفا این رو حل کنید یا بگید چطوری حلش کنیم . ........
                              کویر همیشه تنهاست ... پس باران باش و بر کویر ببار .

دیدگاه

سلام
                                تو قسمت نظر سنجی مجله هم مشکلی هست
                                من چند جای مختلف امتحان کردم
                                نظر رو ارسال میکنم اما هیچ تغییری رخ نمیده و دوباره به صفحه اول برمیگرده
                                با موزیلا اینترنت اکسپلوره و چند مرور گر دیگه هم امتحان کردم اما ...
                                تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                                تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X